selam kızlarrr doktordan geldim..
bugün normalde 15+1 günlükler..
ama tontişlerden biri 15+5 diğeri 16+2 çıktı
Allah'ıma çok şükür iyiler birbirlerini itekliyolardı
cinsiyetleri belli oluyo mu dedik..
daha belli olmaz ama yine de bi bakıyım dedi..
üstteki kıza benziyo ama net konuşmuyorum bişeyler almayın dedi..
alttakide elini koymuştu önüne göremedi zaten..
2 hafta sonra organ taraması yapıcam o zaman gel dedi..
bu kastettiği sanırım detaylı ultrason...
ama nasıl yapıcak bilmiyorum 5 dk da muayene ediyo zaten olmasa başka bir hastanede detaylı yaptırırım..
zaten fiyatına da 12 tl ikizse 12+80 tl dediler..
normali 80 tlymiş tek bebek için...ama sgk ödüyo sanırım gerisini..
anlamadım tam..
bu arada 3lü test için kan da verdim 25 tl ymiş o da..
doktor yinede yaptıralım başka değerlere de bakıyoruz dedi..benim için çok önemli değil..
kalbimdeki ağrıyı soramadım yarınki randevuları bugüne aldıkları için çok kalabalıktı..
devam ederse yarın kardiyolojiye giderim...
Göğüslerimden süt geliyor. Erken degil mi? Cok da sızlatıyor
Göğüslerimden süt geliyor. Erken degil mi? Cok da sızlatıyor
Göğüs akıntısı ( kolostrum ) : Buna ön sütte denilebilir. Tatlı ve sulu bir sıvıdır.Gebeliğin ikinci üç ayında göğüsleriniz kolostrum üretmeye başlayacak.Kolostrum kalın ve ilk başta sarı görünür, gebeliğe yakın solgun ve neredeyse renksiz olur.Doğumdan sonra ilk birkaç emzirmede süt kolostrum şeklinde gelecektir.Bu olduğunda paniğe gerek yoktur veya olmaz ise endişelenmenize gerek yoktur.
Internetten arastirdimm. Kendi soruma bulamadim cevap ama seninki bu olabilir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya inanirmisin zaten tutamiyorum tutarsam camasirima kacirmaya basliyorum hemen 😃😃 oyle bagirticak kadar degilde gaz sancisinin orda olani diyim birde vajina girisinde bicak batmasi gibi oluyo .bakalim yarim doktora gidince sorarim idrar yolu enfeksiyonu olmasinda.buyusunler raziyim
teklifin icin tsk ederim cnm kabul ettim, Forumda yeniyim ve ilk arkadasim oldun :)
cnm ne güzel sempatikmis levent doktor :) bizim doktor nuh dedi peygamber demedi adeta sinir edip defalarca sormama ragmen cok erken beli olmuyor dedi
Sen ne güzel eminsin sayilir ve kontrolünde doktor onayladiginda tamamen emin olup cicileri almaya baslarsinsen bizden öndesin ablasi biz daha kücügüz :) insAllah cuma günü 13haftik olucaz :)
Sakin öyle hisetme ve bebeginle konusmaya devam et. Personel müdürüm torunuyla yürüyüse cikarken bebek olmasina rgmen sürekli onla konusunca etraftaki insanlar bana bakiyor demisti, bende gülümseyip sizi anlamayan bir bebeklemi sohbet ediyorsunuz dedigimde :) onlar anlar cvp veremeselerde anliyorlar dedi ve siz cocugunuzla konusmasaniz cocugnuz salak olur demisti
hihihi tatli annecik bebisle sohbetlerini sakin kesme :)
Seve seve paylaşırım, hatta bende kendime yandaş arıyorum. Birlikte gideriz...
Buna cok sevindim canim tesekkur ederim :)bebisimin teyzesi geldi onunla ilgileniyorum birazda rahatsizim giremiyorum siteye canim ama ara ara bakıyorum dönünce bol bol sohbet ederiz inşallah:)oyy annesi oyyy biz sizden ondeymis biz dun rahatsizlandim doktor kontrol etti bizimki ha bire takla atti doktor dedi maşallah ne kadar hareketli bir bebek:)umarim bebis bize suprizz yapıp anne ben kizim demez tabi hayirlsi yine levent beyde ayin ucunde kontrolüm var buyuk ihtimalla o gun belli olur yazarim:) inşallah ben de heyacanla bekliyorum ama biliyor musun keske bende hiçbir swy ogrwnmeseydim kesinlesince ogrenseydim bu insani umitlendiriyor bebegimin eli ayagi duzgun saglikli olsun da artik cinsiyet onemli degil:) bende eminim artik canim dedim bak popunu dondun doktor amca goremedi dedim bu seferde takla atti atti doktor takla atmaktan yakalaymadi :) inşallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz evlatlarimizi ayrica ben de daha yeniyim bir ay bile olmadi sayfada canim görüşmek üzere guzel anne :)
Ya bendede var o bi yere kalkıyorum kalbim güm güm güm hissediyorum resmen hele gece wc de daha tedirgin oluyorum Allah ım durmasın kalbim diyorumtövbe tövbe yaa hızlı kalkıyorum heralde bundan sonra yavsş kalkmayı denicem geçmezse dr a söylicem çok korkunç bişey
Dogru canim sarı oluyo. Her gun baska bi yerim degisik tepki veriyor ya endiselenmemek elde degil.
Dogru canim sarı oluyo. Her gun baska bi yerim degisik tepki veriyor ya endiselenmemek elde degil.
Ya ben merak edip sıktım benden de geldi.
normalmiş canım, merak ettim ben de şimdi ama hiç sıkamam öyle cesaretim yok çünkü hala çok ağrıyorlar:18::18:
Ya kızlar ben sokakta yürürken utanıyorum sanki gobegimdem :/ çok garip bişey bu niye utandigimida anlamıyorum. Bildiğin ergenlige girince goguslerinden utanan kizlar gibiyim. Nasıl atıcam bu durumu üstümden. Sizde de oluyor mu bu ?:what:
Bende aynı senin gibiyim canım utanıyorum(nie böyle bilmiyorum) hatta hamile kiyafeti aldığım halde giyemiyorum eski kiyafetlerimi giyiyorum bu seferde diyorum insanlar beni göbekli kilolu sancak sanırım biraz daha büyüdükçe alışıp kabullencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?