2014 Kasım Anneleri

Oh oh sevindim, vitamin alıyorsun dimi?
umarım çabuk geçer miden de en güzel günlerine kavuşursun

valla bilmiyom bacım çok kalırsa şutingen ikisine de ne bu bee

decavıt kullanıyrm cnm bırde demır hapı o kadar

sen?

ya bıde sen hamılesın, yorulursun ne mısafırı gıtsın ya :)

Son düzenleme:

git git kavuş güzel kocana :) giderken de yoldan fındıklı fıstıklı bişiyler al yöresel :) yiyin masum masum

aa valla mı, burada bırıde cıkolata yıyın yazmıstı, oyle yapayım o zaman sabah portakal suyu ıceyımmm, tesekkurler

mutlaka dene canım, ben çok üzülüyordum milletin bebişleri taklalar atıyor bizimki neden çok sakin diye, aç olunca öyle oluyormuş nasıl canlansın ama tatlı şeyler, özellikle de kana hızlı karışan meyve suyu süper doping

decavıt kullanıyrm cnm bırde demır hapı o kadar

sen?

iyiymiş, o zaman moraller tavanda olsun ve kesinlikle şikayet etmeyelim hep mutluluk saçalım, bebelerin tekmelerine odaklanalım ohh mis, kocacıklarımızı asla ihmal etmeyelim ki onlar da bize doğumda güzel hediyeler taksın dimiii

benmkıde oyle hareketlı degıl bısı anlamıyorum hıc ama en son 12 haftada gıtmıstım, zaten mıde bulantısından yıyemıyordm bısı

bunu bıldıgım ıyı oldu, ertelensın ıstemıyrm daha fazla gorelım ıstrym

Ay uçakla bi de hic düşünemiyorum beş saati :) benim ucak korkum var da. Artik gitcez yavas yavas

Valla zaten sabrına hayranım onun, ben olsam o kadar sabırlı olamazdım, cok ıhmal ettım, ya sıgara ıcıyr, benımde mıdem bulandıgı ıcın, opusmuyrz bıle cunku agzında sıgara tadı var

bundan sonra dıkkatlı olucam, elımden gelenı yapıcam bu aksamdan ıtıbaren

Ya ben bu doğum hediyesini unutmuştum

3lü test yaptiracam 2hafta sonra, aç gel dedi doktor o yüzden aç gidicem.. doktor da muhtemelen önce kontrol edicek snra teste yollayacak , umarim aç olsamda bebegim hareket ederde gorurum cinsiyetini.. o da olmadi snuclari almaya giderken meyve suyunu depolayacam.. :)

3 lü test nasıl yapılıyor?

hediye konusunda eşime bırakırsam hevesimc kursağımda kalır, ben birşeyler düşünmeliyim şimdiden, sizler neler düşünüyorsunuz?

Ya ben bu doğum hediyesini unutmuştum

Nıhahahah ben unutmuyor ve unutturmuyorum, sık sık hatırlatıyorum hatta, yüzüğüm şöyle taşlı olsun böyle renkli olsun diye :)
Babam tam altın takacakmış dediğinde bile, aa adettir bilezik takılır dedim sonra ne yüzsüzmüşüm bende haberim yokmuş dedim içimden (vallaha böyle değildim ayıplardım böyle yapanı bile )

Ben kocama sigarayı bıraktırdım ayol, az cilvelen bırakır hihihihi

O millet ben mi oluyorum bakeymm, tek hoppidik evlat benimki şu aralar burda ahah, size de az kaldı annelerim, yakında fıkır fıkır oynayacak bebeleriniz. Ben artık her gün hissetmeye başladım

ee biraz

ama o zaman sana hediye gibi olmuyor ki o, yatırım gibi oluyor

kendıne ozel bırsey aldır bence

Hımmm doğru, zaten düşündüm de çok fazla geldi gözüme. O kadar da acımasız olmamak gerek. Ayy yok ben birşey istemiycem, gönlünden ne geçiyorsa onu alsın, ben ondan gelecek toplu iğneye bile mutlu olurum.

senınde masallahın var yahu

okadar potansıyel yok bende

esnıte bey sanslı

:26::26::26::26::26:

görelim fıstıgım. sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de görelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…