2014 Kasım Anneleri

Kizlar aşağı doğru baskı hissediyorum elimi koyduğum da sertlik var bebek orada sanki ama fazla aşağıda. Şuan 14+4 haftalığız bebeği resmen elledigimde hissediyorum ama bu kadar aşağıda olup baskı ve ağrı yapması beni endişelendiriyor

canım normal şu anda oralarda olması...

Kızlar merhaba ben 14+0 haftalık hamileyim ama bulantılarım henüz geçmedi sizinde öylemi sabah olmuyor gün içinde olmaya başladı. Ne yapcam ben bide doktorum elevit vitamin verdi haram madde varmış içinde bilgisi olan varmı sizler kullanıyormusunuz?

elevıt yerıne decavıt kullanıyorum ben aşle saglıgı merkezı ucretsız verıyor...

maşallah hadi gözün aydın

Bende çok acikiyorum ya... sanki birşey yememis gibi kalkip makarna yapicam şimdi çabuk olur diye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de çok acıkıyorum, sofradan kalkıyorum öğlen ay ne şiştim diyorum, 2-3 saat sonra açlıktan ölüyorum, nolcam ben, iş yerindeki gerzekler devamlı ay çok şiştin oha 9 aylık gibisin fln diyo, geçen baktım ekim anneleri resimlerine (bende 26 ekimim ya) aynıyız yahu neden beni depresyona sokmaya çalışıyolar
akşam çekip atiim mi karnımı, çok mu şiştim acaba sizde bi yorum yapın

Arkadaşlar merhaba ben 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olucak doktorum banada 12. Haftadan itibaren elevit vitamin ilacını verdi geçen hafta ilaç yazdırmak için gittiğim başka bir doktor elevitin yanında gynoferon demir ilacını verdi ama kendi doktorum yazmadığı için tereddütlüyüm kullanmakta siz vitaminin yanında kullanıyomusunuz bu ilacı bide omega 3 olarak solgarı kini kullanıyorum bu markayla ilgili bilginiz varmı çünkü her omega 3 önerilmiyor

Ben elevit ve gynoferon kullanıyorum.

bana doktorum decavit ve gyno ferro vermişti ama bugün bi denedim içmeyi ve yarım saat içinde hemen istifra ettim içemiyorum vitaminlerimi

Kızlar merhabalar haziran sonunda dort boyutlu ultrason a gidicem medicana Bahçelievler e gidiyorum ama orda bu makine olmadigi icin doktorum baska bir merkeze yönlendirdi doktor doçent mis fiyat biraz pahali geldide 350 tl imis siz nerelerde cektireceksiniz arastirdinizmi

Son düzenleme:

Bende elevit ve ferrum fort kullanıyorum günde bir tane omega-3 olarak Efa Daily içiyorum solgar da iyi bir firma bildiğimi kadarıyla

Benimlede nasıl hamilesin bebek nerende diye dalga geçiliyor boşveer zayıf olsan da şişman olsan da enerjini emmeye çalışan insan çok hehee deyip geçiceksin

Bende tam tersi 2-3 kilo anca aldm. Goren aaa hamilemsn, hani karnin hic yok, bebek nerde kız deyip sinrmi bozuyorlar :26: hic karnım ckmaycak gbi gelyor

Benimlede nasıl hamilesin bebek nerende diye dalga geçiliyor boşveer zayıf olsan da şişman olsan da enerjini emmeye çalışan insan çok hehee deyip geçiceksin

Bende tam tersi 2-3 kilo anca aldm. Goren aaa hamilemsn, hani karnin hic yok, bebek nerde kız deyip sinrmi bozuyorlar :26: hic karnım ckmaycak gbi gelyor

Ay ciddimisiniz, vay alçaklar, demek nası olursan ol canını sıkmak için boş boş konuşan cibiliyetsizler bunlar. Ya bunalıma girdim, napim alıyom işte külo napim öf aaa
teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…