Günaydın hanimlar?nasılsınız? Hiziniza yetisemiyorum valla geri sayfalara gidip okumakta baya zorluyocuma gunu randevum var 3lu testim yapilacak cok heyecanliyim bebegimi göreceğim diye. Bebişimin hareketlerine gelince pek bi tembel geceleri biraz oynuyo. Bide ablasini kucağıma alayım derken bi kramp girdi gozumden yas geldi.. sey sorucam kizlar bizim ilişki hafta da 2-3 defa oluyo zorlamadan normal sekilde ama benim canim cok acıyor sanki afedersiniz ama dudak kenarlari yırtılıyor sanki jiletle kesiyorlar gibi. Daha sonra idrarimi yaparken o bolgeler cok acıyor ve peceteyle silonce sanki tirnagim o bolgeyi kesmiste hafif kAn geliyo. Daha önce hiç böyle olmadim doktorum erkek ona nasil anlatirim bilmiyorum kimSEyede bişey diyemiyorum. Ayni seyi yasayan ya da bi fikri olan varmi ne yapmalıyım? Eşime yansitmak istemiyorum
Canım benim içini ferah tut,bende senin gibiyim biliyomusun hatta çoğumuz öyledir,sürekli bir evham,demek ki annelik böyle birşeymiş diyorum...Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,az daha sık dişini hissedeceksin sende :) :)
Günaydın herkese, İyi haftalar...
Arkadaşlar 6 - 7 haziranda aşağıda detayları bulunan kurs var.. ilgilenen olursa.. Ücretini ve saatlerini sordum yanıt bekliyorum..
Kurs üsküdar da, ebe veriyor..
bebişler kaç grkızlar
ben perşembe gidicem kaç olacak merak edıyrm
ya benimki bu gittiğimde kafataslarını ölçtü mesela hiç de demiyo kafa ölçülerine bakıyorum diye..
ödüm patladı yuvarlak yuvarlak şeyler görünce:18:
hiç açıklama yapmıyo bende gördüklerimi bişeye benzetmeye çalışıyorum..
o yüzden ayrıntılıyı iple çekiyodum...
normal 10 dakikalık randevu aldık işte yine..
nasıl yapıcak bilmiyorum..
tamam iyi bir doktor ama çok vakit ayırmıyor malesef
o yüzden detaylıyı başka yerde yaptırıcam sanırım..
valla biz ekranda bile 2-3 dakika görebiliyoruz kaydetsek nolucak
Sağol canım inşallah, cumartesi günü bebeğimin iyi olduğunu da görünce o zaman daha da rahatlayacağım inşallah canım
Ayy hadi darısı başımıza, biz de hissedelim inşallah
Günaydın hanimlar?nasılsınız? Hiziniza yetisemiyorum valla geri sayfalara gidip okumakta baya zorluyocuma gunu randevum var 3lu testim yapilacak cok heyecanliyim bebegimi göreceğim diye. Bebişimin hareketlerine gelince pek bi tembel geceleri biraz oynuyo. Bide ablasini kucağıma alayım derken bi kramp girdi gozumden yas geldi.. sey sorucam kizlar bizim ilişki hafta da 2-3 defa oluyo zorlamadan normal sekilde ama benim canim cok acıyor sanki afedersiniz ama dudak kenarlari yırtılıyor sanki jiletle kesiyorlar gibi. Daha sonra idrarimi yaparken o bolgeler cok acıyor ve peceteyle silonce sanki tirnagim o bolgeyi kesmiste hafif kAn geliyo. Daha önce hiç böyle olmadim doktorum erkek ona nasil anlatirim bilmiyorum kimSEyede bişey diyemiyorum. Ayni seyi yasayan ya da bi fikri olan varmi ne yapmalıyım? Eşime yansitmak istemiyorum
kızlar folik asiti hala kullanıyor musunuz?Benim dr son kontrolde bişey vermedi..ne demir ne de başka bi takviye vermedi.. Sizde durumlar ne?
günaydın canım...
valla doktoruna söyle kan geliyosa hele önemli bir durum bu..
ilişki sonrasında biraz kanamam oluyo dersin çekinme..
işleri bu onların..
çocuğunu kucağına alma artık bebeğine zarar verirsin..
benimde ilişkiden sonra çok ağrım oluyo akşama kadar..
ama benim tek bebek zannederken bile doktorum hiç bir problem olmamasına rağmen haftada 1 ilişki demişti canım bilgin olsun...
O da doğru 2-3 dakikanın nesini kaydedeceksin ki Doktorun iyiyse, için siniyorsa devam et, ancak içine sinmiyorsa da sırf başkaları iyi dedi diye devam etme bence.
Benimde cumartesi randevum, ve ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım
kızlar folik asiti hala kullanıyor musunuz?Benim dr son kontrolde bişey vermedi..ne demir ne de başka bi takviye vermedi.. Sizde durumlar ne?
günaydın tatlım.
bende ilişkide sıkıntı yok ama kanama vs bişey olursa tehlikeli die
biliyorum utanma zor doktoruna işleri onların heleki kadın doğum doktoru yani
banada tehliken yok demişti bende acı falan bişi yok sadece başlarda zorlanıoruz
sonrasında sıkıntı olmuo eşinede söylemelisin bence bilsin haftada 1 defaya indrin
iadre ediceksiniz hamilelik canım bu keyif değil yanii.
Cok tesekkur ederim canım valla oda küçük 1 yasinda daha dis cikariyo rahatsız benden başka onla ilgilenip bakacal kimse yok mecbur aliyorum. Ilişkiye gelince bana yasakti sonra doktor serbest bıraktı öyle sinir koymadida ben ilk ikide doguma kadar devam ettim ilişkiye dikkat ederek
Kana gelince canim kan vajinadan gelmiyo Afedersin ama dudaklarin kenarindan oda tirnak ucu kadar ama canim aciyo. Doktora nsil izah edeceğim diye düşünüyorum
Allah razi olsun canım benim kanama vajinadan degil dedimya sanki dusak kenarlarini kesiyolar iliskide ya da sonrasında tirnak ucu kdar o kenarlardan peçete ye geliyor. Ya dogum yapanlar bilr dogum esnasında kesiyor ya öyle bi aci kenarında
kızlar haftasonu eczaneden güneş kremi aldım..
hamileler için olanı varmış hiç kimyasal içermeyen..
solante pregna 50 faktör..
ama fiyatı tuzluydu biraz 85 tl verdim..
artık 3 ay kullanırım ben bunu azar azar
Eki Görüntüle 1140760
Canım herhangi bir kuruluk falan yaşıyorsan, ilişki sırasında tahrişte olabilir belki. Ama bu sorunun cevabını buradan alman yanlış olur, bence sen utanma doktoruna sor. Sonuçta doktor, kim bilir nelerle karşılaşıyorlar. Böyle utanıp sormamazlık edersen , sonrasında Allah korusun kötü şeyler yaşanmasın.
anladım canım zedelenme oluyodur tahriş oluyodur ozaman..
sen söyle o anlar zaten..
belki krem falan verir çekinme..
önemli bir şey bu...
dr banada bundan önerdi..benimde almam lazım..denize felanda girerken bundanmı sürcez heryerimize zeyy
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?