2014 Kasım Anneleri

Rabbime emanet ..ne bilim ya insan endişelenecek yer arıyor galibaaa..bir de çook yoğun çalışıyorum, sıkıntıya giriyorum, d um da rapor vermiyoor

bende çalışıyorum öğretenim malum hep ayakta ama artık dikkat ediyorum allahtan 2:30 da bitiyor vee dinleniyorum allah yardımcın olsun. allaha emanet bebiişleriiz hissetmeye başlayacağız yakında inşallah

Kizlar bebege kiyafet alirkn nelere dikkat ediyorsunuz? Nerelerden aliyorsunuz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hamilelik kıyafetleri aldiniz mi??

Doktorum bana da yaptırmamı söyledi canım özel hasthnede yaptırcam çok merak ediyorum yüzünü :) en çok ta sağlığını

Ben lc den 2 pantolon 1 tişört aldım . Pantolonlarımı 1 aydır giyiyoum ama tişört olmuyodu DÜn giydim denedim artık tam oluyo

Canım benim kendi doktorum yapacak ayrıntılı ultrasonu.perinatalog zaten kendisi,ayrıca ayrca ücrette almıcakmış😄benimde Haziran sonunda olacak 20.hafta en uygun olanı dedi doktorum.

Kizlar bebege kiyafet alirkn nelere dikkat ediyorsunuz? Nerelerden aliyorsunuz..

Ben henüz 1 takım aldım. Devamını 6.aydan sonra alacağım inşallah. %100 pamuk olmasına ve zarar verici boya olmamasına dikkat edeceğim. Yani çok renkli ve desenli şeyler uygun olmadığını düşünüyorum.

Bugün alayım bir şeyler diyordum ama çok yağmur yağıyor, dışarı çıkılacak gibi değil. Ama önümüzdeki hafta sonu almam lazım çünkü tek bir pantolonum oluyor o da iyice sıkmaya başladı.

Ayy Aynı durumdayım resmen morelim bozuluyor hep acaba diyorum Allah korusun yaaaa

Ayy Aynı durumdayım resmen morelim bozuluyor hep acaba diyorum Allah korusun yaaaa

İlk bebekleriniz mi kızlar, İlk bebekte geç hissediliyomuş zaten; ben de hissetmiyorum ama normal heralde yakında hissederiz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çalışıyorum öğretenim malum hep ayakta ama artık dikkat ediyorum allahtan 2:30 da bitiyor vee dinleniyorum allah yardımcın olsun. allaha emanet bebiişleriiz hissetmeye başlayacağız yakında inşallah

İlk bebekleriniz mi kızlar, İlk bebekte geç hissediliyomuş zaten; ben de hissetmiyorum ama normal heralde yakında hissederiz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim ilk bide cok uzun 7 yıllık bi yoldan geliyor hep aklim hep onda hep görmek istiyorum hep onu dinliyorum konusuyorum ogluşum bi hareket et anneni rahatlat diyorum offf çokkk zorr bi durum,,,

Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınızmı

Ben lc den 2 pantolon 1 tişört aldım . Pantolonlarımı 1 aydır giyiyoum ama tişört olmuyodu DÜn giydim denedim artık tam oluyo

Benimde pantolonlarim sikinca dün aldim. Tayt aldim ve tişört yaz aylarında sıcak olur diye... alirken kararsiz kaldim kendi bedenime göre mi alsam yoksa kilo alacağımı hesaplayarak 1-2 beden büyük mu alsam çok kararsız kaldım. :what:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…