bugün kontrol var..en son geçen hafta kanamadan sonra kontrol etmişti bebek iyiydi ve kız demişti..13. haftada erkek 16 da kız dendi ama kesin değildi..
bugün inş netleşir bakalım benim içime erkek doğuyor amasağlıklı olsunda gerisi önemli değil..inş güzel haberlerle gelirimmm
bugün kontrol var..en son geçen hafta kanamadan sonra kontrol etmişti bebek iyiydi ve kız demişti..13. haftada erkek 16 da kız dendi ama kesin değildi..
bugün inş netleşir bakalım benim içime erkek doğuyor amasağlıklı olsunda gerisi önemli değil..inş güzel haberlerle gelirimmm
Günaydın herkeseeeeeeeeee, ben çok kötü bir gece geçirdim kızlar. Sabah ezanına doğru, kasıklarıma, karnıma ve karnımdan taaaa kalbime kadar çıkan bir sancıyla uyandım. Ne yapacağımı şaşırdım, kalktım evde dolandım, tuvalete girdim oturdum falan ama felaketti. Sırtlarıma bile vurdu bu ağrı, inanın ne olduğumu anlayamadım. Sonra tekrar yattım yatağa, bir süre daha sürdü sonra kesildi sanırım ki, uykuya dalmışım. Şu an aptal gibiyim, bugün nasıl geçecek hiç bir fikrim yok.
Günaydın canım; hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin.
Günaydın herkeseeeeeeeeee, ben çok kötü bir gece geçirdim kızlar. Sabah ezanına doğru, kasıklarıma, karnıma ve karnımdan taaaa kalbime kadar çıkan bir sancıyla uyandım. Ne yapacağımı şaşırdım, kalktım evde dolandım, tuvalete girdim oturdum falan ama felaketti. Sırtlarıma bile vurdu bu ağrı, inanın ne olduğumu anlayamadım. Sonra tekrar yattım yatağa, bir süre daha sürdü sonra kesildi sanırım ki, uykuya dalmışım. Şu an aptal gibiyim, bugün nasıl geçecek hiç bir fikrim yok.
Günaydın canım; hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin.
ayy sinirr oldum ya sabah sabahhh
kv yi aradım bugün kontrol var gelmek istersen diye.. (kv ile aynı hastanede ama farklı binalarda çalışıoruz biz)
daha hiç görmedi usg de annem falan gördü yarın lafını etmesin dedim..
bana iyimisin diye sordu bende iyiyim dedim..zaten kendim iyiyim ama kanama nereden gelio bilmiorum dedim..
bana demesinmi dikkat etmiosun ondan oluo..kendin yapıosun diye..
bende ne alakası var dedim. tabiki dikkat ediyorum doktorum ne derse onu yapıorum..doktorum bana sadece ağır işleri yasakladı günlük hayatıma daha dikkatli devam etmemi istedi dedim..sen yatsanda bu kanama gelecek dedi dedim..
ondan sonra hıı ölemi dedi ben bunu bilmiodum dedi uyuzzsinir oldum yaa..insan bebeğini düşünmezmide dikkat etmezmi...sonra sinirli şekilde gelmek istiomusun dedim gelecesen doktor gelince haber ederim dedim..
tabiki isterim..sen haber ver ben gelirim dedi...kapattım teli sinirle..
Bugün çalışmak değil uyumak istiyorum !!!
Günaydın Nil, gaz sancısı olabilir mi, gezen bi ağrı gibi sanki. O gibi durumda biraz evde gezinmek iyi geliyo, karnını ovuşturup biraz yürüdüğünde hafif geyirmeye başlarsan anlaki gaz sancısıdır. Ben dün feciydim bi türlü rahatlayamadım ama yatakta belim sıcaklık görünce iyi geliyo.
Karpuz ve diğer meyveler + salata tetikliyo
boşver canım torunları kıymetli oluyo iştee sıkma canını hee de geç...
aynenn hamilelere bugün izin versinler ya "yurt çapında hamile uyuma izni"
hadi yaaa ben bilmiyodum meyve ve salatanın tetiklediğini..bende her yediğimde ağrım oluyo demekki dikkat etmek lazım..ya da en son meyve yememek lazım..
ayy sinirr oldum ya sabah sabahhh
kv yi aradım bugün kontrol var gelmek istersen diye.. (kv ile aynı hastanede ama farklı binalarda çalışıoruz biz)
daha hiç görmedi usg de annem falan gördü yarın lafını etmesin dedim..
bana iyimisin diye sordu bende iyiyim dedim..zaten kendim iyiyim ama kanama nereden gelio bilmiorum dedim..
bana demesinmi dikkat etmiosun ondan oluo..kendin yapıosun diye..
bende ne alakası var dedim. tabiki dikkat ediyorum doktorum ne derse onu yapıorum..doktorum bana sadece ağır işleri yasakladı günlük hayatıma daha dikkatli devam etmemi istedi dedim..sen yatsanda bu kanama gelecek dedi dedim..
ondan sonra hıı ölemi dedi ben bunu bilmiodum dedi uyuzzsinir oldum yaa..insan bebeğini düşünmezmide dikkat etmezmi...sonra sinirli şekilde gelmek istiomusun dedim gelecesen doktor gelince haber ederim dedim..
tabiki isterim..sen haber ver ben gelirim dedi...kapattım teli sinirle..
ayy güzel haberlerle gel inşallah prenses annişi
canım o bendede oluyo 2 haftadır...
bağlar geriliyor organlar sıkışmaya başlıyo, rahim ve bebişler göbeğe doğru çıkmaya başlıyolar normal yani..
belki gaz da varsa iki katı sancı çekmişsindir..
kafana takma normal canım..
ben iki haftadır böyle mal gibi uyanıyorum malesef
canım ona benzer geçen gün bendede oldu..
hastaneye yattığımda sordum..doktor o rahim açılıyor organların artık yer değiştirmeye başladı barsaklar dahada sıkışmaya başladı..gaz sancıları olacak oda sırta kalpbe doğru vurur dedi..ama sürekli tekrarlarsa bakalım dedi..şükür bir dahada olmadı canım
Bugün çalışmak değil uyumak istiyorum !!!
Günaydın Nil, gaz sancısı olabilir mi, gezen bi ağrı gibi sanki. O gibi durumda biraz evde gezinmek iyi geliyo, karnını ovuşturup biraz yürüdüğünde hafif geyirmeye başlarsan anlaki gaz sancısıdır. Ben dün feciydim bi türlü rahatlayamadım ama yatakta belim sıcaklık görünce iyi geliyo.
Karpuz ve diğer meyveler + salata tetikliyo
Amaaannn sana Halil Sezai'den iissssyeeaaannn şarkısını gönderiyorum.
Ben 3 hafta bilfiil kanadım, yeter ulan diye işe başladım 2 günde kesildi. şimdi 3 haftadır ak pak geziyom.
Önceden saçma subuk konuşanlara bu kadar gıcık olmuyoduk, artık tepemiz kolay atıyo galiba..
Sabah içerisi ne soğuuk dedim diye şef bana da 'bu hamilelik sana yaramadı üşüyosun ' dedi, ne alaka lan dedim içimden. sonra cevabnı verdim tabi.
Benim eşim ve ağbisi kız çocuğu gibi büyütülmüş biraz, nazikler korkaklar açıkçası. Neyse, geçen bahsetmiştim raporlarımı yazdırmak için sgk ve hastanelerde 6 saat ayakta süründürüldüm (kanamam devam ederken) ve eşim de bağırınca oturdum çocuk gibi ağladım dedim kayınvalideye, ne dese beğenirsin, aaa hep güçlü ol öyle ağlama çocuk gibicadı olup yiyesim geldi kadını . Benim gibi delikanlı kıza dediğine bak.
Çekemiyolar kızaaammm salla getsin
ama zeyy inan sinir oldum ya..
o bebeim bebeğim ona birşey olmasını istermiyim..
dikkat ediyorum elbette yani..
ama doktorum işe gelmeme bile izin veriyor..çünkü bebek çok aşaığıda sadece dikkatli olcaz diyor..
sinir oldum yaa..elimde değil gerçekten üzüldümm...
hayır canım meyve yiyeceksin mutlaka ama gündüz ye akşamları gaz yapar sancı olur..gündüz hareket halinde olunca eritirsin..meyvesiz olmaz..
evet yaa hamilelere yatış izni verilsinn
yani işte anlamıyolar sanki biz bişey yapıcakmışız bilerek gibi..
yok cnaım yiyorum zaten de yatmadan 1-2 saat önce en son meyve yiyodum gündüz yicem bundan sonra...
kızzz koca yaz meyvesiz geçermi
bende birkaç kez akşam meuve yedim canım aynen gaz sancım çoğaldı..gündüzleri yemeye gayret ediorumm...
aman işte kv ler sanki iyi yaptıklarını zannediolar böle illaki kv lik yapcaklar yaniii
yani işte anlamıyolar sanki biz bişey yapıcakmışız bilerek gibi..
yok cnaım yiyorum zaten de yatmadan 1-2 saat önce en son meyve yiyodum gündüz yicem bundan sonra...
kızzz koca yaz meyvesiz geçermi
bende birkaç kez akşam meuve yedim canım aynen gaz sancım çoğaldı..gündüzleri yemeye gayret ediorumm...
aman işte kv ler sanki iyi yaptıklarını zannediolar böle illaki kv lik yapcaklar yaniii
Ben geçen çok güldüm, 2,5 saat süren işten eve dönüş yolculuğunda arabadan indim, nasıl olsa sokak, gazım geldi bi verdim, anam bitmiyo tek nefeste 20 sn pırt etti yani oy oy oy rezillikTeşekkürler kızlar, valla içimden bir ses git al 2 gün rapor evde yatakta gerine gerine uyu diyorYani zaten, benim erken hamilelik belirtilerimden biri de gazdı. Resmen gazman oldum, alttan üstten fark etmiyor. Geğirti geldikçe kendimi biracılar gibi hissediyorum. Sanırım dün akşam ki de gazla karışık birşeylerdi. Şu an birşey yok Allahtan ama, uykusuzluk çok fena.. Sıpam benim daha doğmadan başladık uykusuzluğa
aynen iyi de kötü de bi nane söylemiyecem kimseye, ne obezliğim kaldı ne oburluğum, ne güçsüzlüğüm, ne çirkinliğim. 1 kere annemi götürdüm ultrasona, yapmadığı saçmalık kalmadı bi daha ne anamı ne kaynanamı ay ay ay istemez, kocacım sessiz sessiz oturuyo ötesi neyime gerek.ayyy seninkide bir alemlik yapmışşş..yok anam biz bunlara ne iyi ne kötü hiçbirşey sölemeyelimm direk laf sokma peşindeler..
kadını torununu görsün diye çağırıom kadın iğne batırıo...yeminlenn şu anda üstüne atlıcamm yaniii
aynen benim kocam ve kardeşleride çok nazikler..babaları erken vefat edince anneleri bunları kız gibi büyütmüş..ulen sen ben gibisini buldun birde lafını etme beriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?