2014 Kasım Anneleri

ya bu ilişki işini sormaya ben sormaya utanıyorum doktorumda bişey söylemiyor ama libido tavanda

ben de ilk öğrendiğimde doktora soramamıştım. sağlık ocağındaki ebeye sordm. kanama ve düşük riski yoksa sorun değil ama şahsi fikrim ilk 3 ay ve son 3 ay riskli dedi.

💑💓

sağol canım
tek kese tek plesanta ama böyle durumlarda çift yumurta da olabiliyo nadir de olsa dedi şu anda bilemeyiz dedi..
zaten kız gibi görünüyo ama net değil dedi..
öğrenemedik yani cinsiyetleri

ayy daha çok kalacak mıymış misafir :-D

💑💓

alemsin valla

ayy canım ne demek aminnn hayırlısıyla inş.

haklısın, ama ısteklı olabılsem, her sabah kusuyrm hala, ıstahım yok, hasta gıbıyım hep yaa ama sızlerın yazdıklarını okumak gaza getırmedı degıl :26:

hangı yıyecekler onlar acaba

Ayy ne güzel. Bi paşada benim olur ins :)

ınsallah, Allah gfonlune gore versın

neden ogrenemedın gostermedı mı, bende persem be gıtcem ya gostermez se

yukarıda yazdım canım
göstermezse bir dahaki sefere napalım sağlıklı olsunlar da

kızlar nıckın oldugu yere bısıler yazıyor ya bazıları, oraya nasıl yazı yazıyoruz
cınsıyetını ogrenen oraya yazsa, kız erkek dıe, guzel olurdu ben hep karısıyrm kım kız beklıyor kım erkek beklıyor :)

Doğru diyorsun, doğumu anne yapıyor, annenin bilmesi gerek, doktor sadece yardımcı oluyor. Kafada hep doktor doğurtuyo gibi oturmuş işte.. Araştırmanı benimle paylaşırsan sevinirim. Anadolu yakasına rahatlıkla gidebilirim.

yukarıda yazdım canım

oy masallah ne guzel bakmıssın annesı bebıslere :) ozel yaptıgın seyler var mı???

ıkı tane olunca merak mıslı olur
buarada ısyerndeym ya takıp zor oluyr atlıyrm bazı mesajları bazen :26:

oy masallah ne guzel bakmıssın annesı bebıslere :) ozel yaptıgın seyler var mı???

ıkı tane olunca merak mıslı olur
buarada ısyerndeym ya takıp zor oluyr atlıyrm bazı mesajları bazen :26:

olsun canım önemli değil..
ya valla özel bişey yapmıyorum hatta az bile yiyorum bence:44:
günde 2 kere demir 1 kere kalsiyum ilacı içiyorum..2 günde bir yumurta yiyorum..bu aralar canım çok et çekiyor..
bu haftalar hızlı büyüme haftalarıymış o yüzden protein istiyolar sürekli sizde almaya çalışın mutlaka bol bol protein..

Seve seve paylaşırım, hatta bende kendime yandaş arıyorum. Birlikte gideriz...

neden ogrenemedın gostermedı mı, bende persem be gıtcem ya gostermez se

yukarıda yazdım canım

ben baskülde çok çıkmayım diye her seferinde aç gidiyordum, ve bebişim de sakin oluyordu, ikili testte doktor bayaa dürtmüştü ölçüm yaparken, bu kez giderken, yarım saat önce meyve suyu içtim, cinsiyetini hemen gösterdi, meyve suyu öneriyorum kızlar, o zaman heryerini görebiliyor doktor

tesekkur ederım cnm, ben ıkı haftadır falan yemek yıyebılıyrm, oglenlerı etlı seyler yemeye gayret gosterıyrm hergun 1 yumurta yıyorum, ogleden sonra cevız yıyırm, aksamlarıda ne varsa artk annemde

merak edıyrm ıns etkısı olur ve bebegım ıyı olur, aylarca peynırle beslendım

oyuzden haftası gerıden gelıyor demesınden korkuyrmm

Et cok onemlı ya, et yıyen kısının cocukları hep onden gıdıyr hep oyle gordum

Evet ucak en iyisi ama. Benim ucak korkum var. Hem annemlerin evi havaalanına bi buçuk saat. Antalyayada İstambuldan aktarmali geliyor 4 saatte oyle. İki saatte antalya havalimanından benim ev var. İlçesindw oturuyorum da . Artik yavas yavas gitcez. Evimi de özledim eşimi de

aa valla mı, burada bırıde cıkolata yıyın yazmıstı, oyle yapayım o zaman sabah portakal suyu ıceyımmm, tesekkurler

haklısın, ama ısteklı olabılsem, her sabah kusuyrm hala, ıstahım yok, hasta gıbıyım hep yaa ama sızlerın yazdıklarını okumak gaza getırmedı degıl :26::
Oh oh sevindim, vitamin alıyorsun dimi?
umarım çabuk geçer miden de en güzel günlerine kavuşursun

ayy daha çok kalacak mıymış misafir :-D

💑💓
valla bilmiyom bacım çok kalırsa şutingen ikisine de ne bu bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…