2014 Kasım Anneleri

Hahaha ayak parmaları güzel menü

Canm kaçıncı haftandasin? hangi marka boya aldın? bende sordum doktorm bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi şimdi kuaför den geldim bende boyatip kestirdim

Kızlar ağustos 30 da görmcenin düğn var birzck havalı olmk istyrm tesettürlym bi türlü güzl hamlelk bulamadm erkn daha ama aklmda fikr olsn istyrm elbse mi rahat olur pantoln tunik mi bilemedm. Bide bana kokteyl tarzı olck şekrm ona göre giyn deyp beni eziklemesn mi. Topukluya da veda fenalardaym

Çok şükür güzel haberler almışsın darısı bizim başımıza prensesimiz sağlıklı olsun da

Kızlar bana doktor Demir için MALTOFER FOL vitaminde DECAVİT verdi aranızda kullanan we yan etki yaşayan warmı ? mide bulantısı kabızlık ws ayre gibi..
Ben bugün aldım ilaçları ilk defa kullanıcam

Csnım ilaçların hayırlı olsun demir hapımız aynı maltofer fol çiğneyedebiliyorsun ama çiğneyince iğrenç bir tat çıkıyor deneme derim bence yut dr farketmez dedi birde büyük abdestin siyaha yakın bir renk olacak korkma vitaminde bulantı yapmıyor

selamm kızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde ölon varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar simdi facede gördüm arkadasim 6 aylik hamile...18 de kiz demişlerdi... Dun 24 te ayrintiliya girmiş bebek erkekmis birsuru pembe şey almistim nolcak simdi ddiyor bizlerde ayrintoliyi bekleyelim bari

Canim benimde önde..uzun yürümek yasak agir işler yasak dikkat et..benim 2 kez kanamam.oldu canim..
Asa sinir oldun seni uyarir gibi kokteyl demesine... Canim sifon güzel bir tunik alatinada bir pantolon tamamdur..bebeklrrimiz önemli baslarim topuklusuna

kızlarrr şimdi başıma ne geldi, uzanmıştım sırt üstü, uyuyakalmışım, birden uyandım boğuluyordum, bayaa bi öksürdüm ve aynada baktım ki küçük dilim büyümüş, hamilelikte olur mu böyle birşey

Canm kaçıncı haftandasin? hangi marka boya aldın? bende sordum doktorm bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi şimdi kuaför den geldim bende boyatip kestirdim

Canım sıhhatler olsun o zaman ikimize de 19.cu haftadayım,doktorum da bana kaliteli ya da bitkisel olsun dedi..bende eczaneden annemin araştırmasıyla phyto ile boyadım bugün şükür benim beyazlarım çoktu,sonuçtan %80 memnun kaldım diyeyim...kokusuz ve bitkisel olması güzeldi...sen hangi boyayla boyadın...?

canm hayrli olsn bebisin valla dr banaplasntn iyi dedi rahim agznda iyi aclma yok dedi buda onemliymis oyle dedi

Kizlar simdi facede gördüm arkadasim 6 aylik hamile...18 de kiz demişlerdi... Dun 24 te ayrintiliya girmiş bebek erkekmis birsuru pembe şey almistim nolcak simdi ddiyor bizlerde ayrintoliyi bekleyelim bari

valla canım kesin kız dedi doktor ve aldım ben de birşeyler, bu değişikliklere inanamıyorum

saol canm ..dikkat etcez artık napalım

canm hayrli olsn bebisin valla dr banaplasntn iyi dedi rahim agznda iyi aclma yok dedi buda onemliymis oyle dedi

saol canmm..sen şanslı gruptasın nazar ..benim gibi önde olanlar daha dikkatli olmalıymış..

Ayy Allah korusun canim boyle birşey olur mu ki hamilelikte

Çok şükür güzel haberler almışsın darısı bizim başımıza prensesimiz sağlıklı olsun da

Rabbim hayırlısıylada sizlerede tüm annelere güzel haberler nasip etsin canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşek tatlım bilgi werdiğin için inan çok sewindim deneyen we tecrübeli birinin yazdıklarını okumak mutlu etti beni :)
Bana yeni werdi sankim geç mi oldu ne :) 18. Haftada
Sen ne zaman kullanmaya başladın ?

çok öksürünce oldu galiba canım yaa şimdi normal sanki, allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi

Çok geçmiş olsun canım. Uyurken sırt üstü değilde sola doğru dönüp yatmak hem bebek hemde annenin kalp atışları için çok iyiymiş dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…