2014 Kasım Anneleri

Bende haftaya yaptırayım :) aile hekimliginde. Sevindim temiz olmasina testlerin..

Aslinda aynen oyle. Mesela kasik agrim olurdu simdi yok mesela. Demek ki munasebet olabilir

Arkadaşlar benim doktorumun söylediği birşey vardı taa gebeliğin en başından, çekinilcek bişiy yok, size de söyliyeyim, her doktorun söylediğini sanmıyorum çünkü. Erkeğin menisinde bulunan prostat sıvısı rahim kaslarının kasılmasına sebep olacağından ağrı yapabilir. Bu yüzden bundan sonraki ilişkilerinizde ya prezervatif kullanın ya da başka yöntem ile takılın içeri meni gitmesin dedi.
Bende size söyliyim didim.. Ağrınız olmasın diye anlattım

kizlar bende de 3 buçuk aydır ilişkin yok. .ama bunun sebebi sabır degil annemlerde kalıyor olmam. Benim 8 haftalıkken kanamam oldu. Zaten tüp bebek oldugi icin tedbirli idik. .ama diger ay ramazan gelmeden eşimin yanına antalyaya gideceğim orada da ilişkiye girmeyiz, bir dusuk yaşadığımız icin eşim korkuyor. Ben istesemde olmaz yani. Bu arada ben sivasdayim eşim antalyada doktora dedim gidebilirsin dedi. O yüzden içim rahat ama sizce yolculuk kotu olur mu. Riskli mi. Kendi arabamızla gitcez ve 8 saat.

Bu durumda doktor en iyisi uçak ile seyahat çünkü kısa sürüyor diyor. Araç ile gidilecekse 1,5 saatte bir mola verin bacaklarını uzat. Bi sakıncası olmaz doktorların dediğine göre. Eşinden uzak kalma bence, hem bebeğinin ilk tekmeleri, senin nazlanmanı görmesi keyifli olur, hemde bağınız kuvvetli kalır. Git git korkma

hamıleyken oruç tutmak bence bır zevk olamaz ayrıca 3'e kadar uyuduktan sonrada o orucun cok bır faydası kalmaz 3te kalksan bıle 7-8 arası ıftar yınede vakıt cok yemekten onemlısı bebeğe lazım olan sudur susuz kalıcak suyun azalması enfeksiyona düşüğe bıle sebep olabılıyor dr sana tutma demez kımsenın dını ıstegıne karışmaz senın kendının düşünmesı lazım ramazandan sonra tutarsın tabı karar senın

canım o çocuk hırsız olur degıl ızınsız bıyerden bısey alıp yersen çocukta ızı lekesı çıkar gıbısınden bır batıl ınanc var bende yınede senın gıbı korktuğumdan bırıne gıttıgımde fln bısey atsam ağzıma oncesı soyluyorum bak yıyorum dıye

ben de böyle bildiğim için kondom ile korunarak eskisi kadr sık olmasa da ilişkimize devam ediyoruz.

Ben Hamilelikte libidomun arttığını düşünüyorum :-D

engel olamıyorm isteklerime. ilk ay çok seyrekti. hem hafif kanamam oldu diye hem de ev kalabalık diye ama sonra normale döndük diyebilirim

💑💓

selamlarrr kızlarrr döndümm ben tatildenn hepiniz iyisinizdir umarımm bebişlerimizde iyi olsunn yarın doktor randevuma varr herşey iyi gitsin inşallahh sağsalim doğsun yavrularr okuym biraz bakıym neler olmuş

Normalde libido artıyomuş. Benim de yüksekte işte o libido bi türlü inmedi. 3 gündür herifin arkadaşı bizde kalıyo, yatmaya bile yanıma gelmiyo adam sabah ben evden çıkarken yatağa giriyo, kocamdan bir erkeği kıskanmak ta çok garip valla. o libidosuz ben libidolu sürünüp gidiyos

sevgili anneler merhaba :) dr. hakan çoker var biliyor musunuz istanbul doğum akademisinde onun kurslarına giden var mı? ve doğumu nerde yaptırıyor bilen var mı? ben bu ay çamlıca erdemde ayşe katrancı ya başlamayı düşünüyorum ama hala çok kararsızım.

Ben son ay gitmeyi düşünüyorum şimdi hem vaktim yok hemde unuturum ben, öğrenip taze taze uygularım bebekte

bende gitmek istiyorum ama nişantaşında nasıl gidicem onu bilmiyorum hemde ücreti biraz yüksek nasıl olcak bilmiyorum erken kayıt bile 400+kdv

Nerelerde araştırdın acaba? erken kayıt mı varmış bunda da ayyy, ben anadolu yakasındayım göztepede. uzak yerlere gidemem valla, ama öğrensem iyi olur bu işleri.

Bişey olmaz ama çok dikkat etmek lazım. Ben hamileliği başladığından beri toplam da üç defa aktarmalı uçuş yaptım. Her biri 5 saat sürdü. Sonuncusunda aktarma esnasında üşüttüm yada uçak klimasından mikrop kaptım. Bir hafta da geçti
Çok dikkat etmek lazım. Ama insanız biz de olacak yolculuk

Benim kız kardeşim düzcede bir devlet hastanesinde doğum yaptı doktor çok iyiydi bu doğal ve katif doğumla yaptı doğumu ve 2 saatte adet sancısı gibi bir sancıyla doğum yaptı bende doktoruyla görüştüm bana istanbul doğum akademisinin kurslarından bahsetti ama ücret yüksek ve uzak bende ümraniyedeyim napcam bilmiyorum bu ay çamlıca erdemde ayşe katrancı varmış ona başlıcam ama ben aktif ve pozitif doğumda bilgili bir doktor istiyorum ama duymadım hiç bu tarafta

:) valla canım bende normalde öyleyimdir söylemesi ayıp ama bizim tüp bebekle oldu ondanda biraz korkuyoruz sanırım:) hoş şu aşamada tüp veya normal hiç bir fark yok tabi ki ama yinede endişeliyiz malesef.

Ahh canım yaa şu adam hala gitmedi mi bide klimanı işgal ediyo salonda canım benim yaa

Valla bizde 9 saat ailemin yanına gidicez yazlığa o zamana 23 haftalık falan olurum napıcam bilmiyorum da arabaya börekler kekler dolduracağım kesin bide taşınıcaz ondan önce çok iş var çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…