2014 Kasım Anneleri

Güle güle giy :) bende çok kararsız kaldım sonradan küçük gelir diye 1 beden büyük almak istedim ama çuval gibi oldu üstümden düştü kendi bedenime göre aldım bende

günaydın kızlaaaaaarrrr

aa evet güzel fikir olabilir

Nabersiniz anneler, dün biraz E bebek te gezindim , ayyyy ne kadar çok almamız gereken şey var, ayvayı yedik sanki bebelerle birlikte

Günaydın güzel anneler mutlu haftalar herkese
ben cumartesi günü 3lü test sonuçlarımı aldım sonuçlar güzel problem yok çok şükür

Artık bende hissediyorummmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar, yeni bir haftaya daha başladık. Bu hafta sonu bende inşallah renkli ultrasona gireceğim, bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim, nasıl geçer bu hafta hiç bilemiyorum o yüzden

Nabersiniz anneler, dün biraz E bebek te gezindim , ayyyy ne kadar çok almamız gereken şey var, ayvayı yedik sanki bebelerle birlikte

hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün, yeni bir hafta dileğiyle, günaydınlarrrrrrrrr

Günaydınlar
daha haftanın başından yorgun hissediyorum kendimi bu hafta nasıl geçecek

günaydın kızlaaaaaarrrr

aa evet güzel fikir olabilir

Günaydın hanımlar bende cumartesi günü bebişimin cinsiyetini öğrendim. Ben de kız annesi oluyorum inşallahh :)
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah

hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş..

Herkese günaydın iyi mesailer

ben cumartesi günü 3lü test sonuçlarımı aldım sonuçlar güzel problem yok çok şükür Artık bende hissediyorummmmmmmmmmmm

İşte buuuuuuu yihaaa çok sevindim, feci keyifli bişiy dimi
Testlerin iyi çıkmasına sevindim, dün düşündüm karnımı öpemiyom, keşke accık bebişimi alıp öpsem yerine koysam sonra.
Sabırsızmıyım ne

ben cumartesi günü 3lü test sonuçlarımı aldım sonuçlar güzel problem yok çok şükür

Artık bende hissediyorummmmmmmmmmmm

Günaydın canım, güzel sonuçlar için de gözün aydın. Hep böyle güzel haberler alırsın umarım

Günaydın kızlarr napıyorsunuz???
Doktora gittiğinizde bebişinizin gramını söylüyor mu doktor? kaç gr olması gerek? :)
ben perşembe gidicem 17 hafta içindeyim, cinsiyette öğrenicez bakaım kaç gr? merak ediyrm

morhipoda sabah gördüm aziz bebe hastane çıkışlarında falan indirim var, aziz bebenin ürünlerini biliyorum güzel, cinsiyet bilenler alabilir uygun fiyatlar bence

kızlar günaydın dün kapıları boyamadık ve ben tiner kokusuna maruz kalmadım ama bu hafta sonu boyuycaz nası yapcam bilmiyorum inşallah cok etkilemez bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…