- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
kızlar ben alışverişte kendim birşeyler aldım annemde aldı bir gün de kayınvalidemi götüreceğim o da alacak birşeyler kimseye haksızlık olmasın diye alın dedim artık
bende liste hazırladım alacaklar için fakat aklıma takılan şeyler var tecrübeli anneler bebeklerinizi yıkarken küvetin içinde çıkıntı olan küvetler güzel mi yoksa file falan kullandınız mı yoksa kucağınıza alıp mıo yıkadınız bebişlerinizi?
canım havluyu bende görmüştüm ama havluda bebeği üzerine koyamıyoruz sanırım elde tutmak gerekiyor
neden canım neden izin vermiyor üstelik çok da güzelmiş aldıkların güle güle kkullan
fileler kullanışlı değil diyorsun küvetin kendiliğinden içinde oturma ve yatma yeri olanlar var onlardan mı baksak acaba?
Allah korusun canım bebişlerimizi ama o kadar da kafaya takmamalı bence
sen severek almışsın içinde kalmasın daha iyi sonuçta duaalarımızı edip çıkıyoruz dışarı
Yaa bende kendim sevmiyorum üzerinde bebek olan kıyafetleri hiç almadım o yüzden eşim bişey demez giysem
aynen benimkide o mantık...
hak veriyorum aslında..
bakıyım o siteye bende...
günaydınnn annişler
geriye dönük okuyamadım valla sanırım kv konuları açılmış onların lafları
bitmezz aman boşverinn kim uzaktaysa kv den çok şanslı gerisinin de derdi bitmezz.
Benim eşim farklıdır biraz, kıyamaz pek bana. Daha sevgiliyken bile söylerdi, "tamam emziremem ama yine de kalkarım gece, bebeğe faydam olmasa sana faydam olur. Gerginsen bir masaj yaparım gerginliğin gider" gibi düşünceleri vardı. Hala da aynıdır. Sürekli yardımcıdır bana her konu da. O yüzden ben onun bu söylediklerinden fazlasını yapacağını biliyorum.
İşte bir tek emziremeyecek, onun dışında her konu da yanımda olacağını biliyorum.Zor dönemler bunlar, sadece kadın ilgilendiği zaman eş kendisini dışarıda hissediyor, yuva olalım derken aslında bir bakıyorsun sadece anne-çocuk var ortada, arada bir de araya giren bir baba. O yüzden her konu da eşimin yanımda olduğunu bilmek güzel.
Ben onun bu hevesi karşısında , "aşkım valla bir de emzirebilsen süper olacak" demiştimO da bana " o güzel duyguyu Allah kadına layık görmüş" dedi.
Zeynep ismini bende çok severim, Zeynep ismi söylenince nedense gözümün önüne hep kırmızı yanaklı, beyaz tenli güzel bir genç kız hayali geliyor.İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
Benim eşim farklıdır biraz, kıyamaz pek bana. Daha sevgiliyken bile söylerdi, "tamam emziremem ama yine de kalkarım gece, bebeğe faydam olmasa sana faydam olur. Gerginsen bir masaj yaparım gerginliğin gider" gibi düşünceleri vardı. Hala da aynıdır. Sürekli yardımcıdır bana her konu da. O yüzden ben onun bu söylediklerinden fazlasını yapacağını biliyorum.
İşte bir tek emziremeyecek, onun dışında her konu da yanımda olacağını biliyorum.Zor dönemler bunlar, sadece kadın ilgilendiği zaman eş kendisini dışarıda hissediyor, yuva olalım derken aslında bir bakıyorsun sadece anne-çocuk var ortada, arada bir de araya giren bir baba. O yüzden her konu da eşimin yanımda olduğunu bilmek güzel.
Ben onun bu hevesi karşısında , "aşkım valla bir de emzirebilsen süper olacak" demiştimO da bana " o güzel duyguyu Allah kadına layık görmüş" dedi.
Zeynep ismini bende çok severim, Zeynep ismi söylenince nedense gözümün önüne hep kırmızı yanaklı, beyaz tenli güzel bir genç kız hayali geliyor.İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
Aynen bizde de durum böyle eşim şimdiden çok heyecanlı yaza mayo alırız yüzmeye gideriz diyo akşam karnıma kulağını dayadı suyun içinde bişey yüzüyo sanki deyip durdu internetten araştırdı öyle bişey yoksende duysan inanırsın diyo sürekli
Ahhh şekerim aramda kilometreler var ama ayniier tel. Cldgnda bole oluyrm.
Allah korusun canım bebişlerimizi ama o kadar da kafaya takmamalı bence
sen severek almışsın içinde kalmasın daha iyi sonuçta duaalarımızı edip çıkıyoruz dışarı
Bizimki şimdiden yüzme öğreniyor deseydin, bende bazen akşam otururken "aa harket etti hissettim" diyorum. Hemen elini koyuyor karnıma, sonra da "ee yok birşey ben hissetmedim " diyor. Bende "ya aşkım sen daha hissedemezsin, ben bile pıt pıt falan diye hissediyorum" diyorum. "SEn hissediyorsan ben de hissederim, sen rahat durmuyorsun da ondan hissedemiyorum çocuğumu" diyor. Tabi ben şok "off ben 2 çocukla ne yapıcam" diye yakınıyorum
canım bende bilmiyorum ama çok şirin küvetleronlardan hiç görmedim peki sırtını yıkarken nasıl oluyor onlar
benim de duşakabin onda yapamaz mıyız acaba kucağımızdaEvim küvetli olsa kucağımda yıkardım canımı. Duşakabin olunca mecbur plastik alıcam ne alıcam bilmiyom ama çok önemli görmüyom onu. ama su içinde yüzdürücem bıcı bıcı yapıcak
ben çok beğeniyorum yaavalla o bebek resimli bodylerden 4 tane aldım ben,yaz şimdi değiştir değiştir giy,eşim aksine çok beğeniyor,içlerinde favorisi bile var
canım bol bol nazar duası oku kendine ben anneme de okutuyorumhehe kafaya takmaktan değil canım manevi açıdan işte..
eşim öyle düşünüyo bende hak veriyorum ne olur ne olmaz..
evde giyerim sıkıntı değil..
yeterki sağlıklı olsunlar da...
şimdi bile aa göbeğin çıkmış diyolar akşam ağrıdan duramıyorum...
kubbaa listeni paylşır mısın bizimle yaa rica etsem
canım bende bilmiyorum ama çok şirin küvetler
benim de duşakabin onda yapamaz mıyız acaba kucağımızda
ben çok beğeniyorum yaa
canım bol bol nazar duası oku kendine ben anneme de okutuyorum
canım paylacağım ama biraz bekletmem lazım telefondan çekip oradan yüklemem lazım onu da nasıl yapacağımı öğrenmem lazım
yok canım utanmıyorum ama dar giymemeye çalışıyorum...
normal şeyler bende aldım..
2 tane de bebekli aldım işte onlarıda evde giyicem..
bende defneyi seceneklerım arasında tutuyrm kız olursa, esımde defne cınar ısımlerını ıstemıyr agac ısmımıymısbende onları cok sevıyrm
haklısın erkekse bebegım ıkna cabalarına baslıyacam mecbur:18::18::18:
Biz Çınar ismini düşünüyoruz başından beri,sizce nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?