evet genetik çatlamış annem benim o yüzden kullanıyorum ama nemlendirsin diye
Hay Allah çok kararsız kaldım yaa bide kakao yağı diyolar ama
benim basen ve popo çatlak dolu zaten o yüzden sallamadım ama sürüyorum yinede
Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınızmı
benimde erkek bebeğim benim d. 10.09.1991 eşimin 24.09.1986 adet tarihim 05.02.2014
Ben daha almadim ama ben kayisi yagi alacagim.. cilt bakim ayrica catlaktj engelliyor. Kiyafette almadim.. bacaklarm kalin, bacagma göre pantolon denedim, bu sefer beli dusuyo cunku göbegim cikmamisti.ama sanki bugun çok cikti birden ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız bebek ben :1.12.1989
baba:26.8.1988 adet tarihi:1.2.2014
Ben daha almadim ama ben kayisi yagi alacagim.. cilt bakim ayrica catlaktj engelliyor. Kiyafette almadim.. bacaklarm kalin, bacagma göre pantolon denedim, bu sefer beli dusuyo cunku göbegim cikmamisti.ama sanki bugun çok cikti birden ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende almıştım ilk 2.5 ayımda kıyafet biraz takıntılı olduğum için acaba sıkıyomu belim diye sonra aldıklarım ee bol geliyodu bende öle giyemiceğim için yanlarından aldırdım Allahtan fazla kilo almadım da hala oluyo ama insan değişik şeyler sevimli sevimli şeyler giymek istiyoo
Erkek
Ben: 20/10/1983
Eşim: 24/01/1982
Adet: 15/01/2014
ben de bakmıştım rus takvimine ve diğer yöntemlere, kız diyordu hepsi. Çin takvimi erkekti. Erkekmiş bebişim.
bebeğimin cinsiyeti:erkek
eşim: 14/04/1976
benim: 16/11/1984
Son adet: 24/01/2014
bende almıştım ilk 2.5 ayımda kıyafet biraz takıntılı olduğum için acaba sıkıyomu belim diye sonra aldıklarım ee bol geliyodu bende öle giyemiceğim için yanlarından aldırdım Allahtan fazla kilo almadım da hala oluyo ama insan değişik şeyler sevimli sevimli şeyler giymek istiyoo
Ben de alacam da, bekliyorum şuan taytlarim oluyor. 5.aydan snra alirim artik.
Ben de alacam da, bekliyorum şuan taytlarim oluyor. 5.aydan snra alirim artik.
kaçıncı haftadasın
Zaten şu an itibariyle 5 kişiye baktım hepsi yanlış..
Sadece1 kişide tuttu..Oda tesadüftür hearlde. :)
Senin ki tuttu canım bir tek sana kız diyor..
Ama belki de herkese mi kız diyor ki? bana da kız diyor daha belli olmadı benim ki..
Bu takvim kafayı yemiş,
Sende de kız çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?