- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Cinsiyetini öğrenmiş olan annelerden bir ricam olacak,
Eşinizin ve sizin doğum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazabilir misiniz? Şu rus takviminin doğruluğunu kontrol etmek istiyorum. Oğlumun da doğru çıkmıştı bunda da doğru çıkar mı aceba??
Cinsiyetini öğrenmiş olan annelerden bir ricam olacak,
Eşinizin ve sizin doğum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazabilir misiniz? Şu rus takviminin doğruluğunu kontrol etmek istiyorum. Oğlumun da doğru çıkmıştı bunda da doğru çıkar mı aceba??
7. aylarda vücüt ağırlşmaz mı acaba alışveriş zor olur diyorum şimdi başlasam erken mi olur gerçi doktor kız der diye de korkuyorum erkek dedi7.ay diyorlar ama ben şuan 18. haftadayım 6. aya ddogru alacağı eksiklerimi
Adımız da pintiye çıkacak, hamile değilken gık demiyordum ama şimdi DOKUNMA SÜTÜME !!!
tamam :) dediğin gibi yapıcim artık :) taşıması da ağır anacım fazla getirilmiyo
Ben uyuya kalmıştımSonra bi kalktım boğazım ağrıyor
7. aylarda vücüt ağırlşmaz mı acaba alışveriş zor olur diyorum şimdi başlasam erken mi olur gerçi doktor kız der diye de korkuyorum erkek dedi
yani bence de öyle ben 6. ay gibi konyaya gideceğim ordan her şeyimi alacağım zaten köydeyiz bir daha nerden bulacaz zaman yaa
Konyada bildgn bi yermi var canim ben bi iki yer bilyrm sadce
ya biz orduda minio magaasını biliyorum ve hem uygun hemde kaliteliydi samsunu da gezdim ama konyada bilmiyorum nereler var ki
Moza diye bi magaza var bide civil var avm lerde de var tabi. Bende mozadan alirim herhalde. Gerci bizim anneane herseyi alyor. Mobilyalarda babam yapck bize pek bisey kalmyo :)
moza nerde ve fiyatı naıl
Zafer carşısında uygun fiyatlida guzel ürunleride
biz sıfırdan alacagız her şeyi hayırlısıyla inşallah ramazandan hemen sonra fazla beklemem alırım kızımın eşyalarını
Bende cinsyetni ogrenym de insalah :)) alcm
Kizlar korkuyrm yardim edin
Gardrobun kapisi rayindan cikti unutup kaldirip yerine taktim 2-3 snlik birsey asirida agir degil
Korktum bisi olurmu bebege
tabiki denemek lazim ve eger yapabiliyorsan insAllah tutarsin. bende daha bilmiyorum bebegin gidisatina göre bende denemek istiyorum. Hocamdan duydum, ramazan ayinda tutulmayan orucun kazasinda sevap bile yokmus hani borcunu ödüyorsun ve o Ramazan ayindaki fazileti alamiyormussun ve birde senesi gecmeden yani bir dahaki Ramazan ayina kadar tutulmaliymis.
Yaza denk geliyor yine ve cok gec aciliyor, ben Sahura bilr doguru dürüst kalkamiyorumbilmiyorum kararsizim hocama danisicam galiba...[/Qe
evet yaza denk geliyor zaten o sıkıntı olacak diye korkuyorum bir gün bile olsa denemek istiyorum her şeyi veren o biz ona güvendikten sonra rabbim gerisini getrir karnımızı doyuran da o değil mi o nimeti veren de o hayırlısıyla bişey olmaz tabi ki olmayacak gibiyse tutmayacagız
kesinlikle katiliyorum cnm, Allah de gerisini birak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?