Canım benim niye darıldın konular çok hızlı ilerliyor kaçmıştır arada
Tatlım bende dün çok üşümüştüm havalardan sanırım 2 gün önce sıcaktan gezemezkwn şimdi üşüyorum yağmurlu kasvetli bi havahasta olmayalımda aman
Dışardayım zeyy
canm ayniyzzz bakalm prensmi prensesmi getrecz topige kizlr bastn soylim kizim olursa babasi vermckmisiic guveysi alckmisssss
Arkadaslar bende kasim annesi olcam Allah in izniyle.... Daha cinsiyetimiz belli olmadi malesef..
Simdi aklima takildi telas yaptim ben yesil cayin zararli oldugunu bilmiyodum. Dun tarcinli karanfilli yesil cay içtim sallama olanlardan. Kasigimdada orta siddetli agrilar oldu. Acaba bebegime bi zarari olmus mudur bir bardakla ?..
Banada yasakti ama biirkac kere old biisey olmadi yasak devam ediyor mu doktora daha soramadimKizlar esinizle iliski konusunda nasilsiniz? Benim yasak 12. Haftadan sonra kalkti ama bende bu annelik icgudusu denen sey psikolojik isteksizlik yaratiyor sanki kanamam yada agrim olcakmis hissine kapiliyorum.
Banada yasakti ama biirkac kere old biisey olmadi yasak devam ediyor mu doktora daha soramadim
ilk 3 ay riksli oluyo cnm ama sonradan bi problem olmuyomuş hatta dıoğumu kolaylaştırıyomuş bnm arkadasım yeni doğum yaptı sayılır ilişki oldu ertesi gün doğuma gittim doğum çok kolay oldu dedi hiçte kısıtlamamış hamileliğinde
Anladim canim. Zaten ara ara oldu kanama olmadi ama doktora gittigimde ultrasonda karnimin icinde kanama gordu progestan verdi. 3 ay bitti ama simdide ben cekiniyorum bisey olur mu diye 10 gun sonra kontrolum var o zamana kadar dusunmuyorum
bnm de başlarda lekelenmelerim oldu ama bebkte bişey yoktu yerleşiyo ondan olabilir dedi drm 3 ay yasaktı sonra olabilir dedi şimdi eski formumuza geri döndük sayılır
bnm de başlarda lekelenmelerim oldu ama bebkte bişey yoktu yerleşiyo ondan olabilir dedi drm 3 ay yasaktı sonra olabilir dedi şimdi eski formumuza geri döndük sayılır
ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tık yok bizde:) ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu ondan sonrada korkumuzdan denemedik bile...off bu pskolojiden nasıl kurtulacağız acaba.eşimde benim gibi korkuyor yazık bişey olur bebişe diye habire erteliyoruz bu yüzden.
Cok iyiymis:) darisi basima artik
kızlar merhaba
geçen gün size bazı testlerden bahsetmiştim doktor yapmadı diye, dün gittim aile hekimliğine hepsini yaptırdım bugün sonuçlar çıktı hepside temiz çok şükür
toksoplazma,hepatit,rubella,hemogram hepsini yaptırdım çünkü benim sevgili doktorum bunları yaptırmadı nedense :44:
Darısı başıma yahu
cnm 17 haftalık olmusun bence bişey olmaz yavaş yavaş olur bence açık oldu biraz sanki dr sor eşinde olsun yanında o zamn rahatlarsınız belki
Arkadaslar bende kasim annesi olcam Allah in izniyle.... Daha cinsiyetimiz belli olmadi malesef..
Simdi aklima takildi telas yaptim ben yesil cayin zararli oldugunu bilmiyodum. Dun tarcinli karanfilli yesil cay içtim sallama olanlardan. Kasigimdada orta siddetli agrilar oldu. Acaba bebegime bi zarari olmus mudur bir bardakla ?..
Sorduk canım:) bir sakıncası yok dedi ama biz hala kardeş kardeş yatıyoruz:) neyse denememiz lazım artık yoksa yazık kocama bekle bekle cürücek
Sorduk canım:) bir sakıncası yok dedi ama biz hala kardeş kardeş yatıyoruz:) neyse denememiz lazım artık yoksa yazık kocama bekle bekle cürücek
ewet yaa biz neysede erkekler malumm yatmayın artık kardeş kardeş dua et allahım sana emanet de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?