2014 Kasım Anneleri

bende merak ediyorum benimle de paylaşırmısın ama ücretleri çok yüksekse ben gidemiyorum

Canım zaten bizde de maddi durum hiç iç açıcı değil.O yüzden bende en fazla 100 tl falan verebilirim ki o bile zorlar. Ücretsiz olan kurslar da var ama doğum ile ilgili çok şey anlatmıyorlar. Açıkçası benim oğlumda gittiğim kursu benim kendi doktorum vermişti, anlattıklarından korktum bile denebilir.

O yüzden biraz daha cesaretlendirecek, doğurmayı öğretecek birilerinden kurs almak lazım. Bu işi en iyi yapanlarda ebeler. Ebe kurslarını takip edip size de bilgi veririm canım.

Annemle dün bana birşey anlattı, bir akrabamızda benimle ikinci bebeğine hamile, o cinsiyetini öğrenmiş kız demiş doktor. bir oğlu var. Dedim ne güzel Allah bana da öyle bir kız bir oğlan nasip etmiş. Ama sevinemişler dedi. Niye dedim. İlk oğluna hamileliğinde 8. aya kadar kız demiş doktor. son ay erkek demiş ve oğlu olmuş..

Hayırlısı olsun canım ve allah gönlüne göre versin. Belki doktor görememiş olduğundan kız demiştir. Sonrdan gösterir belli mi olur..

Bende kiz cok istiyorum,herkes bile bile erkek seninki diyor. Nitekim hala belli degl cinsiyeti.. Ama dusunuyorum erkekte olsa ben anne oluyorum çok mutluyum. Rabbim daha iyi bilir herşeyi. Doktor kiz demis,suan dusunmen gereken şey saglikli olmasi bence.. cinsiyet ne olursa olsun, sen anne oluyorsun var mi ötesi :)

tamam çok teşekkür ederim

Canim aynı sey benim başımda ilk günden beri erkek hissediyorum doktora giderkeb bile oglum bak pipini ac göster utanma diyerek gittim. Doktor kiza benzettim ama bilemiyorum dedi. Ben hla erkek hissediyorum ama kendimi kiza hazırlıyorum hayırlısı bakalim
Bn bu kdar emindim erkek olduguna ama doktor kiza benzetince senin yaşadıklarını yasadim. Şimdi haziran 6 da gideceğim oda koz derse kesin kiz

Kizlr bende hep erkek hissedydm etrafmdklr hepp israrla kizin olck diyince tammiyle kiza adapte oldm dr giderkn bile kizim diydm hep kiz ismi dusndk dr pat die erkk diynce afalladk yni hani mutluda oldk degl))

iş yerinde kendime göre taşıyabildiğim kadar getirdiğim süt ve benzeri yiyecek ve içeceklerimin izinli veya izinsiz kullanılmasına sinir oluyorum.
Yeter yahu ben sizin için mi taşıyorum bunları arkadaş. Günlük sütümün yarısını içmişler. ben kendime göre getirdim arkadaş onu bi git. Ben hiç bişi istemiyom kimseden ya !
aaaa ama

Saolun kızlar eşimede birşey diyemiyorum beni yanlış anlayacağından korkuyorum böyle anlatamadığım çok farklı bir his ama yanlız olmadığımı bilmek güzel Allah hepimizin evlatlarımıza uzuuun sağlıklı ömürler nasip etsin

Gecen sene hamile olan bi arkadasim tutmustu.bebegine de bir zarari olmadi. Bünye meselesi sanirim.ben susuzluga dayanabilecegimi sanmiyorum.tamamini tutamasam da birkaç gün tutmak isterim. Allah kolaylik versin canim

Çok haklısın ama kızma.. Sadece getirdiklerinin üzerine kocaman yaz. İzinsiz almayın diye..
Bizim işyerinde de çok olur öyle habersiz götürmeceler. Artık üzerine yazıyoruz. Almayın diye ama yinede alıyorlar.
Birgün diyorum içine musil falan koyayım kimin yaptığı anlaşılsın.. Hemde belki ders olur

Ben skmadim ama ucu beyaz benimkide pamuk gbi. Böyle olan var mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de özellikle geçen hafta vardı öyle beyazlıklar. bu hafta nadir oluyor. normal bir süreç demek ki benzer şeyler yaşayan çok kişi var.

anneler gece krampları başlayan varmı benim dün gece krapm girdi bacağıma hala daha acıyor daha 15+3 teyiz erken değil mi ama ya

Cok sinir bozucu.uzerine not yaz bari kullanmayin diye :)

Töbe ya. :) sütü de herkes sevmez ama tatli geliyo demek ki senin aldikların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…