2014 Kasım Anneleri

bende doktor kafa ve bacak ölçülerini aldı onları yazdı 3lü test kağıdına kan verdim sonra ikisini birlikte değerlendiricekler...

o kadar ayrıntılı baktı ve cinsiyetleri söylemedimi acaba benimki gösterir mi bana 3'ünde gel dedi bende cinsiyet görünsün diye 12'sinde gidicem umarım gösterir ya çok merak ediyorum birde bir aydan fazla oldu görmeyeli büyüdümü,iyi oynuyor mu diye birsürü meraklarım var heyecanla bekliyorum tabi devlet hastanesi umarım iyi bakılır onlara kalsa bana göstermeyecekler ben kendim diyorum da öyle gösteriyorlar hayırlısı bakalım

14. Haftadayim benn.. 14 +1 hc hissetmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim daha cumartesiye kadar karnim yoktu, sanki birden sisti ya, gazdan mi bilmem zaten 1 aydir tam gaz dolu oldum,çikariyorum ama karnim bebekten mi,gazdan mi sis anlamadim.

hımm tşk canım ben 2'liyi yaptırdım onda ayrıntılı ultrason yapıldı bnde ama bunu bilemiyorum 3'lü yapıcaz dedi benim doktorum da hayırlısı bakalım

Ayrıntılı ultrason değildir canım o, normal ultrasonda ense kalınlığına bakmıştır. Muhtemelen 3'lü taramada da ultrason ile belli ölçüleri alıp, kan tahlilinde ki sonuçlar ile karşılaştırıyorlar.

Gunaydn canim. O sorun bende de oluyordu. Takip ettm ndn oldugunu. Esinin belli bi haftdan snra iceriye deglde dısariya yapmasi grekiyo. Oyle olnca rahatladm bnde. Dene bkalm

ayrıntılı derken iyice inceledi manasında yoksa normal ultrasondu canım o zaman bundada aynı şekilde ölçüm yapılacak anladım canım çok tşk ederimm

Bakalim canım benimde cuma gunu o gun doktorla konusup ona gore degerlendiririm. Bende heyecanliyim ama o gun ultrosana girebilirmiyim bilmiyorum devlette yogun oluyo ya:-( inşallah cinsiyet ide kesinleşir.

olsun canım sen yine öyle düşün kız da erkekte bebek sonuçta Allah'ın lütfu..

Oyle tabiki kizda olsa erkekte olsa hrm lütuf hem hediye Rabbimden bana. Cuma gunu insallah kesinlesir de bende rahat ederim:')

Ya kızlar bu ultrasyon adlari beni benden alıyor. :what: ayrıntılı ne? 3boyutlu ne? 4 boyutlu ne? Doppler ne? Renkli ne?? Ayyy bize 20. haftada hangisine bakicaklar? Hepsine hamilelikte girecekmiyiz ? Farklari ne bunların ? :what: bilenler var mi ya?? :banghead:

Anlamdim canim nasil yani disarimi bosalmali diyorsun?

Evet. Bana da ızdrap oluyodu adamdan kacyodm. Bigun soledm artk yapmayalm hc dedi snra okudum bi yerde bi suredn snra icne bosalmamasi gerekyrms. 2 haftadr bzde oylyiz ve rahatladm. Benim ck acyodu namaz bile kilamyordm eglp kalkrken zor olydu. Gecti smdi. Ins gecer sennde cnm

benim bildiğim folik asiti 3 ay dolunca vermiyor doktorlar. Sizin doktorunuz ne diyor ki?

Benim dr sormadıkça bişey demiyo.Sormayı unutunca da böyle oluyo...aradığımda da yanındaki eleman çıkıyo.dr hanım ulaşılmazları oynuyo...kontrolden kontrole görüyoruz yüzünü.kontrol tarihini bile ben soruyorum ne zaman geliyim diye.Ama artık değiştiriyorum dr.u!!!!!!!

aaa sende bulantının geçmiş olması lazım değilmi canım şaşırdım

benim ilk hamileliğimde 20. haftadan sonra geçmişti bulantılar o erkekti bu kız ama bütün yaşadıklarım aynı

benim 2. hamileliğim olmasına rağmen hissetmiyorum çok merak ediyorum iyimi diye karnım çok hızlı büyüdü bunda acaba içi geniş ondanmı hissetmiyorum

benimki kız ama ilkindede yaşadım bunları o erkek :)

Kadın doğumcu öyle olmaz arkadaş. 5inci çocuğunu doğurmuyon nereden bilesin. Benim doktor ne zaman istersen bişey olursa falan ara dedi, gece bile mi dedim, heralde dedi. bu güveni vermeli, seni doğurtturmicam havası vermiş seninki.

bende doktor kafa ve bacak ölçülerini aldı onları yazdı 3lü test kağıdına kan verdim sonra ikisini birlikte değerlendiricekler...

canım özelde mi yaptırdın 3 lü testi? ne kadar verdin? ben ikili test için 60-70 milyon arası bişey ödedim de bunu da merak ettim şimdi

hımm 3 lü testde yine ayrıntılı ultrason yapılıyor yani
ayrıntılı derken her doktor 3 boyutlu bakmıyor ama uzuvları tek tek inceledikleri için ayrıntılı ultrason da denilebiliyor tabi

korkma canım korkma, benim de kontrole gittiğim gün tam 1 ay olacak görmeyeli, endişeleniyorum bazen ama beklemekten ve sabretmekten başka yapacak bişey yok
mide yanması ben ilk aylardan beri çekiyorum, bazen hafifliyor, ama yine hortluyor, son aylarda daha da çok olurmuş, hazırlıklı olalım canım

Evet farklı farklı terimler kullanılıyor canım haklısın. İkili teste gittiğimde benim dr normal ultrason incelemesinin yanında 3 boyutlu da baktı, daha erken dedi ama. aaa Özlem hanımı çok severim, benim eski doktorum o, çok iyidir

kızlarr bebişimin size hediyesi olsun pıtpıt yaptı yaaaa çok güzel bişiyyy
hadi hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah

benim dr da folik asiti 14 haftan dolana kadar kullanacaksın dedi. başka da ilaç falan kullanmıyorum zaten

daha erken dedi söylemedi uğraşmadı da bakmaya zaten

Çok iyi diye duyup gitmiştik.Ama muamele bu..Başka birinden randevuyu aldım zaten.Belki de şimdi grip olmam onun vitamin vermemiş olmasından kaynaklıdır.Offffffffff!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…