2014 Kasım Anneleri

canım kendini yormuş veya canını sıkmışsındır ben öyle olunca şiddetleniyor ama kusma olmuyo bende mide bulantısı oluyo onun için de sakız keşfettim bende geçiyo bir dene bakalım birde açık havaya çıkmak iyi geliyor

evet benim doktorda yazın sakın ıslak mayo ile kalma mantar olur dedi. bizim sitenin önünde deniz ama bikini değiştirmek için yer yok bende her denize girip çıktıktan sonra eve mi gitçem değiştirmeye onu düşünüyorum bir formül bulmak lazım

bu renkli ultrason 3 lü testde mi yapılıyor yapılmıyorsa 3 lü test de ne yapılıyor bilen var mı??

havlunun altından değiştiriver :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mide yanması için bana bir ilaç verdi şurup rennie duo diye hemen kesiyor yanmayı doktoruna sor mutlaka canım...

Aynı şeyler bende de var tam bulantılar geçti derken şimdi midemde aşırı yanma ve bulantı başladı

bu renkli ultrason 3 lü testde mi yapılıyor yapılmıyorsa 3 lü test de ne yapılıyor bilen var mı??
ultrason incelemesi elbette yapılıyor ama asıl 3lü test kan alınarak yapılıyor, ikisi ortak değerlendiriliyor, yani aynı ikili testteki gibi. İkili testte alınan kanda 2 adet hormon inceleniyor, üçlü testte alınan kanda 3 adet hormon inceleniyor, o yüzden isimleri ikili veya üçlü diye değişiyor

17. haftadayım ve bende artık hissetmek istiyorum bebişimi .... hiç bende pıt pıt falan yok. benden hafta olarak daha geri olanlar bile hissetmeye başlamış ay acaba ben mi anlamıyorum ya. benim gibi 17. hafta olup hissetmeyen var mı bitek benmiyim

hımm 3 lü testde yine ayrıntılı ultrason yapılıyor yani

Harikasın :) çok sevindim. dediğim gibi ilaçla bu kadar kısa sürede geçmiyo :)

cnm valla bısıler atıstırym ekemk atım agzıma bıraz rahatlattı, ya tekrar sıddetlenınce korktum, bı ay olacak drada gıtmedım bebegım ıyı mı cok merak edıyrm

bılmıyrm kı sıkıntı yapmadım sanırım, bırden oldu ya

ben damla sakızlı cıklet cıgnıyrm o fena gelmıyr ama tamamen gecmıyr, kusma bende sadece sabhları oluo cnm hala

mide yanması için bana bir ilaç verdi şurup rennie duo diye hemen kesiyor yanmayı doktoruna sor mutlaka canım...
rennıe tabletım var cnm aksam evde emerım onu sagol

Aynı şeyler bende de var tam bulantılar geçti derken şimdi midemde aşırı yanma ve bulantı başladı

yabenımdemı oyle olacak yoksa

kız mı erkekmı bebıs

bende hıssetmek ıstrym tek hıssettıgım mıde bulantısı senın kız mı erkek mı

,

Sanırım 3 boyutlu canım, yani o kadar çok kavram duymaya başladım ki kafam karıştı artık. 3 boyutlu, renkli,4 boyutlu,ayrıntılı ultrason_?????? Cumartesi gidince görücez bakalım. Bu arada sen hangi doktora gittiğimi sormuştun, bende yazmadım sanırım. Medical Park Özlem oruç Şener'e gidiyorum canım.

3'lü tarama testiyle renkli ultrasonun alakası yok canım. Benim doktorum 3'lü taramaya gerek duymadı. Bu cumartesi 4'lü tarama ve renkli ultrason var. Tarama testlerinde sadece kan veriyorsun canım, o kadar.

kız canım benim ki . çok şükür bulantım yok zaten 5 hafta sürdü benim bulantılarım . sadece çok ağır bir şeyler yersem ve çok yersem mide yanması oluyor bazen. umarım senin de geçer bulantıların en kısa zamanda canım.

hımm tşk canım ben 2'liyi yaptırdım onda ayrıntılı ultrason yapıldı bnde ama bunu bilemiyorum 3'lü yapıcaz dedi benim doktorum da hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…