2014 Kasım Anneleri

hahaha benimkide tam tersii..miden bulanıyor yemek yiyemiyorum diye kendim yemiyormuşumm diye şikayetlenip eşime diodu zorla yesin..eşimde uydu ona bir kere sonra kus kus geceyi bulduk gördü anasını dinlemenin cezasınıı
şimdi benim kocada sus pus duruo köşe süsü gibi...aman birde o sesini çıkarmasın valla cırlarım artıkk heee yeterin ulennn

anammm bize diyene bak atarlı gelin

kızzz nlyvz yazdı sandım birden

Son düzenleme:

2li güzelse 3lüye hem gerek yok hemde onda risk nie çıksınn diyolar aman
canım bunlar çok kafa karıştırıcı boşver düşünme ya herşey güzel lacak merak etmeee

2li güzelse 3lüye hem gerek yok hemde onda risk nie çıksınn diyolar aman
canım bunlar çok kafa karıştırıcı boşver düşünme ya herşey güzel lacak merak etmeee

inşallah canım yok kafama takmamaya çalışıyorum

günaydınnn annişler
geriye dönük okuyamadım valla sanırım kv konuları açılmış onların lafları
bitmezz aman boşverinn kim uzaktaysa kv den çok şanslı gerisinin de derdi bitmezz.

Yoğun çalışıyorum bugün ama gözüm sizde anneler :103: haftaya yıllık izine çıkıyorum inşallah eşimin işinde bi aksilik olmazsa yoruldum çalışmaktan

Yoğun çalışıyorum bugün ama gözüm sizde anneler :103: haftaya yıllık izine çıkıyorum inşallah eşimin işinde bi aksilik olmazsa yoruldum çalışmaktan

ben daha geçen hafta yattuım...eşim iş değişikliğ yapıyor öteki hafta evde 1 hafta ama ben izin alamam sanırım son zamanlarda hep rapor aldık..
artık kocişle bir yerlere gidebilsek ne güzel olurdu ama doktor izin vermez sanırım

bakk şunaaa yaaaaa biz şikayet edioruz onları..hamiş olan bizleriz herşeye hakımız varrr

Hamişiz haklıyız söke söke alırız Kızlar , şimdi onlar bizim bu yaşadıklarımızı daha önceden yaşadıkları için, aklım sıra sen bilmiyorsun, biz sizin yolunuzdan gittikte döndük bile ohoooo şeklinde bir durum sezdim açıkçası. Sakin olun kızlar, boşverin haklısın annecim deyin geçin, bildiğinizi okuyun. Politik olun Bebişleri de sinirlenip germeyin
Aman sorma ya, bende de öyle başladı mı bitmiyor. Geçen gün çarşı da kardeşimleyken nasılsa dışardayız diye başladım, kardeşim diyor "abla maşallah doğalgaz boru hattı gibisin" Bende bu hafta sonu annemi götürücemde korktum şimdi, ne yaptı ki annen?

O kadar sancılı bir ev alım-satım sürecinden geçtik ki şükür ki dün itibariyle bitti gibi... Kendimi o kadar yorgun ve bunalmış hissediyorum ki hele cuma günü o kadar saatlerce ağladım gözlerim balon gibi o gün bugündür düşünüyorum bebeğime bişi olmuş mudur diye bişi de yiyip içmemiştim çünkü... Bir de bu stresten midir nedir bulantılarım arttı biraz yine akşamları özellikle baya etkiliyor... Sizlerde durumlar nasıl??? İyi misiniz?

ben bu sene ocaktan beri hiç rapor almadım daha..
rapor vericek doktor bulabilsem ne güzel olcak

Günaydın annisler bende sık sık giremeyenlerdenim girdiğimde geriye dönük okumaya vaktim olmuyor malesef hiziniza yetisemiyorum bizim ogluşumuz olacak ismini Poyraz Ege düşünüyoruz sizce nasıl?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer kendini kötü hissediyosan al dinlen biraz ama kafanı dinle kuruntulara yer yok

iki hafta sonra annemler bizim olduğumuz ile taşınıcaklar inşallah sabrediyimde o zamana izin yada rapor alıyım diyorum..
bakalım kısmet..
yok canım kendimi dinlememeye çalışıyorum

canım hadi gözün aydın bu ev işi baya zorladı seni..
şimdi senin istediğin evmi oldu peki canım..
stres fena mide bulantısı yapıo tatlım..
sabah gerildim bak hemen midem kalktı benimde..
birazda ssanırım hassas olduk yaa

aman ne bundan sonra çağırmam etmem...sorarsa iyiyiz derim geçerimmm..
onlara bu layıkkkk

hoşgeldin canım...tek başına poyraz da güzel bir isim bence..
efe ismindeki insanlar gerçekten çok efeleniyolar özellikle bebekler haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…