Oh oh sevindim, vitamin alıyorsun dimi?
umarım çabuk geçer miden de en güzel günlerine kavuşursun
valla bilmiyom bacımçok kalırsa şutingen ikisine de ne bu bee
Evet ucak en iyisi ama. Benim ucak korkum var. Hem annemlerin evi havaalanına bi buçuk saat. Antalyayada İstambuldan aktarmali geliyor 4 saatte oyle. İki saatte antalya havalimanından benim ev var. İlçesindw oturuyorum da . Artik yavas yavas gitcez. Evimi de özledim eşimi de
aa valla mı, burada bırıde cıkolata yıyın yazmıstı, oyle yapayım o zaman sabah portakal suyu ıceyımmm, tesekkurler
decavıt kullanıyrm cnm bırde demır hapı o kadar
sen?
mutlaka dene canım, ben çok üzülüyordum milletin bebişleri taklalar atıyor bizimki neden çok sakin diye, aç olunca öyle oluyormuş nasıl canlansın ama tatlı şeyler, özellikle de kana hızlı karışan meyve suyu süper doping
Bişey olmaz ama çok dikkat etmek lazım. Ben hamileliği başladığından beri toplam da üç defa aktarmalı uçuş yaptım. Her biri 5 saat sürdü. Sonuncusunda aktarma esnasında üşüttüm yada uçak klimasından mikrop kaptım. Bir hafta da geçti
Çok dikkat etmek lazım. Ama insanız biz de olacak yolculuk
iyiymiş, o zaman moraller tavanda olsun ve kesinlikle şikayet etmeyelim hep mutluluk saçalım, bebelerin tekmelerine odaklanalım ohh mis, kocacıklarımızı asla ihmal etmeyelim ki onlar da bize doğumda güzel hediyeler taksın dimiii
iyiymiş, o zaman moraller tavanda olsun ve kesinlikle şikayet etmeyelim hep mutluluk saçalım, bebelerin tekmelerine odaklanalım ohh mis, kocacıklarımızı asla ihmal etmeyelim ki onlar da bize doğumda güzel hediyeler taksın dimiii
Ya ben bu doğum hediyesini unutmuştum
ben baskülde çok çıkmayım diye her seferinde aç gidiyordum, ve bebişim de sakin oluyordu, ikili testte doktor bayaa dürtmüştü ölçüm yaparken, bu kez giderken, yarım saat önce meyve suyu içtim, cinsiyetini hemen gösterdi, meyve suyu öneriyorum kızlar, o zaman heryerini görebiliyor doktor
ben altın künye istiyrm sizin fikriniz varsa onlardanda isteyebilirim
3lü test yaptiracam 2hafta sonra, aç gel dedi doktor o yüzden aç gidicem.. doktor da muhtemelen önce kontrol edicek snra teste yollayacak , umarim aç olsamda bebegim hareket ederde gorurum cinsiyetini.. o da olmadi snuclari almaya giderken meyve suyunu depolayacam.. :)
ee birazAltın eşya takmayı pek sevmem, ama kenarda duracak bir 5' i 1 yerde fena olmazdı, çok mu abarttım bende
Sen de diğer yağlarla karıştrp mı kullanıyosun yoksa sadece kakao yağı mı kullanıyosun
ben altın künye istiyrm sizin fikriniz varsa onlardanda isteyebilirim
https://www.google.com.tr/search?q=....aspx%3Fbrnd%3DCeta%25u015f%26srt%3D4;900;950
mesela :)
Ya ben bu doğum hediyesini unutmuştum
Ben kocama sigarayı bıraktırdım ayol, az cilvelen bırakır hihihihi
Valla zaten sabrına hayranım onun, ben olsam o kadar sabırlı olamazdım, cok ıhmal ettım, ya sıgara ıcıyr, benımde mıdem bulandıgı ıcın, opusmuyrz bıle cunku agzında sıgara tadı var
bundan sonra dıkkatlı olucam, elımden gelenı yapıcam bu aksamdan ıtıbaren
O millet ben mi oluyorum bakeymm, tek hoppidik evlat benimki şu aralar burda ahah, size de az kaldı annelerim, yakında fıkır fıkır oynayacak bebeleriniz. Ben artık her gün hissetmeye başladımmutlaka dene canım, ben çok üzülüyordum milletin bebişleri taklalar atıyor bizimki neden çok sakin diye, aç olunca öyle oluyormuş nasıl canlansın ama tatlı şeyler, özellikle de kana hızlı karışan meyve suyu süper doping
ee biraz
ama o zaman sana hediye gibi olmuyor ki o, yatırım gibi oluyor
kendıne ozel bırsey aldır bence
Nıhahahah ben unutmuyor ve unutturmuyorum, sık sık hatırlatıyorum hatta, yüzüğüm şöyle taşlı olsun böyle renkli olsun diye :)
Babam tam altın takacakmış dediğinde bile, aa adettir bilezik takılır dedim sonra ne yüzsüzmüşüm bende haberim yokmuş dedim içimden (vallaha böyle değildim ayıplardım böyle yapanı bile )
Ben kocama sigarayı bıraktırdım ayol, az cilvelen bırakır hihihihi
O millet ben mi oluyorum bakeymm, tek hoppidik evlat benimki şu aralar burda ahah, size de az kaldı annelerim, yakında fıkır fıkır oynayacak bebeleriniz. Ben artık her gün hissetmeye başladım
ayy canım benim ne güzel şeyler yazmışsın sağol valla çok moral oldu
inşallah Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, onları edepli ahlaklı namuslu imanlı çocuklar olarak yetiştirmeyi nasip eder
bir kaç ay sonra senide görücezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?