- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Çok haklısın ama kızma.. Sadece getirdiklerinin üzerine kocaman yaz. İzinsiz almayın diye..
Bizim işyerinde de çok olur öyle habersiz götürmeceler. Artık üzerine yazıyoruz. Almayın diye ama yinede alıyorlar.
Birgün diyorum içine musil falan koyayım kimin yaptığı anlaşılsın.. Hemde belki ders olur
Töbe ya. :) sütü de herkes sevmez ama tatli geliyo demek ki senin aldikların.
Cok sinir bozucu.uzerine not yaz bari kullanmayin diye :)
doktoruna söyle benim ilk hamileliğimde olmuştu magnezyum verdi doktor kramplar magnezum eksikliğinden oluyormuş.
Dün ikili test sonucumu aldım bugün onu göstermeye gidecem o zaman sorayım kramp giren yer yürürken acıyor hala
Sıkma canim sıktıkca geliyomus.
iş yerinde kendime göre taşıyabildiğim kadar getirdiğim süt ve benzeri yiyecek ve içeceklerimin izinli veya izinsiz kullanılmasına sinir oluyorum.
Yeter yahu ben sizin için mi taşıyorum bunları arkadaş. Günlük sütümün yarısını içmişler. ben kendime göre getirdim arkadaş onu bi git. Ben hiç bişi istemiyom kimseden ya !
aaaa ama
hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize
Canim iste benimde kafam karıştı bir ara arkasını dondu arkadaslarim kizlar doner dedi ama perşembe gunu ne taklalar atti kafsi yerde ayaklar hafada bebegimiz sanırım bana cekti bizim babamizda agirdir benim kadar hareketli degildir ama babamiza gore bebek ona benziyor:)aslinda bende ona benzesin isterim sevdigim adami evladimda gormek ne guzel olur bas agrisi bir ara bende cok vardi ama simdi ara ara migreninin varsa hamilelikte artabiliyormus ben de migren var arada yokluyor artik sag olsun:)canim benim bacaklarimda belimde oyle agrilar sizlamalar varki cok zor hareket ediyorum teyzemiz sag olsun o yapiyor yemekleri falan beni kaldirmiyor sana da gecmis olsun kuzum kuzuna da kendine de iyi bakcanim ben artik merak etmiyorum sanırım hayirlisi neyse o olsun Rabbim bizi evladimizla imtihan etmesin saglikli noksansz olsunda kizi da bir erkegi de bir basta erkek olsun istiyordum ama sartlanmak istemiyorum cunku butun belirtiler erkek ama millet basima jinekolog kesildi arkasini donen kizmis cevremdeki herkes tipta mastir yapmış maşallah:)inşallah canim o gun ogrenirsem hemen yazarim Allaha emanet olun <3
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de özellikle geçen hafta vardı öyle beyazlıklar. bu hafta nadir oluyor. normal bir süreç demek ki benzer şeyler yaşayan çok kişi var.
Gecen sene hamile olan bi arkadasim tutmustu.bebegine de bir zarari olmadi. Bünye meselesi sanirim.ben susuzluga dayanabilecegimi sanmiyorum.tamamini tutamasam da birkaç gün tutmak isterim. Allah kolaylik versin canim
Gögüs ucundeki fazla deri temizleniyor canım, süt çıkacak minik deliklerin açılması için vücut kendini hazırlıyor. Ama sıkmayın banyodan sonra temizleyin. Sütün gelmesi için çok erken..
Bende kiz hissediyordum erkek gibi dedi doktor emin olmayarak çünkü acamiyordu. Bi an afalladim.kiz istiyorum. Ama alistim erkek fikrine gecen gecede ruyamda oğlum oluyor ve ben onu emziriyordum. O kadar guzel bi ruyaydi ki. O gun gittim mavi yün aldim hirka falan orerim kiz dersede orasi ayri bi sevinc olur zaten. Ama oglum olacagi fikrine alistim. Ruyamda kucagima verildiginde anladimki kiz erkek fark etmiyormus. Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimizekızlar size bi soru sormak istiyorum hamile kaldığımdan beri bebeğimi erkek hissediyorum ama perşembe günü 16 haftalık doktor kont. bebişimin kız olduğunu söyledi Allahım sağlıklı olsun kız erkek fark etmez kabulüm tabi ama hala erkek hissediyorum bebeğimi sizdede böyle bir duygu yaşayan varmı ? kendimi suçlu gibi hissediyorum böyle düşündüğüm için bebeğime haksızlık yaptığımı hissediyorum ama engel olamıyorum
Cinsiyetini öğrenmiş olan annelerden bir ricam olacak,
Eşinizin ve sizin doğum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazabilir misiniz? Şu rus takviminin doğruluğunu kontrol etmek istiyorum. Oğlumun da doğru çıkmıştı bunda da doğru çıkar mı aceba??
benim erkek canım bak bakalım :)
benim 12/12/1988
eşim 06/06/1988
sat 04/02/2014
Yok canım tutmadı kız çıkıyor
Oğlumda doğru çıkınca umutlanmıştım...
Eşinizin ve sizin doğum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazabilir misiniz? Şu rus takviminin doğruluğunu kontrol etmek istiyorum. Oğlumun da doğru çıkmıştı bunda da doğru çıkar mı aceba??
alışveriş yapmaya ne zaman başlamalı arkadaşlar
Canım yanında çekmecede koy. Süt öyle bir günde bozulmaz. Zaten akşama kadar bırakmıyorsundur herhalde. Birde az götür. Millet çok görünce alır. Hatta çerez gibi şeyleri hiç çıkarma çantadan yiyeceğin zaman cikarirsin. Ayıp olur diye düşünme sakın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?