2014 Kasım Anneleri

Yaaa ne kadar büyümüş maşallah o zaman benim oğluşumda bu civardadır gelişim bizde de bir hafta önden gidiyor

Eki Görüntüle 1141656

cinsiyetini öğrenince dayanamadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güle güle kullansın canım tatlı kızın

balık yağı olarak ne kullanııyorsunuz ben balık yağı kullanayım mı dedim gerek yok dedi ve ben balık yemediğim için aldım marincop mu neydi onu aldım[/QUOTE]

benimkinin adı krilom ama çok kötü kokuyor, kokmayanlar varmış. 45tl verdiğim için bir ay falan kullanacağım sonra başka bir isim isteyeceğim doktorumdan. Besinlerden almak daha iyi ama malesef ben de balık yiyemiyorum. bebeğin zeka gelişimi işin omega3 önemlidedi doktor

Yaaa ne kadar büyümüş maşallah o zaman benim oğluşumda bu civardadır gelişim bizde de bir hafta önden gidiyor

Güle güle kullansın canım tatlı kızın

teşekkür ederiz teyzesi..listede erkek yazıyodu..değiştirirsen seviniriz

Ayy çok cici annesı

oyy maşallah güle güle giysin prenses kaçıncı ayda giyilecek bu

maaşallah canım, darısı başımıza inşallah

balık yağı olarak ne kullanııyorsunuz ben balık yağı kullanayım mı dedim gerek yok dedi ve ben balık yemediğim için aldım marincop mu neydi onu aldım

benimkinin adı krilom ama çok kötü kokuyor, kokmayanlar varmış. 45tl verdiğim için bir ay falan kullanacağım sonra başka bir isim isteyeceğim doktorumdan. Besinlerden almak daha iyi ama malesef ben de balık yiyemiyorum. bebeğin zeka gelişimi işin omega3 önemlidedi doktor[/QUOTE]

Ben solgar kullanıyorum ama bi çok doktor gerek yok diyor benimde markayla ilgili pek bilgim yok balığın neresinden yapıldığınıda bilmiyorum kötü olsaydı doktor vermezdi diye düşünüyorum

Bakalim deneyeceğim onu canim;-) bnim 3.bebegim daha once boyle olmamistim

Canim benim kuru değil ki islanmam oldugu hâlde oluyo cuma gunu soracagim doktora

Ahh bu hormonlar bizi daha ne hale sokacaklar bakalım bende daha mülayim insandım ama artık çabuk sinirlebilen ve alınan biriyim
erkekler idare edecekler canım baba olmak kolay değil bu devirde
bu arada geçen hani burada bebek yıkama video muhabbeti vardı ben onları eşime izlettim türk videosunda sonra eşim verdiği tepki hayatım kimseye yıkatmayalım bebeğimizi ikimiz yıkarız akşamları oldu:90:

teşekkür ederiz teyzesi..listede erkek yazıyodu..değiştirirsen seviniriz

Değiştirdim canım

:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bornova canım ya sen ???

Su hastanesine gidiyorum Nurettin Ersöz İnce doktorum

Bende Menderes'te oturuyorum. Daha önce Bornova'daydim gerçi. yakın diye Gaziemir Şifa'ya gidiorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

down değil canım bu başka bir risk...inşallah yanlıştır...

takmamaya çalışıyorum şu anda canım bakalım dayanamazsam bu hafta sonu giderim...

zeyy nolur bakma sen o teste..yanlış olduna eminim ..ayrıntılıyada girebildiğin kadar erken gir bence biran önce rahatla..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç düşünme canım üzülmede haklısın dayanamazsın ama yanılma payı oluo
çok oyüzden bazı doktorlar hiç bahsetmio bileee.benm arkadaşım vardı down sendromu
çıktı su alıcaz demiş kız kabul etmemiş takibe almışlar zamanla geçmiş düşünme sakın üzülme
bebeklerine zarar verirsinn rabbim korusun onları da senide.peki 2 li test nasıl
çıkmıştı

Ewet canım benımde reflü war salçalı yemekler acıdan ekşiden kaçıyorum. Doktorum bana gaviscon werdi kana karışmadan direk mideye gidıyormuş we gebeler için A sınıfında tawsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…