2014 Kasım Anneleri

Canımmmmm hayırlı olsun kızlar geliyo gibi

Göğüslerimden süt geliyor. Erken degil mi? Cok da sızlatıyor

Allah allah normal mi acaba gelmesi.. bizde ögrenelim de , olursa endise etmeyelim. Benimkilernde ucu pamuk gibi beyaz. Pamukcuk var sanki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Göğüslerimden süt geliyor. Erken degil mi? Cok da sızlatıyor

Göğüs akıntısı ( kolostrum ) : Buna ön sütte denilebilir. Tatlı ve sulu bir sıvıdır.Gebeliğin ikinci üç ayında göğüsleriniz kolostrum üretmeye başlayacak.Kolostrum kalın ve ilk başta sarı görünür, gebeliğe yakın solgun ve neredeyse renksiz olur.Doğumdan sonra ilk birkaç emzirmede süt kolostrum şeklinde gelecektir.Bu olduğunda paniğe gerek yoktur veya olmaz ise endişelenmenize gerek yoktur.

Internetten arastirdimm. Kendi soruma bulamadim cevap ama seninki bu olabilir..

Dogru canim sarı oluyo. Her gun baska bi yerim degisik tepki veriyor ya endiselenmemek elde degil.

Doktoruna sorunca bize de haber verir misin, aynı şeyleri ben de yaşıyorum, pazartesi soracaktım unuttum. bir daha ki kontrol bir ay sonra. İdrar yolu enfeksiyonundan ben de korkuyorum, öyle birşey olabilirse beklemem artık 1 ayı.

Buna cok sevindim canim tesekkur ederim :)bebisimin teyzesi geldi onunla ilgileniyorum birazda rahatsizim giremiyorum siteye canim ama ara ara bakıyorum dönünce bol bol sohbet ederiz inşallah:)oyy annesi oyyy biz sizden ondeymis biz dun rahatsizlandim doktor kontrol etti bizimki ha bire takla atti doktor dedi maşallah ne kadar hareketli bir bebek:)umarim bebis bize suprizz yapıp anne ben kizim demez tabi hayirlsi yine levent beyde ayin ucunde kontrolüm var buyuk ihtimalla o gun belli olur yazarim:) inşallah ben de heyacanla bekliyorum ama biliyor musun keske bende hiçbir swy ogrwnmeseydim kesinlesince ogrenseydim bu insani umitlendiriyor bebegimin eli ayagi duzgun saglikli olsun da artik cinsiyet onemli degil:) bende eminim artik canim dedim bak popunu dondun doktor amca goremedi dedim bu seferde takla atti atti doktor takla atmaktan yakalaymadi :) inşallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz evlatlarimizi ayrica ben de daha yeniyim bir ay bile olmadi sayfada canim görüşmek üzere guzel anne :)

oyyyy yerim ben onu :) ne güzel hareketli size gösteriler yapiyor taklakar fln :) saglikli olsunda insAllah cinsiyeti önemli degil evet yeterki hayirli evlatlar olsunlar :))

03.06. gitiginde haber et bakalim taklalarmi atacak gizemli bebis yoksa budefa size emin bir cvpmi verilcek :) hadi hayirlisi bakalim :)

bende rahatsizim son zamanlar bas agrilarim gecmiyor gecmis olsun cnm senin neyin var? dikkat et kendine, teyzeniz kusurunuza bakmaz, yorma kendini canim benim :)

ben kiz hisediyordum hep ikili teste söylemedi doktor iste ultrasyon resimlerini arkadasa gösterdim, demezmi erkege benziyor :) durusu fln babasi gibi :) (esim agir abi) :)) simdi kafam karisti ve daha cok merak etmeye basladim :)

Kendine iyi bak cnm hayirli hayberlerini beklicem :) 😘 hayirli geceler

kizlar bendede o sorun var, kalbim sanki agzimda atiyor cikti cikacak, bir cirpinti giriyor ve daraliyorum, nefes almakta güclük cekiyorum, birden kalktim diye bugün bayginlik geciiyordum ve gecende sicaktan oldu galiba yine düsüyordum gözlerim karariyor

hamilelikte kalp atisi yükseliyormu ondan galiba

Ya kızlar ben sokakta yürürken utanıyorum sanki gobegimdem :/ çok garip bişey bu niye utandigimida anlamıyorum. Bildiğin ergenlige girince goguslerinden utanan kizlar gibiyim. Nasıl atıcam bu durumu üstümden. Sizde de oluyor mu bu ? :what:

normalmiş canım, merak ettim ben de şimdi ama hiç sıkamam öyle cesaretim yok çünkü hala çok ağrıyorlar:18::18:

Şimdi okudum ilk gebeliklerde oluyormuş genelde. Sonrasında olmayabiliyormus. Hepimizin var sanırım çoğunlukla yani

günaydın kızlar, hepimize hayırlı,sağlıklı, bereketli yeni bir gün ve hafta sonu diliyorum
saat 21 de sızıp kalan defalarca uyandırılın, ama 5-10 dakika takılıp tekrar sızan biri olarak saat 5 te uykum bitiyor ve zombi gibi takılıyorum, ne olacak benim bu halim:26::26:

Günaydın hanımlar bende üstümdeki yorgunluğu ve halsizliği bir türlü atamıyorum saat akşam 10'nu zor görüyorum uykudan başımı kaldıramıyorum bu yorgunluk hissi ne zaman geçecek :106::106::106:

Gunaydnlar kizlar dun giremdm ben hep erkek hissettim tum ttezlerde erkek diyodu ama cevremdekiler hep kiz diyince kiza odaklnmstm dr ve esim ayni anda gordm demesi sasrtti ben goremdm amaaaa demye basldm sonra pipisni banada gosterdi patt diye ayrdi zatn bacagni ekraniaacar acmz gorundu valla allah gonlume gore verdi erkk istydm 2200grms gayet iyi ddi imom verdi ayrca zeyy ayni gittk goremednmi cnm

kızlarr ben hasta oldumm..burnum tıkalı..nezle gibi..yemiycektim o dondurmaları..pfffff 😔😷

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydın ben bi kaç gündür kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sadece sabah ve aksam az midem bulanıyo sanki karnım bos gibi sizdede böyle seyler oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…