özelde yaptırdım canım medical de..
ikili de 25 tlydi 3lüde 25 tl...
14. Haftadayim benn.. 14 +1 hc hissetmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim daha cumartesiye kadar karnim yoktu, sanki birden sisti ya, gazdan mi bilmem zaten 1 aydir tam gaz dolu oldum,çikariyorum ama karnim bebekten mi,gazdan mi sis anlamadim.
ay süpermiş valla. hangi şehirdi canım?
Çok iyi diye duyup gitmiştik.Ama muamele bu..Başka birinden randevuyu aldım zaten.Belki de şimdi grip olmam onun vitamin vermemiş olmasından kaynaklıdır.Offffffffff!!!!!!!!
benim dr da folik asiti 14 haftan dolana kadar kullanacaksın dedi. başka da ilaç falan kullanmıyorum zaten
ciddi misin canım?bir vitamine burunlarını sokmadıkları kalmıştı....elevit pronatal adlı ilacı kullanan varsa şayet kullanmasın içeriğinde domuz yağı varmış bayer firması da bu iddiayı onaylamış E vitaminin kaynağı domuzdur diyen yetkiliyee...kanım dondu...ben de bıraktım içmeyi....duyurulur...:120:
Ya kizlar folik asiti hamilelik bitimine kadar kullanılır doktor dedi. Kan ilacı ile birlikte. Okuyunca şaşırdım yazdıklarınızı. Hatta soruyor sürekli ilaçlarını iciyorsun degil mi diye??
Ya kizlar folik asiti hamilelik bitimine kadar kullanılır doktor dedi. Kan ilacı ile birlikte. Okuyunca şaşırdım yazdıklarınızı. Hatta soruyor sürekli ilaçlarını iciyorsun degil mi diye??
ciddi misin canım?ben kullanıyorum elevit doktor verdi bu bilgi kesin mi?
canım 12 hafta dolunca bıraktık biz ilacı benimle birlikte iki arkadaş daha kesti ilacı doktor kestirdi yani
beyin gelişimi o haftalarda oluyor diye o haftalarda kullanıyoruz diye biliyorum
ayrıca şu anda ben balık yağı hapı elevit ve kan hapı içiyorum
bir de akşamları corasprin
ciddi misin canım?ben kullanıyorum elevit doktor verdi bu bilgi kesin mi?
canım 12 hafta dolunca bıraktık biz ilacı benimle birlikte iki arkadaş daha kesti ilacı doktor kestirdi yani
beyin gelişimi o haftalarda oluyor diye o haftalarda kullanıyoruz diye biliyorum
ayrıca şu anda ben balık yağı hapı elevit ve kan hapı içiyorum
bir de akşamları corasprin
bir vitamine burunlarını sokmadıkları kalmıştı....elevit pronatal adlı ilacı kullanan varsa şayet kullanmasın içeriğinde domuz yağı varmış bayer firması da bu iddiayı onaylamış E vitaminin kaynağı domuzdur diyen yetkiliyee...kanım dondu...ben de bıraktım içmeyi....duyurulur...:120:
Corasprin ne işe yarıyor canım ??
canım bebeğin bulunduğu yerdeki kan akışının zayıf bulduğu o yüzden kan sulandırıcı olarak verdi çünkü bebeğe kan ulaşması gerekiyor
kaçıncı haftadasın canım?
Hımm anladım cnm. 18'e gireceğim 1-2 güne.sen ??
İşte buuuuuuu yihaaa çok sevindim, feci keyifli bişiy dimi
Testlerin iyi çıkmasına sevindim, dün düşündüm karnımı öpemiyom, keşke accık bebişimi alıp öpsem yerine koysam sonra.
Sabırsızmıyım ne
kızlar hepinize günaydın aranıza yeni katılıyorum bende 16+2 günlük hamileyim.allahın izniyle inşallah oğluşum olacak. ama isim bulamıyoruz biiiz her kafadan bi ses çıkıuo o sesleri susturmak için biran önce bi isim bulmam lazımmhem anlamı güzel olsun kuranda falan olsun istiyoruz hemde modern güzel bi isim olsun istiyoruz. ama yok
ben 17+4 gün canım inşallah bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımıza
ayrıntılı ultrason yaptıracak mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?