2014 Kasım Anneleri

Canım Allah sizlere bağışlasın inşallah ben de iki isim koymayı düşünüyorum bebeğime... Poyraz Ege de güzel isim

ben bu sene ocaktan beri hiç rapor almadım daha..
rapor vericek doktor bulabilsem ne güzel olcak
kendi doktorun vermezmi canım..
ben yoruldum ettim desem adam veriri gibi gelio bana..

canım hışgeldin hayırlı olsun oğluşun..
poyraz güzel ama tek başına daha çok sevdim iki isimide ayrı ayrı çok güzel bence..

stres mide bulantısını tetikliyo canım..
yapma böyle bebeğini düşün..
geçmiş gitmiş çok şükür herşey yoluna girer artık..
güzel şeyler düşün güzel olsun...

Teşekkür ederim canım benim... Evet baya yordu eşimden kaynaklanıyor canım hala daha en ufak sıkıntı olsa o evi ben çok istedim ya bana mal ediyor herşeyi... Bu durumdan biraz sıkıldım ama artık takmamaya çalışıyorum çünkü bebeğim çok üzülüyor demekki kasıklarım çok ağrıyor sonra... Eşim çevreye o kadar güvensiz ki düşün şirketin vekaletine güvenmemiş dün gittik şirket müdürüyle tanıştık artık daha insanlar ne yapsın

bende bir kaç gün rapor mu istesem diye düşünüyorum işte bakalım

hahaha sorma yaa

iki hafta sonra annemler bizim olduğumuz ile taşınıcaklar inşallah sabrediyimde o zamana izin yada rapor alıyım diyorum..
bakalım kısmet..
yok canım kendimi dinlememeye çalışıyorum

Bende aynen kulaklarımı iç sesime kapattım zaten moralim biraz düşse tontonum alttan vuruyor bitane akıllı ol anne diyor

doktora hep ctsileri gidiyorum haftasonu yazamazki rapor hafta içide doktor için çok zor izin alıyorum iş yerinden..
bilmiyorum nasıl olcak
olmasa 2 haftas onra ayrıntılıya hafta içi gidiyim gitmişken rapor da istiyim...
bu seferde yaz sıcaklarında istemeye yüzüm olmaz diye düşünüyorum..
ya bu millet nasıl keyfine rapor alabiliyo ya :44:
biz hamile olduğumuz halde kaç kere düşünüyoz...

stres mide bulantısını tetikliyo canım..
yapma böyle bebeğini düşün..
geçmiş gitmiş çok şükür herşey yoluna girer artık..
güzel şeyler düşün güzel olsun...

İnşallah canım inşallah öyle olur... Artık takmamaya çabalıyorum zaten napayım...

Kızlar bir de ben hala 7-8 kilo vermiştim ya 67-68 kilo idim dün tartıldım 66,2 kg a düşmüşüm ben kilo alamıyorum ya bir sıkıntı mı var acaba:26:

aman boşver canım yaa..
cidden gerilmemek gerekiyor..
benimde gerilince direk kasıklarıma vuruyor..
eşinde anlar hatasını inş..eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşşş

günaydın hayırlı olsun perim, ev mi aldınız?
Bebeğin de strese girmiştir sen ağlayınca, ama merak etme bişey olmaz. Bir daha o kadar çok ağlama, dikkat et
Ben de iyiyim. Sana diyorum ama geneç 2 hafta boyunca işte de evde de çok yoruldum ve stres yaşadım, o yüzden acaba bebeğim iyi mi diye çok endişe ettim. Ama şimdi kontrole 4 gün kaldı, sabırla bekliyorum, inşallah iyi olduğunu görürüm
Onun haricinde geçen hafta sonu çarpıntım için kardiyolojiye gittim, sonuçlar iyi çok şükür. Holter takıldı onun sonucunu da cumartesi öğrenicem, inşallah o da iyidir

Yaw ben biraz agresifim ben sinirleniyorumdur boşver beni :)
Annemde biraz ilgi meraklısıdır, doktor anneme hoş geldiniz dememiş diye kızmış, doktora çıkarken bende annesiyim memnun oldum diyo sinirle, hmm meraba dedi kadın, ben daha güzelim dimi kızımdan diyo falan böyle bi saçmaladı, randevu alırkende hesap yapıyorum karıştı etti böööaarrghhhh diye bağırdım kötü oldu tabi :)
Alayına isyan
sen götür anneni canım benimki deli azıcık.

bende daha hiç kilo almadım canım bebeğin besleniyodur ama merak etme..
yinede biraz bal kaymak tahin pekmez falan yemeye çalış az az da olsa

aman boşver canım yaa..
cidden gerilmemek gerekiyor..
benimde gerilince direk kasıklarıma vuruyor..
eşinde anlar hatasını inş..eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşşş

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim... Anlari nşallah o da..

Günaydın canım evet canım sancılı geçti baya bir üzüldüm kırıldım ama bitti inşallah sonrası güzel olur... Çok geçmiş olsun canım yazamadığım zamanlar da olsa takip ediyorum görmüştüm kardiyolojiye gideceğini sonuçlarının temiz çıktığını Allah daha çok sağlık versin inşallah canım benim... Bebeklerimiz bizden daha kuvvetlidir inşallah onları Rabbim koruyor... Ben işte henüz kilo alamadım hatta yine vermişim ne oluyor anlamadım

Benim kuzenim de var canım benden 2-3 hafta ilerde o 6 kilo almış ben de verdim daha alamadım ki daha da vermişim ne bilim diyorum Allah korusun gizli bir hastalığım var :44:

canım o kadar detaylı düşünme..
senin rtapor hakkın var ve alabilirsin hamilesin yorgun hissedersin olabilir yani..
ayrıntılıya gittiğinde doktoruna söle..
ben çok yoruldum bana 1-2 gün rapor yazın bugünlerde ağır geliyor de geç

canım bende alamadım henüz..
6 kilo verdim öle kaldımm..
benim arkadaşım 19. haftaya kadar kustı kilo verdi hep..
20. haftadan sonra 13 kilo aldı şimdi 40. haftaya girdi normal doğumu bekliyor bebeği maşallah çok iyi korkma yani canım

İlahi ya, heyecanlanmıştır annende napsın, olsun sen kızma yine de. Benim ki sessiz, hadi gel benimle dedim, ohooo havalara uçtu, herkese söylemiş torunumu görmeye gidicem diye. İnşallah hayırlısıyla görür geliriz.

Hmmm öyle mi... Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah hayırla sağlıkla bize de nasip etsin... O zaman normal canım.. Doktoruma kalsa o çok fit likten yana kilo vermişim hala kontrolde diyor ki bu aydan sonra hızlı kilo alımı başlicak dikkat edelim dedi ben de şok oldum dedim zaten alamadım henüz

Hayırlı olsun, güle güle oturun canım benim inşallah, ağız tadıyla mutlulukla...
Senin kilo vermen çok normal ki canım, hiç bir şey yiyemedin doğru düzgün, bir sürü stres de yaşamışsın bu sıra. Zaten ben de sadece 1 kilo aldım.
Asıl kilo alımı bundan sonra başlayacak. Önümüzdeki 3 ay bebeklerimiz daha hızlı büyüyeceği için biz de daha çok kilo alacağız ilk aylara oranla.
Hem önemli olan bebişinin gelişimi o sağlıklıysa senin kilo alıp alamaman çok önemli değil tatlım.

aynen bende almadım 53 tüm 51 oldum şimdi 52yim ve 18. haftadayım. doktoruma sordum sendeki şeyleri alıyor dedi ee ne güzel almıyorsun işte dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…