2014 Kasım Anneleri

aynen aynennn...
bende başka bir ildeyim ailemden arkadaşlarımdan uzak...
arkadaşlarımda bekar zaten bunları konuşamıyorum çok...
aynen bende eşimden ilgi göremeyince çöküyorum zaten depresif bir insanım normalde de...

Henüz hala daha ben sanmıyorum babalık fikrini tam olarak benimseyebildiklerini... Biz anne olarak çok şanslıyız ki rahmimize düşer düşmez Rabbim bize nasıl bir koruyuculuk veriyorsa o ilk günden itibaren o moda giriyoruz tabi onlar kucaklarına alınca artık "ben baba oldum ya" diyorlar... Az kaldı 5 ay sonra :))

evet canım çok haklısın...
zaten biz babasıyla isimleri belirleyelim..
yüzlerine bakınca karar verebiliriz ancak hangisine hangi isim diye..
belki ayrıntılıda yüzlerini net görürsek bile içimize doğabilir...

evet canım yok zaten fazla bir şey bekleme henüz..
benim eşime ancak göbeğim çıkınca bir dank ettii...
şimdi ben mesela otururken hayal kuruyorum işte şimdi doğmuş olsalar şöyle yaparlar böyle yaparlar diye..
o da ondan sonra açıp bebek videoları izlemeye başladı..
bakma sen onlarda yavaştan kendilerini alıştırmaya hazırlamaya çalışıyolar...
internetten malum siteden yeni doğan bebekleri giydirme videoları izlet eşine..
hem yumuşar hem duygusallaşır aranızdaki bağ güçlenir...

Gözün aydın cnm, bakayım hemen fotosuna, yazdığın yazılara bakarsam sanırım oradan gorebılırım

bence sabun surme sakın, mantar mıdır bılmıyorum ama alerjık bı duurm olablır, pamuklu ve utulu camasır gıy, dokunmamaya kasımamaya gayret et

Bebege zarari olmaz dimi. Tesekkurler bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aloe vera sabunum vardi sivi onla yikiorum. Mantarmi oldum simdi benn.

Bir doktoruna danış bakalım ne diyecek ben banyodan banyoya intime genital temizlik jeli kullanıyorum sık sık kullanmak iyi değil bizim için hassasız ph dengesi hemen bozulur

bence güzel isim..anlam olarakta öle..benimki erkek olsaydı poyraz olcaktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde poyraz ege koyucaz inşaallah

Eki Görüntüle 1141656

cinsiyetini öğrenince dayanamadım :)

Bebege zarari olmaz dimi. Tesekkurler bu arada.

rıca ederım, yuzeyde oldugu ıcın anladıgım kadarıyla bebege zararı olmaz ama vagınal ıltıhaplanmalar, dolayısıylada kasınmalar ve ıdrar yolu enfeksıyonları zararlı,

Bir doktoruna danış bakalım ne diyecek ben banyodan banyoya intime genital temizlik jeli kullanıyorum sık sık kullanmak iyi değil bizim için hassasız ph dengesi hemen bozulur

bende cok yuzeysel ve sadece su ıle cıkıyorum 4 aydır zerre sorun yasamadım, hergun camasırımı ezelden berıdır hep degıstırırım zaten. normalde dantellı falan suslu seyler gıyerken sımdılerde pamuklu camasırlarımdan kullanmaya calısıyrm, sorun yasamadıgım ıcın camasırlarımı utulemedım ama saglık ocagında ebe bana tavsıyeler anlatırken camasırlarını utuleyerek kullan dedı

sorun yasarsam utulerım, zaten utumu annem yapıo ben bısı yapamıyrm kı bulantıdan

Erkeeekkk
isim yorumu yapmayı çok sevmiyom aslında ama ibrahim ismi babalarımızda son bulcak gibi bence. Nisa güzel, Alperen de siyasi biraz. Siyasi isim düşünmem ben.

oy yesınler yaa, gule gule kullansın ınsallah

adını defne koyacaksın sanırım cok guzel ısım,

çok saol canmm..darısı senin başına..evet defne olcak :) beğenmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…