2014 Kasım Anneleri

Anladimm :) benim krnimda bebekten mi gazdan mi anlamadim zaten

elevitdeki madde firma tarafından da doğrulanmış. Ben decavit kullanıyorum. araştırmasını da yaptım. firmalar farklı ve decavitin firması intenet sitesinden de resmi olrak domuza dair bir katkı olmadığını ilan etti.

3. aydan sonra ben de folik asiti bıraktim. gebelik öncesi ve ilk 3 ay gerekliymiş. ben planlı istediğim için bebşimi öncesinde başlamıştık. Bebeğin omurgasının kapanması için gerekli ve o da ilk üç ayda tamamlanıyor. Ben iki ayrı doktora gidiyorum. Şu an decavit, demir hapı ve balık yağı kullanıyorum.

Evet cnm elevit ve decavit ayni firma hatta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben bu konuyu çok araştırdım. Fİrmalar farklı. Elevitin firması katkı kullandığını doğrulamış. Decavitin firması ise resmi olarak açıklama da yapmış durumda katkı kullanmadıklarına dair. Ben decavit kullanıyorum. Doktorum da muhafazakar biri, öyle olsaydı vermezdi zaten.

Merhaba Herkese,
16+5 teyiz, bir oğlum var ve ikincinin cinsiyeti henüz belli değil,
erkek olma ihtimali var dediler de kesinleşmesini bekliyorum,
Hayırlısı tabi.
İstanbul Anadolu yakasındayım. Doğum için bir kaç yer var aklımda ama daha netleştiremedim, central-aslı alay ya da medipol-bahar çağlar olabilir, ama kesinleştirmek çok zor.
İlk doğumum Ankara'daydı. O yüzden biraz tedirginim.

Hımm anladım cnm. 18'e gireceğim 1-2 güne. sen ??

Ayrıntılı organlara bakilan değil mi? Yaptiracam canım 3'lu test sonucunuda perşembe günü alicam. Bakalim o zaman ne zamana tarih verecek doktorum.

canım ne kadarmış peki ayrıntılı ultrason

Bende kullanyrm folik ast ve coraspin 12. Haftamda gittm en son devam dedi.16 haftmdaym. Vitamin falan icmyorum besinlerdn alman daha iyi dedi.

Aynen cnm bende vitamini kullanmıyorum. Doktor verdi ama ben almadim.

14. Haftadayim benn.. 14 +1 hc hissetmiyorum.

bende endişelenmek istemiyorum ama merak etmiyor da değilim hissedenler ne kadar şanlı. bazen diyorum acaba biz mi anlamıyoruz acaba

sihaya
muhtemel doğum: 20.11.2014
2.çocuk

evet canım ne yazık ki yetkililer onaylamış burdan link vermem doğru mu bilmiom onun için netten araştır karşına çıkacaktır

Canım o vajinal kuruluktan dolayı tahriş oluyordur. Bazı bayanlarda hamilelik süresince oluşurmuş diye duymuştum. Bana da olmuştu birkaç defa. Ara verince iyileşiyor kendi kendine. Ama dikkat etmek lazım mikrop kapmaya çok açık.
Boşver sor doktoruna ya o hergün ondan görüyor zaten doğumda, seninki de farklı değil ki, herkeste var aynından

kızlar 3.aydan sonra folik asitin hiçbir faydası yok doğumdan önce 3 ay ve doğumun ilk 3 ayında faydalı diye biliyorum . ki doktorumda öyle dedi ve 14. haftada kesti vitamin verdi vitamin olarak da elevit çok eski artık iyi değil diye vinalac immunitum verdi şimdi en iyisi bu dedi.bu hafta gittiğimde de balık yağı efa verdi ayrıca demir hapı ve akşam kramplarım için magnesium kullanıyorum. doktoruma kesinlikle çok güveniyorum o yüzden içim çok rahat. elevit kullanmak istemeyenler bence vinalac immunitum u doktorunuza sorun ve bunu için derim

Kızlarr.. karnım tok, gaz falan da yok ama karnimdan guruldama gbi sesler geliyo.. yatyordum kalkncada su sesi geldi. Cok su icnce ses gelir ya oyle. :18: birazda kasık agrım var korktm

Kızlarr.. karnım tok, gaz falan da yok ama karnimdan guruldama gbi sesler geliyo.. yatyordum kalkncada su sesi geldi. Cok su icnce ses gelir ya oyle. :18: birazda kasık agrım var korktm

o sus sesi bendede geldi bir iki kere..
en son ne zaman yedin 2 saatte bir acıkıyorum ben hiç bişey yememiş gibi...

Ankara'da nerede yapmıştınız? Ben de o kadar kararsızım ki, hala nerede yapacağımı bilmiyorum :S

kızlarr normalde kontrolüm perşembeydi,özeldeki dr umla..cinsiyete bakcaktı..amaa ben bugün meraktan dayanamadım vee devletteki dr uma gittimm(zaten hastanede çalışıyomya) prensesimm geliyo nazar ..çok mutluyum..allah gönlüme göre verdi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 saat oldu ama sıkı yedim. Bazen o kadar yuksek ses gelyr ki. Bi keresnde esim namazda gulme krizne grmsti.

namaz kılarken bende ilk hareketlerini hissettim..
ve garip sesler çıkıyo bendende o zaman..
eğilip kalkıyoruz hareket ediyoruz ya ondan zaten...

o sus sesi bendede geldi bir iki kere..
en son ne zaman yedin 2 saatte bir acıkıyorum ben hiç bişey yememiş gibi...

Bende çok acikiyorum ya... sanki birşey yememis gibi kalkip makarna yapicam şimdi çabuk olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…