Canımmm bizde 15. Haftadan beri defne ile begüm arasındaydık 2 gündür defne diyoruz kızımıza hayırlı uğurlu olsun sizinki de isimler aynı olacak
Malını satmak için mi öyle dedi acaba..Domuz faydalı olsa idi haram olmazdı...bilemiyorumki
decavit ve elevittin içinde şeylere aynı baktım ben ikisine de elevitte domuz yağı ldugu için mi daha iyi acaba
Malesef var😞 ztn yanaklarimda belirgindi simdi baya bi cogaldi..
Resim nasl eklenyor ya bi turlu bulamadm
2. sırada kare şeklinde resim çerçevesine benzer bir simge var ona tıklıyosun. Sonra dosyaları seç e tıklayarak resimleri seçiyosun yükleniyo. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Bende Menderes'te oturuyorum. Daha önce Bornova'daydim gerçi. yakın diye Gaziemir Şifa'ya gidiorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) hani alıntıyla cevap veriyoruz ya o tabloyu düşün yazı yazdığımız yerin hemen üstünde 3 sıra simge var ya 2. sırada işte. Ben anlatamıyo olabilirim. Bu kırmızıyla işaretlediğim simgeye tıkla.
Eki Görüntüle 1142315
:) hani alıntıyla cevap veriyoruz ya o tabloyu düşün yazı yazdığımız yerin hemen üstünde 3 sıra simge var ya 2. sırada işte. Ben anlatamıyo olabilirim. Bu kırmızıyla işaretlediğim simgeye tıkla.
Eki Görüntüle 1142315
Sağol canım benim zaten şu andan itibaren yok saydım testi..kaldığım yerden devam ediyorum her şey olucağına varır..
Acil bir durum olsa doktor hemen çağırırdı canım yaa..yok ben planladığım gibi devam edicem inşallah..2 hafta sonra giderim detaylıya inşallah..
Zeyycim hatırlarsan aynısı banada oldu yok saydım testi devam ediyorum.. ayrıntılıya doktorun ne zaman dediyse o zaman git belirli bir haftada organlar net görünüyor önce gitmenin bi faydası yok kafana takıp üzülme Allah'ın dediği olur bu testler bir iki hastalığa işaret ediyor o kadar çok hastalık var ki Rabbim meleklerimiz korusun dua edelim
iyi akşamlar, bugünden beri göğsümde kaşıntılar başladı sanırım çatlıyorum. çatlak kremi kullanan var mı ya da bir önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?