- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Bu akşam annemin korosunun musiki konseri var ama o kadar şiştim ki tennenni dinlemek istemiyorum. Dediğin gibi yapıcam avm ye gidicem, evde paşalar yemek te bekliyodur. Otursunlar ayak parmaklarını yesinler. Valla sıkıştı heryerim kaç gündür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın hamişler ve güzel bebişleri
En son doktora gittiğimde saçımı boyatabilirmiyim diye sordum,boyatabilirsin kanıtlanmış bir zararı yok fakat kaliteli boya al dedi,eczaneye 44 tl bayıldıktan sonra herhalde kalitelidir diye düşünüyorum bitkiselmiş,bugün kısmetse boyatıcam..çünkü saçlarım bembeyaz çıkıyor diplerden,5 cm kadar beyaz var yani ve akbaba gibi gezmek istemiyorum,düğünler var bu hafta ve haftaya...bir daha doğuma yakın boyatıcam...inşallah değer...
Ben yaptırdım bugün detaylı canım çok şükür herşey yolunda dedi organlarına kalbine beynine ayak we el kemiklerine baktı bide
ağırlığına 200 gram geldi :)
saçı tarıyordu kızım :) bize güzel gözükmek için :)
diğer randewum 4 hafta sonra ondada kalbine we kan akışlarına bakıcak. Rabbime emanet tüm bebekler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bana doktor Demir için MALTOFER FOL vitaminde DECAVİT verdi aranızda kullanan we yan etki yaşayan warmı ? mide bulantısı kabızlık ws ayre gibi..
Ben bugün aldım ilaçları ilk defa kullanıcam
Canim benimde önde..uzun yürümek yasak agir işler yasak dikkat et..benim 2 kez kanamam.oldu canim..selamm kızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde ölon varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Asa sinir oldun seni uyarir gibi kokteyl demesine... Canim sifon güzel bir tunik alatinada bir pantolon tamamdur..bebeklrrimiz önemli baslarim topuklusunaKızlar ağustos 30 da görmcenin düğn var birzck havalı olmk istyrm tesettürlym bi türlü güzl hamlelk bulamadm erkn daha ama aklmda fikr olsn istyrm elbse mi rahat olur pantoln tunik mi bilemedm. Bide bana kokteyl tarzı olck şekrm ona göre giyn deyp beni eziklemesn mi. Topukluya da veda fenalardaym
Canm kaçıncı haftandasin? hangi marka boya aldın? bende sordum doktorm bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi şimdi kuaför den geldim bende boyatip kestirdim
canm hayrli olsn bebisin valla dr banaplasntn iyi dedi rahim agznda iyi aclma yok dedi buda onemliymis oyle dediselamm kızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde ölon varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benimde önde..uzun yürümek yasak agir işler yasak dikkat et..benim 2 kez kanamam.oldu
canim..
Asa sinir oldun seni uyarir gibi kokteyl demesine... Canim sifon güzel bir tunik alatinada bir pantolon tamamdur..bebeklrrimiz önemli baslarim topuklusuna
Kizlar simdi facede gördüm arkadasim 6 aylik hamile...18 de kiz demişlerdi... Dun 24 te ayrintiliya girmiş bebek erkekmisbirsuru pembe şey almistim nolcak simdi ddiyor bizlerde ayrintoliyi bekleyelim bari
Canim benimde önde..uzun yürümek yasak agir işler yasak dikkat et..benim 2 kez kanamam.oldu canim..
Asa sinir oldun seni uyarir gibi kokteyl demesine... Canim sifon güzel bir tunik alatinada bir pantolon tamamdur..bebeklrrimiz önemli baslarim topuklusuna
canm hayrli olsn bebisin valla dr banaplasntn iyi dedi rahim agznda iyi aclma yok dedi buda onemliymis oyle dedi
kızlarrr şimdi başıma ne geldi, uzanmıştım sırt üstü, uyuyakalmışım, birden uyandım boğuluyordum, bayaa bi öksürdüm ve aynada baktım ki küçük dilim büyümüş, hamilelikte olur mu böyle birşey
Ayy Allah korusun canim boyle birşey olur mu ki hamilelikte
Çok şükür güzel haberler almışsın darısı bizim başımıza prensesimiz sağlıklı olsun da
Csnım ilaçların hayırlı olsundemir hapımız aynı maltofer fol çiğneyedebiliyorsun ama çiğneyince iğrenç bir tat çıkıyor deneme derim bence yut dr farketmez dedi birde büyük abdestin siyaha yakın bir renk olacak korkma vitaminde bulantı yapmıyor
çok öksürünce oldu galiba canım yaa şimdi normal sanki, allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?