2014 Kasım Anneleri

Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınızmı

bana dr um acıbadem sütü önerdi..eşide onu kullanmış veçatlamamış..ben o pahalı kremleri 7ayda felan kullanmayı düşünüyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben daha almadim ama ben kayisi yagi alacagim.. cilt bakim ayrica catlaktj engelliyor. Kiyafette almadim.. bacaklarm kalin, bacagma göre pantolon denedim, bu sefer beli dusuyo cunku göbegim cikmamisti.ama sanki bugun çok cikti birden ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

az önce demet akalın bi programa konuktu hiç çatlağı olmamış ve ne bulduysa ne söledilerse sürmüş...

Ya kizlar eşimin sadece doğum yili belli :) gün ay yok :) bu sekilde bakabilecegimiz bir yöntem var mi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hamile kiyafetlerini erken giymeye basladim. Kışın malesef kilo almistim veremeden hamile kaldim.zaten yazlik kiyafetlerim daralmisti. Ankarada olanlar icin Rabia hamile giyim i tavsiye ederim.cok ucuz gercekten.3 tane ust kiyafet 50 tl uzun kollu da var tercih edenler icin.kumaslari da gayet guzel.pantolon da 2 tanesi 50 tl..etiket fiyatları 80-90 tl gibi.kampanya yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…