2014 Kasım Anneleri

canım benim doktorum da onu önermişti bende 1 aydır onu kullanıyorum araştırdım da baya iyimiş. doğru tercih yani :) pahalı ama yapçak bir şey yok.

alırken muallakta kalmıştık hele fiyatını duyunca ama eve gelince eşim netten baktı iyiymiş bilinen markaymış dedi rahatladım..
tabi biz alışık değiliz 85 tl lik güneş kremlerine
insan bi şaşırıyo

Ben o kadar heyecanlı değildim ama şimdi sen öyle deyince içim kıpır kıpır oldu kızz
İnşallah iyidir bebişlerimiz, cumartesi günümüz çok keyifli geçer inşallah
Sen nereye gidiyordun caım dr, unutmuşum:26:

benim teyzem doğal yoldan 3üz doğurdu ayrı yumurtalardan..
eşimin ailesinde de 2 çift tek yumurta ikizi varmış..
biz tek mi çift mi bilemiyoruz daha...
tek yumurtaysa eşimden dolayı çift yumurtaysa benden dolayı olan bir durum..
bakalım kısmet

alerjik falan mı acaba vajinadan değilse
hamilelik ilgili olamayabilir haftada 1 defa falan
debeyin bakalım gene aynısı olacak mı.

Bakalim oyle yapayım doktorada söyleyeyim cuma gunu ne diyecek. Yoksa zehir oluyo bana kacacak delik ariyorum

Hayırlısı olsun canim bakalim bende bu bebekte hem ikiz hemde cinsiyet konusunda cok umitliydim. Umre donusu spiralle hamile kalınca dedim Allahım in bana umre hediyesi bu diye ama doktor bunuda kiza benzetti bakalim cuma gunu kesinleşir hayırlısı olsun

Günaydın kızlar, herkes iyi gördügün kadarıyla, Allah iyilik versin. Bende bugun disciye gidicem.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben de hissediyorum sanirim. Gidiklaniyorum sanki. Gülüyorum öyle :)

olsun canım sen yine öyle düşün kız da erkekte bebek sonuçta Allah'ın lütfu..

GÜNAYDIN KIZLAR msjları kaçırmamaya çalışıyorum 2 gündür bende pıtpıtları hissediyorum çok güzel ve heyecanlı birşey umarım hissetmeyenlerde hisseder Ben güne berbat moral bozukluğuyla başladım umarım sonu iyi olur akşam yeni doğan bir bebişi görmeye gidiyorum belki moralim düzelir umarım sizin gününüz güzel geçer

Folik asiti bırakalı 1 ay oldu, onu bıraktırıp Decavit vitamin verdi. 1 aydır, 2 günde 1 tane olarak ona devam ediyorum. Cumartesi randevum var değiştirir mi, devam ettirir mi , başka birşey verir mi bilemiyorum.

ben şimdi doktora kızmıyım da kimlere kızayım... :84:

solanta cok ıyı bır markadır, ama ben alamam sanırım ya, cok acık tenlı degılım zaten cok gunesede cıkmıyrm

ya bnm hersabah kusmalaarımın dısında bugun mıdem cok yanıyor cok fenayım hıc halım yok

bana akıl verın nolur, neler oluyor, tekrar sıddetlendı :s

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Benim cumartesi günü randevum canım, renkli ultrasona giricem, bir de orada görücem bebeğimi inşallah.

Ayy ben çok heyecanlıyım valla, bir de renkli ultrasona giricem heyecanımın bir kısmı da o yüzden herhalde

En sonunda dayanamayip oyle yapicam

Bence ilk önce doktorunla konuş, önemsiz birşey ise , durduk yere eşinle arana soğukluk girmesin. Erkekler sanırım daha çok takılıyor bu duruma, "ya bebeğe birşey olursa" düşüncesi onları daha çabuk ele geçiriyor. İnşallah önemli bir durum değildir de, öyle bir durum varsa o zaman paylaşırsın eşinle.

ben şimdi doktora kızmıyım da kimlere kızayım... :84:

bende decavıt ve ferrum fort kullanıyrm ustelık bunlarıkan sonucuma bıle bakmadan yazdı, odasından cıktım kan verdım

12 haftadan berı kullanıyrm
ama arkadasım decavıtı bıgun yut bıgun yutma dedı, her gun yutulunca cok kılo aldırıomus

Kuru ekmek ye canim, dik dur , egilme, yatma... birde aç kalma.

evet canmm..diğer güneş koruyucularda kimyasal biton bişey var..en iyisi güneşlenirkende bunu kullanmak..ben muğlada yaşadığım için herhafta sonu denize gidiyoz..dr a sordum sakıncası varmı diye..oda ıslak kalmamak şartıyla yok dedi..yani mayo bikini değişcez sudan çıkınca..aklınızda olsun kızlarr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

midesinden çok çeken biri olarak halini çok iyi anlıyorum canım, leblebi, kuru ekmek, 2-3yudum soğuk süt, maden suyu, cacık, ve en son çare olarak da gaviscon şurup :26: Beni rahatlatanlar bunlar canım, inşallah işine yarar:26: geçmiş olsun

renkli ultrason dediğin 3 boyutlu olan mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…