Rabbime emanet ..ne bilim ya insan endişelenecek yer arıyor galibaaa..bir de çook yoğun çalışıyorum, sıkıntıya giriyorum, d um da rapor vermiyoor
Kizlar hamilelik kıyafetleri aldiniz mi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bebege kiyafet alirkn nelere dikkat ediyorsunuz? Nerelerden aliyorsunuz..
benim göbek daha büyümedi sadece lc den tişört aldım 2 tane
günaydın kızlar var mı benim gibi pazar günü mesai yapan
doktorum 18-20. haftaları arısında ayrıntılı organ taramasını önerdi ister profa yaptır istersen fakültede dedi siz nerde yaptıracaksınız?
günaydın kızlar var mı benim gibi pazar günü mesai yapan
doktorum 18-20. haftaları arısında ayrıntılı organ taramasını önerdi ister profa yaptır istersen fakültede dedi siz nerde yaptıracaksınız?
Kizlar bebege kiyafet alirkn nelere dikkat ediyorsunuz? Nerelerden aliyorsunuz..
Kıslar günaydın...
Ben bebeğimi hissedemiyorum ya, ayaktayım çalışıyorum, ister istemez kafam başka şeylerde oluyor ondan mı bilmiyorum...
Hiç olmazsa kasıklarım ağrırdı orda derdim..:/ şimdi ağrım yok şükür normal hayatıma döndüm..ayyy insanın aklına da kötü şeyler geliyoor(
Ayy Aynı durumdayım resmen morelim bozuluyor hep acaba diyorum Allah korusun yaaaa
aynısı bende de var ilk aylar agrı olurdu orda derdim 3. ayda da sertlik vardı elimi koyunca hissederdim ama şimdi ne sertlik ne agrı göbegim de küçük var mı yok mu anlayamıyorum acaba kaçtı mı diye şüpheleniyorum
bende çalışıyorum öğretenim malum hep ayakta ama artık dikkat ediyorum allahtan 2:30 da bitiyor vee dinleniyorum allah yardımcın olsun. allaha emanet bebiişleriiz hissetmeye başlayacağız yakında inşallah
İlk bebekleriniz mi kızlar, İlk bebekte geç hissediliyomuş zaten; ben de hissetmiyorum ama normal heralde yakında hissederiz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben lc den 2 pantolon 1 tişört aldım . Pantolonlarımı 1 aydır giyiyoum ama tişört olmuyodu DÜn giydim denedim artık tam oluyo
Ayy Aynı durumdayım resmen morelim bozuluyor hep acaba diyorum Allah korusun yaaaa
Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınızmı
Dr um genetik dedi..istediğin kadar kullan yapında varsa olur dedi..almadım daha ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?