- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
ya bu ilişki işini sormaya ben sormaya utanıyorum doktorumda bişey söylemiyor ama libido tavanda
oyy maşallah, güzel gelişiyorlar, seninkiler tek yumurta değil miydi canım, biri kızsa diğeri de kız, ya da tam tersi olmayacak mı?
umarım bütün sonuçların iyi çıkar ve en hayırlı cinsiyet nasip olur yavrularına da
Normalde libido artıyomuş. Benim de yüksekte işte o libido bi türlü inmedi. 3 gündür herifin arkadaşı bizde kalıyo, yatmaya bile yanıma gelmiyo adam sabah ben evden çıkarken yatağa giriyo, kocamdan bir erkeği kıskanmak ta çok garip valla. o libidosuz ben libidolu sürünüp gidiyos
çok hassas bünyeli olanlar erken hissedebiliyormuş, ama ben hamile olduğumu bile adetim gecikmesine rağmen, enteresan yerleşme kanamasına rağmen, 6 tane idrar testine rağmen anlayamamış biri olarak, hassasiyetime itimadım sıfırrr
Kizlarrrr erkek topigine alin bi erkek sehzade de bendennn
ayy canım benim ne güzel şeyler yazmışsın sağol valla çok moral oldu
inşallah Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, onları edepli ahlaklı namuslu imanlı çocuklar olarak yetiştirmeyi nasip eder
bir kaç ay sonra senide görücezzz
Kizlarrrr erkek topigine alin bi erkek sehzade de bendennn
Yiihaaa oh oh hadi bakalım zeyy çok sevindim biciriklara bak sen yer kavgası yapıyolar
Kötü hissetme ama eşin de kötü hissedebilir, hepimiz yoğunuz ben haftada 66 saat mesai yapıyorum, ama gel görki ev mutluluğum için bazen kendime libido enjekte ediyorum. Reddetmek adamı da kötü hissettirir rahatsız olmadıkça yapma derim, hele bi kere de sen istekli ol allaa kocacığın ne sevinir :)
Neden utanıyon yaww. Amaan yoksa düşük tehliken kanaman vs, vur gitsin kardeş, bu günlerin kıymetini bil. bebek viyaklarken daha zor olur sonra
hamile olduğumu öğrendiğimden 3 hafta sonraya kadr ilişki olmadı. gün saydım resmen. annemler de var diye istekli davranamadm ama en sonunda onun da canına tak etti herhalde :-D
libido artırıcı yicekler varmış. bir de onlardan ye bakalım.
💑💓
Ayy ne güzel. Bi paşada benim olur ins :)
aaa hayırlı olsun canımmm
ben daha öğrenemedim
2 hafta sonra artık...
selam kızlarrr doktordan geldim..
bugün normalde 15+1 günlükler..
ama tontişlerden biri 15+5 diğeri 16+2 çıktı
Allah'ıma çok şükür iyiler birbirlerini itekliyolardı
cinsiyetleri belli oluyo mu dedik..
daha belli olmaz ama yine de bi bakıyım dedi..
üstteki kıza benziyo ama net konuşmuyorum bişeyler almayın dedi..
alttakide elini koymuştu önüne göremedi zaten..
2 hafta sonra organ taraması yapıcam o zaman gel dedi..
bu kastettiği sanırım detaylı ultrason...
ama nasıl yapıcak bilmiyorum 5 dk da muayene ediyo zaten olmasa başka bir hastanede detaylı yaptırırım..
zaten fiyatına da 12 tl ikizse 12+80 tl dediler..
normali 80 tlymiş tek bebek için...ama sgk ödüyo sanırım gerisini..
anlamadım tam..
bu arada 3lü test için kan da verdim 25 tl ymiş o da..
doktor yinede yaptıralım başka değerlere de bakıyoruz dedi..benim için çok önemli değil..
kalbimdeki ağrıyı soramadım yarınki randevuları bugüne aldıkları için çok kalabalıktı..
devam ederse yarın kardiyolojiye giderim...
neden ogrenemedın gostermedı mı, bende persem be gıtcem ya gostermez se
Sen bebek bakımından bahsediyorsun canım benim benim bahsettiğim doğuma hazırlık kursu.. Yani o bebişi doğal olarak normal şekilde olması gerektiği gibi doğurabilmek için ne yapmak gerektiğini öğreniyorsun. Doğumda hangi durumda hangi müdahale yapılır. Sana yapılan müdahale gerekli mi gereksiz mi? doğumun başladığını nasıl anlarsın, doğumdan önce yapılan perine masajı, kegel egzersizi, sancı pozisyonları, nefes teknikleri vs. vs.
Öğrenmemiz gereken çok şey var.. Eğer öğrenmezsek ben ve benim gibi binlerce kişinin olduğu gibi gereksiz ve asılsız sebeplerle sezeryan oluyorsun. Ya da doğumun ne olduğunu bilmediğinden korkudan doğuramıyorsun.
Zaten bilmeden gidince doğurmak için çaba göstermiyor doktor beni doğurtsun diye bekliyorsun.. Oda olmuyor işte doktor bi yere kadar sabrediyor en ufak sıkıntıda hoooop sezeryanaaa..
Haa bu kurslarda bebek bakımıda anlatılıyor.. Bir gün doğum bir gün bebek bakımı ve emzirme olmak üzere 2 gün oluyar çoğunlukla..
yukarıda yazdım canım
göstermezse bir dahaki sefere napalım sağlıklı olsunlar da
oy masallah ne guzel bakmıssın annesı bebıslere :) ozel yaptıgın seyler var mı???
ıkı tane olunca merak mıslı olur
buarada ısyerndeym ya takıp zor oluyr atlıyrm bazı mesajları bazen :26:
Doğru diyorsun, doğumu anne yapıyor, annenin bilmesi gerek, doktor sadece yardımcı oluyor. Kafada hep doktor doğurtuyo gibi oturmuş işte.. Araştırmanı benimle paylaşırsan sevinirim. Anadolu yakasına rahatlıkla gidebilirim.
neden ogrenemedın gostermedı mı, bende persem be gıtcem ya gostermez se
yukarıda yazdım canım
göstermezse bir dahaki sefere napalım sağlıklı olsunlar da
olsun canım önemli değil..
ya valla özel bişey yapmıyorum hatta az bile yiyorum bence:44:
günde 2 kere demir 1 kere kalsiyum ilacı içiyorum..2 günde bir yumurta yiyorum..bu aralar canım çok et çekiyor..
bu haftalar hızlı büyüme haftalarıymış o yüzden protein istiyolar sürekli sizde almaya çalışın mutlaka bol bol protein..
Bu durumda doktor en iyisi uçak ile seyahat çünkü kısa sürüyor diyor. Araç ile gidilecekse 1,5 saatte bir mola verin bacaklarını uzat. Bi sakıncası olmaz doktorların dediğine göre. Eşinden uzak kalma bence, hem bebeğinin ilk tekmeleri, senin nazlanmanı görmesi keyifli olur, hemde bağınız kuvvetli kalır. Git git korkma
ben baskülde çok çıkmayım diye her seferinde aç gidiyordum, ve bebişim de sakin oluyordu, ikili testte doktor bayaa dürtmüştü ölçüm yaparken, bu kez giderken, yarım saat önce meyve suyu içtim, cinsiyetini hemen gösterdi, meyve suyu öneriyorum kızlar, o zaman heryerini görebiliyor doktor
Oh oh sevindim, vitamin alıyorsun dimi?haklısın, ama ısteklı olabılsem, her sabah kusuyrm hala, ıstahım yok, hasta gıbıyım hep yaaama sızlerın yazdıklarını okumak gaza getırmedı degıl :26::
valla bilmiyom bacımayy daha çok kalacak mıymış misafir :-D
💑💓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?