2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim canım aynen bende öyle korktum ki hasta mı oluyorum diye:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm ayniyzzz bakalm prensmi prensesmi getrecz topige kizlr bastn soylim kizim olursa babasi vermckmisiic guveysi alckmisssss

hehe seninde bugünmü randevun inşallah gösterir kuzucuklar..
azcık edepsiz olsunlar şimdide göstersinlerr doğduktan sonra edepli olsunlar

Arkadaslar bende kasim annesi olcam Allah in izniyle.... Daha cinsiyetimiz belli olmadi malesef..
Simdi aklima takildi telas yaptim ben yesil cayin zararli oldugunu bilmiyodum. Dun tarcinli karanfilli yesil cay içtim sallama olanlardan. Kasigimdada orta siddetli agrilar oldu. Acaba bebegime bi zarari olmus mudur bir bardakla ?..

canım bir bardakla bir şey olucağını sanmam ama sen içme yinede..
doktoruna gittiğinde de sor..

Kizlar esinizle iliski konusunda nasilsiniz? Benim yasak 12. Haftadan sonra kalkti ama bende bu annelik icgudusu denen sey psikolojik isteksizlik yaratiyor sanki kanamam yada agrim olcakmis hissine kapiliyorum.
Banada yasakti ama biirkac kere old biisey olmadi yasak devam ediyor mu doktora daha soramadim

Banada yasakti ama biirkac kere old biisey olmadi yasak devam ediyor mu doktora daha soramadim

ilk 3 ay riksli oluyo cnm ama sonradan bi problem olmuyomuş hatta dıoğumu kolaylaştırıyomuş bnm arkadasım yeni doğum yaptı sayılır ilişki oldu ertesi gün doğuma gittim doğum çok kolay oldu dedi hiçte kısıtlamamış hamileliğinde

Anladim canim. Zaten ara ara oldu kanama olmadi ama doktora gittigimde ultrasonda karnimin icinde kanama gordu progestan verdi. 3 ay bitti ama simdide ben cekiniyorum bisey olur mu diye 10 gun sonra kontrolum var o zamana kadar dusunmuyorum

Anladim canim. Zaten ara ara oldu kanama olmadi ama doktora gittigimde ultrasonda karnimin icinde kanama gordu progestan verdi. 3 ay bitti ama simdide ben cekiniyorum bisey olur mu diye 10 gun sonra kontrolum var o zamana kadar dusunmuyorum

bnm de başlarda lekelenmelerim oldu ama bebkte bişey yoktu yerleşiyo ondan olabilir dedi drm 3 ay yasaktı sonra olabilir dedi şimdi eski formumuza geri döndük sayılır

bnm de başlarda lekelenmelerim oldu ama bebkte bişey yoktu yerleşiyo ondan olabilir dedi drm 3 ay yasaktı sonra olabilir dedi şimdi eski formumuza geri döndük sayılır

ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tık yok bizde:) ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu ondan sonrada korkumuzdan denemedik bile...off bu pskolojiden nasıl kurtulacağız acaba.eşimde benim gibi korkuyor yazık bişey olur bebişe diye habire erteliyoruz bu yüzden.

cnm 17 haftalık olmusun bence bişey olmaz yavaş yavaş olur bence açık oldu biraz sanki dr sor eşinde olsun yanında o zamn rahatlarsınız belki

benimde yapmamıştı doktorum sonra başka bir doktora göründüğümde o yapmıştı gerekli yapılmamış diye. Sonuca iyi dedi ama anlamadım negatif yazıyor yanında. yani bağışıklık yok mu?

cnm 17 haftalık olmusun bence bişey olmaz yavaş yavaş olur bence açık oldu biraz sanki dr sor eşinde olsun yanında o zamn rahatlarsınız belki

Sorduk canım:) bir sakıncası yok dedi ama biz hala kardeş kardeş yatıyoruz:) neyse denememiz lazım artık yoksa yazık kocama bekle bekle cürücek

Hayırlı olsun, bebeğe zarar veren ağrı çok şiddetli oluyomuş merak etme, ben 7. haftada neler içmiştim neler oy oy oy, sonra öğrendim bebişim olacağını. Allaha şükür şu an sağlıklı duruyo, endişe etme. Yeşil çay gibi bitkilerin olayı da, rahim kaslarında kasılma yapıyo bu yüzden ağrı verebiliyo, yani bebeğe zarar gelmez çok içmediysen korkma. :)

Sorduk canım:) bir sakıncası yok dedi ama biz hala kardeş kardeş yatıyoruz:) neyse denememiz lazım artık yoksa yazık kocama bekle bekle cürücek

ewet yaa biz neysede erkekler malumm yatmayın artık kardeş kardeş dua et allahım sana emanet de

Ay ben bişi diyecem de kötü düşünceeniz diye korkuyom..
Yaşadığım kanamadan sonra yasak geldi, kanama biter gibi oldu sordum gene yasak dedi, kanama biteli 10 gün oldu, geçen hafta kudurdum ben tabi 1 ay olunca, denedik, herangi bi kanama filan olmadı. Doktora da telefon açıp soramadım yasak bitti mi diye ayda 1 muayeneye gidiyom, bekleyemedim kısaca.. Çok mu fenayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…