2014 Kasım Anneleri

ben hastane cıkıslarını cok sevıyrm ama arkadasımda bana oyle 0-3 alma dedı
onların 3-6 olanlarıda var ondan alabılırız

anneme sordum ben 47 cm doğmuşum, şu an 1.66 yım, bizde bebekler biraz minik doğuyormuş ama eşimden ne gelir bilmem, o 1.82 bebeklik boyu belli değil, ben 0-3 bayaa şeyler aldım o yüzden inşallah birkaç hafta olsun kullanırım diyorum canım

kullanırsın ya bende mınık bebek sevıyorum, bnm boyum 180 esımınde oyle, bnm bebek uzun olur sankı hıc ıstemıyrm uzun olsun, bebek dedıgın bebek gıbı olur

kocaman ırı bebeklerı sevmıom

ama kucukte olsalar daha bısı alma bence 0-3, cunku onlar en az gıydırılen kıyafetler oluyormus

Magaza değil kız oo :)

Havuzlu hanı diyorsun sen orası komple bebek ürünleri satan 5-6 katlı bir han , hiç yoksa 50-60 tane magaza vardır içerde, Herşeyi bulabiliyorsun, bebek süslerinden tutunda beşikten, kıyafete cart curt herşeyi satan bir mağaza var, eski dönemlerin AVM si , ama karnınız çok büyümeden gidin gez gez bitmiyor çünkü..

ooo maşallah siz manken gibisiniz yaww
bence de sen 0-3 fazla alma sanki uzun olur gibi sizin bebiş
ama olsa olsa 51 -52 falan olur heralde ya hu o da minicik, avuç kadar, gözümün önüne geldi bebişler, kucağımıza alsak bir an önce de onları paylaşsak artık

50-60 tane mağaza mı valla sıcaklar bastırmadan göbişler de büyümeden bir an önce bir planlama yapıp gidelim o zaman, hatta ayarlayabilirsek bu hafta sonu, ama oralarda cumartesi pazar mı vardı bir de? o kalabalığı gözüm kesmiyor, en tenha zamanı ne zaman acaba?

3-6 büyük gelır ama sonuçta yenı dogdugunda gıyıcek benım oğlum 3100 gr 50 cm dogmustu oldu hata ayak kısmı uzun bıle geldi

Dun ayni bilgiyi eşim paylasti benimle sirtustu yattiginda kan akisi olmuyormus bebege dedi..ogrendigimden beri huzursuzum ama sirtustu cok rahat ediyorum elimde olmadan geceleride o sekilde yatiyorum.. Ama sirtustu yatti diye kimsenin bebegine bisey oldugunu sanmiyorum o yuzden nasil rahatsam oyle yatiyorum ztn bi sıkıntı oldugunda vucudumuz uyariyo bizi bi de bunu kafamiza takacaksak ohooo yandik valla☺️

Çokkk acıktım çoookk

işten çıkmama yarım saat, eve gitmeme 2 saat var.. Akşam yemeğine 3 saat...

Pöfffffffffff ölücem açlıktan ama piskevit yemek istemiyorum hiç...

astrnot tulum mont 6-9 büyük gelmezmı benım oğlum hazıran doğumlu oana 6-9 almıştım yepyenı kaldı sımdı bebek gıyemıcek dıye üzülüyorum kasımda dogucak 6-9 büyük gelır

ay benmde varya oyle sevesım var kı dogsada sevsem koklasammm, ıns saglıklı bı gebelık gecırırız ama cabuk gecsın goz acıp kapayıncaya kadar, zaman hıc gecmıyor sankı degıl mı :)))

bu arada tesekkurler

3-6 büyük gelır ama sonuçta yenı dogdugunda gıyıcek benım oğlum 3100 gr 50 cm dogmustu oldu hata ayak kısmı uzun bıle geldi

oyle mı, arkadasımında bebegı 53 cm dogdu ama cok uzun bı kız, dedı o 0-3 lerı gıydıremedım ben sakın 0-3 alma dedı bana

hastane cıkısı kullanıslı mı opekı?, ben cok sevıyrm onları battanıyesı faalan herseyı var ya cok tatlı gorunuyorlar

bende sırt ustu ve saga yatıyrm, hanı normalde yatmam sırt ustu, sımdı sırt ustu raht edıyrm sankı

astrnot tulum mont 6-9 büyük gelmezmı benım oğlum hazıran doğumlu oana 6-9 almıştım yepyenı kaldı sımdı bebek gıyemıcek dıye üzülüyorum kasımda dogucak 6-9 büyük gelır

Biz 3-6 ay almıştık ama şubatta paçalar kısacık gelmeye ve bacak arası tam kapanmamaya başlamıştı. İçine kıyafetle giydirildiği için az büyük olsa daha mı iyi olurdu diye düşündüm hep.
Bizimki kundakta battaniyede durmadı. O tulum çok işimi gördü dışarıya çıkarken.

canım benimde akıntım oluyor ama doktorum baktı,normal bir akıntı sonuçta vajina kendini yeniliyor her ay dedi,tabi sen yinede danış doktoruna nolur nolmaz.evet cnm ya doğru düzgün hissetsekte rahatlasa artık içimiz:) hoş o zamanda tekme atmadımı düşün dur niye atmadı diye.allah bebişlerimizi korusun inşallah.senin ayrıntılı ne zaman cnm?

Ben zaten pek çok şeyi takmıyorum kafama, huzurlu huzurlu büyüyor bebeğim, inşallahta doğduğunda da huzurlu olur bebeğim. Bugün 3 yaşında oğlu olan bir arjkadaşımla konuştum, "çok dikkat et, sen hamilelik boyunca nasılsan bebekte öyle oluyor" dedi. "Mesela ben hamilelik boyunca çok gergindim, hep sinirliydim inan Utku'da aynı şekilde, huzursuz, sinirli, asabi bir çocuk oldu" dedi. O yüzden benim için huzur çok önemli. Kafama birşey takılırsa açıp telefon soruyorum doktoruma, sağ olsun o da bıkmadan cevaplıyor. Hoş yakında isyan bayraklarını da açabilir Rahat olmakta fayda var.

Çokkk acıktım çoookk

işten çıkmama yarım saat, eve gitmeme 2 saat var.. Akşam yemeğine 3 saat...

Pöfffffffffff ölücem açlıktan ama piskevit yemek istemiyorum hiç...

aa canım olmaz ama valla ben hamilelğimin başından beri, çanta ile değil valiz ile geziyorum resmen, meyve ,su, kuruyemiş, ceviz,fındık ne bulursam atıyorum çantaya, yiyor muyum hafta sonu artık çok yumuşamışlar diye çıkardım çantamdan tazesini koydm, ne olur ne olmaz canım, çantanı boş bırakma, ne faydası var püskevit falan , at 1 kuru incir, şifa olsun

böyle tecrübeli annelere bayılıyorummmmm

evet benimde oluyor akıntı, yarın kontrolüm var cinsiyetini inşallah öğrenicez:) mide yanmasıda yaşıyorum doktora ne sorcamıda bilmiyorum aklıma bişey gelmiyor, ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum kaçıncı haftada giriliyo bilen varmı

Kızlar 1 saat olmadı baya bi fındık yedim benimkiler hareketlendi haberiniz olsun belki sizde de işe yarar

Arkadaşın çok doğru söylemiş canım,

Bende ilk gebelikte çok takıntılıydım, bir şey benim istediğim gibi olmak zorundaydı sanki aksini asla kabul etmezdim, huysuzlanırdım, yada çok üzülürdüm. Hamilelikte sonra geçti . Ama şimdi oğlum aynı durumda takıntılı, illa herşey onun istediği gibi olacak olmazsa fena.. Bir şey alınacak mesela o yeşil istiyor sen mavi alıyorsun yok illa ki yeşil olacak. Ya da elmanın kenarında küçük bir çizik var o elmayı istemiyorum diye tutturur çizksiz elmaa diye başlar. Bunu gibi neler neler..

Bende taşıyorum da işte kalmıyor bu saate sorun orda..

Sabah evden çıkarken yanıma kuru üzüm baden falan aldım bir torba zerre kalmadı.. süt vardı onuda bir ara hüpletmişim.. iş yerinin mutfağında dolapta yoğurdum meyvem var.. Onlardan da yedim bugün..
Ama işte şu saatler olunca canım böyle ekmek arası birşeyler istiyor.

Geçenlerde ayvalık tostuna kriz tuttu.. gecen terasta durduk yere döner kokusu aldım..
Şimdi arkadaşım bişeyler verdi saolsun dürüm tarzı.. Göbüşüm mutlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…