bizde poyraz ege koyucaz inşaallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım yok zaten fazla bir şey bekleme henüz..
benim eşime ancak göbeğim çıkınca bir dank ettii...
şimdi ben mesela otururken hayal kuruyorum işte şimdi doğmuş olsalar şöyle yaparlar böyle yaparlar diye..
o da ondan sonra açıp bebek videoları izlemeye başladı..
bakma sen onlarda yavaştan kendilerini alıştırmaya hazırlamaya çalışıyolar...
internetten malum siteden yeni doğan bebekleri giydirme videoları izlet eşine..
hem yumuşar hem duygusallaşır aranızdaki bağ güçlenir...
Erkeeekkk
isim yorumu yapmayı çok sevmiyom aslında ama ibrahim ismi babalarımızda son bulcak gibi bence. Nisa güzel, Alperen de siyasi biraz. Siyasi isim düşünmem ben.
nisa ismi çok hoş geldi ama ibrahim çok klasik değil mi eşini ikna etsen..ya bu ısım muhabbetı hosuma gıttı, erkek olursa esım Ibrahım ıstıyor ben pek sevmıyorum amabız oyle anlasmıstık sevgılıyken, cocugumuz olursa erkek ıse o kız ıse ben ısım koyacacaktım sızce nasıl Ibrahım adı? Kız olursa aklımda Nisa var, o nasıl?? erkek ıcın Alperen hosuma gıdıyor bırde
normal sabun kullanma canım bence direkt doktorunu ara o sana birşeyler önerir mantar olabilir büyümeden önlemekte fayda varNormal sabunla yıkıyorsan ph ı bozar daha çok tahriş etmesin dikkat et
yaman çok güzel bir isimBen yaman koyucam Allah izin verirse
Yirim onların dillerini ben
çınar ismi bana uzun ömrü simgeliyor inşallaah öyle olurBiz Çınar ismini düşünüyoruz başından beri,sizce nasıl ???
Canım zaten son iki haftaya kadar interneti açınca bebek videoları bebek fotoğrafları çok bakardı çok ilgiliydi ondan beklemediğim ağır abi tavırları hiç yok yani ama işte şu ev sürecinde baya bi yıprandık inşallah eski halimize çabuk döneriz...
ayyyy çok güzelllllllll
onun elbisesini yesinler
sağlıkla giydirirsin üzerinde de görürsün inşallah canım
çok saol canmm..darısı senin başına..evet defne olcak :) beğenmene sevindim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nisa ismi çok hoş geldi ama ibrahim çok klasik değil mi eşini ikna etsen..
normal sabun kullanma canım bence direkt doktorunu ara o sana birşeyler önerir mantar olabilir büyümeden önlemekte fayda var
yaman çok güzel bir isim
çınar ismi bana uzun ömrü simgeliyor inşallaah öyle olur
Bir doktoruna danış bakalım ne diyecek ben banyodan banyoya intime genital temizlik jeli kullanıyorum sık sık kullanmak iyi değil bizim için hassasız ph dengesi hemen bozulur
dönersiniz canım inşallah..
ona da biraz zaman ver...
bak düzelmeye başlamış karnını sevmiş falan...
İsimler konuşulmaya başlanmış, bizde eksik kalmayalım dedik. Erkek olursa Mert, kız olursa Melis olacak bebeğimizin ismi. İsimleri ile bir ömür boyu mutlu yaşasınlar inşallah.
Bu arada benim eşim fazlaca hevesli, akşamlar mutfakta yemek yaparken sürekli arkamda göbeğimi seviyor, sen yemek yaparken ben minnoşumu yıkarım , ya da sen temizlik yaparken ben minnoşumu alır kaçarım evden sen de rahat rahat temizlik yaparsın diyo. Nasıl yıkayacağını da öğrenmiş, bir video izlemiş.Bana da anlatıyor işte şöyle tutucaz, kafasını böyle tutucaz diye. Gözlerimi yaşartıyor bazen yani. Hatta bazen işi abartıp yatağını benim yattığım tarafa koyalım bence bile diyor
İsimler konuşulmaya başlanmış, bizde eksik kalmayalım dedik. Erkek olursa Mert, kız olursa Melis olacak bebeğimizin ismi. İsimleri ile bir ömür boyu mutlu yaşasınlar inşallah.
Bu arada benim eşim fazlaca hevesli, akşamlar mutfakta yemek yaparken sürekli arkamda göbeğimi seviyor, sen yemek yaparken ben minnoşumu yıkarım , ya da sen temizlik yaparken ben minnoşumu alır kaçarım evden sen de rahat rahat temizlik yaparsın diyo. Nasıl yıkayacağını da öğrenmiş, bir video izlemiş.Bana da anlatıyor işte şöyle tutucaz, kafasını böyle tutucaz diye. Gözlerimi yaşartıyor bazen yani. Hatta bazen işi abartıp yatağını benim yattığım tarafa koyalım bence bile diyor
rıca ederım, yuzeyde oldugu ıcın anladıgım kadarıyla bebege zararı olmaz ama vagınal ıltıhaplanmalar, dolayısıylada kasınmalar ve ıdrar yolu enfeksıyonları zararlı,
bence super ısım bende ısterdım ama eşim agac ısmı mı konur dıyor bana ya
kızlar ben alışverişte kendim birşeyler aldım annemde aldı bir gün de kayınvalidemi götüreceğim o da alacak birşeyler kimseye haksızlık olmasın diye alın dedim artık
bende liste hazırladım alacaklar için fakat aklıma takılan şeyler var tecrübeli anneler bebeklerinizi yıkarken küvetin içinde çıkıntı olan küvetler güzel mi yoksa file falan kullandınız mı yoksa kucağınıza alıp mıo yıkadınız bebişlerinizi?
kızlar ben alışverişte kendim birşeyler aldım annemde aldı bir gün de kayınvalidemi götüreceğim o da alacak birşeyler kimseye haksızlık olmasın diye alın dedim artık
bende liste hazırladım alacaklar için fakat aklıma takılan şeyler var tecrübeli anneler bebeklerinizi yıkarken küvetin içinde çıkıntı olan küvetler güzel mi yoksa file falan kullandınız mı yoksa kucağınıza alıp mıo yıkadınız bebişlerinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?