İsimler konuşulmaya başlanmış, bizde eksik kalmayalım dedik. Erkek olursa Mert, kız olursa Melis olacak bebeğimizin ismi. İsimleri ile bir ömür boyu mutlu yaşasınlar inşallah.
Bu arada benim eşim fazlaca hevesli, akşamlar mutfakta yemek yaparken sürekli arkamda göbeğimi seviyor, sen yemek yaparken ben minnoşumu yıkarım , ya da sen temizlik yaparken ben minnoşumu alır kaçarım evden sen de rahat rahat temizlik yaparsın diyo. Nasıl yıkayacağını da öğrenmiş, bir video izlemiş.Bana da anlatıyor işte şöyle tutucaz, kafasını böyle tutucaz diye. Gözlerimi yaşartıyor bazen yani. Hatta bazen işi abartıp yatağını benim yattığım tarafa koyalım bence bile diyor
kızlar haftasonu kendime bunları aldım bendee
ama eşim üzerinde bebek resmi olanları dışarıda giyemeyeceğimi söyledi
püffff
Eki Görüntüle 1142728 Eki Görüntüle 1142729 Eki Görüntüle 1142730
kızlar ben alışverişte kendim birşeyler aldım annemde aldı bir gün de kayınvalidemi götüreceğim o da alacak birşeyler kimseye haksızlık olmasın diye alın dedim artık
bende liste hazırladım alacaklar için fakat aklıma takılan şeyler var tecrübeli anneler bebeklerinizi yıkarken küvetin içinde çıkıntı olan küvetler güzel mi yoksa file falan kullandınız mı yoksa kucağınıza alıp mıo yıkadınız bebişlerinizi?
püffff
Biz de Zeynep Eyşan
Ya da Efsa ismini düşünüyorduk kız olsaydı ismi hazırdı kesin ama erkekte karar veremiyoruz işte..
Ya iki isim Umut Arda gibi ya da Çağan tek isim
yyoooo giyilir ilk giyince utanıyorsunz ama be giyiyorum ve çok şirin görünüyor
Aynen benim eşimin mantığında canım... O da sevmiyor öyle bebekli tişörtleri felan dışarda hayatta giydirmez...
çağan ismi güzel çok bence bide arkadaşın oglu var cok tatlı cagan
canım havluyu bende görmüştüm ama havluda bebeği üzerine koyamıyoruz sanırım elde tutmak gerekiyorlistenizi paylaşsanız rica etsem ben o kadar kararsızım ki ben tv de izlemiştim bir kez içine havlu koyup yıkamışlardı ben almayı pek düşünmüyorum ama lazım olursa netten alırız gelir 1 haftaya
neden canım neden izin vermiyor üstelik çok da güzelmiş aldıkların güle güle kkullankızlar haftasonu kendime bunları aldım bendee
püffff
bnm bıldıgım sey var, kuvetın dıbıne bebegın uzerınden cıkan kıyafetlerı konup yumusak bı zemın hazırlanıyor, o aglarda kullanıslı degılmıs
napalım bizde evde giyeriz hevesimizi alırız
canım havluyu bende görmüştüm ama havluda bebeği üzerine koyamıyoruz sanırım elde tutmak gerekiyor
neden canım neden izin vermiyor üstelik çok da güzelmiş aldıkların güle güle kkullan
fileler kullanışlı değil diyorsun küvetin kendiliğinden içinde oturma ve yatma yeri olanlar var onlardan mı baksak acaba?
Aynen benim eşimin mantığında canım... O da sevmiyor öyle bebekli tişörtleri felan dışarda hayatta giydirmez...
püffff
merhaba arkadaşlar hafta sonu doktora gittik bebeğimin cinsiyeti erkek doktor bir şey dedi size sormak istedim 24. haftada şeker yüklemesi yapılıyor ya benim daha erken yapmamı istedi ultrasonda bakar akmaz şeker hastalığım yada ailede öyle bir şey olup olmadığını sordu sizce neden?
şirin gözüküyoda işte öyle göbeği çok göstermek belli etmek bebek için iyi değilmiş ya o yüzden diyo..
çınar ismi bana uzun ömrü simgeliyor inşallaah öyle olur
Evet öyle yaparız illa bebek resmi değil anım ya çok şirin şeyler de var yani ben tutkugiyim den aldığım o iki kıyafetten de çok memnun kaldım güzel görünüyor giyince de çok şirin... Eşim de öyle karnını gere gere gezenlere dapdar giyinip gezenlere sinirleniyor :))
Ya kızlar ben göbeğimden utanıyorum yaw... bilerek almadim bu tişörtlerden normal şeyler aldim. Ama bu haliyle bile garip hissediyorum.sizinde var mi bu durum?
işte göbeği çok göstermek göze batırmak doğru değilmiş bebek açısından..
kem gözlü çok insan var ya...
neyse onları evde giyerim artık...
Oy ne tatlı
Geceleri saat başı kalktığı zaman yine aynı şeyleri der mi acaba
hahahahaha hey maşallahh
bencede onun yattığı tarafa koy hatta gece kalkıp o emzirsin
ne güzel böyle düşünmesi
çok guldum ya, bıde emzırebılse senın ıcın hıc sıkıntı kalmayacak gıbı, Allah nazarlardan saklasın
bizim kız olacak annemin adı fadime annesinin adı fatma ben bir kaç kez annelerimizin koymayalım dedim benim annem biraz cadıdır da kkıskanır şimdi bana şaka ile fatıma zehra koyalım diyordu ki ablasının kızı oldu yeni fatıma zehra koymuş ohhh sinir ettim durdum dünden beri ben çok klasik belki ama elif nisa yada zeynep istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?