kızlar doktor randevumdan geldim,
girmeden önce çikolata yemiştim,çok hareketliydi doktor da dedi çok hareketli maşallah diyeboyu 21 cm 307 gr olmuş oğluşcanım,s.a.t. göre 18+3
ultrasona göre 19+3 çıktı
Eki Görüntüle 1141656
cinsiyetini öğrenince dayanamadım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyçok cici annesı
Yaaa ne kadar büyümüş maşallaho zaman benim oğluşumda bu civardadır gelişim bizde de bir hafta önden gidiyor
Güle güle kullansın canım tatlı kızın
Ayyçok cici annesı
kızlar doktor randevumdan geldim,
girmeden önce çikolata yemiştim,çok hareketliydi doktor da dedi çok hareketli maşallah diyeboyu 21 cm 307 gr olmuş oğluşcanım,s.a.t. göre 18+3
ultrasona göre 19+3 çıktı
Kızlar merhabalar haziran sonunda dort boyutlu ultrason a gidicem medicana Bahçelievler e gidiyorum ama orda bu makine olmadigi icin doktorum baska bir merkeze yönlendirdi doktor doçent mis fiyat biraz pahali geldide 350 tl imis siz nerelerde cektireceksiniz arastirdinizmi
balık yağı olarak ne kullanııyorsunuz ben balık yağı kullanayım mı dedim gerek yok dedi ve ben balık yemediğim için aldım marincop mu neydi onu aldım
Yaaa ne kadar büyümüş maşallaho zaman benim oğluşumda bu civardadır gelişim bizde de bir hafta önden gidiyor
Güle güle kullansın canım tatlı kızın
Evet. Bana da ızdrap oluyodu adamdan kacyodm. Bigun soledm artk yapmayalm hc dedi snra okudum bi yerde bi suredn snra icne bosalmamasi gerekyrms. 2 haftadr bzde oylyiz ve rahatladm. Benim ck acyodu namaz bile kilamyordm eglp kalkrken zor olydu. Gecti smdi. Ins gecer sennde cnm
Canım o vajinal kuruluktan dolayı tahriş oluyordur. Bazı bayanlarda hamilelik süresince oluşurmuş diye duymuştum. Bana da olmuştu birkaç defa. Ara verince iyileşiyor kendi kendine. Ama dikkat etmek lazım mikrop kapmaya çok açık.
Boşver sor doktoruna ya o hergün ondan görüyor zaten doğumda, seninki de farklı değil ki, herkeste var aynından
oyy maşallah güle güle giysin prenses kaçıncı ayda giyilecek bu
maaşallah canım, darısı başımıza inşallah
Ahhaah ne güzel ikonmuş o
Valla anlatmakla uğraşmıyom direkt kaçıyom, 1 haftadır bizde olan eşimin arkadaşı dedi ki, sen ağlayan zırlayan biri değilsin duygusal değilsin, sen bile kendini duygusal hissediyorsan benim eşimi düşün didi
ben de eşime duy duy diye kaş göz çakıyorum.
İş kuracaklar diye eleman geldi koşturuyolar beni ihmal ediyorlar bende trip atıyorum bu ara incecikten
teşekkür ederiz teyzesi..listede erkek yazıyodu..değiştirirsen seviniriz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bunu 3. ayda öğrendim doktorum yeni vermişti bıraktım decavit aldım ve onu kullanıyorum
evet canım izmirdeyim sen??
doktoruna mı danıştın da aldın yoksa öğrenince hemen değiştin mi canım
Ahh bu hormonlar bizi daha ne hale sokacaklar bakalım bende daha mülayim insandım ama artık çabuk sinirlebilen ve alınan biriyim
erkekler idare edecekler canım baba olmak kolay değil bu devirde
bu arada geçen hani burada bebek yıkama video muhabbeti vardı ben onları eşime izlettim türk videosunda sonra eşim verdiği tepki hayatım kimseye yıkatmayalım bebeğimizi ikimiz yıkarız akşamları oldu:90:
Değiştirdim canım
Bende Izmir'deyim canim. Hangi semttesin? Doktor olarak nereye gidiyorsun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyy maşallah güle güle giysin prenses kaçıncı ayda giyilecek bu
maaşallah canım, darısı başımıza inşallah
Bornova canım ya sen ???
Su hastanesine gidiyorum Nurettin Ersöz İnce doktorum
down değil canım bu başka bir risk...inşallah yanlıştır...
takmamaya çalışıyorum şu anda canım bakalım dayanamazsam bu hafta sonu giderim...
kızlar üçlü test sonucum için doktoru aradım..
aramaz olaydım..
nöral tüp defekti riski yüksek çıkmış..
2 hafta sonra organ taramasında inceliycez dedi..
nasıl geçer iki hafta şimdi
ben folik asite hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım bir de
Allah'ım inşallah sağlıklılardır ya...
bu ara araştırıyordum ben de canım, sağ ol paylaşım için, henüz güneşi göremedeik ama bir an önce alıcam
aynen 12. haftadan beri decavit ve solgar kan hapı kullanıyorum ben de, 12 .haftadan sonra folik asit gerekli değil diye biliyorum ama her doktor çok farklı bu konuda
ben de birkaç gündür reflü başladı, dayanılır gibi değil, şimdi de uzanmaya korkuyorum, yatınca daha çok artıyor sanki
ben de sorucam
valla canım galiba hissetmiyorum, bazen minik bir kelebeğin çırpınışı gibi birşeyler oluyor, acab mı diyorum ama çok belirgin diyorlar o zaman tereddüt ediyorum. doktorum 20. haftada dedi.
mesela ben 18.haftada gideceğim. nasıl bakacak doktorum? benim ultrasonun adı ne:26:
reflüsü olan var mı arkadaşlar? benim durum çok vahim, akşam gözümden yaş geldi ağrıdan, ağzıma hiçbirşey koyamadımdaha da artacak yazıyor nette , öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?