canım benim doktorum da onu önermişti bende 1 aydır onu kullanıyorum araştırdım da baya iyimiş. doğru tercih yani :) pahalı ama yapçak bir şey yok.
Ben o kadar heyecanlı değildim ama şimdi sen öyle deyince içim kıpır kıpır oldu kızzO da doğru 2-3 dakikanın nesini kaydedeceksin ki Doktorun iyiyse, için siniyorsa devam et, ancak içine sinmiyorsa da sırf başkaları iyi dedi diye devam etme bence.
Benimde cumartesi randevum, ve ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım
Kuruluk olmuyo ama herhalde zedeleniyo bende diyorum dogumda acaba yanlismi diktilwrcuma gunu doktora sorayim o zaman bakalim ne diyecek.nlyyvz senin randevu ne zaman ? Zeyycim gene ogrenememissin ha cinsiyet i zeyy ailede var mi ikiz gebelik? Bende çok istedim ikiz ama annemin ikiz dusukleri de var beni bulmadi bi türlü
alerjik falan mı acaba vajinadan değilse
hamilelik ilgili olamayabilir haftada 1 defa falan
debeyin bakalım gene aynısı olacak mı.
Bakalim oyle yapayım doktorada söyleyeyim cuma gunu ne diyecek. Yoksa zehir oluyo bana kacacak delik ariyorum
benim teyzem doğal yoldan 3üz doğurdu ayrı yumurtalardan..
eşimin ailesinde de 2 çift tek yumurta ikizi varmış..
biz tek mi çift mi bilemiyoruz daha...
tek yumurtaysa eşimden dolayı çift yumurtaysa benden dolayı olan bir durum..
bakalım kısmet
etkıler ya boyamazsanız olmaz mı
eşine söylemeliisn bilse bence oda yapmak istemez
bunda isteksizlikle bi alakası yok yanlış anlamaz bence seni çekinme
En sonunda dayanamayip oyle yapicam
Günaydın güzel anneler
Nasılsınız bakalım,bebişler nasıl ?
Benim bugün randevum var , kuzumu görücem inşallah...
2 gün önce bebeğimi ilk kez hissettim çok net bir şekilde
gece de yatmadan evel karnım acıktı tatlı yiyip yattım öyle kıpırdandı ki gülmekten ödüm kopar oldu eşim uyanıcak diye,gece yatakta karanlıkta kıkır kıkır gülen bençok güzeldi,hissetmeyenler varsa aranızda çok yakında hissedersiniz sizde inşallah
Hayırlısı olsun canim bakalim bende bu bebekte hem ikiz hemde cinsiyet konusunda cok umitliydim. Umre donusu spiralle hamile kalınca dedim Allahım in bana umre hediyesi bu diyeama doktor bunuda kiza benzetti bakalim cuma gunu kesinleşir hayırlısı olsun
Folik asiti bırakalı 1 ay oldu, onu bıraktırıp Decavit vitamin verdi. 1 aydır, 2 günde 1 tane olarak ona devam ediyorum. Cumartesi randevum var değiştirir mi, devam ettirir mi , başka birşey verir mi bilemiyorum.
kızlar haftasonu eczaneden güneş kremi aldım..
hamileler için olanı varmış hiç kimyasal içermeyen..
solante pregna 50 faktör..
ama fiyatı tuzluydu biraz 85 tl verdim..
artık 3 ay kullanırım ben bunu azar azar
Eki Görüntüle 1140760
Kuruluk olmuyo ama herhalde zedeleniyo bende diyorum dogumda acaba yanlismi diktilwrcuma gunu doktora sorayim o zaman bakalim ne diyecek.nlyyvz senin randevu ne zaman ? Zeyycim gene ogrenememissin ha cinsiyet i zeyy ailede var mi ikiz gebelik? Bende çok istedim ikiz ama annemin ikiz dusukleri de var beni bulmadi bi türlü
Ben o kadar heyecanlı değildim ama şimdi sen öyle deyince içim kıpır kıpır oldu kızz
İnşallah iyidir bebişlerimiz, cumartesi günümüz çok keyifli geçer inşallah
Sen nereye gidiyordun caım dr, unutmuşum:26:
En sonunda dayanamayip oyle yapicam
ben şimdi doktora kızmıyım da kimlere kızayım... :84:
solanta cok ıyı bır markadır, ama ben alamam sanırım ya, cok acık tenlı degılım zaten cok gunesede cıkmıyrm
ya bnm hersabah kusmalaarımın dısında bugun mıdem cok yanıyor cok fenayım hıc halım yok
bana akıl verın nolur, neler oluyor, tekrar sıddetlendı :s
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
benim doktorum da bunu önermişti özellikle yüzüne ve boyuna ve omuzlarına sür demişti. her gün dışarı çıkarken tabii yazın bütün vücuda sürmek lazım denize giderken ama o zaman bu kutu hemen biter.
midesinden çok çeken biri olarak halini çok iyi anlıyorum canım, leblebi, kuru ekmek, 2-3yudum soğuk süt, maden suyu, cacık, ve en son çare olarak da gaviscon şurup :26: Beni rahatlatanlar bunlar canım, inşallah işine yarar:26: geçmiş olsunsolanta cok ıyı bır markadır, ama ben alamam sanırım ya, cok acık tenlı degılım zaten cok gunesede cıkmıyrm
ya bnm hersabah kusmalaarımın dısında bugun mıdem cok yanıyor cok fenayım hıc halım yok
bana akıl verın nolur, neler oluyor, tekrar sıddetlendı :s
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
renkli ultrason dediğin 3 boyutlu olan mı canım?Benim cumartesi günü randevum canım, renkli ultrasona giricem, bir de orada görücem bebeğimi inşallah.
Ayy ben çok heyecanlıyım valla, bir de renkli ultrasona giricem heyecanımın bir kısmı da o yüzden herhalde
Bence ilk önce doktorunla konuş, önemsiz birşey ise , durduk yere eşinle arana soğukluk girmesin. Erkekler sanırım daha çok takılıyor bu duruma, "ya bebeğe birşey olursa" düşüncesi onları daha çabuk ele geçiriyor. İnşallah önemli bir durum değildir de, öyle bir durum varsa o zaman paylaşırsın eşinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?