oyyyy yerim ben onu :) ne güzel hareketli size gösteriler yapiyor taklakar fln :) saglikli olsunda insAllah cinsiyeti önemli degil evet yeterki hayirli evlatlar olsunlar :))
03.06. gitiginde haber et bakalim taklalarmi atacak gizemli bebis yoksa budefa size emin bir cvpmi verilcek :) hadi hayirlisi bakalim :)
bende rahatsizim son zamanlar bas agrilarim gecmiyorgecmis olsun cnm senin neyin var? dikkat et kendine, teyzeniz kusurunuza bakmaz, yorma kendini canim benim :)
ben kiz hisediyordum hep ikili teste söylemedi doktor isteultrasyon resimlerini arkadasa gösterdim, demezmi erkege benziyor :) durusu fln babasi gibi :) (esim agir abi) :)) simdi kafam karisti ve daha cok merak etmeye basladim :)
Kendine iyi bak cnm hayirli hayberlerini beklicem :) 😘 hayirli geceler
Cnm hangi yayınları okuyorsun? Ya bende araştırıyorum ama tatmin olmuyorum okuduklarimdan sankieşimin formasyonda aldığı kitapları okuyorum şimdilerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarr ben hasta oldumm..burnum tıkalı..nezle gibi..yemiycektim o dondurmaları..pfffff 😔😷
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın canimm . Artik endiselenme. Strese girme.. sütün geliyor yavaştan bu harika.
Ya ben merak edip sıktım benden de geldi..
Bi portakal suyu, bi zencefilli ıhlamur çayı sıcak sıcak, mis. Hamile kalmadan evvel ne ilaçlar içerdim geçmezdi 10 günde. Hamileliğimin başında berbat bi grip oldum, portakal suyu ve ıhlamur ile geçti 4-5 günde :) Melekler yardımcı oluyo iyileşmene.
Kizlar 2 gundur tam mesanemin orda agri var bazen vajina icinede bicak saplaniyo gibi oluyo normalmi varmibsizlerdede
Göğüslerimden süt geliyor. Erken degil mi? Cok da sızlatıyor
haklısın canmm..deniycem hepsini..melekler bebişlerimiz için yardımcı oluyolar..zencefilin bi zararı yoktu demi
Şimdi okudum ilk gebeliklerde oluyormuş genelde. Sonrasında olmayabiliyormus. Hepimizin var sanırım çoğunlukla yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarr ben hasta oldumm..burnum tıkalı..nezle gibi..yemiycektim o dondurmaları..pfffff 😔😷
geçmiş olsun...
saol canmm..siz dikkat edin yemeyin soğuk şeyler
doğru söylüyosun ama benim için yanıyor böyle suyu bile soğuk içiyorum inş. Hasta olmam :2::2::2:
doğru söylüyosun ama benim için yanıyor böyle suyu bile soğuk içiyorum inş. hasta olmam :2::2::2:
kızlar günaydın ben bi kaç gündür kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sadece sabah ve aksam az midem bulanıyo sanki karnım bos gibi sizdede böyle seyler oluyomu
Oruç tutmak istiyorum diye yazmıştım. Bu benim görüşüm önemli olan doktorumun ne diyeceği ve sonuçta ben sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum.ona güvenerek bu görüşüm oldu. Zorunlu da değilim oruç tutmamakta. Ayrıca bebeğimi de düşünmediğim çıkmasın. Hz. Ismail'i çölde susuz bırakmayan rabbim benim evladımı da aç ve susuz bırakmaz.allah onun nimetini de verir. Illa tutacağım da demedim ve nasıl istiyorsanız öyle yapın arkadaşlar ama yok zevk değil bu iş, insanların bebeğini düşünmemesine inanmıyorum diye eleştirmeyelim. Lütfen
tabiki denemek lazim ve eger yapabiliyorsan insAllah tutarsin. bende daha bilmiyorum bebegin gidisatina göre bende denemek istiyorum. Hocamdan duydum, ramazan ayinda tutulmayan orucun kazasinda sevap bile yokmus hani borcunu ödüyorsun ve o Ramazan ayindaki fazileti alamiyormussun ve birde senesi gecmeden yani bir dahaki Ramazan ayina kadar tutulmaliymis.
Yaza denk geliyor yine ve cok gec aciliyor, ben Sahura bilr doguru dürüst kalkamiyorumbilmiyorum kararsizim hocama danisicam galiba...[/Qe
evet yaza denk geliyor zaten o sıkıntı olacak diye korkuyorum bir gün bile olsa denemek istiyorum her şeyi veren o biz ona güvendikten sonra rabbim gerisini getrir karnımızı doyuran da o değil mi o nimeti veren de o hayırlısıyla bişey olmaz tabi ki olmayacak gibiyse tutmayacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?