2014 Kasım Anneleri

Bende hiç almıyorum göbeğim büyüdü ama kilo almadım hiç insan bi endişe duymuyor değil ama yeni doğum yapmış arkadaşıma dedim 22. haftada ayrıntılı ultrasona aynı kıyafetiyle gitmiş sonradan biraz aldı o da senin gibiydi çok kustu

Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Evet ya doktorum düşün 7-8 kilo verdim dediğim halde bu aydan sonra hızlı kilo alımı olacak dikkat edelim dedi valla çok fit çi doktorum Rahatladım canım bu aralar da bebeğimi çok üzdüm ya vicdan azabı hissediyorum biraz dan ondan sanırım... Sen neler yaptın bakalım 4 gün sonra inşallah heyecanla gelip anlatacaksın

Aynen canım göbeğim var artık bakan anlıyor ama kilo alamadım henüz.. DEmekki normal canım hani bulantılarım azaldı eskisinden biraz daha iyi iyebiliyorum ona rağmen kilo vermem tuhafıma gitmişti

hoşgeldin canım...tek başına poyraz da güzel bir isim bence..
efe ismindeki insanlar gerçekten çok efeleniyolar özellikle bebekler haberin olsun

Teşekkürler canim ama Ege bizimki efe değil çok doğru efe olan tüm öğrencilerim yaramazdi şimdiye kadar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler canim Hosbuldum poyraz babadan ege anneden ;-) izmirli olunca öyle bi isim seçtim

bebeklerimiz kışın doğacak bu nedenle özel olarak alacak listesi hazırlayan arkadaşım varsa benimle paylaşabilir mi?
açıkçası ihtiyaç fazlası eşyalar almak istemiyorum

haklısın canım aslında öyle yapıyım...

Bende aynen kulaklarımı iç sesime kapattım zaten moralim biraz düşse tontonum alttan vuruyor bitane akıllı ol anne diyor

Hihihi bende 2. tekmeyi ağlarken almıştım hemen gülmeye başlamıştım. Yavrularımız üzüldüğümüzü farkediyo anne ben burdayım diyoo

Nihayet aldınız evi, artık bu saçma kavgayı yapmayın lüffen, günnah yavruna.

Amin perim...
Ben de 2 hafta işyerinde koşturdum durdum, birde cenazelerimz vardı söylemiştim geçen hafta, tebarekeydi mevlüttü fln yoruldum çok. Nihayet bu hafta biraz rahata erdim ama sanki yata yata dinlenemiyorum bir türlü yattıkça uyudukça uyuyasım geliyor, birikmiş yorgunluklarım çıkıyor sanırım
İnşallah 4 gün sonra güzel haberlerle gelirim perim, kontrol aralığı bu sefer çok uzadı ve bu yüzden çok huzursuzum aslında

Teşekkürler canim ama Ege bizimki efe değil çok doğru efe olan tüm öğrencilerim yaramazdi şimdiye kadar ;-)

benimkiler de öyle efe olanlar yaramaz oluyor ama ege olanlar daha sakin. geçen sene kuzenimin ikizleri oldu efe ve ege koydular onlar koymasaydı o iki ismi de düşünüyordum

ay yanlış okumuşum canım bugün kafam baya güzel
ama yinede poyraz tek başına güçlü ve yeterli bir isim bence

Canım Allah sizlere bağışlasın inşallah ben de iki isim koymayı düşünüyorum bebeğime... Poyraz Ege de güzel isim

Amin hepimizin kini bağışlasin Rabbim teşekkür ederim iki isim eğer uyumlu olursa güzel oluyor bize uyumlu gibi geldi onca isim içinden bunu beğendik ;-)

Nihayet evet canım tabi yüzünü tam düzeltemedik paşamızın da eski günlere nazaran iyiyiz biraz daha olan bebeğime oldu sorma onu üzdüm üzdüm şimdi vicdanım rahat değil

Sorma bence de bu 1 ay aralıklı kontroller çok uzun gerçekten... Ben de 23 ünde aldım yine nasıl geçecek bekle dur onlar sağlıklı olsun da ay bekleriz napalım

Allah adıyla yaşatır inşallah tüm miniklerimiz hayırla sağlıkla doğsun isim de çok önemli ya biz de düşünüp duruyoruz

Günaydın kızlar nasılsınız bende bulantılar tavan durumunda gece bulantıdan uyuyamadım. Sabah kalktım yine aynıyım. Bide elevit de haram madde var demiştiniz sabah eczaneye sordum. İçiniz rahat olsun öyle bir madde yok dedi sizlerle paylaşmak istedim. :))

Evet canım yeterki iyi olsun onlar

Kızlar klasik olmasın olmasın diyordum ama bir mantık üzerine Eray ismini düşündüm. Ne dersiniz nası bi isim sisce?

Kızlar klasik olmasın olmasın diyordum ama bir mantık üzerine Eray ismini düşündüm. Ne dersiniz nası bi isim sisce?

amann klasik olmasın diye abuk subuk isimler düşünme zaten canım...anlamlı olsun da klasik olup olmaması önemli değil...
ahirette aa ne modern isim koymuşsun demicekler evladına anlamlı bir isim neden vermedin dicekler..

Eray İsminin Anlamı Nedir?
Ay gibi parlak erkek.

Eray İsminin Özellikleri
Köken : Türkçe

Eray İsminin Analizi Sonucu
Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, karar vermede tereddütlü olan, algılaması yüksek, mantıklı, geçmişteki üzüntü ve sıkıntılarını aklından çıkaramayan bir kişilik enerjisi verir.

dinende sakıncalı bir anlamı olup olmadığı bilinmiyormuş...

güzel isim olabilir bence...

Bence güzel isim Erdinç ve Erayı bende düşünürdüm Eray ay gibi parlak anlamı da çok güzel ;')

Bende aynı siteden inceledim geçmişe takılması ve kararsızlık fikri çirkinmiş : ) Adı eray olan bi arkadaşıma sorucam ahahah

Bende aynı siteden inceledim geçmişe takılması ve kararsızlık fikri çirkinmiş : ) Adı eray olan bi arkadaşıma sorucam ahahah

yani ne biliyim nasıl yetiştirirsen öyle büyür çocuk ben öyle düşünüyorum...
çevrenin etkisi çok önemli..
sor bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…