2014 Kasım Anneleri

Sağolun canım Allah hepinizden razı olsun eşimle konuştum önemli olsa hemen gel derdi telefonda söylemezdi dedi..Allah büyüktür dua edip bekliycez kendimi üzmemeye çalışıyorum canım zaten merak etmeyin :)

bende 9. haftada öğrenmiştim canım o zaman tek kesede seninkilerde

yok ayrı yumurta tup bebek yontemı bızım kışı.....

ııkızlerde oean sasıyor gerek yok yaptırmadım ben...

Cnm hic sikma kndin. Insallah hic birsey cikmaz hem ikiz bebeklerde farkli olablirmis sonuclar. Gonlunu ferah tut iinsallah

2li normal çıkmıştı canım..
Zaten biz bebeklerin sırtını falan hep gördük benim doktorum pernatolog aynı zamanda sırtlarında bişey görse elli kere söylerdi şimdiye kadar..
zaten risk bu kesin değil ki..testi yok sayıyorum zaten şu andan itibaren iki hafta sonra gideriz detaylımıza..herşeyin hayırlısı çok sağolun yanımda olduğunuz için kızlar...

Cnm hic sikma kndin. Insallah hic birsey cikmaz hem ikiz bebeklerde farkli olablirmis sonuclar. Gonlunu ferah tut iinsallah

Amin canım inşallah

Canım bide bu down değil başka bir risk nöral tüp defekti netten bak istersen..

Amannn kızlar benimde kv hamileliğimi 6. Haftasında aaaa sen ne kadar kilo almışsın dedi şok olmuştum..kilo falanda almamıştım..boşverin ya sırf negatif enerji vermek için yapıyolar..ben bundan sonra bişey diyen olursa feda olsun bebeklerime dicem :)

Sağol canım benim zaten şu andan itibaren yok saydım testi..kaldığım yerden devam ediyorum her şey olucağına varır..

zeyy nolur bakma sen o teste..yanlış olduna eminim ..ayrıntılıyada girebildiğin kadar erken gir bence biran önce rahatla..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acil bir durum olsa doktor hemen çağırırdı canım yaa..yok ben planladığım gibi devam edicem inşallah..2 hafta sonra giderim detaylıya inşallah..

Dr um decavit yazdığı halde eczacı, elevit var bizde hem daha iyi decavitten diyerek eşime elevit vermiş...Sizce ben bu eczacıdan hesap sormalı mıyım.? Domuz jelatini var diye bizi bilgilendirmesi gerekmiyor muydu? Veyahut,şu açıdan baktığımızda;tek elevit değil birçok ilaçta varmış domuz ürünleri..Bu durumda eczacı ne yapsın yetkililer bakanlık suçlu?ne diyorsunuz arkadaşlar Eczacıyı yarın fırçalayayı m mı ?

Acil bir durum olsa doktor hemen çağırırdı canım yaa..yok ben planladığım gibi devam edicem inşallah..2 hafta sonra giderim detaylıya inşallah..

Canim hic sikma canini benim anneme boyle dediler subalcaz falan aldırmadı doktorlar kizdi falan annem43 yaşında normal doğum la 5 kilo cok zeki bi kiz doğurdu

decavit ve elevittin içinde şeylere aynı baktım ben ikisine de elevitte domuz yağı ldugu için mi daha iyi acaba

Kizlr 13gun sonra istn ayrlyrm onuniicin is arkdslari oglusumu tatlisni yedirdim ama bi tturluisim bulamdk esim aras olsn ddiyo bende simdlk pamir dyrm

Canım ne güzel düşünmüşsün okullar kapanıyo bende işten ayrılmış oluyorum bu iyi fikir bende bişeyler ikram etmeliyim ne yapsam diye düşünüyodum. Tatlı derken baklava fln mı ikram ettin

Canım eczacının domuz jelatinini bilmesi gerekmiyor. Sonuçta hemen hemen bütün kozmetik ürünlerinde ve çoğunlukla rujda domuz jelatini yağı vs bulunuyor. Çünkü dünya genelinde E vitamininin en kolay elde edilebilme yöntemi bu. Sağlık Bakanlığı bu konuda hassas davrananlar için bişey yapabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımmm bizde 15. Haftadan beri defne ile begüm arasındaydık 2 gündür defne diyoruz kızımıza hayırlı uğurlu olsun sizinki de isimler aynı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…