Benimde pantolonlarim sikinca dün aldim. Tayt aldim ve tişört yaz aylarında sıcak olur diye...alirken kararsiz kaldim kendi bedenime göre mi alsam yoksa kilo alacağımı hesaplayarak 1-2 beden büyük mu alsam çok kararsız kaldım. :what:
Ayy kıyamam aferin ona, o zaman sen kendine uygun bi hediye seç, slınız ve o taktim etsin. İlerde çocuğuna diyebilesin bak bu senin sayende bana alındı gibisinden, eşinde mutlu olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlar
daha haftanın başından yorgun hissediyorum kendimi bu hafta nasıl geçecek
seninle esinin dogum tarihi gercekmi? yoksa öylemi yazdirmislar :)
cok güzel tarihler :)
Günaydın hanımlar bende cumartesi günü bebişimin cinsiyetini öğrendim. Ben de kız annesi oluyorum inşallahh :)
Ayy kıyamam aferin ona, o zaman sen kendine uygun bi hediye seç, slınız ve o taktim etsin. İlerde çocuğuna diyebilesin bak bu senin sayende bana alındı gibisinden, eşinde mutlu olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nabersiniz anneler, dün biraz E bebek te gezindim , ayyyy ne kadar çok almamız gereken şey var, ayvayı yedik sanki bebelerle birlikte
hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün, yeni bir hafta dileğiyle, günaydınlarrrrrrrrr
Günaydınlar
daha haftanın başından yorgun hissediyorum kendimi bu hafta nasıl geçecek
günaydın kızlaaaaaarrrr
aa evet güzel fikir olabilir
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallahGünaydın hanımlar bende cumartesi günü bebişimin cinsiyetini öğrendim. Ben de kız annesi oluyorum inşallahh :)
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş..
Günaydın güzel anneler mutlu haftalar herkese
ben cumartesi günü 3lü test sonuçlarımı aldım sonuçlar güzel problem yok çok şükürArtık bende hissediyorummmmmmmmmmmm
Günaydın hanımlar bende cumartesi günü bebişimin cinsiyetini öğrendim. Ben de kız annesi oluyorum inşallahh :)
Günaydın güzel anneler mutlu haftalar herkese
ben cumartesi günü 3lü test sonuçlarımı aldım sonuçlar güzel problem yok çok şükür
Artık bende hissediyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?