2014 Kasım Anneleri

Aynen öyle oluyor işte canım,gece sanki içimde 100lerce balık yüzüyodu çok garipti sen hissetmişsin zaten yakında çok net hissediceksin demek ki canım

Ayol uyandırsaydın hemen eşini ahaha çok sevindim bu mucizevi duyguyu umarım devamlı hissederiz.

Kız yok kıyamadım , çünkü dün gece abisi geldi onu aldı gecenin yarısı havaalanından,gece yattığında 2:45 di sabah da işe gidecekti ben yattığımda 3 buçuğa geliodu kıyamadım o nedenle ama sabah anlattım tabii uyanınca

ftmkrt istanbul 22.11.2014 1 bebiş kız

Sağol canım darısı başına inş. bu arada ilk sen dört boyutluya sen gideceksin heralde benim taaa 30 haziranda resimlerini bekliyoruz

Teşekkürler canım inşallah hep güzel haberlerle geliriz buraya. Beni doktorum 3'lü tarama istemed, aynı gün hem 4'lü trarama için kan vericem hem renkli ultrasona giricem. Çok heyecanlıyım çooookkkkk, bebeğimin resimlerini sizlerle paylaşırım inşallah, hayırlısıyla.

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. isim konusu karışık, Allah'y-tan biz eşimle daha flört ederken karar vermiştik. O bakımdan kafamız rahat. İnternette araştır biraz bence, emin ol burdan da bin bir çeşit ses çıkacaktır, iyice kafan karışabilir.
sağol canım çok şükür gördük sağlıklılar...
cinsiyetleri öğrenemedik bir türlü

ne olacak bizim bu halimiz, sanırım doğumhanede öğrenicem bebeğimin cinsiyetini

sağol canım, eko ve ekg normal çıktı, ama holterin sonucunu doktor haftaiçi okuyacaktı, ben de cumartesi geleyim madem dedim. Cumartesi öğreneceğim kısmetse. Ama doktor çarpıntı için normal dedi, olabilir dedi. Çayı, kahveyi çikolatayı yasakladı. Doğum için sakıncalı bir durum yok dedi. Bunu belirten yazıyı yazacak, bend e kadın doğumcuma götüreceğim bakalım
Sen nasılsın? Pıtpıtları mı duydun sen

sağol canım çok şükür gördük sağlıklılar...
cinsiyetleri öğrenemedik bir türlü
canım gözün aydın yavruların iyiymiş çok sevindim

ne olacak bizim bu halimiz, sanırım doğumhanede öğrenicem bebeğimin cinsiyetini

hahahah valla öyle olcak herhalde
benimkiler 15+1 de gitmemize rağmen çok şükür bir de 17 haftalık çıktılar...
ama adam hala diyoki cinsiyeti görmek için erken
bu kadar da temkinli olma arkadaşşş :26:
3lü test için kan verdim bende bugün arıycam sonuç için...
2 hafta sonra organ taraması yapıcam dedi doktor..
ama 10 dakikada iki bebeğe nasıl detaylı yapıcak bilmiyorum
eğer öyle bir şey yaparsa zaten para falan vermiycem..
başka bir hastanede yaptırıcam..
diğer hastane de ikiz bebeğe 300 tl dedi ama 30-45 dakikalık video görüntü ve rapor veriyolarmış...
büyük ihtimal oraya giderim..

Kızlaaar!
Napıyosunuz yaa? Çok özledim sizi.
Nişanımız vardı 1 haftadır giremiyorum. Meraktan öldüm yahu!
Allah rızası için biri özet geçsin ne konuştunuz?
Atladığım konu olmasın. Önemliyse 600 tane mesajı tek tek okuyacağım.

Bu arada ben hala hissetmiyorum. Nişan günü eşimin küçük kuzeni iki kere karnıma çarptı o an baya bir şey hissettim ama o mu bilmiyorum. Sanki ayağıyla rahatsız olduğunu belli etti gibi. Hissedenler nasıl bir şey olduğunu anlatsa belki bilirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman geçmiş olsun için rahatlamıştır canım inş. Allah sağlıkla kavuştuğumuz günleri gösterecek bizlere dikkat et kendine
evet bende üç gündür pıtpıtlarını hissediyorum müthişşşş :124::124:

kızlar haftasonu eczaneden güneş kremi aldım..
hamileler için olanı varmış hiç kimyasal içermeyen..
solante pregna 50 faktör..
ama fiyatı tuzluydu biraz 85 tl verdim..
artık 3 ay kullanırım ben bunu azar azar

dr banada bundan önerdi..benimde almam lazım..denize felanda girerken bundanmı sürcez heryerimize zeyy

10 Dakika da 2 bebeğe nasıl bakacak imkansız, benim doktorum sırf cinsiyeti öğrenebilmek için 25 dk tuttu. Baktık olmuyor, biz pes ettik yeter diye.

Video görüntüsü harika oluyor ya, bende arkadaşım da görmüştüm. Bir de benim kendi doktorum da, kontrollere gelirken usb getirirse oraya kayıt yapabiliriz dedi. Resim saklamaktansa video görüntüsü daha uzun süre bozulmadan saklanabilir, o yüzden bunda sonra her kontrole usb aygıtımızı götüreceğiz

dr banada bundan önerdi..benimde almam lazım..denize felanda girerken bundanmı sürcez heryerimize zeyy

ben denize gitmiycem canım günlük yüzüme sürmek için aldım..
ama bu sürülcektir herhalde o zaman sana 2 kutu ancak yeter

ben denize gitmiycem canım günlük yüzüme sürmek için aldım..
ama bu sürülcektir herhalde o zaman sana 2 kutu ancak yeter

pff yine battım desene..saol canmm

ya benimki bu gittiğimde kafataslarını ölçtü mesela hiç de demiyo kafa ölçülerine bakıyorum diye..
ödüm patladı yuvarlak yuvarlak şeyler görünce:18:
hiç açıklama yapmıyo bende gördüklerimi bişeye benzetmeye çalışıyorum..
o yüzden ayrıntılıyı iple çekiyodum...
normal 10 dakikalık randevu aldık işte yine..
nasıl yapıcak bilmiyorum..
tamam iyi bir doktor ama çok vakit ayırmıyor malesef
o yüzden detaylıyı başka yerde yaptırıcam sanırım..
valla biz ekranda bile 2-3 dakika görebiliyoruz kaydetsek nolucak

Sağol canım inşallah, cumartesi günü bebeğimin iyi olduğunu da görünce o zaman daha da rahatlayacağım inşallah canım
Ayy hadi darısı başımıza, biz de hissedelim inşallah

anneler merhaba :) çamlıca erdem hastanesinde ayşe katrancı'ya giden var mı?

geçen yıl gitmiştim ama bi ayşe ye ama soyadını hatırlamıorumm
bende erdem hastanesi düşünüorum nasıl bir yer bilion mu doüum doktorlarını
öven de var kötüleyende çok kafam karışık bu konuda çakmak erdem de olabilir.

Günaydın herkese, İyi haftalar...

Arkadaşlar 6 - 7 haziranda aşağıda detayları bulunan kurs var.. ilgilenen olursa.. Ücretini ve saatlerini sordum yanıt bekliyorum..

Kurs üsküdar da, ebe veriyor..

&Doğum sonu enfeksiyon belirtileri
&Rahim masajını nasıl yaparım* ne zaman yapmalıyım*
&Gününe göre rahmin seviyesi
&Bebekleşen erkekler
&Doğum sonu ruh durumu

&Manevi yaklaşım ile doğumA HaZıRLIĞA bir girizgah yapalım
&Nefes egzersizleri
&Doğumu kolaylaştıran diğer egzersizler
&Hurma ve suyun doğuma etkisi

&Emzirmede püf noktalar
&Sütün artması için neler yapayım*
&Meme ucu çatlağı ve meme engorjmanı(dolgunluğu)
&Lohusa iken yapılan yanlışlar
&Bebek bakımı

Günaydın hanimlar?nasılsınız? Hiziniza yetisemiyorum valla geri sayfalara gidip okumakta baya zorluyo cuma gunu randevum var 3lu testim yapilacak cok heyecanliyim bebegimi göreceğim diye. Bebişimin hareketlerine gelince pek bi tembel geceleri biraz oynuyo. Bide ablasini kucağıma alayım derken bi kramp girdi gozumden yas geldi.. sey sorucam kizlar bizim ilişki hafta da 2-3 defa oluyo zorlamadan normal sekilde ama benim canim cok acıyor sanki afedersiniz ama dudak kenarlari yırtılıyor sanki jiletle kesiyorlar gibi. Daha sonra idrarimi yaparken o bolgeler cok acıyor ve peceteyle silonce sanki tirnagim o bolgeyi kesmiste hafif kAn geliyo. Daha önce hiç böyle olmadim doktorum erkek ona nasil anlatirim bilmiyorum kimSEyede bişey diyemiyorum. Ayni seyi yasayan ya da bi fikri olan varmi ne yapmalıyım? Eşime yansitmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…