2014 Kasım Anneleri

Erkek
Ben: 20/10/1983
Eşim: 24/01/1982
Adet: 15/01/2014

ben de bakmıştım rus takvimine ve diğer yöntemlere, kız diyordu hepsi. Çin takvimi erkekti. Erkekmiş bebişim.

7.ay diyorlar ama ben şuan 18. haftadayım 6. aya ddogru alacağı eksiklerimi
7. aylarda vücüt ağırlşmaz mı acaba alışveriş zor olur diyorum şimdi başlasam erken mi olur gerçi doktor kız der diye de korkuyorum erkek dedi

Adımız da pintiye çıkacak, hamile değilken gık demiyordum ama şimdi DOKUNMA SÜTÜME !!!
tamam :) dediğin gibi yapıcim artık :) taşıması da ağır anacım fazla getirilmiyo

Sen pinti değilsin güzelim onlar düşüncesiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kasim annenleri
ben aralik annesi olarak ikili testte bebisimin cinsiyetini ögrendim allahin izniyne oglum gelecek ..
dr %100 dedi cok erken ögrendim ama bilmiyorum yinede degisir die düsünüyorum

7. aylarda vücüt ağırlşmaz mı acaba alışveriş zor olur diyorum şimdi başlasam erken mi olur gerçi doktor kız der diye de korkuyorum erkek dedi

yani bence de öyle ben 6. ay gibi konyaya gideceğim ordan her şeyimi alacağım zaten köydeyiz bir daha nerden bulacaz zaman yaa

Kizlr bende tuttu cin rus kan yenileme bthcg genital nub hepsi erkek diyodu tatli yiydm kalcm degilde ggobegim ve gogsum asiri buyudu ve bulantim cok az surdu hepsi boylekizlr

ya biz orduda minio magaasını biliyorum ve hem uygun hemde kaliteliydi samsunu da gezdim ama konyada bilmiyorum nereler var ki

Moza diye bi magaza var bide civil var avm lerde de var tabi. Bende mozadan alirim herhalde. Gerci bizim anneane herseyi alyor. Mobilyalarda babam yapck bize pek bisey kalmyo :)

Kizlar korkuyrm yardim edin

Gardrobun kapisi rayindan cikti unutup kaldirip yerine taktim 2-3 snlik birsey asirida agir degil

Korktum bisi olurmu bebege

Çin takvimine gore : erkek
Rus takvimine gore : erkek
Akrabalara gore : kız
Benim hissettiklerime göre :kız
Rüyalarıma gore : kız
Doktora göre : buyuk olasılıkla erkek
Arkadaslar sunu demek istiyorum ki, hissedilenler her zaman dogru çıkmıyor. Zaten bi kac ay sonra net öğreneceğiz bırakın bunlara inanmayın derim. Doktorlar bile daha gördükleri halde net konuşmuyorlar ki bunlara inanalım. Hamileliginizin tadini çıkarin derim. İllaki birşeyler alacaksanizda ortak renkler alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…