ya ben isteyerek yaptırmadım zaten doktor başka değerlerede bakıcaz dedi..
bir de ikiz olduğu için yanılmış olma olasılığı yüksek..
3lü de 2liden daha çok hata veren bir testmiş..
ne biliyim ben..
inşallah bir şeyleri yoktur sakin olmaya çalışıyorum...
canım bunlar ihtimallere dayalı tarama testleri, kesin tanı değil biliyorsun sen de. Folik asitini erkenden kullanmışsın zaten, yoktur öyle birşey bence, bozma moralini hemen. Ultrasonu daha erken yapamaz mıymış peki?
Çok teşekkür ederim bu tavsiyeler için :) Kesinlikle uygulayacağım, çok sağol.
rica ederim canım. benım midem alıştı artık demir oranımda iyi çıkıyor sınırda ama yeterli dedi doktor.Hamilesin hasta değilsin ilaç son çare diyor.
kızlar üçlü test sonucum için doktoru aradım..
aramaz olaydım..
nöral tüp defekti riski yüksek çıkmış..
2 hafta sonra organ taramasında inceliycez dedi..
nasıl geçer iki hafta şimdi
ben folik asite hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım bir de
Allah'ım inşallah sağlıklılardır ya...
Kızlar biz isme karar verdik Kerem olcak inşallah. Sizler karar verdiniz mi ?
Eki Görüntüle 1141656
cinsiyetini öğrenince dayanamadım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
varya bu dengesizlerin kafasını birbirine çarpıştırmak lazım hamilelere kiloyla ilgili laf söylemek nasıl bir dengesizliktir yaa mantığım almıyor
benide hamileliğimin 2.ayında eşimin ailesi çok üzdü abisi yengesi dedi ki bi gün bana sen çok kilo alacaksın masaya oturamıcakmışım yemek yerken oda yetmezmiş gibi kayınvalidemin aldığı 46 beden pijama görünce şok geçirdim ben 40 bedenim hadi onu giyecek kadar olsam bile yeni hamile insana alınacak şey mi yaa
sinirlerime hakim olamadım eşimin yanında ağladım pijamalar evde ulaşılmayacak bir noktaya kalktı ve onların aileden kimse kilo lafını anmaz oldu
Hamile psikolojisi diye bişey var kardeşim kim ne derse desin o yüzden bize iyi gelen insanlarla vakit geçirmek gerek
kızlar üçlü test sonucum için doktoru aradım..
aramaz olaydım..
nöral tüp defekti riski yüksek çıkmış..
2 hafta sonra organ taramasında inceliycez dedi..
nasıl geçer iki hafta şimdi
ben folik asite hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım bir de
Allah'ım inşallah sağlıklılardır ya...
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim :) Darısı tüm arkadaşlarımıza, herkes tertemiz test sonuçları alsın, hepimiz evlatlarımız sağlıkla kucağımıza alalım.
Tüh, senin de mi midene dokundu demir ilacı?Galiba hepsi üç aşağı beş yukarı aynı etkiyi yapıyor.
biliyorum canım tahmin edebiliyorum, ben ikili testte burun kemiği "bilinmiyor" yazıyor diye bile kaç gün evham yapmıştım hatırlarsan, işte bu yüzden bu testleri yaptırma taraftarı değildim hiç ama doktorum gerekli gördü, o yüzden yaptırdım ben dezaten büyük ihtimalle bu haftasonu giderim canım..
bunlar sadece ihtimaller ama insanın içine kurt düşüyor işte...
bende bunu 3. ayda öğrendim doktorum yeni vermişti bıraktım decavit aldım ve onu kullanıyorumbir vitamine burunlarını sokmadıkları kalmıştı....elevit pronatal adlı ilacı kullanan varsa şayet kullanmasın içeriğinde domuz yağı varmış bayer firması da bu iddiayı onaylamış E vitaminin kaynağı domuzdur diyen yetkiliyee...kanım dondu...ben de bıraktım içmeyi....duyurulur...:120:
Biliyorsundur Birgen, ben anneme 10 gün gitmedim görmedim eve de istemedim. Bozmasın kimse psikolojimizi. Hele şu lafa cidden feci tilt oluyorum, '' Amaan bizde hamile olduk, bi tek sen olmadın''
bunu diyenin gözlerine parmak sokasım geliyo
elevitdeki madde firma tarafından da doğrulanmış. Ben decavit kullanıyorum. araştırmasını da yaptım. firmalar farklı ve decavitin firması intenet sitesinden de resmi olrak domuza dair bir katkı olmadığını ilan etti.
3. aydan sonra ben de folik asiti bıraktim. gebelik öncesi ve ilk 3 ay gerekliymiş. ben planlı istediğim için bebşimi öncesinde başlamıştık. Bebeğin omurgasının kapanması için gerekli ve o da ilk üç ayda tamamlanıyor. Ben iki ayrı doktora gidiyorum. Şu an decavit, demir hapı ve balık yağı kullanıyorum.
Arkadaşlar ben bu konuyu çok araştırdım. Fİrmalar farklı. Elevitin firması katkı kullandığını doğrulamış. Decavitin firması ise resmi olarak açıklama da yapmış durumda katkı kullanmadıklarına dair. Ben decavit kullanıyorum. Doktorum da muhafazakar biri, öyle olsaydı vermezdi zaten.[/Q/
balık yağı olarak ne kullanııyorsunuz ben balık yağı kullanayım mı dedim gerek yok dedi ve ben balık yemediğim için aldım marincop mu neydi onu aldım
kızlar doktor randevumdan geldim,
girmeden önce çikolata yemiştim,çok hareketliydi doktor da dedi çok hareketli maşallah diyeboyu 21 cm 307 gr olmuş oğluşcanım,s.a.t. göre 18+3
ultrasona göre 19+3 çıktı
ya ben isteyerek yaptırmadım zaten doktor başka değerlerede bakıcaz dedi..
bir de ikiz olduğu için yanılmış olma olasılığı yüksek..
3lü de 2liden daha çok hata veren bir testmiş..
ne biliyim ben..
inşallah bir şeyleri yoktur sakin olmaya çalışıyorum...
Merhaba Herkese,
16+5 teyiz, bir oğlum var ve ikincinin cinsiyeti henüz belli değil,
erkek olma ihtimali var dediler de kesinleşmesini bekliyorum,
Hayırlısı tabi.
İstanbul Anadolu yakasındayım. Doğum için bir kaç yer var aklımda ama daha netleştiremedim, central-aslı alay ya da medipol-bahar çağlar olabilir, ama kesinleştirmek çok zor.
İlk doğumum Ankara'daydı. O yüzden biraz tedirginim.
Arkadaşlar merhaba ben 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olucak doktorum banada 12. Haftadan itibaren elevit vitamin ilacını verdi geçen hafta ilaç yazdırmak için gittiğim başka bir doktor elevitin yanında gynoferon demir ilacını verdi ama kendi doktorum yazmadığı için tereddütlüyüm kullanmakta siz vitaminin yanında kullanıyomusunuz bu ilacı bide omega 3 olarak solgarı kini kullanıyorum bu markayla ilgili bilginiz varmı çünkü her omega 3 önerilmiyor
Aynen öyle canım kimsenin hamileliği kimseye benzemez ama ANLAYABİLENE anlatmak lazım bunu
normal zamanda ki gibi değil işte bizim psikolojimiz alınıyoruz kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?