- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
ya ınsan korkuyor aynen ya
sen ne ıs yapıyorsun herseye yetısıon yahu masallah sana
O bebişler için her seye deger. O oyle bi kısmetle gelir ki :)
Yapmayın öyle, eşin senden sende eşinden uzaklaşma. Allah öyle bir şey yaratmış ki, seni eşinle birşeyler yaşarken bebeğini koruyor. Bu düşünceyi at kafandan, hamile olabilirsin, anne olabilirsin ama bir kadın ve bir eşsin. Korkulacak birşeyde yok, bize de yasak getirmedi doktorum, iyi de oldu"Durmak yok aynen devam "dedi. Ayrıca, annenin aldığı zevk, bebeğini olumlu etkilermiş. Ve başka faydaları
Gebelikte yapılan cinsel ilişki anne adayının bu duygularını aşmalarına ve kendilerini iyi hissetmeline neden olur.
Gebelikte eşler arasında yaşanan erotizm anne adayının kendine daha fazla özen göstermesini sağlar.
Hamilelikle beraber büyüyen göğüsleri ve ışıldayan saçları kendisine daha fazla özen göstermesini sağlar.
Hamilelik ilerledikçe bebeğin anne karnında büyümesine bağlı olarak anne adayı vücudunu bebeği koruyan bir kalkan gibi görmeye başlar.
Gebelikle beraber anne adayının tüm dikkati ve ilgisi karnındaki bebeğe odaklanacağından baba adayı kendini dışlanmış hissedebilir. Bu durumu ortadan kaldırmak için çiftler arasında cinsel ilişki etkileşimi olması bu tür yanlış anlaşılmaların ortadan kalkmasını sağlar.
Hamilelik döneminde cinsel ilişki yapmak fiziksel aktiviteyi arttırdığından dolayı anne adayının kilo almasını az da olsa engelleyebilir.
Hamilelik döneminde yapılan cinsel ilişki ile eşler arasında çok farklı deneyimleri yaşamalarına olanak sağlar ve gebelikte yapılan cinsel ilişki ile eşler birbirlerine destek olduklarını gösterirler.
Hamileliğin belli zamanlarında yapılan cinsel münasebetler anne adayının geçirmekte olduğu hem psikolojik hem de fizyolojik değişimi en az zararla kabullenmesini sağlar.
O dönemde cinsel ilişkide bulunarak eşiyle geçirdiği zaman anne adayının kendisini çok iyi hissetmesine neden olacaktır bu durumda gebeliği daha rahat geçirmesini sağlar.
Geçen gün bana nara attıran bi sancı oldu eşimle konuşurken birden ahh dedim panik oldu herif, geçti geçti dedim anlamadı gariban :)
rahim büyümesi kızlar korkmayın oluyo böyle.
ilişkiden korkma canikom, daha mutlu olursun bak.
terazi iyidir hoştur ben severim, mutluluk perisidir heyecanlıdır, güzeli sever, değişkendir bazen bi öyle bi böyle vs.
Benim yükselen akrep, akrep çocuğum olcak diye çekiniyorum çünkü akrep çok hassas kırılgan, içerledi mi 30 yaşına kadar tutuyo içinde. İyi yetiştirirsen çok başarılı zeki süper bi evlat yaparsın ama yanlış eğitirsen öfkeli, kinci ve bu sebeple başarısız olabilecek bi evlat yapabilirsin. O yüzden bol bol sevgi vermem lazım ve sinirlenip bağırmamam lazım. Kitap okuyom işte eğitiyom kendimi ne yapayım
Ahhhh ah peyzaj mimarıyım şantiyede, ctesi dahil günde 11 saat çalışıyom ablam. canım çıktı ama herşey eşim ve yawrum için. napem
Hatta ben sabirszlaniyorum yanı,cinsiyeti ögrenip kalan ufak hazinemi bozdurup allisveris yapacammm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkunun ecele faydası yok bacım, sorun yok diyosa doktorlar yok işte. aaaa bişiy olacaksa da ondan olmaz. Kocalarınız başka kadına gider valla bak
bu akşamki ödevim az önce word dosyası yaptıklarımı beynime işlemek, ötesi yok artık, yarın da malum hafta sonu
vaay masallah ya
benım cumartesı pazar tatıl, 09-18:30 calısıyrm 21 de uyuyurm genelde
ya sıkıcı kızım ya
bu arada ben 30 yasındaymsen benden buyukmusun
bu akşamki ödevim az önce word dosyası yaptıklarımı beynime işlemek, ötesi yok artık, yarın da malum hafta sonu
haklısınız kızlar, şimdi ben bunları worde aktardım iyice okuyup beynime işlemeliyim:26::26:
valla kızlar bebişlerimiz şu an için akrep gözüküyor, ben bir akrep olarak sizlere şunu söylemeliyim, asla kinci değilim, fazlasıyla merhametliyim ama akrebin inanılmaz bir hafızası vardır, eleith in de dediği gibi olayları asla unutmaz,her şeyi kaydeder , ben 1,5 yaşlarımdan itibaren tüm hayatımı kare kare hatırlamaktayım
mesela arabaya binince ya da yüzünce falan hemen uykum gelir, tabii bir de müzik varsa, anneme sordum sen bebekken beni nasıl uyutuyordun diye, banyo yaptırır, beşiğe koyar (ya da ayağına) kısık bir tv sesiyle uyuturmuş. beyin bunu kodlamış, aynı ortam olunca mutlaka uyuyorum ben
Teyzemin Balıkesir'de ki evi de bahçeli, o herşeyi ekiyor. Yapamayacak birşey yok dedi, bakalım deneyerek görücez. 1 dönüm arazi üzerinde ev tam ortada kurulu, sebze-meyve için bir bölüm oluşturmayı hayal ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin canım.
bende 30 um. Ben çocuk yapmayı hiç düşünmedim ömrüm boyunca. Ne zaman düşünmeye başladım o zaman dedim ki, ben dünyaya aileden iyi eğitimli, sevgi dolu, çocukluğunu yaşayan bir birey yetiştirebilirsem anca yaparım. Tutunca da bebeğim işte adamaya başladım kendimi ne yapim :)
Aferim çalış bakalım. Eşine değer veriyosan ihmal etme. Marş marşş
aslında nabzım normalde kalbime ağrı giriyor bıçak saplanması gibi değil daha farklı neyse biraz arkama yaslanıyım da geçer belki...
zaten heyecan yaptım şimdi öğleden sonra gidicem doktora inşallah sağlıklılardır ve cinsiyetlerini de gösterirler...
haklısınız kızlar, şimdi ben bunları worde aktardım iyice okuyup beynime işlemeliyim:26::26:
valla kızlar bebişlerimiz şu an için akrep gözüküyor, ben bir akrep olarak sizlere şunu söylemeliyim, asla kinci değilim, fazlasıyla merhametliyim ama akrebin inanılmaz bir hafızası vardır, eleith in de dediği gibi olayları asla unutmaz,her şeyi kaydeder , ben 1,5 yaşlarımdan itibaren tüm hayatımı kare kare hatırlamaktayım
mesela arabaya binince ya da yüzünce falan hemen uykum gelir, tabii bir de müzik varsa, anneme sordum sen bebekken beni nasıl uyutuyordun diye, banyo yaptırır, beşiğe koyar (ya da ayağına) kısık bir tv sesiyle uyuturmuş. beyin bunu kodlamış, aynı ortam olunca mutlaka uyuyorum ben
. Banada 16.haftamda 3lü test için gittiğimde &90 kız dedi ama valla emin olamadık biseyler almak için 1ay daha bekleyelim dedik.kesin kız olurmu ki acaba kizlarHatta ben sabirszlaniyorum yanı,cinsiyeti ögrenip kalan ufak hazinemi bozdurup allisveris yapacammm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar 2 gundur tam mesanemin orda agri var bazen vajina icinede bicak saplaniyo gibi oluyo normalmi varmibsizlerdede
Kizlar 2 gundur tam mesanemin orda agri var bazen vajina icinede bicak saplaniyo gibi oluyo normalmi varmibsizlerdede
Bebek mesanenin uzerinde oldugu icin olabilir. İdrarini tutmamaya çalış. Benimde sag kasigimda bazen kucuk top gibi birsey varda ağrıyor gibi oluyor doktor normal dedi. Dün de yemek yerken sag kasigimi sanki jilletle çizmişler gibi oldu iki kere hemde. Nerdeyse bağırıcaktim. Annem bebek büyüdüğu icin kasiklar yırtılıyor dedi ama bilmem ne kadar dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?