2014 Kasım Anneleri

Hanimlar iyi geceler size bi sorum olacak biz yarin evin kapilarini boyuycaz vede tiner kullancaz bebege bi zarari olurmu sizce sabahtan boyuycaz yani oglen gibi gece yatana kadar etkisi azalirmii

gecmis olsun cnm ihmal etme, hamilelikte ztn sivi kaybi yasiyorsun bide diyare olduysan daha cok su icmeye gayrek gösterki bebisinde susuz kalmasin
belinin agrisida ondan olabilir cünkü oda yoruyor bide sen tez canliymisin in cik in cik o kadar merdivenleri temizlik imandandir ama titiz olma fazla yani en azlindan simdi olma :) kendini yormamalisin cnm. ben ilk bebisi kaybetikten sonra bunda bakiyorum nezaman yorulcak olsam hemen mola verip uzaniyorum belim ferahliyana kadar :)
teyzeniz sag olsun yapiyormus ama insanin kendi temizligi gibi olmuyor insanin ici rahat etmiyor haklisin :) esim evi süpürüyor ben rahatsiz olunca, islerde yardim ediyor hani, bende diyom acaba üsten gecsemmi :)

ilk bebeklerde heves daha cok oluyor ama bence ikinci bebislerde cinsiyet daha cok merak ediliyor, hani bu kiz, bakalim kardesi erkek olucakmi, yada tam tersi oglumuz var, buda kiz olurmu :) cinsiyet meraki ikinci bebierde daha coktur galiba :)

her insanin gönlünde muhakak birseyler yatiyor evt :) benim ailem kiz meraklisi :) ablam kizim olmuyor diye kiz cocugu evlatlik alicak kadar cok seviyor kizlari :) bende cok seviyorum kiz cocuklarini dedigim gibi onlari süslemesi fln, esim ve aileside erkek cocuk meraklisi, yani erkek olursa esim icin sevinecegim, kiz olursada cilgin bir anne kiz olucaz diye sevinirim :) hayirlisi ya, gercekten süpriz olucak ve dünyamiza renk katicak meleklerimiz kizda olsalar erkekte olsalar :)

sen bide bebis dogusun gör, kimsenin gözü seni görmez, ilk bebisi sorarlar, bebisi sevmek icin gelirler ben bile yakin arkadaslarimin bebeklerini arkadaslarimdan daha cok özlüyorum :)

Cinsiyet konusunda unutmadan, eger kiz olursa biraz hayal kirikligin olur ama cok cabuk alisirsin erkek bebeginin olucagna :)

banada hep kiz diyorlardi bende öyle hisediyordum ama arkadas bu babasina benziyor durusu fln o diyince, acaba doguru olabilirmi düsüncesi olustu ve simdi öyle alistimki :) her iki durumda sasirtmaz beni :) sende öyle yap cnm, gözlerini kapat biraz hayalini kur :) bak hemen nasil alisiyon :) bebegini üzmezsin sen güzel anne sen onun oda senin melegin :)

Hanimlar iyi geceler size bi sorum olacak biz yarin evin kapilarini boyuycaz vede tiner kullancaz bebege bi zarari olurmu sizce sabahtan boyuycaz yani oglen gibi gece yatana kadar etkisi azalirmii

boyarken evde olma cnm aksama kadar kurur kokusu gecerse sorun yok evde kal, ama gecmezse baska birine misafir ol ne olur ne olmaz etkilenmesin bebisin

Valla sabahta is var eltim var ust katta ama kalmak istemiyorum sabahtan esim boyar insallah gecer aksama yada artik haftaya boyuycaz yada ramazan gelmeden bi ara halletcez doktora gitcez 2 haftaya sorarim olmazsa

günaydın kızlarrrrr, hepinize, sağlıklı, bereketli, hayırlı yeni bir gün diliyorum, hayırlı pazarlarr

bu arada her gün bu mesajı yazmazsam birşeyler eksik kalıyor gibi geliyor, idare edin

canım bence risk almaya değimez, sonuçta tiner normalde bile insanı uyuşturan bir madde, evde durmamanı, evi iyice havalandırmadan girmemeni , hatta mümkün olduğunca kapılara bir süre dokunmamanı öneririm, dikkat et kendine

teşekkürler canım bilgiler için, rabbim kalbimizi biliyor bence önemli olan bu

eşim uyanırsa bugün için planımız bebek mağazalarını dolaşmak olacak. sizce neler bakayım kızlar? bebek odası konusunda çookk kararsızım, yerim var ama ilk bebeğim olacak, onunla beraber bir yaşam düzeni kurup, gerçekten ihtiyaçlarına uygun bir oda almak daha mantıklı geliyor, ama herkes de oda bakıyor musunuz falan deyince acaba alınmalı mı diye düşünüyorum, bir yandan da bebek doğmadan oda alıp sonradan hiç kullanışlı olmadığını fark edenler var
sizler ne düşünüyorsunuz, şimdilik park yatak alıp en azından 6-7 ay oda yapmasam nasıl olur?

Amin. Insallah hepimiz saglikli sihhatli alalim yavrularimizi kucaklarimiza

Kızlar günaydın😄güzel bir gün olsun inşallah.2013 Kasım annelerinin doğum hikayelerini okuyorum kalktığımdan beri,resmen gözlerim doldu Allah hepimize sağ salim göstersin inşallah o günleri🙏🙏bu arada çoğu Ekim'de doğum yapmış bizde mi öle Olcay acaba??

Merhaba gunaydin. Eger kasim baslarindaysa tahmini dogum tarihi ekimde de gelebilir bebeginiz. Ama kasim ortalari veya sonlari gibiyse kasima girdiginiz an beklemeli.

allah hepimizi bir avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
kızlar meryem suresini okuyun bol bol doğumu kolaylaştırıyormuş, ben doğumda iken anneme okutmayı düşünüyorum allah nasip ederse

ve biliyor musun ben öyle hissediyorum sanki ekim annesi olma ihtimalimiz daha fazla gibi geliyor

Sağol canım benim
Demir orta değerdeydi ama yinede günde 2 kere demir ilacı içiyorum..
Kalp ağrımda geçti gaz sancısıydı herhalde...

yani benim yerim de var ama park yatak alacagım her yere taşıyabilirim de 2 veya 3 yaşından sonra odasını yaparım fıstık gibi diyorum ben hemde bebek rabası da almayacağım bahara alacgı ilk başta kullanamacagım zaten köydeyim nerede gezdirecegim araba koltugu alıcaz 0 13 kg biraz büyüyünce 36 kg olana kadar olanları alacagım. işte böyle kardeş

araba konusunda da araştırıyoruz travel sistem olanlardan ana kucağını bir an önce istiyorum ama araba dediğin gibi bahara kadar lazım olmayacak, ramazana kadar birşeyleri netleştirsek iyi olacak bayramdan sonrası anlamadan geçecek sanki, ve iyice de ağırlaşmış olucaz ne zormuş bu işler

Kıslar günaydın...
Ben bebeğimi hissedemiyorum ya, ayaktayım çalışıyorum, ister istemez kafam başka şeylerde oluyor ondan mı bilmiyorum...
Hiç olmazsa kasıklarım ağrırdı orda derdim..:/ şimdi ağrım yok şükür normal hayatıma döndüm..ayyy insanın aklına da kötü şeyler geliyoor (

aynen travel sistem çok çok pahalı ve bazı arabalar hiç kullanışlı değil travel sistemler ağır ve büyük bende onu düşünmüştüm ama hem mevsim olarak kış oluyor ve tek bayan olarak kullanamayız ayrı ayrı almak daha uyguna geliyor tabi ki siz araştırın ben miniço joker e bebek aziz bebe camwin hepsine baktım ve kafamız o kadar karıştı ki en sonunda bebek arabasını sonra almaya karar verdim ve çoccuk dogduktan sonra evde ve arabada kullanmaya araba koltugu almaya karar verdik

aynısı bende de var ilk aylar agrı olurdu orda derdim 3. ayda da sertlik vardı elimi koyunca hissederdim ama şimdi ne sertlik ne agrı göbegim de küçük var mı yok mu anlayamıyorum acaba kaçtı mı diye şüpheleniyorum

günaydın kızlar var mı benim gibi pazar günü mesai yapan

doktorum 18-20. haftaları arısında ayrıntılı organ taramasını önerdi ister profa yaptır istersen fakültede dedi siz nerde yaptıracaksınız?

Rabbime emanet ..ne bilim ya insan endişelenecek yer arıyor galibaaa..bir de çook yoğun çalışıyorum, sıkıntıya giriyorum, d um da rapor vermiyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…