90 küsür canım nabzım...
kalbimde çok hızlı atıyo...
el bileğinde baş parmağın hizasında bir arter geçer avucunu açıp kalp seviyene doğru getir diğer elinin orta üç parmağıyla üstüne bastır hissedersin 1 dakika say bakalım kaç çıkıyor veya 15 sn say 4 le çarp
valla canım benim bildiğim hamilelik sürecinde bu doğal otların falan çok tüketilmemesi..
hele adet söktürücü özelliği olanların..
mesela maydonozu salatada falan yiyebilirsin ama kaynatıp suyunu içmek sakıncalıymış..
ayyy ne güzel resim istiyoruzzzzz
Benim normalde 90 üstü attığı için vücudum alışık tolere ediyor senin ilk kez mi böyle oluyor..
Herşeyden önce aaa 90 üstü falan olma bu defa salgılanan adrenalinden 100 ün üzerinede çıkar sakin davran..
Kafanı arkana yasla gözlerini kapat nefes egzersizleri yap 5 dk sonra yine bi say bakalım
Tamam benim 97 atıyo devamlı, başlarda kalbim sıkışıyo diyodum, sonra anladım ki nabız yüksek diye. Yavaş hareketler yap. Şu ara alıştım heralde, aa kalbim normale düştü heralde diye ölçtüm, gene 100 e yakın çıktı :) doktor 120 ye kadar normal görüyoruz hamilelerde dedi. Doktora sor ama korkma. Burun da kanarmış, hamilelik takvimi de uyarmıştı.
Aynen canim farketmez.. Allah hayırlısını versin.benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı olsun..
oğluşlarsa da sevinirm tabiki Allah lütfetmiş sonuçta çok şükür...
hehe sağol canım benim annem hemşire
90 küsür çıktı nabzım bakalım doktorda yarın izinliymiş bugün 2 de gidicem doktora
Aynen canim. Korkmayin diyorlar burun kanamasi olurmus, kan akisi artisindan. Korkmaa. Ama burun kanamasnda sakin sirt ustu yatma tehlikeliymis.basni öne dogru egip burnunu sıkackmissin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh hemşire olmak zor iş yeri gelmişken söyliyim dedim
Ayyy ne güzel bak hem endişelerin gider hem de belki cinsiyetlerini öğrenirsin miniklerin
1-2 damla geldi zaten canım açık renkti korkmadım zaten eşim daha çok korktu
ama kalbim rahatsız ediyo bugün doktora gidince ekg istiyim..
sağlık ocağına gittiğimde kayıt yaptırmak için aile hekimi özellikle kalp rahatsızlığın var mı dedi bende çarpıntımı söyledim iki tüp kan aldılar sonuçlar çıkınca bi kalbini dinlicem dedi gebelikle kalp rahatsızlığı yakalayabiliyolarmış özellikle üstünde duruyorum dedi
Insallah kotu birşey çikmaz. Bizim nabzimizin yuksek olmasi normal tabi anormal olan durumlar da var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dün doktora gttm cinsiyetimiz %90 kiz ddi doktor:)
ben kilo kaybediyorum 4.5 haftalikken 70 kiloydm şuan 18.haftadayiz 60 kilo olmuşum..
doktor bebege bi zarari yok bebegn gayet saglikli senin icinde avantaj bi durum bu yaşta 70 kilo fazla ddi..
neyse mutlu mesut hastanedn ciktik pazara gttk pazarin ortasinda bilin bakalm ne oldu??
-en son başım dolanıyo ddm ..kendme geldiqimde annem ismimi söyleyp su atıyodu suratıda meger Bayılmışım.. pazardn ckana kadr 2 kere dha bayilr gbi olup buldgm kaldırıma oturdum hemen..
17.haftadan beri arada bi basim dolaniyodu bu haftalarda artıyormuş dikkat edin ve gercekten yalniz arti sıcakta dsari cikmayn :/
kızlar dün doktora gttm cinsiyetimiz %90 kiz ddi doktor:)
ben kilo kaybediyorum 4.5 haftalikken 70 kiloydm şuan 18.haftadayiz 60 kilo olmuşum..
doktor bebege bi zarari yok bebegn gayet saglikli senin icinde avantaj bi durum bu yaşta 70 kilo fazla ddi..
neyse mutlu mesut hastanedn ciktik pazara gttk pazarin ortasinda bilin bakalm ne oldu??
-en son başım dolanıyo ddm ..kendme geldiqimde annem ismimi söyleyp su atıyodu suratıda meger Bayılmışım.. pazardn ckana kadr 2 kere dha bayilr gbi olup buldgm kaldırıma oturdum hemen..
17.haftadan beri arada bi basim dolaniyodu bu haftalarda artıyormuş dikkat edin ve gercekten yalniz arti sıcakta dsari cikmayn :/
yani o bölgeye uzaklık ve az kalmış olması içimi rahatlatıyor üstelik yapan yerin sahibi hatunda hamile idi geçen sene o bölge hariç yaptırımaya devam ediyordubende yaptırmayı çok istyrm ama eşim hamile olduğum için bebeğe bişey olur korkusu ile izin vermyrr sen en iyysini yapıysnn bence
canım senin ipl miydi?bende lazer epilasyn yaptırıyordum ama bıraktım hamileik sırasında yapmıyoruz dediler 4 seans aldım daha 4 seans daha var emzirme bittikten sonra gideceği artık
Epilasyon derken lazer epilasyondan mı bahsediyorsun??
yani o bölgeye uzaklık ve az kalmış olması içimi rahatlatıyor üstelik yapan yerin sahibi hatunda hamile idi geçen sene o bölge hariç yaptırımaya devam ediyordu
canım senin ipl miydi?
evet canım lazer epilasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?