yarın söyliycem sabah kalktığımda da çok çarpıntım vardı...
dün sabahta burnum kanadı..
kan dolaşımı arttı sanırım o yüzden...
tansiyonun düşmüştür canım dikkat et..
hele bu sıcaklarda bol su ve tuzlu ayran iç...
canm ayniyzzz bakalm prensmi prensesmi getrecz topige kizlr bastn soylim kizim olursa babasi vermckmisiic guveysi alckmisssss
hanımlar size bişey sorcam gecen gün patron kahvaltı yapalım diye domates saltalık peynir zeytin felan almış dolapda uruyodu bende bugün sabah 1 kaç zeytin vede bi salatalık yedim bi yerde okumuştum birinden bişeyi sahibinden habersiz alırsanız cocugunuz doğgugunda hırsız olursa hiç bi şekilde suçlu aramayın habersiz aldığınız içindir diye sizce ben patrona yediğimi söyleyimmi sonuçta yiyelim diye aldı
bugun tam 15 hafta doldu canım. ilk hamileliğimde de böyleydim. doğuma kadar balık, makarna, çikolatalı pasta, börek çörek yediğim gibi çıkardım. benim hamilelikler boyle bulantıyla geçiyor malesef
Insallah bende verirm 4 kg verdim ama bulantim gecti,sabah kahvalti aksama kadar meyve yiyorum , aksamda aparatif.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ramazanda oruç tutma zevkinden mahrm olmak istemiyorum. öncelikle doktoruma danışacağım ve ilk gün deneyeceğim. ben şöyle düşündüm sahura kadar yatmıyoruz zaten yemeği yiyip yatıcam 2 veya 3 gibi ancak kalkarım zaten çok da az bir zaman kalıyor tabi ki önce doktor ne diyecek
kızlar merhaba
geçen gün size bazı testlerden bahsetmiştim doktor yapmadı diye, dün gittim aile hekimliğine hepsini yaptırdım bugün sonuçlar çıktı hepside temiz çok şükür
toksoplazma,hepatit,rubella,hemogram hepsini yaptırdım çünkü benim sevgili doktorum bunları yaptırmadı nedense :44:
Çok tatlısın yaalaf arasında söylersin içine sinmediyse
Eder eder, geldi artık ona annane şevki farkettim :)
Ohh ne güzell için rahatlar en azındantoxoplazmaya bağışıklığın yoksa parklarda falan dikkat et bide iyice yıka meyve sebzeyi bana dr öyle demişti zaten parka girdiğim yok girsemde toprak mı eşelicem demiştim kendi kendime ama şimdi anlıyorum seviyorum devletteki dr umu galiba
hanımlar size bişey sorcam gecen gün patron kahvaltı yapalım diye domates saltalık peynir zeytin felan almış dolapda uruyodu bende bugün sabah 1 kaç zeytin vede bi salatalık yedim bi yerde okumuştum birinden bişeyi sahibinden habersiz alırsanız cocugunuz doğgugunda hırsız olursa hiç bi şekilde suçlu aramayın habersiz aldığınız içindir diye sizce ben patrona yediğimi söyleyimmi sonuçta yiyelim diye aldı
tşk ederim canım evet bağışıklığım yokmuş daha dikkatli olmam lazım, meyve çok yiyorum iyice yıkıyorum ama işlerinde yemekhanede yiyorum salata fln oluyor inşallah güzel yıkıyorlardır
metbel sen hareketleri hissetmeye başladın mı? bende daha tık yok
Bir arkadaşim inatla ben kiz hissetmeme ragmen ve gönlümden geçen kiz olmasina ragmen bu zıbını aldı ama kisa gelecek dogum yarim kollu bu giydirilmez herhalde. Çorabi da ben aldım, kız çorabi :)
Evettt nerdeyse artık her gün bir iki kere hissediyorum kademeli olarak arttı haftalar ilerledikçe yine pıt pıt şeklinde tabiişimdide acıktığımda yapıyor kıyamam öğünümü biraz atlıyım hemen yemek yiyelim diyor yawrum bana muhtaç olduğunu düşününce bile ağlayasım geliyor sanırım yine duygusallaştım off bu annelik
Ayy çok şekerr iyi günlerde giydir canım sağlıkla inş
Kızlar ben dün gece bir saat titredim ya çok kötüydü nden olduğunu anlamadım daha önceki gecelerde yanıyordum üstümü açıp yatıyordum şimdi noldu anlamadım(
BİRŞEY DEMISTIM KİMSE BAKMADI AŞK OLSUN HEPINIZE YAAA ALTI ÜSTÜ BİR CVP YAZACAKTINIZ(; ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?