2014 Kasım Anneleri

Ay ciddimisiniz, vay alçaklar, demek nası olursan ol canını sıkmak için boş boş konuşan cibiliyetsizler bunlar. Ya bunalıma girdim, napim alıyom işte külo napim öf aaa
teşekkür ederim kızlar

Ayy aynen boş insanlar iste benim asıl laf bombardımanları 20 haziranda geliyor insallah 20gunde 3 5 kilo alrm

Ben ayrıntılı ultrasonum için şuandan randevu aldım prof. Atıl yükseli önerdi doktorum ayrıntılı ultrasonda çok iyiymiş istanbuldakiarkadaşlara öneririm yanlız bi kaç ay önceden boş yer bulabiliyosunuz ama bu doktorda baya tuzluymuş malesef

bu ara araştırıyordum ben de canım, sağ ol paylaşım için, henüz güneşi göremedeik ama bir an önce alıcam

aynen 12. haftadan beri decavit ve solgar kan hapı kullanıyorum ben de, 12 .haftadan sonra folik asit gerekli değil diye biliyorum ama her doktor çok farklı bu konuda

ben de birkaç gündür reflü başladı, dayanılır gibi değil, şimdi de uzanmaya korkuyorum, yatınca daha çok artıyor sanki
mide yanması için bana bir ilaç verdi şurup rennie duo diye hemen kesiyor yanmayı doktoruna sor mutlaka canım...

ben de sorucam

valla canım galiba hissetmiyorum, bazen minik bir kelebeğin çırpınışı gibi birşeyler oluyor, acab mı diyorum ama çok belirgin diyorlar o zaman tereddüt ediyorum. doktorum 20. haftada dedi.

mesela ben 18.haftada gideceğim. nasıl bakacak doktorum? benim ultrasonun adı ne:26:

reflüsü olan var mı arkadaşlar? benim durum çok vahim, akşam gözümden yaş geldi ağrıdan, ağzıma hiçbirşey koyamadım daha da artacak yazıyor nette , öyle mi

Sağol canım..Ben eşime satmıştım :)) şimdi eşim bana iade etti. :))

Merhaba arkadaşlar,

Pek sık giremiyorum foruma, herkes iyidir umarım, keyifler yerindedir.

Üçlü testimin sonuçlarını aldım, iyi çıktı çok sükür. Şimdi önümüzdeki adım Haziran ayı sonunda ayrıntılı ultrason, heyecanla bekliyoruz.

Yalnız son iki gündür midem yine bulanmaya başladı, vallahi ödüm kopuyor geri gelecek diye o korkunç günler. Özellikle bugün oldukça yoğun bulantı. Demir ilacımı içmeye başlayamadım korkudan.

Sizler demir için hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Bana doktorum Ferrum Fort verdi ama bulantı yapıyormuş. Gerçi demir ilacı olup da bulantı yapmayan yok galiba, var mı?

doktorun gıda onermedi mi canım? pekmez falan. benımki ilaca gerek yok pekmezle devam et yetersiz gelirse o zaman takviye dedi.

O benimmm.. reflu benim belali başım, gaz cikarirken bile agzima aci aci su geliyor.. durum vahim yani. Gaviscon iciyorum.. sakız rahatlatiyor. Kuru ekmek yiyorumm. Yoksa yedigimiz çogu şey refluye kötü geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

varya bu dengesizlerin kafasını birbirine çarpıştırmak lazım hamilelere kiloyla ilgili laf söylemek nasıl bir dengesizliktir yaa mantığım almıyor
benide hamileliğimin 2.ayında eşimin ailesi çok üzdü abisi yengesi dedi ki bi gün bana sen çok kilo alacaksın masaya oturamıcakmışım yemek yerken oda yetmezmiş gibi kayınvalidemin aldığı 46 beden pijama görünce şok geçirdim ben 40 bedenim hadi onu giyecek kadar olsam bile yeni hamile insana alınacak şey mi yaa
sinirlerime hakim olamadım eşimin yanında ağladım pijamalar evde ulaşılmayacak bir noktaya kalktı ve onların aileden kimse kilo lafını anmaz oldu
Hamile psikolojisi diye bişey var kardeşim kim ne derse desin o yüzden bize iyi gelen insanlarla vakit geçirmek gerek

Kizlr 13gun sonra istn ayrlyrm onuniicin is arkdslari oglusumu tatlisni yedirdim ama bi tturluisim bulamdk esim aras olsn ddiyo bende simdlk pamir dyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…