2014 Kasım Anneleri

neden ki uzak olmasına rağmen sorunlarmı var ?

Psikopat benmki. Ilk hamilelgmde deli gbi temz evi temzletti bna ama bildgn temzlikci kadnlar gbi kiyi kose dk. Gttgmde yatcksn ddi aman oglum naz yapyo ddi aglamaktn helak olydm bebegm de o ara karnimda öldu. Dert cok ya. 2.yi gec soyldk gelmesn dye. Hamile zeynp fln ddi esm k. Tek ddgi sey o tarafa soylemeyn agzlari gewsek ddi. Hoprler ackti sok oldm. Kskanc cadoloz

o taraf kadar başlarına taş düşsün inş.nedir alıp veremedikleri hiç anlamıorum zaten.
yapan beterini bulsun inş.tövbe tövbe ya

Ya şu topiğin hızına yetişemiyorum, gözlerim şaşı oluyor bazen

Slm kizlar herkeze rahat ve guzel bi hamilelik diliyorum
Bi sorum olucaktı size idrar yollarında iltihap sorunu yaşıyan oldumu dün tahlil yâptırdım bende ciktida bi sıkıntı olurmu korkuyorum biraz bende 17 haftalik hamileyim ilk hamileligim Allah nasib ederse kasımda kızima kavuşucam

Eşimden Allah razı olsun o da bana çok düşkün hatta dedim ben yan odayı bebek odası yaparız ben ücretsiz izin alınca sen işe gidiceksin orda kalırız rahat uyursun dedim hemen olmaz öyle şey dedi beraber bakıcaz
Sağ olsun hep yardımcı bana

Kskanyormuş anemgli bide soylyo. Kocamda ck anacı evde kopan frtnalari dusun tabi hep ben hakszm

nasıl kıskanıo ya seni mi oğlunu mu acaba benm kv de kıskanıo annemi arıorum onu aramıom die sölüodu dedim
sen hep yanımdasın annem uzak arıcam tabi oğluda fazla gidip gelmio zaten annemlere onun için
kıskanıcağı bi durum yok yani.ay bide yanınızda olsa zaten ben bu adamları anlamıorum bekarken nasıllardı
acabaa evlenince anaları çok kıymetli.

bolbol su ıccc bırde ıc camasırına dıkkat et.. devamlı kuru tut kendını

Merhaba hanimlar? Nasılsınız? Bu sabah bei cok korkuttular hala kendime gelemedim. Uyaniktimda. Cingirak sesi geldi diyorum ki alla alla benim kız besiktende inemez bu ne ses baktim ses yaklaştı. Sonra birden bo agirlik çöktü elim kolum kalkmiyo yataktan yukselmeye başladım dedim herhalde
Ölüyorum ecelim geldi dedim euzu besmele çekip aytel kursiyi okumaya başlayınca hemen bıraktılar kizlar cok korktum kizlar. Sabah namazından sonra uyuyamiyorum pek zaten bugunde böyle olunca acayip korktum

ben alışverişe başlamadım daha haziranın sonunda doktor yine kız derse yani kesinleşirse kız olduğu bebişimin alacaklarım şöyle ;
bir set hastane çıkışı ( kızsa süslü ve kokoş bir takım olacak )
5-6 tane yeni doğan altlı üstlü takım - altı pijaması patikli olacak / alt üst takımları boy boy almak mantıklı geliyor bana çünkü çok çabuk büyüyorlar
çıt çıtlı bodyler bunlarıda ilk etapta giydirmek kolay olsun diye hem yandan hemde alttan çıt çıtlı olanlar var onlardan alıcam
pamuklu ağız mendilleri (emzirirken çenesinin altına koymak için )
patikler örgü veya hazır
yelekler çok lazım olacak hem penye hem örgü kış bebekleri nede olsa
havlu setim kızımdan kalan takımı kullanıcam
penye şapkalar , eldivenler , çoraplar
battaniye
kundak (pamuklu olan ince battaniyelerden)
şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Son düzenleme:

ben bılmyıorum yaaa ne alcam ne ypıcam sasırdım eylüle kadar almıcam...:26:

Esimi kskanyo bendn yanyana bile otrtmuyo bzi. Aramzn iyi oldgnu gornce esme neler yapyo çatlasn işte esmde hamlelhkte dustu ustme

Sakın yapma öyle birşey, ben geçen gün bir yazı paylaşmıştım okudun mu bilmiyorum. Eşler çocuk oldu diye asla yatak ayırmamalıymış. Eşler arasında soğukluğa ve babanın kendisini dışlanmış hissetmesine sebep oluyormuş. Her ne olursa olsun, uykusuzluğu da, neşeli günleri de paylaşmak gerek.

Kizlar tatile ya da uzun yola gidecek olanınız var mi? Ben bu haftasonu eşimin yanına antalyaya gitmeyi planlıyorum da korkularım var bebek icin. Bszilari git bazilari gitme diyor. Cok çelişkide kaldım

tabi ki canım sordum böyle bişey varmış kullnmak istemiiyorum o zaman aile hekimine decavit yazdır dedi

hmm bende kontrolde sölemeyi düşünüom ayın 10unda daha zamanda var hani kullanmıcam ilaç falan o zaman kadar napim meyvelerden pekmez baldan limondan alırım diyorum vitaminleri en azından o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…