- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Kızlar klasik olmasın olmasın diyordum ama bir mantık üzerine Eray ismini düşündüm. Ne dersiniz nası bi isim sisce?
amann klasik olmasın diye abuk subuk isimler düşünme zaten canım...anlamlı olsun da klasik olup olmaması önemli değil...
ahirette aa ne modern isim koymuşsun demicekler evladına anlamlı bir isim neden vermedin dicekler..
Eray İsminin Anlamı Nedir?
Ay gibi parlak erkek.
Eray İsminin Özellikleri
Köken : Türkçe
Eray İsminin Analizi Sonucu
Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, karar vermede tereddütlü olan, algılaması yüksek, mantıklı, geçmişteki üzüntü ve sıkıntılarını aklından çıkaramayan bir kişilik enerjisi verir.
dinende sakıncalı bir anlamı olup olmadığı bilinmiyormuş...
güzel isim olabilir bence...
Kızlar isimler konuşuldu madem biz de iki isim düşünüyoruz ya Umut Arda olsun dedik ama bazı arkadaşlarım Arda isminin anlamı çok iyi değil dediler sizce çok mu kötü? Umut Arda ismini beğendim ben
"Arda ismi ile alakalı olarak Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğünde hükümdar veya kumandan asası, işaret olarak yere dikilen çubuk, sonra gelen, Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu, Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı manaları verilmektedir. Bu anlamların hiçbirisi dinimize, örfümüze, kültürümüze aykırı değildir. Bu yüzden isim olarak kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur."
yazıyor canım dini bir sitede..bende kötü bir şey duymadım şimdiye kadar ama biraz daha araştır istersen milletin dediğine bakma...
ama Umut ismi çok yaygın bu aralar....
kızlarrrrr esas isim mevzusu açılmışken ben size önemli bir şey sorucam...
şimdi inşallah Allah nasip ederse ben ikiz doğurursam isimlerini nasıl vericez eşimle hep düşünüyoruz..
tamam hadi diyelim isimlerde kesin karar kıldık...
ama hangisine hangi ismi vercez çok önemli yaa :18:
Yani canım hani yere dikilen çubuk yazıyor ya onun için diyorlar anlamı kazık felan diye Yanyana yakışan başka iki isim de bulamadım henüz öyle.. Çağan ismini düşündüm onun yanına da bi isim yakıştıramadım
Kızlar klasik olmasın olmasın diyordum ama bir mantık üzerine Eray ismini düşündüm. Ne dersiniz nası bi isim sisce?
Senin bu tatlı isim sıkıntın da iki kat ne şeker
neden 2 isim istiyosun ki, Çağan çok güzel isim bence. 2 isim kullanınca çocuklar okulda sıkıntı yaşayabiliyo, doğan cüceloğlu okulun ilk günü azar yemiş öğretmeninden, Mehmet deyince kalkmamış diye :)Yani canım hani yere dikilen çubuk yazıyor ya onun için diyorlar anlamı kazık felan diye Yanyana yakışan başka iki isim de bulamadım henüz öyle.. Çağan ismini düşündüm onun yanına da bi isim yakıştıramadım
GünaydınGünaydın kızlar!
Ben size küstüm. Bi kişi bile cvp vermemiş bana. Hıhhhh!
Zaten kızım da hissettirmiyo kendini , bunalımdayım!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar!
hmm anladım biraz daha düşünelim bakalım belki arkadaşların bulduğu isimler sana da güzel gelir...
Günaydın kızlar!
Günaydın kızlar!
Hanımlar bizde erkek olursa Eren , Emirhan yada Eymen düşünüyorduk amaaa prensesimiz olacağı için Elif'i seçtik Allah isimleriyle yaşamayı nasip etsin :103::103::103:
hehe inşallah sağlıkla alırız canım hepimiz kucağımıza...seneye bu zamanlarda "2014 kasım anneleri ne yapıyonuz bu ebbeler niye uyumuyo sabaha kadar ayaktayız ay benimkiler diş çıkarıyo senin ki emeklemeye başlamadı mı daha diye"konuşuruz inşallahhh
neden 2 isim istiyosun ki, Çağan çok güzel isim bence. 2 isim kullanınca çocuklar okulda sıkıntı yaşayabiliyo, doğan cüceloğlu okulun ilk günü azar yemiş öğretmeninden, Mehmet deyince kalkmamış diye :)
Kızlaaar!
Napıyosunuz yaa? Çok özledim sizi.
Nişanımız vardı 1 haftadır giremiyorum. Meraktan öldüm yahu!
Allah rızası için biri özet geçsin ne konuştunuz?
Atladığım konu olmasın. Önemliyse 600 tane mesajı tek tek okuyacağım.
Bu arada ben hala hissetmiyorum. Nişan günü eşimin küçük kuzeni iki kere karnıma çarptı o an baya bir şey hissettim ama o mu bilmiyorum. Sanki ayağıyla rahatsız olduğunu belli etti gibi. Hissedenler nasıl bir şey olduğunu anlatsa belki bilirim :)
Kızlar isimler konuşuldu madem biz de iki isim düşünüyoruz ya Umut Arda olsun dedik ama bazı arkadaşlarım Arda isminin anlamı çok iyi değil dediler sizce çok mu kötü? Umut Arda ismini beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?