2014 Kasım Anneleri

Kizlar tatile ya da uzun yola gidecek olanınız var mi? Ben bu haftasonu eşimin yanına antalyaya gitmeyi planlıyorum da korkularım var bebek icin. Bszilari git bazilari gitme diyor. Cok çelişkide kaldım

Valla şimdi değil ama Ağustos ayında Çeşme'ye tatile gidicez. Eğer riskli bir hamilelik yaşamıyorsan sorun olacağını sanmıyorum. Sadece uzun süreli oturmak, ayaklarının şişmesine, gaz sıkıntısı yaşamana sebep olabilir. Ben doktoruma yazın tatile çıkıcaz dediğimde "eğer şimdi ki gibi sağlıkla giderse herşey istediğin yere git demişti". Hani biz kendi aracımızla gidicez belki daha rahat olur bilemiyorum ama, sen yine de kesin ve doğru cevap için doktoruna danış.

Son düzenleme:

bende gideceğim eğer sıkıntılı bir drum yoksa kısa mesafelerde durup dinlenirsin sıkıntı olmayacaını düşünyorum

Yani evet canım Yavuz Selim diyen oldu ama işte çok hoşuma gitmiyor bakalım ben de çok abartıyorum beğenmiyorum bişiyi kendime de sinir oluyorum böyle giderse bi tane isim koycam cem can gibi olcak bitcek

Mustafa Kemal koyun bence, muhteşem olur. Arkadaşımın ikizlerinin isimleri. Duyduğumda hayran kalmıştım. Bu arada bende Kasım annesi olacağım inşallah. Başta 17 Kasım demişti dr, sonra 1 hafta öne geçmiş diye 12 Kasım da olabilir dedi. Rabbim bütün bebek bekleyen anne adaylarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet doktorum sık sık mola vererek gidebilirsiniz dedi. Babam götürecek yol 8 saat sürüyor. Hamilelegimi öğrendiğimden bu yana annemlerde kalıyorum. Artik eşimi ve evimi özledim

kızlar bnm geçen ay çıktım bir haftalık tatilimiz vardı aydın didime gittik bana şimdiden uzun yol çok zor geldi sürekli aynı pozizyonda oturunca kalçama kramplar girdi bu yüzden kendinize mutlaka yastık alın belinizi rahatlatın arka koltuğa da yastık koyun rahatsız olursanız uzanırsınız sık sık tuvalet için zaten duruyorsunuz malum valla yazın giddecekler daha zorlanır kocaman göbüşle allah yardımcınız olsun

Valla en nefretettigim sey su kvdelrn dunurleriyle anlasmmasi eslrinde destk vermsi esimde cok gicik oluyo neyseki ayni kafadanz kizlar esim baska ya annesi dahi olsa bana laf soyleyemz asla soylettirmz hep arkamda beni de iyi tanr saygsizlik yapmycgimi bilr

Haydi söyle söyleeeeeeeeeeeeee

evettt yeni gündemi söylüyorummmm
15 haziran babalar günü biliyosunuz..
eşim düşünemedi benim anneler gününde anneler günün kutlu olsun bile demedi aklına gelmedi sanırım
zaten bizim ilişkimizde süpriz yapan taraf ben oluyorum genelde
ama ben 14ünde detaylı ultrasona gidicem eğer bebeklerimiz sağlıklı ve iyiyse 15inde bir süpriz yapıyım eşime istiyorum..
aklımda yarım yamalak fikirler var ama daha oturtamadım...
siz hiç düşündünüz mü bu konuda bir şeyler...

hayırlı olsun canım
bol su iç ve doktorun vericeği ilaçları kullan mutlaka...
bende yaşadım..

Kizlar tatile ya da uzun yola gidecek olanınız var mi? Ben bu haftasonu eşimin yanına antalyaya gitmeyi planlıyorum da korkularım var bebek icin. Bszilari git bazilari gitme diyor. Cok çelişkide kaldım

doktoruna sor canım mutlaka bizim dememizle olmaz...

Mrb yol kac saat sürdü acaba? Bide kac haftalık hamileydiniz giderken?

Bizde temmuzun ilk haftası yola çıkacağız Allahın izniyle ama o göbüşle nasıl gideceğim bilmiyorum yastık olayını hiç düşünmemiştim güzel fikir. Kendi arabamızla gideceğiz yanımıza bişeyler hazırlarız ben yol boyu yemişlerle oyalanırım sonrasında deniz kum güneş miss

Son düzenleme:
Merhaba kızlar sabahtan beri internet yoktu işyerinde genel bir problemden dolayı şimdi geldi
telefondan okudum ama gözlerim çok kötü oldu yetişemedim konulara
kv muhabbetlerinde hepsi ayrı döktürmüş
birde isim konusuna değineyim hemen ben hala CAN istiyorum ama eşimi hala alıştıramadım arayışta

mrb tatlım aynı muhabbet dün akşam tv izlerken bizdede vardı eli sürekli karnımda henüz duyamayacağını söylesemde bi umut bekliyo uzunca bir süre
önümüzdeki aylarda ancak hissedeceksin diyincede ooooo muş ben napacaksam

evettt teyzelerii biz geldikk tam 20 dk bacaklarını açmadı benim sıpaaa...ve tam doktor yeter haftaya bakalım derken bcaklarını açıverdi pipisi göründü...erkekmiş bebeğimm artıkk kesinnn..oğluşumm geliooo teyzeleri mustafamm geliooo

Bakalım canım henüz hala düşünüp duruyoruz.. Aminnnn

Aynen bizim ilişkide de öyle canım sürpriz dolu taraf ben oluyorum hep nedense :) Ama hiç düşünmemiştim ne yapsam diye... Bilemedim şimdi :44:

aaaaaaaa bak sen annesini merakta bırakmak istememişşş
hayırlı uğurlu olsun canım inşallahh sağlıkla kucağınıza alırsınızz
ne iyi doktormuş o ya 20 dakika incelemiş...
bizde 5 dakka anca bakıyo iki bebeğe cinsiyetlerinide göstermiyolar zaten dedi ekstra bir çaba harcamadı

Bakalım canım henüz hala düşünüp duruyoruz.. Aminnnn

Aynen bizim ilişkide de öyle canım sürpriz dolu taraf ben oluyorum hep nedense :) Ama hiç düşünmemiştim ne yapsam diye... Bilemedim şimdi :44:

bence düşünelim hem sende arayı düzeltmiş olursun miniğin sayesinde..
ben bebişlerin adına bişeyler yapmayı düşünüyorum işte...

Ahaa erkek olursa bizde Mert düşünüyoruz. Kız olursa Pınar...

Bu arada eşine çok özendim doğrusu maaşallah allah bozmasın. Bizimki oğlum doğduğunda nerdeyse evden gönderecekti bizi ama ufaklık büyüdükçe çok iyi anlaşır oldular. Ama tabi annenin en çok bebeklik döneminde ihtiyacı oluyor yardıma.. Özellikle erkeklerin en başarılı olduğu konu gaz çıkarma..

Ben ilkinde file kullandım çokta rahattı. Küvetin içinde yıkamak istemedim sonucta kullanılmış sabunlu su orda birikiyor hijenik gelmedi bana.. fileye bile tam yatırmıyorduk sırtından yada gögsünden elimizle kadırıp yıkıyorduk.

Evet bir arkadaşım da bahsetti zaten çocuğu kucağından zor alıcam gibi görünüyor teklif ettim oda işini ama hayır dedi beraber bakıcaz en doğrusu bu tabi

ya benimkide 10 dk baktı bırakcaktı..
ben dedim hocam 13 de erkek 16 da kız dendi..artık merak ediyorumm buna bir son verelim bugün son hastayı beklemeye razıyım dedim..
adamda tamam dedi beni sağa sola çevirtti bebek pozisyonunu zor değiştirdi ve en sonunda gösterdi teyzesi..
oğluşum olacak..

hehe sen ısrarcı olmuşsun anladım
hayırlısı canım ya çok sevindim senin adına

İsmiyle büyüsün maşallah gözün aydın

hoppala gene mi değişti bu sefer kesin galiba
hadi bakalım hayırlı olsun ozaman bidaha da değişmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…