Kizlar tatile ya da uzun yola gidecek olanınız var mi? Ben bu haftasonu eşimin yanına antalyaya gitmeyi planlıyorum da korkularım var bebek icin. Bszilari git bazilari gitme diyor. Cok çelişkide kaldım
Valla şimdi değil ama Ağustos ayında Çeşme'ye tatile gidicez. Eğer riskli bir hamilelik yaşamıyorsan sorun olacağını sanmıyorum. Sadece uzun süreli oturmak, ayaklarının şişmesine, gaz sıkıntısı yaşamana sebep olabilir. Ben doktoruma yazın tatile çıkıcaz dediğimde "eğer şimdi ki gibi sağlıkla giderse herşey istediğin yere git demişti". Hani biz kendi aracımızla gidicez belki daha rahat olur bilemiyorum ama, sen yine de kesin ve doğru cevap için doktoruna danış.
Yani evet canım Yavuz Selim diyen oldu ama işte çok hoşuma gitmiyor bakalım ben de çok abartıyorum beğenmiyorum bişiyi kendime de sinir oluyorum böyle giderse bi tane isim koycam cem can gibi olcak bitcek
Valla şimdi değil ama Ağustos ayında Çeşme'ye tatile gidicez. Eğer riskli bir hamilelik yaşamıyorsan sorun olacağını sanmıyorum. Sadece uzun süreli oturmak, ayaklarının şişmesine, gaz sıkıntısı yaşamana sebep olabilir. Ben doktoruma yazın tatile çıkıcaz dediğimde "eğer şimdi ki gibi sağlıkla giderse herşey istediğin yere git demişti". Hani biz kendi aracımızla gidicez belki daha rahat olur bilemiyorum ama, sen yine de kesin ve doğru cevap için doktoruna danış.
Haydi söyle söyleeeeeeeeeeeeee
Slm kizlar herkeze rahat ve guzel bi hamilelik diliyorum
Bi sorum olucaktı size idrar yollarında iltihap sorunu yaşıyan oldumu dün tahlil yâptırdım bende ciktida bi sıkıntı olurmu korkuyorum biraz bende 17 haftalik hamileyim ilk hamileligim Allah nasib ederse kasımda kızima kavuşucam
Kizlar tatile ya da uzun yola gidecek olanınız var mi? Ben bu haftasonu eşimin yanına antalyaya gitmeyi planlıyorum da korkularım var bebek icin. Bszilari git bazilari gitme diyor. Cok çelişkide kaldım
kızlar bnm geçen ay çıktım bir haftalık tatilimiz vardı aydın didime gittik bana şimdiden uzun yol çok zor geldi sürekli aynı pozizyonda oturunca kalçama kramplar girdi bu yüzden kendinize mutlaka yastık alın belinizi rahatlatın arka koltuğa da yastık koyun rahatsız olursanız uzanırsınız sık sık tuvalet için zaten duruyorsunuz malum valla yazın giddecekler daha zorlanır kocaman göbüşle allah yardımcınız olsun
Bizimki şimdiden yüzme öğreniyor deseydin, bende bazen akşam otururken "aa harket etti hissettim" diyorum. Hemen elini koyuyor karnıma, sonra da "ee yok birşey ben hissetmedim " diyor. Bende "ya aşkım sen daha hissedemezsin, ben bile pıt pıt falan diye hissediyorum" diyorum. "SEn hissediyorsan ben de hissederim, sen rahat durmuyorsun da ondan hissedemiyorum çocuğumu" diyor. Tabi ben şok "off ben 2 çocukla ne yapıcam" diye yakınıyorum
Mustafa Kemal koyun bence, muhteşem olur. Arkadaşımın ikizlerinin isimleri. Duyduğumda hayran kalmıştım. Bu arada bende Kasım annesi olacağım inşallah. Başta 17 Kasım demişti dr, sonra 1 hafta öne geçmiş diye 12 Kasım da olabilir dedi. Rabbim bütün bebek bekleyen anne adaylarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evettt yeni gündemi söylüyorummmm
15 haziran babalar günü biliyosunuz..
eşim düşünemedi benim anneler gününde anneler günün kutlu olsun bile demedi aklına gelmedi sanırım
zaten bizim ilişkimizde süpriz yapan taraf ben oluyorum genelde
ama ben 14ünde detaylı ultrasona gidicem eğer bebeklerimiz sağlıklı ve iyiyse 15inde bir süpriz yapıyım eşime istiyorum..
aklımda yarım yamalak fikirler var ama daha oturtamadım...
siz hiç düşündünüz mü bu konuda bir şeyler...
hayırlı olsun canım
bol su iç ve doktorun vericeği ilaçları kullan mutlaka...
bende yaşadım..
doktoruna sor canım mutlaka bizim dememizle olmaz...
evettt teyzelerii biz geldikk tam 20 dk bacaklarını açmadı benim sıpaaa...ve tam doktor yeter haftaya bakalım derken bcaklarını açıverdi pipisi göründü...erkekmiş bebeğimm artıkk kesinnn..oğluşumm geliooo teyzeleri mustafamm geliooo
Bakalım canım henüz hala düşünüp duruyoruz.. Aminnnn
Aynen bizim ilişkide de öyle canım sürpriz dolu taraf ben oluyorum hep nedense :) Ama hiç düşünmemiştim ne yapsam diye... Bilemedim şimdi :44:
İsimler konuşulmaya başlanmış, bizde eksik kalmayalım dedik. Erkek olursa Mert, kız olursa Melis olacak bebeğimizin ismi. İsimleri ile bir ömür boyu mutlu yaşasınlar inşallah.
Bu arada benim eşim fazlaca hevesli, akşamlar mutfakta yemek yaparken sürekli arkamda göbeğimi seviyor, sen yemek yaparken ben minnoşumu yıkarım , ya da sen temizlik yaparken ben minnoşumu alır kaçarım evden sen de rahat rahat temizlik yaparsın diyo. Nasıl yıkayacağını da öğrenmiş, bir video izlemiş.Bana da anlatıyor işte şöyle tutucaz, kafasını böyle tutucaz diye. Gözlerimi yaşartıyor bazen yani. Hatta bazen işi abartıp yatağını benim yattığım tarafa koyalım bence bile diyor
kızlar ben alışverişte kendim birşeyler aldım annemde aldı bir gün de kayınvalidemi götüreceğim o da alacak birşeyler kimseye haksızlık olmasın diye alın dedim artık
bende liste hazırladım alacaklar için fakat aklıma takılan şeyler var tecrübeli anneler bebeklerinizi yıkarken küvetin içinde çıkıntı olan küvetler güzel mi yoksa file falan kullandınız mı yoksa kucağınıza alıp mıo yıkadınız bebişlerinizi?
Sakın yapma öyle birşey, ben geçen gün bir yazı paylaşmıştım okudun mu bilmiyorum. Eşler çocuk oldu diye asla yatak ayırmamalıymış. Eşler arasında soğukluğa ve babanın kendisini dışlanmış hissetmesine sebep oluyormuş. Her ne olursa olsun, uykusuzluğu da, neşeli günleri de paylaşmak gerek.
aaaaaaaa bak sen annesini merakta bırakmak istememişşş
hayırlı uğurlu olsun canım inşallahh sağlıkla kucağınıza alırsınızz
ne iyi doktormuş o ya 20 dakika incelemiş...
bizde 5 dakka anca bakıyo iki bebeğe cinsiyetlerinide göstermiyolar zaten dedi ekstra bir çaba harcamadı
ya benimkide 10 dk baktı bırakcaktı..
ben dedim hocam 13 de erkek 16 da kız dendi..artık merak ediyorumm buna bir son verelim bugün son hastayı beklemeye razıyım dedim..
adamda tamam dedi beni sağa sola çevirtti bebek pozisyonunu zor değiştirdi ve en sonunda gösterdi teyzesi..
oğluşum olacak..
evettt teyzelerii biz geldikk tam 20 dk bacaklarını açmadı benim sıpaaa...ve tam doktor yeter haftaya bakalım derken bcaklarını açıverdi pipisi göründü...erkekmiş bebeğimm artıkk kesinnn..oğluşumm geliooo teyzeleri mustafamm geliooo
ya benimkide 10 dk baktı bırakcaktı..
ben dedim hocam 13 de erkek 16 da kız dendi..artık merak ediyorumm buna bir son verelim bugün son hastayı beklemeye razıyım dedim..
adamda tamam dedi beni sağa sola çevirtti bebek pozisyonunu zor değiştirdi ve en sonunda gösterdi teyzesi..
oğluşum olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?