Merhaba hanimlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum zeyy geçmiş olsun umarım randevun guzel geçer. Tugcecim sana gecmis olsun havalar cok sicak hakket hamile olmayan dayanamazken biz nasil dayanalim sicaga. ALLAH yardimcimiz olsun en ağır zamanlarimiz tam sicaklara gelecek. Hanımlar ramazan orucu tutacakmisiniz ne düşünüyorsunuz? Benim bebis pek bi tembel çok az hareket esiyo
ben gebelikten önce bikini bölgesi için gittim gebelik döneminde sakıncalarını bilmiyorum..ama artmaya başladı üzülüyorum hiç yok gibiydi
Merhaba hanimlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum zeyy geçmiş olsun umarım randevun guzel geçer. Tugcecim sana gecmis olsun havalar cok sicak hakket hamile olmayan dayanamazken biz nasil dayanalim sicaga. ALLAH yardimcimiz olsun en ağır zamanlarimiz tam sicaklara gelecek. Hanımlar ramazan orucu tutacakmisiniz ne düşünüyorsunuz? Benim bebis pek bi tembel çok az hareket esiyo
hayırlı haberlerle dön cinsiyetlerini öğrenirsin inşallah buraya yaz ama merak ederizkızlar çok heyecanlıyım ben yaaaaa
hayırlı haberlerle dön cinsiyetlerini öğrenirsin inşallah buraya yaz ama merak ederiz
yani o bölgeye uzaklık ve az kalmış olması içimi rahatlatıyor üstelik yapan yerin sahibi hatunda hamile idi geçen sene o bölge hariç yaptırımaya devam ediyordu
canım senin ipl miydi?
evet canım lazer epilasyon
İlk okuldan beri oruç tuttum ama hamileyken tutmam doktorda önermez sanırım saat çoook uzun..aç ve susuz kalmak zor
kızlar çok heyecanlıyım ben yaaaaa
canım hamile ve emziren kadınların oruç tutmayabileceğini biliyorum ben..
tabiki sonradan borçlarımızı öderiz...
internette şöyle bir yazı gördüm ve katılıyorum..
"Kur'an-ı Kerim, 'Ey insanlar başkaları için iyilikte bulunun ve kendinizi kendi elinizle tehlikeye atmayın' der. Din alimleri, 'Anne ve bebek sağlığı ile ilgili risklerden dolayı İslam dini, hamilelikte ve emzirme döneminde oruç yükümlülüğünü kaldırmıştır' diyor ve ekliyorlar, 'Bu görev, emzirme bittikten sonra yerine getirilebilir.'
'Allah size kolaylık diler, zorluk dilemez' buyuran İslam dini, yolculuk sırasında bile oruca izin vermezken, hamilelerin ve annelerin oruç tutmak konusundaki ısrarı, anne ve bebek sağlığı açısından çok önemli riskleri de beraberinde getiriyor. "
ben şahsen bebeklerimi ve kendimi riske atmak istemiyorum..
şimdi bile öğlen yemeğini yiyorum 1.5 saat sonra sanki 3 gündür yememişim gibi midem kazınıyor...
ve günde 3 lt ye yakın su içmemiz lazım...
Canımmm bebeğe yazık sakın tutma ha, su içinde yaşıyo gariban, su lazım yemek lazım ona.
Yok tutmam zaten keyfi bişey değil ki hamileyiz sonra öderiz borçları napalım.. bebiş o kadar saat aç susuz napar
ben bikini ve koltukaltına gidiyordum iişte bıraktım ipl ne onu bilmiyorum ama ben
Canımmm bebeğe yazık sakın tutma ha, su içinde yaşıyo gariban, su lazım yemek lazım ona.
Kıyamam leyynnn heycannanma yawrum kuzular senin kuzun :)
Annem bana mesaj çekti dünyanın en güzel annesi günaydın diye, vaayy gelişme büyük :) zıbın almış bide oğlana hiihihihih
ben ramazanda oruç tutma zevkinden mahrm olmak istemiyorum. öncelikle doktoruma danışacağım ve ilk gün deneyeceğim. ben şöyle düşündüm sahura kadar yatmıyoruz zaten yemeği yiyip yatıcam 2 veya 3 gibi ancak kalkarım zaten çok da az bir zaman kalıyor tabi ki önce doktor ne diyecek
canım ipl lazer olmuyor flash ışınları ile çalışıyor o tip makineler o kesinlikle önerilmiyor ve tabi bir de iğneli epilasyon önerilmiyor
canım unıbaby urunlerının üzerınde paraben ıcermez dıye yazıyor eczacıbası üretiyor zaten köklü ıyı bır fırma sorun olmaz merak etme chıccoda güzel dedıgım gıbı ıslak mendıl ben pek kullnamamıstım ılk zamanlar kaynamış suya pamuk batırıp onla sıldım altını acınca ıslak mendıllerıde sudan gecırıp öyle kullanıyodum cıltler cok hassas aslında ıslak mendıl pek kullanmamak lazım özellıkle ilk zamanlar
ayy çok sevindim canım annenin böyle davranmasına inşallah böyle devam eder hep
valla canım benim bildiğim hamilelik sürecinde bu doğal otların falan çok tüketilmemesi..
hele adet söktürücü özelliği olanların..
mesela maydonozu salatada falan yiyebilirsin ama kaynatıp suyunu içmek sakıncalıymış..
ayyy ne güzel resim istiyoruzzzzz
canm ayniyzzz bakalm prensmi prensesmi getrecz topige kizlr bastn soylim kizim olursa babasi vermckmisiic guveysi alckmissssskızlar çok heyecanlıyım ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?