2014 Kasım Anneleri

günaydın canım...
valla doktoruna söyle kan geliyosa hele önemli bir durum bu..
ilişki sonrasında biraz kanamam oluyo dersin çekinme..
işleri bu onların..
çocuğunu kucağına alma artık bebeğine zarar verirsin..
benimde ilişkiden sonra çok ağrım oluyo akşama kadar..
ama benim tek bebek zannederken bile doktorum hiç bir problem olmamasına rağmen haftada 1 ilişki demişti canım bilgin olsun...

İnşallah canım. Amin :)

bende geçen hafta vermiştim 3'lü testi bugün öğrendim normal sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra gidecem bakalım ayrıntılı herkes yaptırıyor mu acaba

Günaydın herkese, İyi haftalar...

Arkadaşlar 6 - 7 haziranda aşağıda detayları bulunan kurs var.. ilgilenen olursa.. Ücretini ve saatlerini sordum yanıt bekliyorum..

Kurs üsküdar da, ebe veriyor..

zaman uyarsa ben eşlik ederim innuk :)

bebişler kaç grkızlar
ben perşembe gidicem kaç olacak merak edıyrm

benimki 300 gr ama 19+1 haftalık.

kızlar folik asiti hala kullanıyor musunuz?Benim dr son kontrolde bişey vermedi..ne demir ne de başka bi takviye vermedi.. Sizde durumlar ne?

O da doğru 2-3 dakikanın nesini kaydedeceksin ki Doktorun iyiyse, için siniyorsa devam et, ancak içine sinmiyorsa da sırf başkaları iyi dedi diye devam etme bence.

Sağol canım inşallah, cumartesi günü bebeğimin iyi olduğunu da görünce o zaman daha da rahatlayacağım inşallah canım
Ayy hadi darısı başımıza, biz de hissedelim inşallah

Benimde cumartesi randevum, ve ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım

günaydın tatlım.
bende ilişkide sıkıntı yok ama kanama vs bişey olursa tehlikeli die
biliyorum utanma zor doktoruna işleri onların heleki kadın doğum doktoru yani
banada tehliken yok demişti bende acı falan bişi yok sadece başlarda zorlanıoruz
sonrasında sıkıntı olmuo eşinede söylemelisin bence bilsin haftada 1 defaya indrin
iadre ediceksiniz hamilelik canım bu keyif değil yanii.

kızlar folik asiti hala kullanıyor musunuz?Benim dr son kontrolde bişey vermedi..ne demir ne de başka bi takviye vermedi.. Sizde durumlar ne?

Folik asiti bırakalı 1 ay oldu, onu bıraktırıp Decavit vitamin verdi. 1 aydır, 2 günde 1 tane olarak ona devam ediyorum. Cumartesi randevum var değiştirir mi, devam ettirir mi , başka birşey verir mi bilemiyorum.

Cok tesekkur ederim canım valla oda küçük 1 yasinda daha dis cikariyo rahatsız benden başka onla ilgilenip bakacal kimse yok mecbur aliyorum. Ilişkiye gelince bana yasakti sonra doktor serbest bıraktı öyle sinir koymadida ben ilk ikide doguma kadar devam ettim ilişkiye dikkat ederek
Kana gelince canim kan vajinadan gelmiyo Afedersin ama dudaklarin kenarindan oda tirnak ucu kadar ama canim aciyo. Doktora nsil izah edeceğim diye düşünüyorum

yok canım başkalarının demesine göre değil..ben 3 tane doktor değiştirdim bu 4. ve diğerlerine göre iyi gerçekten..
sadece detaylıyı başka yerde yaptırıcam sanırım...

Allah razi olsun canım benim kanama vajinadan degil dedimya sanki dusak kenarlarini kesiyolar iliskide ya da sonrasında tirnak ucu kdar o kenarlardan peçete ye geliyor. Ya dogum yapanlar bilr dogum esnasında kesiyor ya öyle bi aci kenarında

Canım herhangi bir kuruluk falan yaşıyorsan, ilişki sırasında tahrişte olabilir belki. Ama bu sorunun cevabını buradan alman yanlış olur, bence sen utanma doktoruna sor. Sonuçta doktor, kim bilir nelerle karşılaşıyorlar. Böyle utanıp sormamazlık edersen , sonrasında Allah korusun kötü şeyler yaşanmasın.

anladım canım zedelenme oluyodur tahriş oluyodur ozaman..
sen söyle o anlar zaten..
belki krem falan verir çekinme..
önemli bir şey bu...

Tetanoz oldum :) bakalım 3 günde beni neler bekliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alerjik falan mı acaba vajinadan değilse
hamilelik ilgili olamayabilir haftada 1 defa falan
debeyin bakalım gene aynısı olacak mı.

canım benim doktorum da onu önermişti bende 1 aydır onu kullanıyorum araştırdım da baya iyimiş. doğru tercih yani :) pahalı ama yapçak bir şey yok.

anladım canım zedelenme oluyodur tahriş oluyodur ozaman..
sen söyle o anlar zaten..
belki krem falan verir çekinme..
önemli bir şey bu...

Kuruluk olmuyo ama herhalde zedeleniyo bende diyorum dogumda acaba yanlismi diktilwr cuma gunu doktora sorayim o zaman bakalim ne diyecek.nlyyvz senin randevu ne zaman ? Zeyycim gene ogrenememissin ha cinsiyet i zeyy ailede var mi ikiz gebelik? Bende çok istedim ikiz ama annemin ikiz dusukleri de var beni bulmadi bi türlü

dr banada bundan önerdi..benimde almam lazım..denize felanda girerken bundanmı sürcez heryerimize zeyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim doktorum da bunu önermişti özellikle yüzüne ve boyuna ve omuzlarına sür demişti. her gün dışarı çıkarken tabii yazın bütün vücuda sürmek lazım denize giderken ama o zaman bu kutu hemen biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…