2014 Kasım Anneleri

Canım zaten son iki haftaya kadar interneti açınca bebek videoları bebek fotoğrafları çok bakardı çok ilgiliydi ondan beklemediğim ağır abi tavırları hiç yok yani ama işte şu ev sürecinde baya bi yıprandık inşallah eski halimize çabuk döneriz...

Erkeeekkk
isim yorumu yapmayı çok sevmiyom aslında ama ibrahim ismi babalarımızda son bulcak gibi bence. Nisa güzel, Alperen de siyasi biraz. Siyasi isim düşünmem ben.

haklısın aslında cnm, sıyası oldugu ıcın degıl aslında hosuma gıttıgı ıcın, erende gorumcemın bebegı, eren, alperen falan kulagıma hos gelıyor ve haklısın kesınlıklee

Ibrahım falan bende ıstemıyorum ya, oda oyle ısımlerı sevıyr hooofff

bakalım kızım olursa bu sorun ortadan kalkacak

oglusun olack demek, ben kız hıssedıyrm bakalım bnm ne olacak ama herks erkek dıyor bana

nisa ismi çok hoş geldi ama ibrahim çok klasik değil mi eşini ikna etsen..

Normal sabunla yıkıyorsan ph ı bozar daha çok tahriş etmesin dikkat et
normal sabun kullanma canım bence direkt doktorunu ara o sana birşeyler önerir mantar olabilir büyümeden önlemekte fayda var

Ben yaman koyucam Allah izin verirse
Yirim onların dillerini ben
yaman çok güzel bir isim
Biz Çınar ismini düşünüyoruz başından beri,sizce nasıl ???
çınar ismi bana uzun ömrü simgeliyor inşallaah öyle olur

dönersiniz canım inşallah..
ona da biraz zaman ver...
bak düzelmeye başlamış karnını sevmiş falan...

İsimler konuşulmaya başlanmış, bizde eksik kalmayalım dedik. Erkek olursa Mert, kız olursa Melis olacak bebeğimizin ismi. İsimleri ile bir ömür boyu mutlu yaşasınlar inşallah.

Bu arada benim eşim fazlaca hevesli, akşamlar mutfakta yemek yaparken sürekli arkamda göbeğimi seviyor, sen yemek yaparken ben minnoşumu yıkarım , ya da sen temizlik yaparken ben minnoşumu alır kaçarım evden sen de rahat rahat temizlik yaparsın diyo. Nasıl yıkayacağını da öğrenmiş, bir video izlemiş.Bana da anlatıyor işte şöyle tutucaz, kafasını böyle tutucaz diye. Gözlerimi yaşartıyor bazen yani. Hatta bazen işi abartıp yatağını benim yattığım tarafa koyalım bence bile diyor

çok saol canmm..darısı senin başına..evet defne olcak :) beğenmene sevindim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende defneyi seceneklerım arasında tutuyrm kız olursa, esımde defne cınar ısımlerını ıstemıyr agac ısmımıymıs bende onları cok sevıyrm

haklısın erkekse bebegım ıkna cabalarına baslıyacam mecbur :18::18::18:

Bir doktoruna danış bakalım ne diyecek ben banyodan banyoya intime genital temizlik jeli kullanıyorum sık sık kullanmak iyi değil bizim için hassasız ph dengesi hemen bozulur

11haziranda randevum. Gecmezse 1 ,2 gune erken giderim zaten..

dönersiniz canım inşallah..
ona da biraz zaman ver...
bak düzelmeye başlamış karnını sevmiş falan...

Zaten bıraktım akışına canım napayım..

Oy ne tatlı
Geceleri saat başı kalktığı zaman yine aynı şeyleri der mi acaba

hahahahaha hey maşallahh
bencede onun yattığı tarafa koy hatta gece kalkıp o emzirsin
ne güzel böyle düşünmesi

çok guldum ya, bıde emzırebılse senın ıcın hıc sıkıntı kalmayacak gıbı, Allah nazarlardan saklasın

kızlar ben alışverişte kendim birşeyler aldım annemde aldı bir gün de kayınvalidemi götüreceğim o da alacak birşeyler kimseye haksızlık olmasın diye alın dedim artık
bende liste hazırladım alacaklar için fakat aklıma takılan şeyler var tecrübeli anneler bebeklerinizi yıkarken küvetin içinde çıkıntı olan küvetler güzel mi yoksa file falan kullandınız mı yoksa kucağınıza alıp mıo yıkadınız bebişlerinizi?

rıca ederım, yuzeyde oldugu ıcın anladıgım kadarıyla bebege zararı olmaz ama vagınal ıltıhaplanmalar, dolayısıylada kasınmalar ve ıdrar yolu enfeksıyonları zararlı,

Anladim tesekkurler,bi doktoruma danisayimm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim kız olacak annemin adı fadime annesinin adı fatma ben bir kaç kez annelerimizin koymayalım dedim benim annem biraz cadıdır da kkıskanır şimdi bana şaka ile fatıma zehra koyalım diyordu ki ablasının kızı oldu yeni fatıma zehra koymuş ohhh sinir ettim durdum dünden beri ben çok klasik belki ama elif nisa yada zeynep istiyorum

Son düzenleme:

listenizi paylaşsanız rica etsem ben o kadar kararsızım ki ben tv de izlemiştim bir kez içine havlu koyup yıkamışlardı ben almayı pek düşünmüyorum ama lazım olursa netten alırız gelir 1 haftaya

Biz de Zeynep Eyşan
Ya da Efsa ismini düşünüyorduk kız olsaydı ismi hazırdı kesin ama erkekte karar veremiyoruz işte..
Ya iki isim Umut Arda gibi ya da Çağan tek isim

bnm bıldıgım sey var, kuvetın dıbıne bebegın uzerınden cıkan kıyafetlerı konup yumusak bı zemın hazırlanıyor, o aglarda kullanıslı degılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…