Normalde libido artıyomuş. Benim de yüksekte işte o libido bi türlü inmedi. 3 gündür herifin arkadaşı bizde kalıyo, yatmaya bile yanıma gelmiyo adam sabah ben evden çıkarken yatağa giriyo, kocamdan bir erkeği kıskanmak ta çok garip valla. o libidosuz ben libidolu sürünüp gidiyos
:) valla canım bende normalde öyleyimdir söylemesi ayıp ama bizim tüp bebekle oldu ondanda biraz korkuyoruz sanırım:) hoş şu aşamada tüp veya normal hiç bir fark yok tabi ki ama yinede endişeliyiz malesef.
Kıyamam ya, ne zaman gidiyor misafirin. Ben olsam dayanamazdım sanki ya. Bizde doktor hiç yasak getirmedi, sağ olsun hormonlarım zaten full çalışıyordu hamilelik iyice tavan yaptırdı. Yasak falan var mı diye sordum doktora "durmak yok aynen devam "deyince gazı aldım ben tabi
Ahh canım yaa şu adam hala gitmedi mibide klimanı işgal ediyo salonda canım benim yaa
sevgili anneler merhaba :) dr. hakan çoker var biliyor musunuz istanbul doğum akademisinde onun kurslarına giden var mı? ve doğumu nerde yaptırıyor bilen var mı? ben bu ay çamlıca erdemde ayşe katrancı ya başlamayı düşünüyorum ama hala çok kararsızım.
Ben son ay gitmeyi düşünüyorum şimdi hem vaktim yok hemde unuturum ben, öğrenip taze taze uygularım bebekte
hamıleyken oruç tutmak bence bır zevk olamaz ayrıca 3'e kadar uyuduktan sonrada o orucun cok bır faydası kalmaz 3te kalksan bıle 7-8 arası ıftar yınede vakıt cok yemekten onemlısı bebeğe lazım olan sudur susuz kalıcak suyun azalması enfeksiyona düşüğe bıle sebep olabılıyor dr sana tutma demez kımsenın dını ıstegıne karışmaz senın kendının düşünmesı lazım ramazandan sonra tutarsın tabı karar senın
canım o çocuk hırsız olur degıl ızınsız bıyerden bısey alıp yersen çocukta ızı lekesı çıkar gıbısınden bır batıl ınanc var bende yınede senın gıbı korktuğumdan bırıne gıttıgımde fln bısey atsam ağzıma oncesı soyluyorum bak yıyorum dıye
Normalde libido artıyomuş. Benim de yüksekte işte o libido bi türlü inmedi. 3 gündür herifin arkadaşı bizde kalıyo, yatmaya bile yanıma gelmiyo adam sabah ben evden çıkarken yatağa giriyo, kocamdan bir erkeği kıskanmak ta çok garip valla. o libidosuz ben libidolu sürünüp gidiyos
yarın söyliycem sabah kalktığımda da çok çarpıntım vardı...
dün sabahta burnum kanadı..
kan dolaşımı arttı sanırım o yüzden...
Kızlar ben dün gece bir saat titredim ya çok kötüydü nden olduğunu anlamadım daha önceki gecelerde yanıyordum üstümü açıp yatıyordum şimdi noldu anlamadım(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BİRŞEY DEMISTIM KİMSE BAKMADI AŞK OLSUN HEPINIZE YAAA ALTI ÜSTÜ BİR CVP YAZACAKTINIZ(; ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zeyy için ben de kız hissediyorum nedenseZeyyyy öğrendin mi cinsiyetiiiiiiiiiiiiiibence kızların olacakkkkk sağlıklı olsunlarda
ben de böyle bildiğim için kondom ile korunarak eskisi kadr sık olmasa da ilişkimize devam ediyoruz.
Ben Hamilelikte libidomun arttığını düşünüyorum :-D
engel olamıyorm isteklerime. ilk ay çok seyrekti. hem hafif kanamam oldu diye hem de ev kalabalık diye ama sonra normale döndük diyebilirim
💑💓
Merhaba hanimlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum zeyy geçmiş olsun umarım randevun guzel geçer. Tugcecim sana gecmis olsun havalar cok sicak hakket hamile olmayan dayanamazken biz nasil dayanalim sicaga. ALLAH yardimcimiz olsun en ağır zamanlarimiz tam sicaklara gelecek. Hanımlar ramazan orucu tutacakmisiniz ne düşünüyorsunuz? Benim bebis pek bi tembel çok az hareket esiyo
İlk okuldan beri oruç tuttum ama hamileyken tutmam doktorda önermez sanırım saat çoook uzun..aç ve susuz kalmak zor
canım hamile ve emziren kadınların oruç tutmayabileceğini biliyorum ben..
tabiki sonradan borçlarımızı öderiz...
internette şöyle bir yazı gördüm ve katılıyorum..
"Kur'an-ı Kerim, 'Ey insanlar başkaları için iyilikte bulunun ve kendinizi kendi elinizle tehlikeye atmayın' der. Din alimleri, 'Anne ve bebek sağlığı ile ilgili risklerden dolayı İslam dini, hamilelikte ve emzirme döneminde oruç yükümlülüğünü kaldırmıştır' diyor ve ekliyorlar, 'Bu görev, emzirme bittikten sonra yerine getirilebilir.'
'Allah size kolaylık diler, zorluk dilemez' buyuran İslam dini, yolculuk sırasında bile oruca izin vermezken, hamilelerin ve annelerin oruç tutmak konusundaki ısrarı, anne ve bebek sağlığı açısından çok önemli riskleri de beraberinde getiriyor. "
ben şahsen bebeklerimi ve kendimi riske atmak istemiyorum..
şimdi bile öğlen yemeğini yiyorum 1.5 saat sonra sanki 3 gündür yememişim gibi midem kazınıyor...
ve günde 3 lt ye yakın su içmemiz lazım...
kizlar bende de 3 buçuk aydır ilişkin yok. .ama bunun sebebi sabır degil annemlerde kalıyor olmam. Benim 8 haftalıkken kanamam oldu. Zaten tüp bebek oldugi icin tedbirli idik. .ama diger ay ramazan gelmeden eşimin yanına antalyaya gideceğim orada da ilişkiye girmeyiz, bir dusuk yaşadığımız icin eşim korkuyor. Ben istesemde olmaz yani. Bu arada ben sivasdayim eşim antalyada doktora dedim gidebilirsin dedi. O yüzden içim rahat ama sizce yolculuk kotu olur mu. Riskli mi. Kendi arabamızla gitcez ve 8 saat.
Bu durumda doktor en iyisi uçak ile seyahat çünkü kısa sürüyor diyor. Araç ile gidilecekse 1,5 saatte bir mola verin bacaklarını uzat. Bi sakıncası olmaz doktorların dediğine göre. Eşinden uzak kalma bence, hem bebeğinin ilk tekmeleri, senin nazlanmanı görmesi keyifli olur, hemde bağınız kuvvetli kalır. Git git korkma
Bişey olmaz ama çok dikkat etmek lazım. Ben hamileliği başladığından beri toplam da üç defa aktarmalı uçuş yaptım. Her biri 5 saat sürdü. Sonuncusunda aktarma esnasında üşüttüm yada uçak klimasından mikrop kaptım. Bir hafta da geçti
Çok dikkat etmek lazım. Ama insanız biz de olacak yolculuk
Valla bizde 9 saat ailemin yanına gidicez yazlığa o zamana 23 haftalık falan olurum napıcam bilmiyorum da arabaya börekler kekler dolduracağım kesin bide taşınıcaz ondan önce çok iş var çokk
Merhaba hanimlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum zeyy geçmiş olsun umarım randevun guzel geçer. Tugcecim sana gecmis olsun havalar cok sicak hakket hamile olmayan dayanamazken biz nasil dayanalim sicaga. ALLAH yardimcimiz olsun en ağır zamanlarimiz tam sicaklara gelecek. Hanımlar ramazan orucu tutacakmisiniz ne düşünüyorsunuz? Benim bebis pek bi tembel çok az hareket esiyo
İlk okuldan beri oruç tuttum ama hamileyken tutmam doktorda önermez sanırım saat çoook uzun..aç ve susuz kalmak zor
canım hamile ve emziren kadınların oruç tutmayabileceğini biliyorum ben..
tabiki sonradan borçlarımızı öderiz...
internette şöyle bir yazı gördüm ve katılıyorum..
"Kur'an-ı Kerim, 'Ey insanlar başkaları için iyilikte bulunun ve kendinizi kendi elinizle tehlikeye atmayın' der. Din alimleri, 'Anne ve bebek sağlığı ile ilgili risklerden dolayı İslam dini, hamilelikte ve emzirme döneminde oruç yükümlülüğünü kaldırmıştır' diyor ve ekliyorlar, 'Bu görev, emzirme bittikten sonra yerine getirilebilir.'
'Allah size kolaylık diler, zorluk dilemez' buyuran İslam dini, yolculuk sırasında bile oruca izin vermezken, hamilelerin ve annelerin oruç tutmak konusundaki ısrarı, anne ve bebek sağlığı açısından çok önemli riskleri de beraberinde getiriyor. "
ben şahsen bebeklerimi ve kendimi riske atmak istemiyorum..
şimdi bile öğlen yemeğini yiyorum 1.5 saat sonra sanki 3 gündür yememişim gibi midem kazınıyor...
ve günde 3 lt ye yakın su içmemiz lazım...
kizlar bende de 3 buçuk aydır ilişkin yok. .ama bunun sebebi sabır degil annemlerde kalıyor olmam. Benim 8 haftalıkken kanamam oldu. Zaten tüp bebek oldugi icin tedbirli idik. .ama diger ay ramazan gelmeden eşimin yanına antalyaya gideceğim orada da ilişkiye girmeyiz, bir dusuk yaşadığımız icin eşim korkuyor. Ben istesemde olmaz yani. Bu arada ben sivasdayim eşim antalyada doktora dedim gidebilirsin dedi. O yüzden içim rahat ama sizce yolculuk kotu olur mu. Riskli mi. Kendi arabamızla gitcez ve 8 saat.
Bu durumda doktor en iyisi uçak ile seyahat çünkü kısa sürüyor diyor. Araç ile gidilecekse 1,5 saatte bir mola verin bacaklarını uzat. Bi sakıncası olmaz doktorların dediğine göre. Eşinden uzak kalma bence, hem bebeğinin ilk tekmeleri, senin nazlanmanı görmesi keyifli olur, hemde bağınız kuvvetli kalır. Git git korkma
Bişey olmaz ama çok dikkat etmek lazım. Ben hamileliği başladığından beri toplam da üç defa aktarmalı uçuş yaptım. Her biri 5 saat sürdü. Sonuncusunda aktarma esnasında üşüttüm yada uçak klimasından mikrop kaptım. Bir hafta da geçti
Çok dikkat etmek lazım. Ama insanız biz de olacak yolculuk
Valla bizde 9 saat ailemin yanına gidicez yazlığa o zamana 23 haftalık falan olurum napıcam bilmiyorum da arabaya börekler kekler dolduracağım kesin bide taşınıcaz ondan önce çok iş var çokk
Kizlarrrr erkek topigine alin bi erkek sehzade de bendennn
YAA benim 16. haftam bitiyordaha bir kıpırtı yok ay kızmı olacak acaba oğlumda 3,5 aylıkken hissetmiştim erken hisseden var mı??:44:
Doğumu senin belirlediğin hastanede yaptırıyor diye biliyorum. Onun dışında anlaşmalı hastaneleri de vardır mutlaka.
Bende takip ediyorum istenbul doğum akademisini SSVD düşündüğüm için 20. haftadan itibaren eğer ücretsiz staj grubu denk getirebilirsem katılmayı düşünüyorum. Olmazsa hamile okulundan fiyat alacağım kurs için. O da yüksek gelirse üsküdar da her ay düzenli kurs varan bir Ebe hanım var onun kursuna gidecem fiyatı 100 tl kadar.
Son aya bırakmamak gerekir. Çünkü son ay ne olacağı belli olmaz kus eğitim vs gibi işleri 25-35 haftalar arasında tamamlayıp, 35. haftadan itibaren aktif olarak masajları, vucut ve nefes egzersizlerini vs. kendi kendine günlük olarak evde tekrar etmek gerekir. sonuçta 36. haftadan sonra bebek her an gelmek isteyebilir. Dün gece bir arkadaş 36+4 te pırt diye doğuruverdi :)
Eğer bu şekilde kurslar vs. düşünüyorsanız ben bulduklarımı sizinle paylaşırım burdan. İlk hamileliğinde çok cahildim hastanenin verdiği yüzeysel gebe kursuna bile 37. haftada gitmiştim. Tabi iş işten geçmişti. Sonuçta caheletten kendini sezeryan masasında buluverdim. Bir çok egzersize 15- 16. haftalarda başlamak gerekiyormuş bunu yeni öğrendim.
ay ınanmıyorum, bende lıbıdo yerlerde ya, cok kotu, cok sasırıyorum kendıme
neden acaba
kızlar benim bugün vajinamda yanma var tuvaletim yok ama sanki bıraksam gitcek gibi tuvaleti yaparken yanma olusuyo nedendir
Zeyyyy öğrendin mi cinsiyetiiiiiiiiiiiiiibence kızların olacakkkkk sağlıklı olsunlarda
zeyy için ben de kız hissediyorum nedensekızıma arkadaş arıyor olabilirim tabii
selam kızlar bu arada, birazcık hareketleneyim hemen nefes nefese kalıyorum ve kendimi çookk yorgun hissediyorum, daha 4 ayda normal mi ki, sizler de öyle misiniz? bir de gazın verdiği etkiyle kendimi çookk ağır hissediyorum, bir türlü çözemedim bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?