Hepinizi şikayet edicem kayınvalidesine
Ben geçen çok güldüm, 2,5 saat süren işten eve dönüş yolculuğunda arabadan indim, nasıl olsa sokak, gazım geldi bi verdim, anam bitmiyo tek nefeste 20 sn pırt etti yani oy oy oy rezillik
aynen iyi de kötü de bi nane söylemiyecem kimseye, ne obezliğim kaldı ne oburluğum, ne güçsüzlüğüm, ne çirkinliğim. 1 kere annemi götürdüm ultrasona, yapmadığı saçmalık kalmadı bi daha ne anamı ne kaynanamı ay ay ay istemez, kocacım sessiz sessiz oturuyo ötesi neyime gerek.
hahaha benimkide tam tersii..miden bulanıyor yemek yiyemiyorum diye kendim yemiyormuşumm diye şikayetlenip eşime diodu zorla yesin..eşimde uydu ona bir kere sonra kus kus geceyi bulduk gördü anasını dinlemenin cezasınıı
şimdi benim kocada sus pus duruo köşe süsü gibi...aman birde o sesini çıkarmasın valla cırlarım artıkk heee yeterin ulennn
2li normal çıkmıştı canım..
Zaten biz bebeklerin sırtını falan hep gördük benim doktorum pernatolog aynı zamanda sırtlarında bişey görse elli kere söylerdi şimdiye kadar..
zaten risk bu kesin değil ki..testi yok sayıyorum zaten şu andan itibaren iki hafta sonra gideriz detaylımıza..herşeyin hayırlısı çok sağolun yanımda olduğunuz için kızlar...
anammm bize diyene bak atarlı gelin
kızzz nlyvz yazdı sandım birden
hahahah hahahah ahhahaa hatlar karışmışşş
2li güzelse 3lüye hem gerek yok hemde onda risk nie çıksınn diyolar aman
canım bunlar çok kafa karıştırıcı boşver düşünme ya herşey güzel lacak merak etmeee
anammm bize diyene bak atarlı gelin
kızzz nlyvz yazdı sandım birden
Yoğun çalışıyorum bugün ama gözüm sizde anneler :103: haftaya yıllık izine çıkıyorum inşallah eşimin işinde bi aksilik olmazsa yoruldum çalışmaktan
Puahahaahah çok güldüm
Alayına isyan.
Şarkım tüm kayınvalidelere gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=bG_Y6rA24nc
puahaha
Yoğun çalışıyorum bugün ama gözüm sizde anneler :103: haftaya yıllık izine çıkıyorum inşallah eşimin işinde bi aksilik olmazsa yoruldum çalışmaktan
bakk şunaaa yaaaaabiz şikayet edioruz onları..hamiş olan bizleriz herşeye hakımız varrr
Ben geçen çok güldüm, 2,5 saat süren işten eve dönüş yolculuğunda arabadan indim, nasıl olsa sokak, gazım geldi bi verdim, anam bitmiyo tek nefeste 20 sn pırt etti yani oy oy oy rezillik
aynen iyi de kötü de bi nane söylemiyecem kimseye, ne obezliğim kaldı ne oburluğum, ne güçsüzlüğüm, ne çirkinliğim. 1 kere annemi götürdüm ultrasona, yapmadığı saçmalık kalmadı bi daha ne anamı ne kaynanamı ay ay ay istemez, kocacım sessiz sessiz oturuyo ötesi neyime gerek.
bende bir kaç gün rapor mu istesem diye düşünüyorum işte bakalım
hahaha sorma yaa
ben daha geçen hafta yattuım...eşim iş değişikliğ yapıyor öteki hafta evde 1 hafta ama ben izin alamam sanırım son zamanlarda hep rapor aldık..
artık kocişle bir yerlere gidebilsek ne güzel olurdu ama doktor izin vermez sanırım
Eğer kendini kötü hissediyosan al dinlen biraz ama kafanı dinle kuruntulara yer yok
O kadar sancılı bir ev alım-satım sürecinden geçtik ki şükür ki dün itibariyle bitti gibi... Kendimi o kadar yorgun ve bunalmış hissediyorum ki hele cuma günü o kadar saatlerce ağladım gözlerim balon gibi o gün bugündür düşünüyorum bebeğime bişi olmuş mudur diye bişi de yiyip içmemiştim çünkü... Bir de bu stresten midir nedir bulantılarım arttı biraz yine akşamları özellikle baya etkiliyor... Sizlerde durumlar nasıl??? İyi misiniz?
Hamişiz haklıyız söke söke alırızKızlar , şimdi onlar bizim bu yaşadıklarımızı daha önceden yaşadıkları için, aklım sıra sen bilmiyorsun, biz sizin yolunuzdan gittikte döndük bile ohoooo şeklinde bir durum sezdim açıkçası. Sakin olun kızlar, boşverin haklısın annecim deyin geçin, bildiğinizi okuyun. Politik olun Bebişleri de sinirlenip germeyin
Aman sorma ya, bende de öyle başladı mı bitmiyor. Geçen gün çarşı da kardeşimleyken nasılsa dışardayız diye başladım, kardeşim diyor "abla maşallah doğalgaz boru hattı gibisin"Bende bu hafta sonu annemi götürücemde korktum şimdi, ne yaptı ki annen?
Günaydın annisler bende sık sık giremeyenlerdenim girdiğimde geriye dönük okumaya vaktim olmuyor malesef hiziniza yetisemiyorumbizim ogluşumuz olacak ismini Poyraz Ege düşünüyoruz sizce nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?