Kizlar aşağı doğru baskı hissediyorum elimi koyduğum da sertlik var bebek orada sanki ama fazla aşağıda. Şuan 14+4 haftalığız bebeği resmen elledigimde hissediyorum ama bu kadar aşağıda olup baskı ve ağrı yapması beni endişelendiriyor
Kızlar merhaba ben 14+0 haftalık hamileyim ama bulantılarım henüz geçmedi sizinde öylemi sabah olmuyor gün içinde olmaya başladı. Ne yapcam ben bide doktorum elevit vitamin verdi haram madde varmış içinde bilgisi olan varmı sizler kullanıyormusunuz?
Eşim karnımı öperken bu da annenin yerineee diyo öpüyo ama bende öpmek isterdim dokunmak yetmiyo
kızlarr normalde kontrolüm perşembeydi,özeldeki dr umla..cinsiyete bakcaktı..amaa ben bugün meraktan dayanamadım vee devletteki dr uma gittimm(zaten hastanede çalışıyomya) prensesimm geliyo nazar ..çok mutluyum..allah gönlüme göre verdi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam merhabalar bende sohbete eslık edebılırmıyım
Bende çok acikiyorum ya... sanki birşey yememis gibikalkip makarna yapicam şimdi çabuk olur diye...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar merhaba ben 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olucak doktorum banada 12. Haftadan itibaren elevit vitamin ilacını verdi geçen hafta ilaç yazdırmak için gittiğim başka bir doktor elevitin yanında gynoferon demir ilacını verdi ama kendi doktorum yazmadığı için tereddütlüyüm kullanmakta siz vitaminin yanında kullanıyomusunuz bu ilacı bide omega 3 olarak solgarı kini kullanıyorum bu markayla ilgili bilginiz varmı çünkü her omega 3 önerilmiyor
maşallah hadi gözün aydın
Arkadaşlar merhaba ben 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olucak doktorum banada 12. Haftadan itibaren elevit vitamin ilacını verdi geçen hafta ilaç yazdırmak için gittiğim başka bir doktor elevitin yanında gynoferon demir ilacını verdi ama kendi doktorum yazmadığı için tereddütlüyüm kullanmakta siz vitaminin yanında kullanıyomusunuz bu ilacı bide omega 3 olarak solgarı kini kullanıyorum bu markayla ilgili bilginiz varmı çünkü her omega 3 önerilmiyor
Ben de çok acıkıyorum, sofradan kalkıyorum öğlen ay ne şiştim diyorum, 2-3 saat sonra açlıktan ölüyorum, nolcam ben, iş yerindeki gerzekler devamlı ay çok şiştin oha 9 aylık gibisin fln diyo, geçen baktım ekim anneleri resimlerine (bende 26 ekimim ya) aynıyız yahu neden beni depresyona sokmaya çalışıyolar
akşam çekip atiim mi karnımı, çok mu şiştim acaba sizde bi yorum yapın
Ben de çok acıkıyorum, sofradan kalkıyorum öğlen ay ne şiştim diyorum, 2-3 saat sonra açlıktan ölüyorum, nolcam ben, iş yerindeki gerzekler devamlı ay çok şiştin oha 9 aylık gibisin fln diyo, geçen baktım ekim anneleri resimlerine (bende 26 ekimim ya) aynıyız yahu neden beni depresyona sokmaya çalışıyolar
akşam çekip atiim mi karnımı, çok mu şiştim acaba sizde bi yorum yapın
Canımın içi, en güzel şeyi biz hissediyoruz tarifi yok, boşver sayılı gün çabuk geçer, öperiiz koklarız 5 ay sonra misler gibi
Tebiii yaaaa, senin kaç aylık bakalım?
Not : rejimdeyken eşim bana hep acı yok rocky der
Benimlede nasıl hamilesin bebek nerende diye dalga geçiliyor boşveer zayıf olsan da şişman olsan da enerjini emmeye çalışan insan çok hehee deyip geçiceksin
Bende tam tersi 2-3 kilo anca aldm. Goren aaa hamilemsn, hani karnin hic yok, bebek nerde kız deyip sinrmi bozuyorlar :26: hic karnım ckmaycak gbi gelyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?