Anca gunaydn diyebildim yazlanlari okumktn biz iyiyz kizlar ayrca kvde ayni annem gibi hatta daha yakin banabbiz cok iyi anlsyrz masllh aslnda uysal degil yamnda belki beni cok sevrk aldi belki esim evn kcugu bizm kiymt daha farkli yani isim olark esim aras olsn diyo
senin biri kız biri erkek olursa bak güzel bir isim uyumu var aklımda..
çağrı ve çağla..
çok güzel yaaa
Yani evet canım Yavuz Selim diyen oldu ama işte çok hoşuma gitmiyor bakalım ben de çok abartıyorum beğenmiyorum bişiyi kendime de sinir oluyorum böyle giderse bi tane isim koycam cem can gibi olcak bitcek
tamam da işte derdimi anlatamadım mesela ahmet mehmet isimleri düşündük diyelim tamam mı...
yani hangisine ahmet ismini vericez hangisine mehmeti..
hangisine hangi isim daha çok yakışıcak nereden anlıycaz onu ayırt edemiyoruz..
veya zayıf olan ahmet olsun biraz daha kilolu olan mehmet olsun desek ne anlamı olucak gelişi güzel vermiş olucaz ismi..
büyüdüklerinde mesela "annee niye bana ahmet dediniz kardeşime mehmet dediniz bana niye mehmet ismini koymadınız" dediklerinde sen daha zayıftın çocuğum mu dicez
sıkıntılı bir durum ya...
kızlar bebısın cınsıyetı ogrenınce ogun bırsey almak ıstıyorm ve onu sonradan anı olarak saklamak hanı ılk ogrendıgımde bunu almıstım gıbılerınden
ne olabılır??
sız aldınız mı oyle??
hehe olsun acele etme...
içine doğar mutlaka güzel bir isim..
iki isim olması şart değil..
ömür boyu bebeğine o isimle sesleniceksin inşallah..
kızarkende severkende hep o isim olucak dilinde...
Ee artık o kadar detaya girmiceksin ilk bu ikinci bu diceksin veyada karşına koyucaksın bakacaksın suratlarına o an bulduğun isimleri içinden geçtiği gibi ikisine bölüştürüceksin
Oyyyy kuzummmm benimmm yaaaa şu gnler çabuk geçse de kokusunu çeksem içimeee bazen böyle sabırsızlık geliyor sizlerle sohbet etmek bana çok iyi geliyor ya inan ki daha çok heyecanlanıyorum...
aaaa aslında doğru diyosun ben hiç yüzlerine bakınca gönlümden hangisi geçer onu düşünmedim..
isimler tamam da hangisine vericeğimiz sıkıntıydı...
kucağımıza alınca karar verebiliriz hem açıklaması da kolay olur...
yüzlerinize baktığımızda öyle hissettik çocuğum derim onlarda bana pat pat cevap vermezler hehehe
tamam da işte derdimi anlatamadım mesela ahmet mehmet isimleri düşündük diyelim tamam mı...
veya zayıf olan ahmet olsun biraz daha kilolu olan mehmet olsun desek ne anlamı olucak gelişi güzel vermiş olucaz ismi..
büyüdüklerinde mesela "annee niye bana ahmet dediniz kardeşime mehmet dediniz bana niye mehmet ismini koymadınız" dediklerinde sen daha zayıftın çocuğum mu dicez
kızlar bebısın cınsıyetı ogrenınce ogun bırsey almak ıstıyorm ve onu sonradan anı olarak saklamak hanı ılk ogrendıgımde bunu almıstım gıbılerınden
ne olabılır??
sız aldınız mı oyle??
aynen bende canım...
etrafımda konuşabileceğim hiç arkadaşım yok
saç fırçası ve tırnak törpüsü aldım
Kızlar acil yardim, kilitorisimin bulundugu yer kasiniyor.. gecenlerde yine oldu sabunla yikadim geçti,bugun yine yaptim kasınıyor. Böyle sorun yaşayan var mı? Sadece kilitoris kasiniyor diger yerlerde problem yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonunda Ahmet ve Mehmet in isim törenini başarıyla bitirdik
Bebişim bebek ismi vermek için bebeğin doğmasını beklemiyoruz ki, sen isimleri seç birine ayşe de ötekine fatma, karışırsa da karışabilir sorun yok sonuçta tek yumurta ikizi kardeş bunlar hihiihhi bişi olmaz
Normal sabunla yıkıyorsan ph ı bozar daha çok tahriş etmesin dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?