2014 Kasım Anneleri

Bu hediyr mevzusu nedir kızlar??

Kuzucum doğumla birlikte bana güzel bi evlat verdiğin için sana teşekkür ederim hediyesi verirler genelde kocalar. Eşin bilmiyo olabilir, benimki de bilmiyodu, sen bi çıtlat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heee evlendiğimizden beri çıtlattım kendisine "artık bebeğimiz olunca pırlanta bi yüzük alırsın" diye hahahah :) yazık zavallım parası yok neyle alcakki aldığı maaşı benim elime sayıyo :)

Arkadaslar bugun azcik ayakta dursam kasigim belim agriyo yuruyemiyorum resmen.. Belim agrirdi zaten ama bu kadar kisa surede degil..Havaninda etkisi olabilir mi acaba aranizda var mi agrilari artan?

Çatlaklar için benim doktorum kozmetik ürünlerden ziyade doğal yağların daha iyi olduğunu söyledi ben de badem yağı kullanıyorum. Açıkçası nette bazı fotolar gördüm ve o günlerde çok gerginlik hissediyordum bir çizgi oluştuğunu görünce hemen yağı kullanmaya başladım hem gerginlikten kurtuldum hem de çatlak görmedim bir tane daha. Buna sürekli devam etmek gerek. Ben gergin hissettikçe sürüyorum. Büyüme hızı ile de orantılı olarak çatlak oluşumu gözlenir. Üçlü testin sonuçlarını da yakında alacağım haftaya da kontrolüm var. Hayırlısı bakalım. Doktor cinsiyeti için bana da kız gibi görünüyor dedi ama net değil. Karnım çok büyük değil ama yavaş yavaş dışarıdan belli oluyor. Bu arada özellikle güneşin çok olduğu günlerde öğlen saatlerinde güneş kremi sürmeden güneşe çıkmıyorum. Geçici bile olsa cildimde leke oluşsun istemiyorum. Hem de cildimin daha hassas olduğunu hissediyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Her şey yolunda. Sadece karnımın altında biraz ağrı hissediyorum ayakta gezerken. Dinlenirken geçiyor.

Son düzenleme:
Kızlar sata göre mi usg ye göre mi haftamızı takip edeceğiz...tutmuyor benim çünkü.

Kızlar sata göre mi usg ye göre mi haftamızı takip edeceğiz...tutmuyor benim çünkü.

Sat ile usg ayni anda gitmeli haftalar ama bazen kimilerinde tutmuyo, bebek geriden gelebiliyor. Genelde sat a göre hesaplanir dunya çapında.

Arkadaslar bugun azcik ayakta dursam kasigim belim agriyo yuruyemiyorum resmen.. Belim agrirdi zaten ama bu kadar kisa surede degil..Havaninda etkisi olabilir mi acaba aranizda var mi agrilari artan?
benim de hamilelik öncesi belimde sıkıntı vardı, şimdi uzun sre ayakta durduğumda dayanılmaz ölçüde oluyor. Ağrılar normal ayakta fazla durma dedi doktor ama her zaman mümkün olmuyor malesef. Bu arada 6. aydan sonra daha da artacakmış bel ağrıları. :18:

benimde tutmuyordu ilk başlarda usg gerideydi ama 16. haftada yetişmiş 1 gün geride. doktorum hep usg na göre konuşuyor.

benim de kasık agrilarim artti. Doktora gittiğimde soracagim. Umarim onemsiz bir seydir.

Rabbime emanet ..ne bilim ya insan endişelenecek yer arıyor galibaaa..bir de çook yoğun çalışıyorum, sıkıntıya giriyorum, d um da rapor vermiyoor
doktorun niye rapor vermiyor keyfinden istemiyorsun sonucta.

Usg ilerde benim sata göre..iyi mi anlamadım yorumlarınızdan aynı mı olması lazım.

Heee evlendiğimizden beri çıtlattım kendisine "artık bebeğimiz olunca pırlanta bi yüzük alırsın" diye hahahah :) yazık zavallım parası yok neyle alcakki aldığı maaşı benim elime sayıyo :)

Ayy kıyamam aferin ona, o zaman sen kendine uygun bi hediye seç, slınız ve o taktim etsin. İlerde çocuğuna diyebilesin bak bu senin sayende bana alındı gibisinden, eşinde mutlu olur :)

Merhaba kızlar uzun zamandır girememistim kk'ya inş iyisinizdir bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş artık.
Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin... Hayırlı evlat olurlar inşaAllah

Ne bilim yaa yalvarıyorum resmen rapor için..

Cnmmmm nasıl bi doktormuş o bakiiim
Durumunu anlatmana ragmen rapor vermesini anlamıyorum naz mı yapıyor
Başka bir doktordan istesen olmaz mı?

Usg ilerde benim sata göre..iyi mi anlamadım yorumlarınızdan aynı mı olması lazım.

hayır canım aynı olmak zorunda değil. Geride de olabilir ileride de.. Ama geride olunca genelde yetişiyor zaten gelişimi sat'a. zaten ilerleyen aylar belirleyecek asıl süreci. gelişimlerine göre doğumun erken ya da normal zamanlarda olacağı falan.

Sağol canım ...

Hg canım....çalışıyorum şimdilik bakalım.....

Kızlar aranızda tetanoz aşısı olan yada olucak varmı ? Ben yarın sağlık ocağında olucam doktoruma sordum olabilirsin dedi ama ben tırsıyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…