solanta cok ıyı bır markadır, ama ben alamam sanırım ya, cok acık tenlı degılım zaten cok gunesede cıkmıyrm
ya bnm hersabah kusmalaarımın dısında bugun mıdem cok yanıyor cok fenayım hıc halım yok
bana akıl verın nolur, neler oluyor, tekrar sıddetlendı :s
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
evet canmm..diğer güneş koruyucularda kimyasal biton bişey var..en iyisi güneşlenirkende bunu kullanmak..ben muğlada yaşadığım için herhafta sonu denize gidiyoz..dr a sordum sakıncası varmı diye..oda ıslak kalmamak şartıyla yok dedi..yani mayo bikini değişcez sudan çıkınca..aklınızda olsun kızlarr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
midesinden çok çeken biri olarak halini çok iyi anlıyorum canım, leblebi, kuru ekmek, 2-3yudum soğuk süt, maden suyu, cacık, ve en son çare olarak da gaviscon şurup :26: Beni rahatlatanlar bunlar canım, inşallah işine yarar:26: geçmiş olsun
renkli ultrason dediğin 3 boyutlu olan mı canım?
evet benim doktorda yazın sakın ıslak mayo ile kalma mantar olur dedi. bizim sitenin önünde deniz ama bikini değiştirmek için yer yok bende her denize girip çıktıktan sonra eve mi gitçem değiştirmeye onu düşünüyorum bir formül bulmak lazım
solanta cok ıyı bır markadır, ama ben alamam sanırım ya, cok acık tenlı degılım zaten cok gunesede cıkmıyrm
ya bnm hersabah kusmalaarımın dısında bugun mıdem cok yanıyor cok fenayım hıc halım yok
ben şimdi doktora kızmıyım da kimlere kızayım... :84:
ultrason incelemesi elbette yapılıyor ama asıl 3lü test kan alınarak yapılıyor, ikisi ortak değerlendiriliyor, yani aynı ikili testteki gibi. İkili testte alınan kanda 2 adet hormon inceleniyor, üçlü testte alınan kanda 3 adet hormon inceleniyor, o yüzden isimleri ikili veya üçlü diye değişiyorbu renkli ultrason 3 lü testde mi yapılıyor yapılmıyorsa 3 lü test de ne yapılıyor bilen var mı??
Aynı şeyler bende de var tam bulantılar geçti derken şimdi midemde aşırı yanma ve bulantı başladı
havlunun altından değiştiriver :)
ultrason incelemesi elbette yapılıyor ama asıl 3lü test kan alınarak yapılıyor, ikisi ortak değerlendiriliyor, yani aynı ikili testteki gibi. İkili testte alınan kanda 2 adet hormon inceleniyor, üçlü testte alınan kanda 3 adet hormon inceleniyor, o yüzden isimleri ikili veya üçlü diye değişiyor
wuhuuuuu çok heycanlı Allahım bebeklerimiz için yapmayacağımız şey yok yaa.
sorma ya..eminim o şeyleri almak çok keyiflidir ama alışverişin sonunda iflasımızı açıklıcaz gibi
buarada çok saol canmm..hastayım dediğimde önerdiğin bütün tavsiyelere uydumm vee süperim şuan,2günde iyleştim :)
hımm 3 lü testde yine ayrıntılı ultrason yapılıyor yani
midesinden çok çeken biri olarak halini çok iyi anlıyorum canım, leblebi, kuru ekmek, 2-3yudum soğuk süt, maden suyu, cacık, ve en son çare olarak da gaviscon şurup :26: Beni rahatlatanlar bunlar canım, inşallah işine yarar:26: geçmiş olsun
canım kendini yormuş veya canını sıkmışsındır ben öyle olunca şiddetleniyor ama kusma olmuyo bende mide bulantısı oluyo onun için de sakız keşfettim bende geçiyobir dene bakalım birde açık havaya çıkmak iyi geliyor
rennıe tabletım var cnm aksam evde emerım onu sagolmide yanması için bana bir ilaç verdi şurup rennie duo diye hemen kesiyor yanmayı doktoruna sor mutlaka canım...
Aynı şeyler bende de var tam bulantılar geçti derken şimdi midemde aşırı yanma ve bulantı başladı
17. haftadayım ve bende artık hissetmek istiyorum bebişimi .... hiç bende pıt pıt falan yok. benden hafta olarak daha geri olanlar bile hissetmeye başlamış ay acaba ben mi anlamıyorum ya. benim gibi 17. hafta olup hissetmeyen var mı bitek benmiyim
,midesinden çok çeken biri olarak halini çok iyi anlıyorum canım, leblebi, kuru ekmek, 2-3yudum soğuk süt, maden suyu, cacık, ve en son çare olarak da gaviscon şurup :26: Beni rahatlatanlar bunlar canım, inşallah işine yarar:26: geçmiş olsun
bu renkli ultrason 3 lü testde mi yapılıyor yapılmıyorsa 3 lü test de ne yapılıyor bilen var mı??
kız canım benim ki . çok şükür bulantım yok zaten 5 hafta sürdü benim bulantılarım . sadece çok ağır bir şeyler yersem ve çok yersem mide yanması oluyor bazen. umarım senin de geçer bulantıların en kısa zamanda canım.cnm valla bısıler atıstırym ekemk atım agzıma bıraz rahatlattı, ya tekrar sıddetlenınce korktum, bı ay olacak drada gıtmedım bebegım ıyı mı cok merak edıyrm
bılmıyrm kı sıkıntı yapmadım sanırım, bırden oldu ya
ben damla sakızlı cıklet cıgnıyrm o fena gelmıyr ama tamamen gecmıyr, kusma bende sadece sabhları oluo cnm hala
rennıe tabletım var cnm aksam evde emerım onu sagol
yabenımdemı oyle olacak yoksa
kız mı erkekmı bebıs
bende hıssetmek ıstrym tek hıssettıgım mıde bulantısısenın kız mı erkek mı
,
Sanırım 3 boyutlu canım, yani o kadar çok kavram duymaya başladım ki kafam karıştı artık. 3 boyutlu, renkli,4 boyutlu,ayrıntılı ultrason_?????? Cumartesi gidince görücez bakalım. Bu arada sen hangi doktora gittiğimi sormuştun, bende yazmadım sanırım. Medical Park Özlem oruç Şener'e gidiyorum canım.
3'lü tarama testiyle renkli ultrasonun alakası yok canım. Benim doktorum 3'lü taramaya gerek duymadı. Bu cumartesi 4'lü tarama ve renkli ultrason var. Tarama testlerinde sadece kan veriyorsun canım, o kadar.
Kizlar ben de hissediyorum sanirim. Gidiklaniyorum sanki. Gülüyorum öyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?