2014 Kasım Anneleri

ohh maşallah darısı başımıza canımm

Yani evet canım Yavuz Selim diyen oldu ama işte çok hoşuma gitmiyor bakalım ben de çok abartıyorum beğenmiyorum bişiyi kendime de sinir oluyorum böyle giderse bi tane isim koycam cem can gibi olcak bitcek

hehe olsun acele etme...
içine doğar mutlaka güzel bir isim..
iki isim olması şart değil..
ömür boyu bebeğine o isimle sesleniceksin inşallah..
kızarkende severkende hep o isim olucak dilinde...

Ee artık o kadar detaya girmiceksin ilk bu ikinci bu diceksin veyada karşına koyucaksın bakacaksın suratlarına o an bulduğun isimleri içinden geçtiği gibi ikisine bölüştürüceksin

hehe olsun acele etme...
içine doğar mutlaka güzel bir isim..
iki isim olması şart değil..
ömür boyu bebeğine o isimle sesleniceksin inşallah..
kızarkende severkende hep o isim olucak dilinde...

Oyyyy kuzummmm benimmm yaaaa şu gnler çabuk geçse de kokusunu çeksem içimeee bazen böyle sabırsızlık geliyor sizlerle sohbet etmek bana çok iyi geliyor ya inan ki daha çok heyecanlanıyorum...

Ee artık o kadar detaya girmiceksin ilk bu ikinci bu diceksin veyada karşına koyucaksın bakacaksın suratlarına o an bulduğun isimleri içinden geçtiği gibi ikisine bölüştürüceksin

aaaa aslında doğru diyosun ben hiç yüzlerine bakınca gönlümden hangisi geçer onu düşünmedim..
isimler tamam da hangisine vericeğimiz sıkıntıydı...
kucağımıza alınca karar verebiliriz hem açıklaması da kolay olur...
yüzlerinize baktığımızda öyle hissettik çocuğum derim onlarda bana pat pat cevap vermezler hehehe

Oyyyy kuzummmm benimmm yaaaa şu gnler çabuk geçse de kokusunu çeksem içimeee bazen böyle sabırsızlık geliyor sizlerle sohbet etmek bana çok iyi geliyor ya inan ki daha çok heyecanlanıyorum...

aynen bende canım...
etrafımda konuşabileceğim hiç arkadaşım yok

Sonunda Ahmet ve Mehmet in isim törenini başarıyla bitirdik

Bebişim bebek ismi vermek için bebeğin doğmasını beklemiyoruz ki, sen isimleri seç birine ayşe de ötekine fatma, karışırsa da karışabilir sorun yok sonuçta tek yumurta ikizi kardeş bunlar hihiihhi bişi olmaz

ben dün öğrendim canmm..ve işten çıkar çıkmaz, daha önce görüp bayıldığım,ama emün olamadığım için almadığım elbiseyi aldım kızıma :) hatta resim eklemiştim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar acil yardim, kilitorisimin bulundugu yer kasiniyor.. gecenlerde yine oldu sabunla yikadim geçti,bugun yine yaptim kasınıyor. Böyle sorun yaşayan var mı? Sadece kilitoris kasiniyor diger yerlerde problem yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bende canım...
etrafımda konuşabileceğim hiç arkadaşım yok

Aynen cannım ben gurbette öyle yaabancı memlekette öyle yalnız hissediyorum ki kendimi.. Hele ki bu iki hafta eşimden de o destek gitti iyice bunaldım dün bir tek gelmiş arkadan göbeğimi seviyo her akşam mutlaka öyle sarılır göbeğimi uzun uzun severdi o kadar uzun zmandır yapmıyordu ki gözlerim doldu ona kızdım kendi içimden.. Dedim daha oğlunu sevmeyi unutmuştun... İnsan ne kadar hassas ve ilgiye muhtaç oluyor Rabbim kimsenin gönlünü kırmasın

haklısın, ben tvde şey dinlemiştim, bebeklerin ismi çoktan belli aslındai o ismi bizim içimize Allah doğuruyor, bizde şu olsun diyoruz. İsmi ile gelirmiş zaten dünyaya. ne kadar doğrudur bilemem tabi,

benim görüşüm anne olarak senin seçmen hangisine hangisi olsun diye, bunu hissedeceğini düşünüyorum. hislerinle hareket etmelisin

saç fırçası ve tırnak törpüsü aldım

oda güzel, senin kinin cinsiyetini hep unutuyorum kız mıydı erkek mı?

ya bu ısım muhabbetı hosuma gıttı, erkek olursa esım Ibrahım ıstıyor ben pek sevmıyorum ama bız oyle anlasmıstık sevgılıyken, cocugumuz olursa erkek ıse o kız ıse ben ısım koyacacaktım sızce nasıl Ibrahım adı? Kız olursa aklımda Nisa var, o nasıl?? erkek ıcın Alperen hosuma gıdıyor bırde

Normal sabunla yıkıyorsan ph ı bozar daha çok tahriş etmesin dikkat et

hahaha doktor kesin tek yumurta diyemem çiftte olabilir dedi..
bakalım kısmet haklısın..kardeş kardeş bölüşün isimlerinizi deriz bizde o zaman

Normal sabunla yıkıyorsan ph ı bozar daha çok tahriş etmesin dikkat et

Aloe vera sabunum vardi sivi onla yikiorum. Mantarmi oldum simdi benn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…