- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Altın eşya takmayı pek sevmem, ama kenarda duracak bir 5' i 1 yerde fena olmazdı, çok mu abarttım bende
Ben yüzük düşünüyorum renkli taşları olan. Ama günlük kullanıma uygun hafif kalın bileklik te güzel olur. Bunlar size çok güzel anılar olacak, durum müsait ise olabildiği kadar bişiy alsın kocalarınız çok mutlu oluyo insanhediye konusunda eşime bırakırsam hevesimc kursağımda kalır, ben birşeyler düşünmeliyim şimdiden, sizler neler düşünüyorsunuz?
Hımmm doğru, zaten düşündüm de çok fazla geldi gözüme. O kadar da acımasız olmamak gerek. Ayy yok ben birşey istemiycem, gönlünden ne geçiyorsa onu alsın, ben ondan gelecek toplu iğneye bile mutlu olurum.
senınde masallahın var yahu
okadar potansıyel yok bende
esnıte bey sanslı
:26::26::26::26::26:
O millet ben mi oluyorum bakeymm, tek hoppidik evlat benimki şu aralar burda ahah, size de az kaldı annelerim, yakında fıkır fıkır oynayacak bebeleriniz. Ben artık her gün hissetmeye başladım
Kuzum ben altından nefret eden rock çı gümüş kurukafalar takan bi manyaktım. Altın kolye aldı herif bana, modeli güzel gümüş rengi, anam baktım hiç ne kopuyo ne kararıyo, çok sert kaç kere elim takıldı çektim hiç kopmadı, bende dedim bundan sonra altıncıyım arkadaş. Hep kopardı önceden. bence sende dene.
Ben yüzük düşünüyorum renkli taşları olan. Ama günlük kullanıma uygun hafif kalın bileklik te güzel olur. Bunlar size çok güzel anılar olacak, durum müsait ise olabildiği kadar bişiy alsın kocalarınız çok mutlu oluyo insan
Kuzum ben altından nefret eden rock çı gümüş kurukafalar takan bi manyaktım. Altın kolye aldı herif bana, modeli güzel gümüş rengi, anam baktım hiç ne kopuyo ne kararıyo, çok sert kaç kere elim takıldı çektim hiç kopmadı, bende dedim bundan sonra altıncıyım arkadaş. Hep kopardı önceden. bence sende dene.
Ben yüzük düşünüyorum renkli taşları olan. Ama günlük kullanıma uygun hafif kalın bileklik te güzel olur. Bunlar size çok güzel anılar olacak, durum müsait ise olabildiği kadar bişiy alsın kocalarınız çok mutlu oluyo insan
maşallah de oğluşunaama çok duyuyorum etraftan taklalar atıyormuş bebişler, biz hareketlendik çok şükür ama takla falan yok daha, ama zmettim o da olacak inşallah
altına bayılırım, valla şimdiden bütçe planlaması yapıp, birşeyler isteyeceğim, bu hediye zamanında güzel, hiç ertelemeye niyetim yok, zaten, planlamayı ortak yapınca kendi hediyeme de ortak oluyorum hafiften
oy kuzum ya olay budur zaten, ama yapabılıosa bıraz sımarıklık hıc fena olmaz hanı
İlahi ya çok güldürüyorsun beni, şu tarzın beni benden alıyor. Denemeye değer görünüyor, neden olmasın.
Tebii yaaa :)
bense sizi sevdim kızlar valla oh oh kaynatıyoruz burda stres atıyoruz ne ala
3 lü test nasıl yapılıyor?
Aramızda hemen hemen 15 gün var, benimde 4-5 gün evvel attı takla, şimdi gene kıpraşıyo sadece :) konuş bol bol evladınla.
Benimki bütçem olursa alırım demişti canını okudum. Bütçeni şimdiden ayarla o zaman dedim, ben kabul etmiyom dedim bütçem yoktu alamadım diye. valla ne çirkef oldum ben yaeskiden mutlu olalum yeter derdim şimdi o da olsun bu da olsun :) Terazi burcu böyle anacım hep istiyo vallaha :)
yaa kızlar doktor bize hiç ilişki yasağı koymadı ama biz korkuyoruz, eşim de korkuyor, ve bekliyoruz (ne bekliyorsak) tabii bu kadar ara verince rüyaların rengi değişiyor tabiiama o esnada oluşan kasık hareketleri bile beni korkutuyor ne olacak bizim bu halimiz, bana cesaret lazım ama umut yok valla
Dünyayı unutuyorum burada valla, bir bakmışım mesai bitmiş
Ya bu arada benim sol tarafımda, arada böyle iğne batması gibi birşey oluyor.Normal mi sizce? Bunun dışında başka sorun yok, bebeğim hareketli maşallah, hissediyorum, akıntı vs, kanama lekelenme de yok ama bu iğne batar gibi acı ne anlayamadım.
hımm sen terazi misin? geçen hafta arkadaşımın doğumu yaklaşık 3 hafta öne geldi, ben de şimdi acaba bebişim terazi mi olacak diye düşünmeye başladım, etrafımdaki terazileri gözlemliyorum, ben akrebim, terazi ile nasılız ki acaba?
yaa kızlar doktor bize hiç ilişki yasağı koymadı ama biz korkuyoruz, eşim de korkuyor, ve bekliyoruz (ne bekliyorsak) tabii bu kadar ara verince rüyaların rengi değişiyor tabiiama o esnada oluşan kasık hareketleri bile beni korkutuyor ne olacak bizim bu halimiz, bana cesaret lazım ama umut yok valla
Bende gastrit var normalde hc yogurt sut falan yiyip içemedim. Ama 1haftadir ayran canim çekiyor. Hemde tuzlu. Tansiyonum cikar diyede korkuyorum. Bide hamilelikte yenilen bol tuz vucuttaki kalsiyumu alirmis kemik erimesi olurmus ilerde ama ben tuzsuz yiyemiyorum hic bisey ya
Hediye konusunda da istemicem ben birşey ev aldik kredi ödüyor.. hatta var olan bi iki bilezigi bozduracam bebek eşyalari alacak paramiz bile yok. Zaten çalismiyorum. Özelde dogum desen bin tlye yakin.. yani hediye isteyecek durumumuz yk. Bebegimin ihtiyaclarini karsilasak yeter. Umarim esimde daha yuksek maasli bir iş bulur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen gün bana nara attıran bi sancı oldu eşimle konuşurken birden ahh dedim panik oldu herif, geçti geçti dedim anlamadı gariban :)
rahim büyümesi kızlar korkmayın oluyo böyle.
ilişkiden korkma canikom, daha mutlu olursun bak.
terazi iyidir hoştur ben severim, mutluluk perisidir heyecanlıdır, güzeli sever, değişkendir bazen bi öyle bi böyle vs.
Benim yükselen akrep, akrep çocuğum olcak diye çekiniyorum çünkü akrep çok hassas kırılgan, içerledi mi 30 yaşına kadar tutuyo içinde. İyi yetiştirirsen çok başarılı zeki süper bi evlat yaparsın ama yanlış eğitirsen öfkeli, kinci ve bu sebeple başarısız olabilecek bi evlat yapabilirsin. O yüzden bol bol sevgi vermem lazım ve sinirlenip bağırmamam lazım. Kitap okuyom işte eğitiyom kendimi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?