2014 Kasım Anneleri

Aynen bizde de durum böyle eşim şimdiden çok heyecanlı yaza mayo alırız yüzmeye gideriz diyo akşam karnıma kulağını dayadı suyun içinde bişey yüzüyo sanki deyip durdu internetten araştırdı öyle bişey yok sende duysan inanırsın diyo sürekli

merhaba arkadaşlar hafta sonu doktora gittik bebeğimin cinsiyeti erkek doktor bir şey dedi size sormak istedim 24. haftada şeker yüklemesi yapılıyor ya benim daha erken yapmamı istedi ultrasonda bakar akmaz şeker hastalığım yada ailede öyle bir şey olup olmadığını sordu sizce neden?

ben fileyle yıkamayı düşünmüyorum zor olur ve üşür bence...

Biz de Zeynep Eyşan
Ya da Efsa ismini düşünüyorduk kız olsaydı ismi hazırdı kesin ama erkekte karar veremiyoruz işte..
Ya iki isim Umut Arda gibi ya da Çağan tek isim

çağan ismi güzel çok bence bide arkadaşın oglu var cok tatlı cagan

listenizi paylaşsanız rica etsem ben o kadar kararsızım ki ben tv de izlemiştim bir kez içine havlu koyup yıkamışlardı ben almayı pek düşünmüyorum ama lazım olursa netten alırız gelir 1 haftaya
canım havluyu bende görmüştüm ama havluda bebeği üzerine koyamıyoruz sanırım elde tutmak gerekiyor
neden canım neden izin vermiyor üstelik çok da güzelmiş aldıkların güle güle kkullan
bnm bıldıgım sey var, kuvetın dıbıne bebegın uzerınden cıkan kıyafetlerı konup yumusak bı zemın hazırlanıyor, o aglarda kullanıslı degılmıs

fileler kullanışlı değil diyorsun küvetin kendiliğinden içinde oturma ve yatma yeri olanlar var onlardan mı baksak acaba?

napalım bizde evde giyeriz hevesimizi alırız

Evet öyle yaparız illa bebek resmi değil anım ya çok şirin şeyler de var yani ben tutkugiyim den aldığım o iki kıyafetten de çok memnun kaldım güzel görünüyor giyince de çok şirin... Eşim de öyle karnını gere gere gezenlere dapdar giyinip gezenlere sinirleniyor :))

işte göbeği çok göstermek göze batırmak doğru değilmiş bebek açısından..
kem gözlü çok insan var ya...
neyse onları evde giyerim artık...

Aynen benim eşimin mantığında canım... O da sevmiyor öyle bebekli tişörtleri felan dışarda hayatta giydirmez...

Yaa bende kendim sevmiyorum üzerinde bebek olan kıyafetleri hiç almadım o yüzden eşim bişey demez giysem

muhtemelen bebeğin fazla gelişmiş....?

şirin gözüküyoda işte öyle göbeği çok göstermek belli etmek bebek için iyi değilmiş ya o yüzden diyo..

Ya kızlar ben göbeğimden utanıyorum yaw... bilerek almadim bu tişörtlerden normal şeyler aldim. Ama bu haliyle bile garip hissediyorum. sizinde var mi bu durum?

aynen benimkide o mantık...
hak veriyorum aslında..
bakıyım o siteye bende...

Ya kızlar ben göbeğimden utanıyorum yaw... bilerek almadim bu tişörtlerden normal şeyler aldim. Ama bu haliyle bile garip hissediyorum. sizinde var mi bu durum?

yok canım utanmıyorum ama dar giymemeye çalışıyorum...
normal şeyler bende aldım..
2 tane de bebekli aldım işte onlarıda evde giyicem..

işte göbeği çok göstermek göze batırmak doğru değilmiş bebek açısından..
kem gözlü çok insan var ya...
neyse onları evde giyerim artık...

Allah korusun canım bebişlerimizi ama o kadar da kafaya takmamalı bence
sen severek almışsın içinde kalmasın daha iyi sonuçta duaalarımızı edip çıkıyoruz dışarı

Oy ne tatlı
Geceleri saat başı kalktığı zaman yine aynı şeyleri der mi acaba

Benim eşim farklıdır biraz, kıyamaz pek bana. Daha sevgiliyken bile söylerdi, "tamam emziremem ama yine de kalkarım gece, bebeğe faydam olmasa sana faydam olur. Gerginsen bir masaj yaparım gerginliğin gider" gibi düşünceleri vardı. Hala da aynıdır. Sürekli yardımcıdır bana her konu da. O yüzden ben onun bu söylediklerinden fazlasını yapacağını biliyorum.

hahahahaha hey maşallahh
bencede onun yattığı tarafa koy hatta gece kalkıp o emzirsin
ne güzel böyle düşünmesi

İşte bir tek emziremeyecek, onun dışında her konu da yanımda olacağını biliyorum.Zor dönemler bunlar, sadece kadın ilgilendiği zaman eş kendisini dışarıda hissediyor, yuva olalım derken aslında bir bakıyorsun sadece anne-çocuk var ortada, arada bir de araya giren bir baba. O yüzden her konu da eşimin yanımda olduğunu bilmek güzel.

çok guldum ya, bıde emzırebılse senın ıcın hıc sıkıntı kalmayacak gıbı, Allah nazarlardan saklasın

Ben onun bu hevesi karşısında , "aşkım valla bir de emzirebilsen süper olacak" demiştim O da bana " o güzel duyguyu Allah kadına layık görmüş" dedi.

Zeynep ismini bende çok severim, Zeynep ismi söylenince nedense gözümün önüne hep kırmızı yanaklı, beyaz tenli güzel bir genç kız hayali geliyor.İsimleriyle yaşasınlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…