2014 Kasım Anneleri

Töbe ya. :) sütü de herkes sevmez ama tatli geliyo demek ki senin aldikların.

Cok sinir bozucu.uzerine not yaz bari kullanmayin diye :)

Hadi habersiz alınanlar o kadar canımı acıtmadı da, bisküviydi fındık bademdi, süte sinir oldum. Sütünden alıyorum dediler, hayır alma diyemiyosun. İzinli de istemesinler anacım, hamileyim ben o süt benim haarrrgghhh

Canım yanında çekmecede koy. Süt öyle bir günde bozulmaz. Zaten akşama kadar bırakmıyorsundur herhalde. Birde az götür. Millet çok görünce alır. Hatta çerez gibi şeyleri hiç çıkarma çantadan yiyeceğin zaman cikarirsin. Ayıp olur diye düşünme sakın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar doktor bi bakış atıp hemen erkek dedi tabi sevindim ama bi yanlışlık olabilir mi acaba. kyafet almaya korkuyorum ya yanlış gördüyse

Amin insAllah Rabbim yokluklarini göstermesin, onlarla imtihan etmesin, hayirli saglikli bebisler olurlar insAllah gerisi bos. Ki ilk cocuk ztn hani ikiside yok :)

Kendini sartlandirma cnm konu ne olursa olsun cünkü neyin hayirli oldugnu bilmiyoruz.. etrafimda cok örnekler var erkek cocuk diyip yanip tutusan yeterki erkek olsun diyip hayirlisini dilemek icin dua etmeyi unutmuslar ve sonunda erkek evlatlar ama hüsaran annelerini ölüme terkeden fln! Allah korusun, Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.
Bende aksine kiz bebeklerini cok seviyorum cok cici oluyorlar :) onlari kokos kokos giyirmek süslemek :) Tabi sorunlulugu erkek cocuguna bakarak daha zor gibi geliyor.. Neyse görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Belin agrisini anliyorumda bacaklarin neden agriyor? Sumu topluyor acaba? evin icinde yürüyüs yapmaya calis cnm yoruldugunda hemen uzanirsin. Hareketsizmi kaldin acaba? Bendede bek agrisi oluyor arada bir, uzun süre ayakta durunca fln. Bas agrisi migren agrisi gibi, üzüldügüm zamanlar agrir ama yatip kalkinca gecer genelde, günlerdir gecmedi elhamdulillah bugün iyim, firsatan istifade anneme gidicem, simartiyorlae hosuma gidiyor :) sizin teyzeniz yapiyormus masAllah, benim kimse yok ama annem sag olsun ne canin cekiyor fln kosusturuyor :) babamda gecen erik görmüs hemen alalim demis :)) dedemiz bile simartiyor yani :)

Hihihi beklicem cnm haberlerini ve o master yapmis arkadaslarina bakma sen, halk arasi olan deyimler fln, herzaman cikmiyorki, sivri göbege erkek derler ama yengemde ikiz sanilcak kadar sivriydi ve kiz oldu :)
hurafe gibi birsey ben inanmiyorum sadece acabalar zevkli oluyor hani meraki artiriyor :)

sali günü ultrasyon gördügünde video cek cnm :) ilerde yavruna gösterirsin insAllah :)

ben cektim

benim de özellikle geçen hafta vardı öyle beyazlıklar. bu hafta nadir oluyor. normal bir süreç demek ki benzer şeyler yaşayan çok kişi var.

Gögüs ucundeki fazla deri temizleniyor canım, süt çıkacak minik deliklerin açılması için vücut kendini hazırlıyor. Ama sıkmayın banyodan sonra temizleyin. Sütün gelmesi için çok erken..

Gecen sene hamile olan bi arkadasim tutmustu.bebegine de bir zarari olmadi. Bünye meselesi sanirim.ben susuzluga dayanabilecegimi sanmiyorum.tamamini tutamasam da birkaç gün tutmak isterim. Allah kolaylik versin canim

amin canım hayırlısı inşallah

Gögüs ucundeki fazla deri temizleniyor canım, süt çıkacak minik deliklerin açılması için vücut kendini hazırlıyor. Ama sıkmayın banyodan sonra temizleyin. Sütün gelmesi için çok erken..

erken doğuma neden oluyormuş sıkmayın sakın bende gelmedi de nasıl ouyor bilemiyorum

Bende kiz hissediyordum erkek gibi dedi doktor emin olmayarak çünkü acamiyordu. Bi an afalladim.kiz istiyorum. Ama alistim erkek fikrine gecen gecede ruyamda oğlum oluyor ve ben onu emziriyordum. O kadar guzel bi ruyaydi ki. O gun gittim mavi yün aldim hirka falan orerim kiz dersede orasi ayri bi sevinc olur zaten. Ama oglum olacagi fikrine alistim. Ruyamda kucagima verildiginde anladimki kiz erkek fark etmiyormus. Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Cinsiyetini öğrenmiş olan annelerden bir ricam olacak,

Eşinizin ve sizin doğum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazabilir misiniz? Şu rus takviminin doğruluğunu kontrol etmek istiyorum. Oğlumun da doğru çıkmıştı bunda da doğru çıkar mı aceba??

benim erkek canım bak bakalım :)
benim 12/12/1988
eşim 06/06/1988
sat 04/02/2014

benimde erkek bebeğim benim d. 10.09.1991 eşimin 24.09.1986 adet tarihim 05.02.2014

alışveriş yapmaya ne zaman başlamalı arkadaşlar

kız bebek ben :1.12.1989
baba:26.8.1988 adet tarihi:1.2.2014

Adımız da pintiye çıkacak, hamile değilken gık demiyordum ama şimdi DOKUNMA SÜTÜME !!!
tamam :) dediğin gibi yapıcim artık :) taşıması da ağır anacım fazla getirilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…