2014 Kasım Anneleri

90 küsür canım nabzım...
kalbimde çok hızlı atıyo...

Benim normalde 90 üstü attığı için vücudum alışık tolere ediyor senin ilk kez mi böyle oluyor..
Herşeyden önce aaa 90 üstü falan olma bu defa salgılanan adrenalinden 100 ün üzerinede çıkar sakin davran..
Kafanı arkana yasla gözlerini kapat nefes egzersizleri yap 5 dk sonra yine bi say bakalım

hehe sağol canım benim annem hemşire
90 küsür çıktı nabzım bakalım doktorda yarın izinliymiş bugün 2 de gidicem doktora

Aynen öyle adet söktürücü ada çayi falan iste ben 2 bardak iciyodum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında nabzım normalde kalbime ağrı giriyor bıçak saplanması gibi değil daha farklı neyse biraz arkama yaslanıyım da geçer belki...
zaten heyecan yaptım şimdi öğleden sonra gidicem doktora inşallah sağlıklılardır ve cinsiyetlerini de gösterirler...

evet canım dün sabah kanadı zaten bağlantılı birbiriyle işte...

benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı olsun..
oğluşlarsa da sevinirm tabiki Allah lütfetmiş sonuçta çok şükür...
Aynen canim farketmez.. Allah hayırlısını versin.

hehe sağol canım benim annem hemşire
90 küsür çıktı nabzım bakalım doktorda yarın izinliymiş bugün 2 de gidicem doktora

Ahh hemşire olmak zor iş yeri gelmişken söyliyim dedim
Ayyy ne güzel bak hem endişelerin gider hem de belki cinsiyetlerini öğrenirsin miniklerin

1-2 damla geldi zaten canım açık renkti korkmadım zaten eşim daha çok korktu
ama kalbim rahatsız ediyo bugün doktora gidince ekg istiyim..

Ahh hemşire olmak zor iş yeri gelmişken söyliyim dedim
Ayyy ne güzel bak hem endişelerin gider hem de belki cinsiyetlerini öğrenirsin miniklerin

inşallah gösterirler canım
insan vücudu işte sekreter aradı yarın doktor izinli bugüne randevu verelim diye..
tamam dedim aldım randevuyu kapadım içimden de ekg çektiririm iyi oldu dedim..
kalbimin ağrısı anında geçti
zaten hep öyle oluyo bir yerim ağrıyosa mutlaka doktora gidene kadar geçiyo

sağlık ocağına gittiğimde kayıt yaptırmak için aile hekimi özellikle kalp rahatsızlığın var mı dedi bende çarpıntımı söyledim iki tüp kan aldılar sonuçlar çıkınca bi kalbini dinlicem dedi gebelikle kalp rahatsızlığı yakalayabiliyolarmış özellikle üstünde duruyorum dedi

Son 2.5saat kuzumu civcivmi balimi gormeme kizlr heyecn dorukta hic boyle heyecn yapmmstm gece bile uyuymdm sabh esme diyrmki ruyamda dememle askm tam m bi kac saat sonra ogrencz dedi ddirek:))))

Insallah kotu birşey çikmaz. Bizim nabzimizin yuksek olmasi normal tabi anormal olan durumlar da var.

anladım canım sağol ben yinede ekg istiycem bakalım ne olur ne olmaz...

kızlar dün doktora gttm cinsiyetimiz %90 kiz ddi doktor:)
ben kilo kaybediyorum 4.5 haftalikken 70 kiloydm şuan 18.haftadayiz 60 kilo olmuşum..
doktor bebege bi zarari yok bebegn gayet saglikli senin icinde avantaj bi durum bu yaşta 70 kilo fazla ddi..
neyse mutlu mesut hastanedn ciktik pazara gttk pazarin ortasinda bilin bakalm ne oldu??

-en son başım dolanıyo ddm ..kendme geldiqimde annem ismimi söyleyp su atıyodu suratıda meger Bayılmışım.. pazardn ckana kadr 2 kere dha bayilr gbi olup buldgm kaldırıma oturdum hemen..
17.haftadan beri arada bi basim dolaniyodu bu haftalarda artıyormuş dikkat edin ve gercekten yalniz arti sıcakta dsari cikmayn :/

Insallah kotu birşey çikmaz. Bizim nabzimizin yuksek olmasi normal tabi anormal olan durumlar da var.

evet canım normal bide benim ikiz ya daha çok kan pompalanıyo bakalım inşallah kötü bir şey yoktur..

tansiyonun düşmüştür canım dikkat et..
hele bu sıcaklarda bol su ve tuzlu ayran iç...

Insallah bende verirm 4 kg verdim ama bulantim gecti,sabah kahvalti aksama kadar meyve yiyorum , aksamda aparatif.

bende yaptırmayı çok istyrm ama eşim hamile olduğum için bebeğe bişey olur korkusu ile izin vermyrr sen en iyysini yapıysnn bence
yani o bölgeye uzaklık ve az kalmış olması içimi rahatlatıyor üstelik yapan yerin sahibi hatunda hamile idi geçen sene o bölge hariç yaptırımaya devam ediyordu
bende lazer epilasyn yaptırıyordum ama bıraktım hamileik sırasında yapmıyoruz dediler 4 seans aldım daha 4 seans daha var emzirme bittikten sonra gideceği artık
canım senin ipl miydi?
Epilasyon derken lazer epilasyondan mı bahsediyorsun??

evet canım lazer epilasyon

ben gebelikten önce bikini bölgesi için gittim gebelik döneminde sakıncalarını bilmiyorum..ama artmaya başladı üzülüyorum hiç yok gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…