- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Aslinda aynen oyle. Mesela kasik agrim olurdu simdi yok mesela. Demek ki munasebet olabilir
kızlar merhaba
geçen gün size bazı testlerden bahsetmiştim doktor yapmadı diye, dün gittim aile hekimliğine hepsini yaptırdım bugün sonuçlar çıktı hepside temiz çok şükür
toksoplazma,hepatit,rubella,hemogram hepsini yaptırdım çünkü benim sevgili doktorum bunları yaptırmadı nedense :44:
Aslinda aynen oyle. Mesela kasik agrim olurdu simdi yok mesela. Demek ki munasebet olabilir
kizlar bende de 3 buçuk aydır ilişkin yok. .ama bunun sebebi sabır degil annemlerde kalıyor olmam. Benim 8 haftalıkken kanamam oldu. Zaten tüp bebek oldugi icin tedbirli idik. .ama diger ay ramazan gelmeden eşimin yanına antalyaya gideceğim orada da ilişkiye girmeyiz, bir dusuk yaşadığımız icin eşim korkuyor. Ben istesemde olmaz yani. Bu arada ben sivasdayim eşim antalyada doktora dedim gidebilirsin dedi. O yüzden içim rahat ama sizce yolculuk kotu olur mu. Riskli mi. Kendi arabamızla gitcez ve 8 saat.
hamıleyken oruç tutmak bence bır zevk olamaz ayrıca 3'e kadar uyuduktan sonrada o orucun cok bır faydası kalmaz 3te kalksan bıle 7-8 arası ıftar yınede vakıt cok yemekten onemlısı bebeğe lazım olan sudur susuz kalıcak suyun azalması enfeksiyona düşüğe bıle sebep olabılıyor dr sana tutma demez kımsenın dını ıstegıne karışmaz senın kendının düşünmesı lazım ramazandan sonra tutarsın tabı karar senınben ramazanda oruç tutma zevkinden mahrm olmak istemiyorum. öncelikle doktoruma danışacağım ve ilk gün deneyeceğim. ben şöyle düşündüm sahura kadar yatmıyoruz zaten yemeği yiyip yatıcam 2 veya 3 gibi ancak kalkarım zaten çok da az bir zaman kalıyor tabi ki önce doktor ne diyecek
hanımlar size bişey sorcam gecen gün patron kahvaltı yapalım diye domates saltalık peynir zeytin felan almış dolapda uruyodu bende bugün sabah 1 kaç zeytin vede bi salatalık yedim bi yerde okumuştum birinden bişeyi sahibinden habersiz alırsanız cocugunuz doğgugunda hırsız olursa hiç bi şekilde suçlu aramayın habersiz aldığınız içindir diye sizce ben patrona yediğimi söyleyimmi sonuçta yiyelim diye aldı
Arkadaşlar benim doktorumun söylediği birşey vardı taa gebeliğin en başından, çekinilcek bişiy yok, size de söyliyeyim, her doktorun söylediğini sanmıyorum çünkü. Erkeğin menisinde bulunan prostat sıvısı rahim kaslarının kasılmasına sebep olacağından ağrı yapabilir. Bu yüzden bundan sonraki ilişkilerinizde ya prezervatif kullanın ya da başka yöntem ile takılın içeri meni gitmesin dedi.
Bende size söyliyim didim.. Ağrınız olmasın diye anlattım
ben de böyle bildiğim için kondom ile korunarak eskisi kadr sık olmasa da ilişkimize devam ediyoruz.
Ben Hamilelikte libidomun arttığını düşünüyorum :-D
engel olamıyorm isteklerime. ilk ay çok seyrekti. hem hafif kanamam oldu diye hem de ev kalabalık diye ama sonra normale döndük diyebilirim
💑💓
sevgili anneler merhaba :) dr. hakan çoker var biliyor musunuz istanbul doğum akademisinde onun kurslarına giden var mı? ve doğumu nerde yaptırıyor bilen var mı? ben bu ay çamlıca erdemde ayşe katrancı ya başlamayı düşünüyorum ama hala çok kararsızım.
Ben son ay gitmeyi düşünüyorum şimdi hem vaktim yok hemde unuturum ben, öğrenip taze taze uygularım bebekte
bende gitmek istiyorum ama nişantaşında nasıl gidicem onu bilmiyorum hemde ücreti biraz yüksek nasıl olcak bilmiyorum erken kayıt bile 400+kdv
tamam akşam atarsın yarın atarsın hadi bakalım bana dua et doktora gidicem saat 2 de
kizlar bende de 3 buçuk aydır ilişkin yok. .ama bunun sebebi sabır degil annemlerde kalıyor olmam. Benim 8 haftalıkken kanamam oldu. Zaten tüp bebek oldugi icin tedbirli idik. .ama diger ay ramazan gelmeden eşimin yanına antalyaya gideceğim orada da ilişkiye girmeyiz, bir dusuk yaşadığımız icin eşim korkuyor. Ben istesemde olmaz yani. Bu arada ben sivasdayim eşim antalyada doktora dedim gidebilirsin dedi. O yüzden içim rahat ama sizce yolculuk kotu olur mu. Riskli mi. Kendi arabamızla gitcez ve 8 saat.
Ay ben bişi diyecem de kötü düşünceeniz diye korkuyom..
Yaşadığım kanamadan sonra yasak geldi, kanama biter gibi oldu sordum gene yasak dedi, kanama biteli 10 gün oldu, geçen hafta kudurdum ben tabi 1 ay olunca, denedik, herangi bi kanama filan olmadı. Doktora da telefon açıp soramadım yasak bitti mi diyeayda 1 muayeneye gidiyom, bekleyemedim kısaca.. Çok mu fenayım ben
Normalde libido artıyomuş. Benim de yüksekte işte o libido bi türlü inmedi. 3 gündür herifin arkadaşı bizde kalıyo, yatmaya bile yanıma gelmiyo adam sabah ben evden çıkarken yatağa giriyo, kocamdan bir erkeği kıskanmak ta çok garip valla. o libidosuz ben libidolu sürünüp gidiyos
Bişey olmaz ama çok dikkat etmek lazım. Ben hamileliği başladığından beri toplam da üç defa aktarmalı uçuş yaptım. Her biri 5 saat sürdü. Sonuncusunda aktarma esnasında üşüttüm yada uçak klimasından mikrop kaptım. Bir hafta da geçti
Çok dikkat etmek lazım. Ama insanız biz de olacak yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?