- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Ay ciddimisiniz, vay alçaklar, demek nası olursan ol canını sıkmak için boş boş konuşan cibiliyetsizler bunlar. Ya bunalıma girdim, napim alıyom işte külo napim öf aaa
teşekkür ederim kızlar
Kızlar merhabalar haziran sonunda dort boyutlu ultrason a gidicem medicana Bahçelievler e gidiyorum ama orda bu makine olmadigi icin doktorum baska bir merkeze yönlendirdi doktor doçent mis fiyat biraz pahali geldide 350 tl imis siz nerelerde cektireceksiniz arastirdinizmi
Kızlar biz isme karar verdik Kerem olcak inşallah. Sizler karar verdiniz mi ?
Kız olursa İkra erkek olursa Derda
kızlar haftasonu eczaneden güneş kremi aldım..
hamileler için olanı varmış hiç kimyasal içermeyen..
solante pregna 50 faktör..
ama fiyatı tuzluydu biraz 85 tl verdim..
artık 3 ay kullanırım ben bunu azar azar
Eki Görüntüle 1140760
bende decavıt ve ferrum fort kullanıyrm ustelık bunlarıkan sonucuma bıle bakmadan yazdı, odasından cıktım kan verdım
12 haftadan berı kullanıyrm
ama arkadasım decavıtı bıgun yut bıgun yutma dedı, her gun yutulunca cok kılo aldırıomus
midesinden çok çeken biri olarak halini çok iyi anlıyorum canım, leblebi, kuru ekmek, 2-3yudum soğuk süt, maden suyu, cacık, ve en son çare olarak da gaviscon şurup :26: Beni rahatlatanlar bunlar canım, inşallah işine yarar:26: geçmiş olsun
renkli ultrason dediğin 3 boyutlu olan mı canım?
mide yanması için bana bir ilaç verdi şurup rennie duo diye hemen kesiyor yanmayı doktoruna sor mutlaka canım...
17. haftadayım ve bende artık hissetmek istiyorum bebişimi .... hiç bende pıt pıt falan yok. benden hafta olarak daha geri olanlar bile hissetmeye başlamış ay acaba ben mi anlamıyorum ya. benim gibi 17. hafta olup hissetmeyen var mı bitek benmiyim
Ya kızlar bu ultrasyon adlari beni benden alıyor. :what: ayrıntılı ne? 3boyutlu ne? 4 boyutlu ne? Doppler ne? Renkli ne?? Ayyy bize 20. haftada hangisine bakicaklar? Hepsine hamilelikte girecekmiyiz ? Farklari ne bunların ? :what: bilenler var mi ya?? :banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım 14 artı 4 ama ne cızelgeyı yapabıldım ne bısey bulamadım gıttı...haa bıde ıkızler
Çok güzel ve değişik daha önce duymamıştım ismiyle büyüsün İnşallah :)
Kızlar biz isme karar verdik Kerem olcak inşallah. Sizler karar verdiniz mi ?
Sıkıntı yok, bende vitamin alıyorum ama boğazım yanıyo şu an.
Evdeysen yap bi portakal suyu, değilsen akşam gelince yap, akabinde de bir adet zencefil ve ıhlamur karışık kaynak, iç limonlu limonlu, bal da koy, 2 günde bişiyciin kalmaz, awakecan arkadaş öyle iyileşti, hadi bakalım .
seninde mi ikizzzz??benimde ikiz
15+4üz bizde bugün..
evet ama ben yenı ogrendım ıkız olduklarını ... sanırım kasıma kalmaz ekımde alırlar gıbı gelıyo...
bende 9. haftada öğrenmiştim canım o zaman tek kesede seninkilerde
Merhaba arkadaşlar,
Pek sık giremiyorum foruma, herkes iyidir umarım, keyifler yerindedir.
Üçlü testimin sonuçlarını aldım, iyi çıktı çok sükür. Şimdi önümüzdeki adım Haziran ayı sonunda ayrıntılı ultrason, heyecanla bekliyoruz.
Yalnız son iki gündür midem yine bulanmaya başladı, vallahi ödüm kopuyor geri gelecek diye o korkunç günler. Özellikle bugün oldukça yoğun bulantı. Demir ilacımı içmeye başlayamadım korkudan.
Sizler demir için hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Bana doktorum Ferrum Fort verdi ama bulantı yapıyormuş. Gerçi demir ilacı olup da bulantı yapmayan yok galiba, var mı?
bu ara araştırıyordum ben de canım, sağ ol paylaşım için, henüz güneşi göremedeik ama bir an önce alıcam
aynen 12. haftadan beri decavit ve solgar kan hapı kullanıyorum ben de, 12 .haftadan sonra folik asit gerekli değil diye biliyorum ama her doktor çok farklı bu konuda
ben de birkaç gündür reflü başladı, dayanılır gibi değil, şimdi de uzanmaya korkuyorum, yatınca daha çok artıyor sanki
ben de sorucam
valla canım galiba hissetmiyorum, bazen minik bir kelebeğin çırpınışı gibi birşeyler oluyor, acab mı diyorum ama çok belirgin diyorlar o zaman tereddüt ediyorum. doktorum 20. haftada dedi.
mesela ben 18.haftada gideceğim. nasıl bakacak doktorum? benim ultrasonun adı ne:26:
reflüsü olan var mı arkadaşlar? benim durum çok vahim, akşam gözümden yaş geldi ağrıdan, ağzıma hiçbirşey koyamadımdaha da artacak yazıyor nette , öyle mi
Ben de çok acıkıyorum, sofradan kalkıyorum öğlen ay ne şiştim diyorum, 2-3 saat sonra açlıktan ölüyorum, nolcam ben, iş yerindeki gerzekler devamlı ay çok şiştin oha 9 aylık gibisin fln diyo, geçen baktım ekim anneleri resimlerine (bende 26 ekimim ya) aynıyız yahu neden beni depresyona sokmaya çalışıyolar
akşam çekip atiim mi karnımı, çok mu şiştim acaba sizde bi yorum yapın
canım benım tek. sonradan ikiz nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?