- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Bu hediyr mevzusu nedir kızlar??
Kuzucum doğumla birlikte bana güzel bi evlat verdiğin için sana teşekkür ederim hediyesi verirler genelde kocalar. Eşin bilmiyo olabilir, benimki de bilmiyodu, sen bi çıtlat
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınızmı
kaçıncı haftadasın
14. Haftadayim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sata göre mi usg ye göre mi haftamızı takip edeceğiz...tutmuyor benim çünkü.
benim de hamilelik öncesi belimde sıkıntı vardı, şimdi uzun sre ayakta durduğumda dayanılmaz ölçüde oluyor. Ağrılar normal ayakta fazla durma dedi doktor ama her zaman mümkün olmuyor malesef. Bu arada 6. aydan sonra daha da artacakmış bel ağrıları. :18:Arkadaslar bugun azcik ayakta dursam kasigim belim agriyo yuruyemiyorum resmen.. Belim agrirdi zaten ama bu kadar kisa surede degil..Havaninda etkisi olabilir mi acaba aranizda var mi agrilari artan?
Kızlar sata göre mi usg ye göre mi haftamızı takip edeceğiz...tutmuyor benim çünkü.
benim de kasık agrilarim artti. Doktora gittiğimde soracagim. Umarim onemsiz bir seydir.Arkadaslar bugun azcik ayakta dursam kasigim belim agriyo yuruyemiyorum resmen.. Belim agrirdi zaten ama bu kadar kisa surede degil..Havaninda etkisi olabilir mi acaba aranizda var mi agrilari artan?
doktorun niye rapor vermiyor keyfinden istemiyorsun sonucta.Rabbime emanet ..ne bilim ya insan endişelenecek yer arıyor galibaaa..bir de çook yoğun çalışıyorum, sıkıntıya giriyorum, d um da rapor vermiyoor
benim de kasık agrilarim artti. Doktora gittiğimde soracagim. Umarim onemsiz bir seydir.
doktorun niye rapor vermiyor keyfinden istemiyorsun sonucta.
Heee evlendiğimizden beri çıtlattım kendisine "artık bebeğimiz olunca pırlanta bi yüzük alırsın" diye hahahah :) yazık zavallım parası yok neyle alcakki aldığı maaşı benim elime sayıyo :)
Ne bilim yaa yalvarıyorum resmen rapor için..
Usg ilerde benim sata göre..iyi mi anlamadım yorumlarınızdanaynı mı olması lazım.
hayır canım aynı olmak zorunda değil. Geride de olabilir ileride de.. Ama geride olunca genelde yetişiyor zaten gelişimi sat'a. zaten ilerleyen aylar belirleyecek asıl süreci. gelişimlerine göre doğumun erken ya da normal zamanlarda olacağı falan.
Merhaba kızlar uzun zamandır girememistim kk'ya inş iyisinizdir bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş artık.
Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin... Hayırlı evlat olurlar inşaAllah
Cnmmmm nasıl bi doktormuş o bakiiim
Durumunu anlatmana ragmen rapor vermesini anlamıyorum naz mı yapıyor
Başka bir doktordan istesen olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?