Ama o bebişlerin pozitif anneye ihtiyacı var biliyorsun değil mi ??? sen iyi ol ki onlar dahada iyi olsunlar sakın üzme kendinide bebişlerinide bu testlere güven olmadığını bildiğimiz halde yaptırıyoruz işte sadece dua et hem bak burada seni düşünen bir sürü arkadaşın var
bende 9. haftada öğrenmiştim canım o zaman tek kesede seninkilerde
kızlar üçlü test sonucum için doktoru aradım..
aramaz olaydım..
nöral tüp defekti riski yüksek çıkmış..
2 hafta sonra organ taramasında inceliycez dedi..
nasıl geçer iki hafta şimdi
ben folik asite hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım bir de
Allah'ım inşallah sağlıklılardır ya...
Sağolun canım Allah hepinizden razı olsun eşimle konuştum önemli olsa hemen gel derdi telefonda söylemezdi dedi..Allah büyüktür dua edip bekliycez kendimi üzmemeye çalışıyorum canım zaten merak etmeyin :)
hiç düşünme canım üzülmede haklısın dayanamazsın ama yanılma payı oluo
çok oyüzden bazı doktorlar hiç bahsetmio bileee.benm arkadaşım vardı down sendromu
çıktı su alıcaz demiş kız kabul etmemiş takibe almışlar zamanla geçmiş düşünme sakın üzülme
bebeklerine zarar verirsinn rabbim korusun onları da senide.peki 2 li test nasıl
çıkmıştı
Cnm hic sikma kndin. Insallah hic birsey cikmaz hem ikiz bebeklerde farkli olablirmis sonuclar. Gonlunu ferah tut iinsallah
hiç düşünme canım üzülmede haklısın dayanamazsın ama yanılma payı oluo
çok oyüzden bazı doktorlar hiç bahsetmio bileee.benm arkadaşım vardı down sendromu
çıktı su alıcaz demiş kız kabul etmemiş takibe almışlar zamanla geçmiş düşünme sakın üzülme
bebeklerine zarar verirsinn rabbim korusun onları da senide.peki 2 li test nasıl
çıkmıştı
Biliyorsundur Birgen, ben anneme 10 gün gitmedim görmedim eve de istemedim. Bozmasın kimse psikolojimizi. Hele şu lafa cidden feci tilt oluyorum, '' Amaan bizde hamile olduk, bi tek sen olmadın''
bunu diyenin gözlerine parmak sokasım geliyo
Aşkitellam korkma, Birgen in dediği gibi morale ihtiyacı var bebeklerinin. Nöral tüp dediğin ne oluyo bilmiyorum ama eşinin ve senin akrabalarınızın ikizlerini düşün, nasıl sağlıklı olduysalar seninkiler de öyle olacak. Evlatlarını sev sen karnını okşa onlar tepki versinler ufak ufak morallen
zeyy nolur bakma sen o teste..yanlış olduna eminim ..ayrıntılıyada girebildiğin kadar erken gir bence biran önce rahatla..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acil bir durum olsa doktor hemen çağırırdı canım yaa..yok ben planladığım gibi devam edicem inşallah..2 hafta sonra giderim detaylıya inşallah..
Canim hic sikma canini benim anneme boyle dediler subalcaz falan aldırmadı doktorlar kizdi falan annem43 yaşında normal doğum la 5 kilo cok zeki bi kiz doğurdu
Dr um decavit yazdığı halde eczacı, elevit var bizde hem daha iyi decavitten diyerek eşime elevit vermiş...Sizce ben bu eczacıdan hesap sormalı mıyım.? Domuz jelatini var diye bizi bilgilendirmesi gerekmiyor muydu? Veyahut,şu açıdan baktığımızda;tek elevit değil birçok ilaçta varmış domuz ürünleri..Bu durumda eczacı ne yapsın yetkililer bakanlık suçlu?ne diyorsunuz arkadaşlar Eczacıyı yarın fırçalayayı m mı ?
decavit ve elevittin içinde şeylere aynı baktım ben ikisine de elevitte domuz yağı ldugu için mi daha iyi acaba
biz defne koycaz
Kizlr 13gun sonra istn ayrlyrm onuniicin is arkdslari oglusumu tatlisni yedirdim ama bi tturluisim bulamdk esim aras olsn ddiyo bende simdlk pamir dyrm
Dr um decavit yazdığı halde eczacı, elevit var bizde hem daha iyi decavitten diyerek eşime elevit vermiş...Sizce ben bu eczacıdan hesap sormalı mıyım.? Domuz jelatini var diye bizi bilgilendirmesi gerekmiyor muydu? Veyahut,şu açıdan baktığımızda;tek elevit değil birçok ilaçta varmış domuz ürünleri..Bu durumda eczacı ne yapsın yetkililer bakanlık suçlu?ne diyorsunuz arkadaşlar Eczacıyı yarın fırçalayayı m mı ?
:)
Yüzünde kılcal damar cıkan var mı :26:
Ayy çok beğendiğim çok güzel bi isim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?