2014 Kasım Anneleri

Evim küvetli olsa kucağımda yıkardım canımı. Duşakabin olunca mecbur plastik alıcam ne alıcam bilmiyom ama çok önemli görmüyom onu. ama su içinde yüzdürücem bıcı bıcı yapıcak

onlardan hiç görmedim peki sırtını yıkarken nasıl oluyor onlar

valla o bebek resimli bodylerden 4 tane aldım ben,yaz şimdi değiştir değiştir giy,eşim aksine çok beğeniyor,içlerinde favorisi bile var

Allah korusun canım bebişlerimizi ama o kadar da kafaya takmamalı bence
sen severek almışsın içinde kalmasın daha iyi sonuçta duaalarımızı edip çıkıyoruz dışarı

hehe kafaya takmaktan değil canım manevi açıdan işte..
eşim öyle düşünüyo bende hak veriyorum ne olur ne olmaz..
evde giyerim sıkıntı değil..
yeterki sağlıklı olsunlar da...
şimdi bile aa göbeğin çıkmış diyolar akşam ağrıdan duramıyorum...

Yaa bende kendim sevmiyorum üzerinde bebek olan kıyafetleri hiç almadım o yüzden eşim bişey demez giysem

Ben de hep normal şeyler aldım canım hamile kıyafeti ama gayet normal onlar da şirin görünüyor benim eşim biraz öyle şeyleri sevmiyo canım saygı duyuyorum

aynen benimkide o mantık...
hak veriyorum aslında..
bakıyım o siteye bende...

Evet canım bazen öyle gebeler görüyorum ki yani şu an tarif etsem şaka mı dersin sen de görüyorsundur oy bu günlerimiz huzurlu geçsin daha önemlisi ne olabilir

üstünde bebek resmı olan tsörtlerı bende sevmıyorum ılk hamılelıktede almadım bundada öyle ben bebegı fıleyle yıkadım rahattı havlu veya kıyafet koyunca altına ıslanır daha cok üşür bence fileye yatırınca rahat oluyor deneyın bence

günaydınnn annişler
geriye dönük okuyamadım valla sanırım kv konuları açılmış onların lafları
bitmezz aman boşverinn kim uzaktaysa kv den çok şanslı gerisinin de derdi bitmezz.

Ahhh şekerim aramda kilometreler var ama ayni ier tel. Cldgnda bole oluyrm.

bende çok seviyorum her zaman her devirde güzel isimler aynen isimleriyle yaşasınlar

Allah bozmasın canım benim

Bizimki şimdiden yüzme öğreniyor deseydin, bende bazen akşam otururken "aa harket etti hissettim" diyorum. Hemen elini koyuyor karnıma, sonra da "ee yok birşey ben hissetmedim " diyor. Bende "ya aşkım sen daha hissedemezsin, ben bile pıt pıt falan diye hissediyorum" diyorum. "SEn hissediyorsan ben de hissederim, sen rahat durmuyorsun da ondan hissedemiyorum çocuğumu" diyor. Tabi ben şok "off ben 2 çocukla ne yapıcam" diye yakınıyorum

Allah korusun canım bebişlerimizi ama o kadar da kafaya takmamalı bence
sen severek almışsın içinde kalmasın daha iyi sonuçta duaalarımızı edip çıkıyoruz dışarı

kubbaa listeni paylşır mısın bizimle yaa rica etsem

aynen benimkide dün akşam elini karnıma koydu hissetmeye çalışıyo..
sen daha hissedemezsin ben bile çok derinden bir şeyler hissediyorum ondan da emin değilim dedim..
üzüldü

onlardan hiç görmedim peki sırtını yıkarken nasıl oluyor onlar
canım bende bilmiyorum ama çok şirin küvetler

Evim küvetli olsa kucağımda yıkardım canımı. Duşakabin olunca mecbur plastik alıcam ne alıcam bilmiyom ama çok önemli görmüyom onu. ama su içinde yüzdürücem bıcı bıcı yapıcak
benim de duşakabin onda yapamaz mıyız acaba kucağımızda
valla o bebek resimli bodylerden 4 tane aldım ben,yaz şimdi değiştir değiştir giy,eşim aksine çok beğeniyor,içlerinde favorisi bile var
ben çok beğeniyorum yaa
canım bol bol nazar duası oku kendine ben anneme de okutuyorum
kubbaa listeni paylşır mısın bizimle yaa rica etsem

canım paylacağım ama biraz bekletmem lazım telefondan çekip oradan yüklemem lazım onu da nasıl yapacağımı öğrenmem lazım

tamam canım beklemedeyim teşekkürler şimdiden

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

öğleden sonra yepyeni bir konuyla buradayım inşallahhh aklıma bir şey geldi deeee...

çınarı bilmiyorum ama,defne isminin anlamı sadece ağaç değil..mitolojik bi isim ve güzellik tanrıçasıymış yunanca dapne :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…