Sende tuttu canım Erkek..
kızlar günaydın dün kapıları boyamadık ve ben tiner kokusuna maruz kalmadım ama bu hafta sonu boyuycaz nası yapcam bilmiyorum inşallah cok etkilemez bizi
Nabersiniz anneler, dün biraz E bebek te gezindim , ayyyy ne kadar çok almamız gereken şey var, ayvayı yedik sanki bebelerle birlikte
İşte buuuuuuu yihaaa çok sevindim, feci keyifli bişiy dimi
Testlerin iyi çıkmasına sevindim, dün düşündüm karnımı öpemiyom, keşke accık bebişimi alıp öpsem yerine koysam sonra.
Sabırsızmıyım ne
Günaydın canım, güzel sonuçlar için de gözün aydın. Hep böyle güzel haberler alırsın umarım
kızlar günaydın dün kapıları boyamadık ve ben tiner kokusuna maruz kalmadım ama bu hafta sonu boyuycaz nası yapcam bilmiyorum inşallah cok etkilemez bizi
Günaydın güzel anneler
Nasılsınız bakalım,bebişler nasıl ?
Benim bugün randevum var , kuzumu görücem inşallah...
2 gün önce bebeğimi ilk kez hissettim çok net bir şekilde
gece de yatmadan evel karnım acıktı tatlı yiyip yattım öyle kıpırdandı ki gülmekten ödüm kopar oldu eşim uyanıcak diye,gece yatakta karanlıkta kıkır kıkır gülen bençok güzeldi,hissetmeyenler varsa aranızda çok yakında hissedersiniz sizde inşallah
Günaydın güzel anneler
gece de yatmadan evel karnım acıktı tatlı yiyip yattım öyle kıpırdandı ki gülmekten ödüm kopar oldu eşim uyanıcak diye,gece yatakta karanlıkta kıkır kıkır gülen bençok güzeldi,hissetmeyenler varsa aranızda çok yakında hissedersiniz sizde inşallah
morhipoda sabah gördüm aziz bebe hastane çıkışlarında falan indirim var, aziz bebenin ürünlerini biliyorum güzel, cinsiyet bilenler alabilir uygun fiyatlar bence
günaydınlar, iyi haftalar
Haftasonu kardiyolojiye gittim, holter takıldı
Günaydın güzel anneler
kızlar hepinize günaydın aranıza yeni katılıyorum bende 16+2 günlük hamileyim.allahın izniyle inşallah oğluşum olacak. ama isim bulamıyoruz biiiz her kafadan bi ses çıkıuo o sesleri susturmak için biran önce bi isim bulmam lazımmhem anlamı güzel olsun kuranda falan olsun istiyoruz hemde modern güzel bi isim olsun istiyoruz. ama yok
ayyyy çok tatlısınızz sizzz
ya bende bi kıpırtılar hissediyorum ama emin olamıyorum işte daha..
bakalım bir kaç hafta sonra netleşir inşallah...
Zeyycim cumadan beri yazamadım buraya bebişlerini görmüşsün gözün aydın
sağol canım çok şükür gördük sağlıklılar...
cinsiyetleri öğrenemedik bir türlü
ayy maşallah ne güzelkeşke bende öyle net hissetmeye başlasam en azından sağlıklı olduğunu bilirim. 9 gün önce gördüm daha ama içimde hep bi korku var nedense acaba yaşıyo mu kalbi hala atıyo mu iyi mi diye
ayyyy çok tatlısınızz sizzz
ya bende bi kıpırtılar hissediyorum ama emin olamıyorum işte daha..
bakalım bir kaç hafta sonra netleşir inşallah...
Kızlar lilipit çok güzel bir tavsiyede bulunmuş gerçekten aziz bebe çok kaliteli ben kesinlikle aziz bebe alıcam oğluşuma
ben haftasonu çarşıya yeni bir anne arkadaşımla gittim yenidoğan setlerine baktık onun tavsiyesiyle, bize hangi markayı çıkardılarsa aralarında bariz fark var belki fiyatları yüksek gelebilir ama kesinlikle bu tavsiyeyi dikkate alın derim
Geçmiş olsun canım peki nasıl çıktı takip sonuçların???
geçen hafta hissetmeyi bekliyorduk bende üç gündür hissediyorum gözümüz aydın
Canım çok net anlicaksın bebeğinin olduğunu...daha önceleri bende acaba mı diyodum ama iki gün önce bir de geceki hareketlerini hissedince Allah'ım dedim ne güzel...yani sende hissettiğinde işte bu diceksin merak etme
Günaydın güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?