2014 Kasım Anneleri

İki isim belirleyin aynı cins olursa tabi ilk doğana bunu ikinci doğana şunu koycaz diye kararlaştırın
İkizlerde sonra doğan büyük oluyor bide enteresan dimi

Günaydın
Nazlanıyodur annesi

günaydın canım ne yazdın ki ben görmedim...
yazsana bir daha...

Belki de canım.... Bakalım dert sadece isim olsun :)

Günaydın canım ben farketmedim ne yazdın ne bunalımı

Hop hop kop kop
Küsmeeee

Ehehehe! Çok tatlısınız.
Şimdi yazdınız ya içim ferahladı.
Baya girememiştim de kaçırdığım bişey var mı diye merak etmiştim.
Bi de 17+2 oldum hala hissedemiyorum. :44:

benim iki ismim var ve gerçekten çok zorlanıyorum...
resmi işlerde birini unuttular mı sıkıntı...
veya her seferinde hangi isminizle hitap edelim diye sormaları da artık canımı sıkıyor...
okulda bile hocalar diğer ismin güzel değilmiş zeynep diyelim diyolardı çok kırılıyordum mesela..
ben iki ismimi de çok seviyorum

ben paşama Yağız ismini düşünüyorum kızlar

İki isim belirleyin aynı cins olursa tabi ilk doğana bunu ikinci doğana şunu koycaz diye kararlaştırın
İkizlerde sonra doğan büyük oluyor bide enteresan dimi

hehe öyle mi diyosun..
isim belirledik gibi zaten ama cinsiyeti öğrenemedik..
yani ilk veya sonra olması neyi değiştirir bilemiyorum ki..
hemşireye desek mesela ilk doğanın ismi şu, ikincinin şu..
doğum kağıtlarına yazsın...
ama o unutup bize yutturursa ilk bu doğmuştu diye..
püff...
belki kilo farkları falan olursa ona göre biz anlarız zaten hangisinin hangisi olduğunu....
bakalım artık kısmet

Doğum saati sezeryan bile olsa bi dk farkeder önce doğan belli olur merak etme doğum saatinden

Ehehehe! Çok tatlısınız.
Şimdi yazdınız ya içim ferahladı.
Baya girememiştim de kaçırdığım bişey var mı diye merak etmiştim.
Bi de 17+2 oldum hala hissedemiyorum. :44:

Canım ben de aynı haftadayım sadece pazar günü ilk defa şüphesiz bebeğim dediğim iki üç pıt pıt oldu o kadar odaklanıyorum ama çok zor yani normaldir sıkma canını ya onlar içerde kıpır kıpır

Ya işte öyle olmasın diye iki isim de birbirine öyle uysun ki kimse ayırmadan kullanabilsin ama öyle isim de var mı bilemiyorum :))

ben paşama Yağız ismini düşünüyorum kızlar

Yağız da çok güzel isimm

Hanımlar bizde erkek olursa Eren , Emirhan yada Eymen düşünüyorduk amaaa prensesimiz olacağı için Elif'i seçtik Allah isimleriyle yaşamayı nasip etsin :103::103::103:

bizde kızsa elif koyacağızz tatlımmmm doktorumuz gelmedi daha offf..
bir gelsede kesinleşse artık şu cinsiyet..
geçen hafta kız dedi ama emin değildi haftaya bakalım dedi..
kesin erkkek dicek bu hafta

kızlar bebısın cınsıyetı ogrenınce ogun bırsey almak ıstıyorm ve onu sonradan anı olarak saklamak hanı ılk ogrendıgımde bunu almıstım gıbılerınden

ne olabılır??

sız aldınız mı oyle??

doğru haklısın acemi olduğum ne kadar belli dimi
o aman sırada hangisine hangi ismi vericeğimize karar vermek var

Doğum saatine göre belirleyin önceden işte ilk doğan bu ikinci bu diye odada kulaklarına okursunuz
Ayyy bak duygulandım böyle yazınca

yani Mehmet Ali gibi bir isim arıyosun
bakalım denk gelirsem yazarım mutlaka...

Yani evet canım Yavuz Selim diyen oldu ama işte çok hoşuma gitmiyor bakalım ben de çok abartıyorum beğenmiyorum bişiyi kendime de sinir oluyorum böyle giderse bi tane isim koycam cem can gibi olcak bitcek

bebeklerimiz kışın doğacak bu nedenle özel olarak alacak listesi hazırlayan arkadaşım varsa benimle paylaşabilir mi?
açıkçası ihtiyaç fazlası eşyalar almak istemiyorum

bence de liste yapan varsa paylaşsın boşa ıvır zıvır almayalım özellikle tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi bize

valla bana 13 te erkek dendi..
16 da emin olmamakla kız dendi..
bende gittim kırmızı bir takım aldımm canımm..
bugün kesinleşcek inşşş

Anca gunaydn diyebildim yazlanlari okumktn biz iyiyz kizlar ayrca kvde ayni annem gibi hatta daha yakin banabbiz cok iyi anlsyrz masllh aslnda uysal degil yamnda belki beni cok sevrk aldi belki esim evn kcugu bizm kiymt daha farkli yani isim olark esim aras olsn diyo

Doğum saatine göre belirleyin önceden işte ilk doğan bu ikinci bu diye odada kulaklarına okursunuz
Ayyy bak duygulandım böyle yazınca

tamam da işte derdimi anlatamadım mesela ahmet mehmet isimleri düşündük diyelim tamam mı...
yani hangisine ahmet ismini vericez hangisine mehmeti..
hangisine hangi isim daha çok yakışıcak nereden anlıycaz onu ayırt edemiyoruz..
veya zayıf olan ahmet olsun biraz daha kilolu olan mehmet olsun desek ne anlamı olucak gelişi güzel vermiş olucaz ismi..
büyüdüklerinde mesela "annee niye bana ahmet dediniz kardeşime mehmet dediniz bana niye mehmet ismini koymadınız" dediklerinde sen daha zayıftın çocuğum mu dicez
sıkıntılı bir durum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…