2014 Kasım Anneleri

kalbini ferah tut canım, 3 lü testi çoğumuz yaptırmıyoruz bile, kaldı ki senin ikiz gebelik, bence hiiççç sıkma canını, güzel düşün güzel şeyler olsun

zaten büyük ihtimalle bu haftasonu giderim canım..
bunlar sadece ihtimaller ama insanın içine kurt düşüyor işte...

Çok teşekkür ederim bu tavsiyeler için :) Kesinlikle uygulayacağım, çok sağol.

rica ederim canım. benım midem alıştı artık demir oranımda iyi çıkıyor sınırda ama yeterli dedi doktor.Hamilesin hasta değilsin ilaç son çare diyor.
eklemeyi unuttum şeker hastalıgın varsa tüketmen yasak canım

Son düzenleme:
rica ederim canım. benım midem alıştı artık demir oranımda iyi çıkıyor sınırda ama yeterli dedi doktor.Hamilesin hasta değilsin ilaç son çare diyor.

Süper yaklaşım :) Ben de bir deneyeyim bakalım, inşallah başarırım.
Midem zaten aşırı hassas olduğu için çoooooook çektim daha bir hafta öncesine kadar bulantıdan. Demir ilacı konusu kabus gibi aklımdaydı.

Senin doğal yöntemlerinle bir şansımı denicem :) Tekrar çok çok teşekkürler. Şekerim de yok, rahatlıkla deneyebilirim :)

Son düzenleme:

Ama o bebişlerin pozitif anneye ihtiyacı var biliyorsun değil mi ??? sen iyi ol ki onlar dahada iyi olsunlar sakın üzme kendinide bebişlerinide bu testlere güven olmadığını bildiğimiz halde yaptırıyoruz işte sadece dua et hem bak burada seni düşünen bir sürü arkadaşın var

Biliyorsundur Birgen, ben anneme 10 gün gitmedim görmedim eve de istemedim. Bozmasın kimse psikolojimizi. Hele şu lafa cidden feci tilt oluyorum, '' Amaan bizde hamile olduk, bi tek sen olmadın''
bunu diyenin gözlerine parmak sokasım geliyo

Allah'ın izniyle hiç bişeycik olmaz canım,sağlıklıdırlar sen gönlünü ferah tut,ikizlerde oluyormuş hem...

Amin canım inşallah
Benim midem zaten çok kötüydü, ilk haftalardan beri reflüm vardı, midemin yanmasından kıvranırdım, tam 3 ayı bitirdik biraz hafifledi derken bu sefer de demir ilacı çıktı başımıza o üzerine tuz biber oldu anlayacağın. Doktorum mümkünse sabah aç karnına portakal suyuyla alın dedi, ama portakal suyu da midemin başlıca düşmanlarından zaten, o yüzden ben sadece suyla içiyorum canım hepsi dokunuyor genel olarak mideye napalım katlanacağız işte

zaten büyük ihtimalle bu haftasonu giderim canım..
bunlar sadece ihtimaller ama insanın içine kurt düşüyor işte...
biliyorum canım tahmin edebiliyorum, ben ikili testte burun kemiği "bilinmiyor" yazıyor diye bile kaç gün evham yapmıştım hatırlarsan, işte bu yüzden bu testleri yaptırma taraftarı değildim hiç ama doktorum gerekli gördü, o yüzden yaptırdım ben de

bende bunu 3. ayda öğrendim doktorum yeni vermişti bıraktım decavit aldım ve onu kullanıyorum

kızlar doktor randevumdan geldim,
girmeden önce çikolata yemiştim,çok hareketliydi doktor da dedi çok hareketli maşallah diye boyu 21 cm 307 gr olmuş oğluşcanım,s.a.t. göre 18+3
ultrasona göre 19+3 çıktı

Aynen öyle canım kimsenin hamileliği kimseye benzemez ama ANLAYABİLENE anlatmak lazım bunu
normal zamanda ki gibi değil işte bizim psikolojimiz alınıyoruz kardeşim

Son düzenleme:

Canim sen izmir demiydin ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aşkitellam korkma, Birgen in dediği gibi morale ihtiyacı var bebeklerinin. Nöral tüp dediğin ne oluyo bilmiyorum ama eşinin ve senin akrabalarınızın ikizlerini düşün, nasıl sağlıklı olduysalar seninkiler de öyle olacak. Evlatlarını sev sen karnını okşa onlar tepki versinler ufak ufak morallen

ben drogos taki fatih ünv hastanesine gitmeye başladım. Biraz pahalı ama özel hastaneye gittiğimi hissediyorum. Önceki hastanemde özeldi ama devletten farkı yoktu. Sana yakın mı bilmiyorum ama tavsiye ederim. Bi de kurtköyde emsey'i çok övüyor arkadaşım.

ben de decavit, demir ilacı ve omega 3 olarak krilom kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla balığın karaciğerinden yapılan ilacı kullanmamak lazım hamilelikte. İçindekilere bakabilirsin.

Aynen öyle canım kimsenin hamileliği kimseye benzemez ama ANLAYABİLENE anlatmak lazım bunu
normal zamanda ki gibi değil işte bizim psikolojimiz alınıyoruz kardeşim

Ahhaah ne güzel ikonmuş o
Valla anlatmakla uğraşmıyom direkt kaçıyom, 1 haftadır bizde olan eşimin arkadaşı dedi ki, sen ağlayan zırlayan biri değilsin duygusal değilsin, sen bile kendini duygusal hissediyorsan benim eşimi düşün didi
ben de eşime duy duy diye kaş göz çakıyorum.
İş kuracaklar diye eleman geldi koşturuyolar beni ihmal ediyorlar bende trip atıyorum bu ara incecikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…