2014 Kasım Anneleri

O bebişler için her seye deger. O oyle bi kısmetle gelir ki :)

Hatta ben sabirszlaniyorum yanı,cinsiyeti ögrenip kalan ufak hazinemi bozdurup allisveris yapacammm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınız kızlar, şimdi ben bunları worde aktardım iyice okuyup beynime işlemeliyim:26::26:
valla kızlar bebişlerimiz şu an için akrep gözüküyor, ben bir akrep olarak sizlere şunu söylemeliyim, asla kinci değilim, fazlasıyla merhametliyim ama akrebin inanılmaz bir hafızası vardır, eleith in de dediği gibi olayları asla unutmaz,her şeyi kaydeder , ben 1,5 yaşlarımdan itibaren tüm hayatımı kare kare hatırlamaktayım
mesela arabaya binince ya da yüzünce falan hemen uykum gelir, tabii bir de müzik varsa, anneme sordum sen bebekken beni nasıl uyutuyordun diye, banyo yaptırır, beşiğe koyar (ya da ayağına) kısık bir tv sesiyle uyuturmuş. beyin bunu kodlamış, aynı ortam olunca mutlaka uyuyorum ben

Ahhhh ah peyzaj mimarıyım şantiyede, ctesi dahil günde 11 saat çalışıyom ablam. canım çıktı ama herşey eşim ve yawrum için. napem

vaay masallah ya

benım cumartesı pazar tatıl, 09-18:30 calısıyrm 21 de uyuyurm genelde

ya sıkıcı kızım ya
bu arada ben 30 yasındaym sen benden buyukmusun

vaay masallah ya
benım cumartesı pazar tatıl, 09-18:30 calısıyrm 21 de uyuyurm genelde
ya sıkıcı kızım ya
bu arada ben 30 yasındaym sen benden buyukmusun

bende 30 um. Ben çocuk yapmayı hiç düşünmedim ömrüm boyunca. Ne zaman düşünmeye başladım o zaman dedim ki, ben dünyaya aileden iyi eğitimli, sevgi dolu, çocukluğunu yaşayan bir birey yetiştirebilirsem anca yaparım. Tutunca da bebeğim işte adamaya başladım kendimi ne yapim :)

bu akşamki ödevim az önce word dosyası yaptıklarımı beynime işlemek, ötesi yok artık, yarın da malum hafta sonu

Aferim çalış bakalım. Eşine değer veriyosan ihmal etme. Marş marşş

Ah canım ya bizde sizinle aynıyız bekliyoruz ama neyi bilmiyoruz☺️ Hadi bakalım bende bunu ödev bilcem bu hafta sonu kendime hatta gaza geldim bugün belki bir girişim olur 😁😁😁

amin canım amin Allah sizlerinde mahsüllerini bereketli eylesin şimdiden

arkadaşlar, ilişki konusu burada birçok arkadaşımızca normal bir şekilde devam ediyor ama tabii en önemli olan doktorlarımızın görüşü, bana kalırsa herkes kendi doktorunun yönlendirmesi ile hareket etmeli, sonuçta burada herkes sıradan insan ve sadece kendi fikirlerini ortaya koyar, hiçbir yorum, doktor önerisinden daha etkili kabul edilmemeli!

Kizlar 2 gundur tam mesanemin orda agri var bazen vajina icinede bicak saplaniyo gibi oluyo normalmi varmibsizlerdede

Cnm hangi yayınları okuyorsun? Ya bende araştırıyorum ama tatmin olmuyorum okuduklarimdan sanki eşimin formasyonda aldığı kitapları okuyorum şimdilerde

Canim korkma sende benim gibi ikizsin cok nadir 80 e iniyo nabiz 90 ve 105 arasi bu kadarda normal iki bebege yeticek birde kansizligina baktir vakum gibi cekiyo bebekler bende demir fazlaligi varken nerdeyse alt sinira geliyo. Kansizlik triod dusuk tansiyon bunlarda carpinti yapabilir ama korkma canim

Hatta ben sabirszlaniyorum yanı,cinsiyeti ögrenip kalan ufak hazinemi bozdurup allisveris yapacammm :)

. Banada 16.haftamda 3lü test için gittiğimde &90 kız dedi ama valla emin olamadık biseyler almak için 1ay daha bekleyelim dedik.kesin kız olurmu ki acaba kizlar

Kizlar 2 gundur tam mesanemin orda agri var bazen vajina icinede bicak saplaniyo gibi oluyo normalmi varmibsizlerdede

Bebek mesanenin uzerinde oldugu icin olabilir. İdrarini tutmamaya çalış. Benimde sag kasigimda bazen kucuk top gibi birsey varda ağrıyor gibi oluyor doktor normal dedi. Dün de yemek yerken sag kasigimi sanki jilletle çizmişler gibi oldu iki kere hemde. Nerdeyse bağırıcaktim. Annem bebek büyüdüğu icin kasiklar yırtılıyor dedi ama bilmem ne kadar dogru

Ya inanirmisin zaten tutamiyorum tutarsam camasirima kacirmaya basliyorum hemen 😃😃 oyle bagirticak kadar degilde gaz sancisinin orda olani diyim birde vajina girisinde bicak batmasi gibi oluyo .bakalim yarim doktora gidince sorarim idrar yolu enfeksiyonu olmasinda.buyusunler raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…