2014 Kasım Anneleri

cnm bankacıyım, yogun calısıuyrm, aksama kadar oturmaktan aksam eve gıdınce belım bazen de kasıgım agrıyor, hıc oyle bısı dusunmuyorum, esım muhendıs onda sorun yokta sureklı ben rededıyorm

kotu hıssedyrm kendımı bıde sızı duyunca boyle

ama okumak ıyı geldı, kendımı toparlamam lazım,

bebişler süper ana gene kendini unuttu

iyi bari yalnız değilmişim

ben de hissetmiyorum hala sanırım, bazen hissettiğimi düşünüyorum ama anlayamıyorum, çok net değil, benim rahim de biraz arkadaymış zaten, yavaş yavaş öne doğru geliyormuş, belki daha geç hissedebilirim, doktor 20. haftada dedi

maşallah canım bebişler iyiyse korkmana gerek yok birde hareketlerini yavaşlat braz alışamadık daha hamileliğe hemen kalkıyoruz yerimizden geçer inş hem bak bebişler ileride gidiyor annesi ne güzel işte hem bence kalple ilgili bir sorun olsaydı bebeklere de yansırdı birşeyciğin yokturdur inş üzme kendini ve bebişleri onlar bizim topiğimizin nazar boncukları iyi bak onlara annesii

idrar yolu enfeksıyonu buyuk olasılık cnm bol su ıc

cok sıddetlı ıse, doktora gıt, tehlıkelı gebelıkte, ıdrar sokturucu ılac verır toz seklınde

valla dün ev bugün hiç içmediğim kadar su içiyorum inşallah geçer cok şiddetli değil öğleden sonra başladı ayak tırnağım içine batıyo o yüzden sandalet giyip geliyorum işe aceba ayaklarımımı üşüttüm

İyi maşallah sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil 13: detaylı ultrasonu perinatologlar yapıyor gittiğin doktor perinatolojide yan dal yapmış sanırım..benden 200 tl istediler iller arasında fiyat uçurumu var
İnşallah hepimiz sonuna kadar hayırlı haberler alırız

aa değişik birşeyy ama bana da 20 yi bulacak gibi geliyor kardeş

Yiihaaa oh oh hadi bakalım zeyy çok sevindim biciriklara bak sen yer kavgası yapıyolar

Kötü hissetme ama eşin de kötü hissedebilir, hepimiz yoğunuz ben haftada 66 saat mesai yapıyorum, ama gel görki ev mutluluğum için bazen kendime libido enjekte ediyorum. Reddetmek adamı da kötü hissettirir rahatsız olmadıkça yapma derim, hele bi kere de sen istekli ol allaa kocacığın ne sevinir :)

ya bu ilişki işini sormaya ben sormaya utanıyorum doktorumda bişey söylemiyor ama libido tavanda

Neden utanıyon yaww. Amaan yoksa düşük tehliken kanaman vs, vur gitsin kardeş, bu günlerin kıymetini bil. bebek viyaklarken daha zor olur sonra

oyy maşallah, güzel gelişiyorlar, seninkiler tek yumurta değil miydi canım, biri kızsa diğeri de kız, ya da tam tersi olmayacak mı?
umarım bütün sonuçların iyi çıkar ve en hayırlı cinsiyet nasip olur yavrularına da

Bu eğitim sadece bebeğin yıkanması bezlenmesi gaz çıkarılması cart curt eğitimi değil mi? neden son aya bırakmiim ki? bilgilendirirsen kurslar hakkında sevinirim. tam teşekküllü donanmak istiyorum ben

Sen bebek bakımından bahsediyorsun canım benim benim bahsettiğim doğuma hazırlık kursu.. Yani o bebişi doğal olarak normal şekilde olması gerektiği gibi doğurabilmek için ne yapmak gerektiğini öğreniyorsun. Doğumda hangi durumda hangi müdahale yapılır. Sana yapılan müdahale gerekli mi gereksiz mi? doğumun başladığını nasıl anlarsın, doğumdan önce yapılan perine masajı, kegel egzersizi, sancı pozisyonları, nefes teknikleri vs. vs.

Öğrenmemiz gereken çok şey var.. Eğer öğrenmezsek ben ve benim gibi binlerce kişinin olduğu gibi gereksiz ve asılsız sebeplerle sezeryan oluyorsun. Ya da doğumun ne olduğunu bilmediğinden korkudan doğuramıyorsun.

Zaten bilmeden gidince doğurmak için çaba göstermiyor doktor beni doğurtsun diye bekliyorsun.. Oda olmuyor işte doktor bi yere kadar sabrediyor en ufak sıkıntıda hoooop sezeryanaaa..

Haa bu kurslarda bebek bakımıda anlatılıyor.. Bir gün doğum bir gün bebek bakımı ve emzirme olmak üzere 2 gün oluyar çoğunlukla..

[SUP][/SUP]
bakalım kızmı olacak erkekmı, annem kız erken, erkek gec hareket eder dıyor ama sende tersı olmus

aa öylemiymiş bende çevremden hep erkek çocuk erken oynar diye duyuyorum hadi hayırlısı

aa değişik birşeyy ama bana da 20 yi bulacak gibi geliyor kardeş

çok hassas bünyeli olanlar erken hissedebiliyormuş, ama ben hamile olduğumu bile adetim gecikmesine rağmen, enteresan yerleşme kanamasına rağmen, 6 tane idrar testine rağmen anlayamamış biri olarak, hassasiyetime itimadım sıfırrr

Bilgilerin icin cok cok tesekkurler canim

ayy canım benim ne güzel şeyler yazmışsın sağol valla çok moral oldu
inşallah Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, onları edepli ahlaklı namuslu imanlı çocuklar olarak yetiştirmeyi nasip eder

bebişler süper ana gene kendini unuttu

bir kaç ay sonra senide görücezzz

ya sımdı cok kotu hıssettım bızım nıye normale donmedı ya, ben ıstemıyorum pek, hıc ıstegım yok, hafta bı gun oluyor bazen ıkıı

of ya

hamile olduğumu öğrendiğimden 3 hafta sonraya kadr ilişki olmadı. gün saydım resmen. annemler de var diye istekli davranamadm ama en sonunda onun da canına tak etti herhalde :-D

libido artırıcı yicekler varmış. bir de onlardan ye bakalım.

💑💓

evet canım perinatolog aynı zamanda..
bugün kafatası ölçümlerini falan yaptı..
bizim bir arkadaş burda başka bir hastanede detaylıyı 150 tl ye yaptırmış ama bir sürü fotoğraf ve video kaydı vermiş 1 saatlik...
eğer bizimki öyle bir şey yapmazsa-ki hiç sanmıyorum yapıcağını- oraya giderim mutlaka..

olablır cnm, ıc camasırın mutlaka pamuklu olsun, bıde utule gıy, gecmezse gıdersın doktora, dıkkat edersen ılerlemeden gecer, 3 lt su ıle bol ıdrar cıkmakla atılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…